Sağlıklı beslenirken;

merhaba elhan ben senı hatırlıyorum daha once muhabbetımız olmustu yıne hangı konuda hatırlamıyorum ama saglıklı beslenmeyle alakalı bır konuydu
senı gordugume sevındım canın ıstedıkce ugra guzel selamından eksık etme :) tesekkur ederım guzel yorumun ıcın

canım ılk sayfada 420302393209 tane tarıf var arada tarıfler verıyoruz yanı yemek cennetı ulkemız gercekten hıc mı aklına tarıf gelmıyor kız burda kac sayfa tarıf var yapsana bırını

ya cok gulduummm cok tatlısın
canım sadece hurma yesenız veya sabah kahvaltıda bır kucuk ham muz yesenız ya da sadece badem bır sıkıntı yok ucunden bırını sececeksınız hergun bırını... hıc bırı ayaklanıp kacmıyor aynı anda yemek zorunda degılız hepsı bırden gereksız faydadan cok zarar ne geregı var fayda saglamak ıcın yıyoruz mıdede tasıyalım dıye degıl kı
bana bööög geldi yumurtadan ama aslinda cok severim
e patatessız unsuz mucver tarıfı vermıstım onu yapsana
:)
bence biz nisaya gidelim topluca
o bize yapsin biz yiyelim bu isi anca orda cözeriz
kamp kuralim
hepınız bana gelsenız hem karnınız doyar hem hepınız kılo verırsınız, valla uzuluyorum sızlere nıye ac kalıyorsunuz ben anlamıyorum ...adam akıllı oturup pasalar gıbı yemek yedıgınızı de gormedım ...baya salatalık koktu buralar herkes salata yıyor sadece, ödünüz kopuyor yemek yemekten , meyvedır hurmadır boyle yuksek seylerı aynı anda yıyıp sonra dengelemek ıcın marul tırtıklıyorsunuz sonrada vay efendım acım

e canım oturup 2 tabak ye nohut salatası yanına 2 ayran bak bakalım tum gun acıkıyor musun
onca badem muz hurma yedın noldu 3 saat sonra karın guruldamaya basladı hatta kesın daha cok acıkmıssındır her zamankınden

sakalım yok kı benı dınleyen yok ah ahh...

ben bugun aksam 1 tabak etlı fırında sebze yemegı yedım
yanında 1 tabak yesıllık salata ıcınde brokolı karnabahar kara lahana kırmızı bıber tereotu,lımon,zeytınyagı,domates ,maydanoz,taze sogan vardı ,
2 bardak ayran ıctım
1 kase yogurtlu corba ıctım
yemekten sonra 3 bardak cay
1 turk kahvesı
1 soda ıctım

sabahta cok doyurucu dort dortluk kahvaltı yaptım ve okadar sısım kı oturamıyorum bıle uzanarak yazıyorum suan mıdem lık lık

sımdııı

hanı dıyorsunuz ya yıyıp yıyıp kılo almayanlar nasıl almıyor

boyle almıyor
meyve yemedım ekmek pılav yemedım bos fazladan gereksız kalorı almadım
1 muz yıyecegıme 2 tabak yemek yerım hangısı daha doyurucu hangısı daha besleyıcı ?

Teşekkür ederim zarif mesajın ve davetin için. Seve seve istekle gelirim hem de. Yolu sağlıktan geçenler demek ki bir şekilde karşılaşıyor. Sen deyince böyle bir an gözümde canlandı.
Sayfandaki bütün arkadaşlarina da selamlar ve sevgiler.

tamam tamam düzelticem kendimi kizma ama cok güldüm yazdiklarina Sabah Sabah iyi geldin bana
dün aksam kereviz yedim annemde
haklisin benim kendimi toparlayip evde yemek pisirmem lazim
o nohut salatasi gaz yapmiyor mu? ben nohut yiyince sanki sisiyorum.

Kısmet etmişse Mevla; El getirir, yel getirir, sel getirir... Kısmet etmemiş Mevla; El götürür, yel götürür, sel götürür... Tüm dualarımızın kabul olduğu hayırlı cumalar dilerim

normalde dısarda fırtına gorsem bende hemen gaz yapar bagırsagım oyle hemen etkılenır
fakat nohut salatası hıc yapmıyor

bır gece onceden suya ıslayıp her saat bası suyunu degıstırıyorum nohutun hıc gazı kalmıyor bu yuzden tatıl oldugun gun yaparsan guzel olur her saat bası yenılemek lazım 1 tatlı kasıgı kadar sırke de koyuyorum suda beklettıgım nohuta

abu maşallah nisa hersaat başı nohut suyu değiştirmek mii

abu maşallah nisa hersaat başı nohut suyu değiştirmek mii
tabı canım sızler oyle degıstırmıyor musunuz
bır nohutu suya koyup ta ertesı gun suyu dokunce o nohut gazını atmıs olmuyor kı aksıne gazlı suda bekletılmıs daha da toksıt olmus oluyor
fermante ederek suda bekletılır ve sık sık degıstırılır kı hepsını atsın tertemız olsun yoksa bagırsak mıde rahatsız olur :)
ben bır suda bekletmeye 5 kılo nohut bekletırım yarısını haslar buzluga atar gerısını de fırında pısırır rondodan ceker un yapar cam kavanozda buzdolabına atarım

hımm

bende bu şekilde bir deneyim bir haftasonu

ben sabah işe gelirken ıslatır akşam düdüklüde pişirir atarım dondurucuya geneldeeee

aslında canım akşam yemeğini yedikten sonra sabah kahvasltını hazırla sabah kalkınca hazır olurrr

tatilgünlerinde birkaç yemek yapıp koyabılırsınn dolapta hazır oldumu saçma sapan yemezsınn

ben genelde herşeyi akşamdan hazrılarımm

çünkü işten çıktım mı direk eve gider(16,30 evde olurum) ikindi namazımı kılar yürüşe giderim akşam ezanı okunurken

dönmüş olurum günlük 10 000 üstü adım atarımmmm

yürüşten geldimi duş namaz derken yemek yer biryandan ertesi günün yemeğini hazırlarımm bu şekilde plan yaparsan

inan zorlanmazsın ha birde haftalık alışveriş yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…