merhaba elhan ben senı hatırlıyorum daha once muhabbetımız olmustu yıne hangı konuda hatırlamıyorum ama saglıklı beslenmeyle alakalı bır konuyduN nscckts canim Merhaba, kulupten ismen tanıyorum seni. Sağlıklı beslenme başlıklari özellikle dikkatimi çeker senin de paylaştığını görünce tıkladım selam vermeden gitmeyeyim dedim. Harika bilgilerle karşılaştım ve doğruluğuna inandığım şeyler de olunca çok sevindim. Senin kadar çok kilo vermedim ama yarisi kadar var. Geçen yılla beraber iki yılda 24 kilo verdim. Cuma diyet takımları da itici gücüm oldu devamlilik sağladı. Protein, sağlıklı karbonhidrat ve sebzelerle vücudumuz gerçekten kendine geliyor ve mutlu oluyor. Tariflerin muhteşemdi çok teşekkür ederim. Bu sayfayı birazdan takibe alacağım inşallah. Kolay gelsin. Unutmadan ben de Gaziantepliyim ismim Meryem. Bursa' da yaşıyorum. Kolaylıklar diliyorum. Sağlıklı günlerin olsun.
Biz kendimize bakamıyoruz ama nisa hepimize bakar üstüne de bir posta misafir ağırlar adım gibi eminim :))
ayy super olur keske gelsenız ben okadar dıyorum gelın dıyebende hic süphem yok.
hazirlayin cantalari gidiyoruz.
canım ılk sayfada 420302393209 tane tarıf var arada tarıfler verıyoruz yanı yemek cennetı ulkemız gercekten hıc mı aklına tarıf gelmıyor kız burda kac sayfa tarıf var yapsana bırını
Nisam sen böyle deyince ben kendimden utanıyorum, hem hurma hem badem hem muz çok normal bişey değil mi yawben burda yediğim tatlıları saysam ohooo beni sineklikle öldürürsün herhalde o yüzden sessiz sessiz duruyorum köşede tıpkı sinekler gibi
e patatessız unsuz mucver tarıfı vermıstım onu yapsanabana bööög geldi yumurtadan ama aslinda cok severim
hepınız bana gelsenız hem karnınız doyar hem hepınız kılo verırsınız, valla uzuluyorum sızlere nıye ac kalıyorsunuz ben anlamıyorum ...adam akıllı oturup pasalar gıbı yemek yedıgınızı de gormedım ...baya salatalık koktu buralarbence biz nisaya gidelim topluca
o bize yapsin biz yiyelim bu isi anca orda cözeriz
kamp kuralim
Teşekkür ederim zarif mesajın ve davetin için. Seve seve istekle gelirim hem de. Yolu sağlıktan geçenler demek ki bir şekilde karşılaşıyor. Sen deyince böyle bir an gözümde canlandı.merhaba elhan ben senı hatırlıyorum daha once muhabbetımız olmustu yıne hangı konuda hatırlamıyorum ama saglıklı beslenmeyle alakalı bır konuydu
senı gordugume sevındım canın ıstedıkce ugra guzel selamından eksık etme :) tesekkur ederım guzel yorumun ıcın
tamam gelelim ben cok istiyorum burdakilerle tanismayiayy super olur keske gelsenız ben okadar dıyorum gelın dıye
tamam tamam düzelticem kendimi kizma ama cok güldüm yazdiklarina Sabah Sabah iyi geldin banacanım ılk sayfada 420302393209 tane tarıf var arada tarıfler verıyoruz yanı yemek cennetı ulkemız gercekten hıc mı aklına tarıf gelmıyor kız burda kac sayfa tarıf var yapsana bırını
ya cok gulduummm cok tatlısın
canım sadece hurma yesenız veya sabah kahvaltıda bır kucuk ham muz yesenız ya da sadece badem bır sıkıntı yok ucunden bırını sececeksınız hergun bırını... hıc bırı ayaklanıp kacmıyor aynı anda yemek zorunda degılızhepsı bırden gereksız faydadan cok zarar ne geregı var fayda saglamak ıcın yıyoruz mıdede tasıyalım dıye degıl kı
e patatessız unsuz mucver tarıfı vermıstım onu yapsana
:)
hepınız bana gelsenız hem karnınız doyar hem hepınız kılo verırsınız, valla uzuluyorum sızlere nıye ac kalıyorsunuz ben anlamıyorum ...adam akıllı oturup pasalar gıbı yemek yedıgınızı de gormedım ...baya salatalık koktu buralarherkes salata yıyor sadece, ödünüz kopuyor yemek yemekten , meyvedır hurmadır boyle yuksek seylerı aynı anda yıyıp sonra dengelemek ıcın marul tırtıklıyorsunuz sonrada vay efendım acım
e canım oturup 2 tabak ye nohut salatası yanına 2 ayran bak bakalım tum gun acıkıyor musun
onca badem muz hurma yedın noldu 3 saat sonra karın guruldamaya basladı hatta kesın daha cok acıkmıssındır her zamankınden
sakalım yok kı benı dınleyen yok ah ahh...
normalde dısarda fırtına gorsem bende hemen gaz yapar bagırsagım oyle hemen etkılenırtamam tamam düzelticem kendimi kizma ama cok güldüm yazdiklarina Sabah Sabah iyi geldin bana
dün aksam kereviz yedim annemde
haklisin benim kendimi toparlayip evde yemek pisirmem lazim
o nohut salatasi gaz yapmiyor mu? ben nohut yiyince sanki sisiyorum.
normalde dısarda fırtına gorsem bende hemen gaz yapar bagırsagım oyle hemen etkılenır
fakat nohut salatası hıc yapmıyor
bır gece onceden suya ıslayıp her saat bası suyunu degıstırıyorum nohutun hıc gazı kalmıyor bu yuzden tatıl oldugun gun yaparsan guzel olur her saat bası yenılemek lazım 1 tatlı kasıgı kadar sırke de koyuyorum suda beklettıgım nohuta
tabı canım sızler oyle degıstırmıyor musunuzabu maşallah nisa hersaat başı nohut suyu değiştirmek mii
tabı canım sızler oyle degıstırmıyor musunuz
bır nohutu suya koyup ta ertesı gun suyu dokunce o nohut gazını atmıs olmuyor kı aksıne gazlı suda bekletılmıs daha da toksıt olmus oluyor
fermante ederek suda bekletılır ve sık sık degıstırılır kı hepsını atsın tertemız olsun yoksa bagırsak mıde rahatsız olur :)
ben bır suda bekletmeye 5 kılo nohut bekletırım yarısını haslar buzluga atar gerısını de fırında pısırır rondodan ceker un yapar cam kavanozda buzdolabına atarım
bır kucuk ham muz
ojgeldinizTeşekkür ederim zarif mesajın ve davetin için. Seve seve istekle gelirim hem de. Yolu sağlıktan geçenler demek ki bir şekilde karşılaşıyor. Sen deyince böyle bir an gözümde canlandı.
Sayfandaki bütün arkadaşlarina da selamlar ve sevgiler.
tamam tamam düzelticem kendimi kizma ama cok güldüm yazdiklarina Sabah Sabah iyi geldin bana
dün aksam kereviz yedim annemde
haklisin benim kendimi toparlayip evde yemek pisirmem lazim
o nohut salatasi gaz yapmiyor mu? ben nohut yiyince sanki sisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?