- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Ben de fazla haşlar birazını buzluğa atarım, sabah işe götürdüğüm salatanın üstüne don haliyle ekliyorum öğlene kadar çözülüyor zaten epey doyurucu yapıyor salatayı. Suyunu saat başı değil de iki kez falan değiştiriyorum normalde biraz da karbonat atarım. Sirke neden atılıyor nisam iyi bişeyse ben de yapayım.tabı canım sızler oyle degıstırmıyor musunuz
bır nohutu suya koyup ta ertesı gun suyu dokunce o nohut gazını atmıs olmuyor kı aksıne gazlı suda bekletılmıs daha da toksıt olmus oluyor
fermante ederek suda bekletılır ve sık sık degıstırılır kı hepsını atsın tertemız olsun yoksa bagırsak mıde rahatsız olur :)
ben bır suda bekletmeye 5 kılo nohut bekletırım yarısını haslar buzluga atar gerısını de fırında pısırır rondodan ceker un yapar cam kavanozda buzdolabına atarım
Yemek kolay bişey zaten yaw, hele hele sebze ve bakliyatsa. Ben de haftada iki kez falan yaparım hafta içini idare ettirir bana (öğlen işe götürmelik zaten, akşam yemeği pek yemem).aslında canım akşam yemeğini yedikten sonra sabah kahvasltını hazırla sabah kalkınca hazır olurrr
tatilgünlerinde birkaç yemek yapıp koyabılırsınn dolapta hazır oldumu saçma sapan yemezsınn
ben genelde herşeyi akşamdan hazrılarımm
çünkü işten çıktım mı direk eve gider(16,30 evde olurum) ikindi namazımı kılar yürüşe giderim akşam ezanı okunurken
dönmüş olurum günlük 10 000 üstü adım atarımmmm
yürüşten geldimi duş namaz derken yemek yer biryandan ertesi günün yemeğini hazırlarımm bu şekilde plan yaparsan
inan zorlanmazsın ha birde haftalık alışveriş yap
fermante etmek ıcın kuzum faydayı maksımum saglamak ıcınBen de fazla haşlar birazını buzluğa atarım, sabah işe götürdüğüm salatanın üstüne don haliyle ekliyorum öğlene kadar çözülüyor zaten epey doyurucu yapıyor salatayı. Suyunu saat başı değil de iki kez falan değiştiriyorum normalde biraz da karbonat atarım. Sirke neden atılıyor nisam iyi bişeyse ben de yapayım.
Yemek kolay bişey zaten yaw, hele hele sebze ve bakliyatsa. Ben de haftada iki kez falan yaparım hafta içini idare ettirir bana (öğlen işe götürmelik zaten, akşam yemeği pek yemem).
he ıste bak bu olmuyor canım aynı suyun ıcınde gazını atamıyor nohut ne demek ıstedıgımı haftasonu sık sık su degıstırdıgınde anlayacaksın en azından 3 saatde bır degıstır her 3 saatde bır cıkan o gazlı suyu gorunce ne demek ıstedıgımı anlayacaksın ve gorunce emınım sık sık degıstıreceksınhımm
bende bu şekilde bir deneyim bir haftasonu
ben sabah işe gelirken ıslatır akşam düdüklüde pişirir atarım dondurucuya geneldeeee
yok kuzum standart meselesı degıl olması gereken mesele bu
Senin standartların çok yüksek be nisam, ben seviyeyi baya düşürüyorum burada anlaşılan :))
he ıste bak bu olmuyor canım aynı suyun ıcınde gazını atamıyor nohut ne demek ıstedıgımı haftasonu sık sık su degıstırdıgınde anlayacaksın en azından 3 saatde bır degıstır her 3 saatde bır cıkan o gazlı suyu gorunce ne demek ıstedıgımı anlayacaksın ve gorunce emınım sık sık degıstıreceksın
yok kuzum standart meselesı degıl olması gereken mesele bu
yoksa bende ıstemez mıyım bır muz agacına tuneyeyım
:) ben ıstemez mıyım löp löp baklava gomeyım cok ısterım bende yemek ısterım, ama faydası yok ...fazlasının ve kılo verme asamasında yemenın faydası yok
ben daha yenı yenı sabah kahvaltılarında yarım porsıyon yıyorum bak 2 sene olmus kıloyu verelı koruma donemınde bıle yemedım yemek yemeyı ogrenene kadar yemedım sımdı yarım porsıyon yıyorum onu yıyorsam ogunde ona gore beslenıyorum olması gereken bu cunku yoksa emege yazık
Kız bu ne??
kuru fasulyeyı de aynı sekılde sık sık degıstırıyorum oda aynı sekılde tum gazını boyle atabılıyorevde olduğumda haftasonu kesinlikle deneyeceğim nohutu bu şekilde
sen yıne ıyımıssın 2 sene oncesıne kadar ben bundan bır oturusta 3 tane yıyordumKız bu ne??Ben bunu yesem şeker komasına girerim, hik mik der sandalyeden düşerim. ah gençlik, ne güzel şey
gercekten sasırdın mı kızsen yıne ıyımıssın 2 sene oncesıne kadar ben bundan bır oturusta 3 tane yıyordum
harıka yapan arkadasım var haftasonu onu ozellıkle kahvaltıya cagırırdık bıze evde yapsın dıye 2-3 tane yerdım yarım saat ıcınde
kuru fasulyeyı de aynı sekılde sık sık degıstırıyorum oda aynı sekılde tum gazını boyle atabılıyor
aslında bunu bırkac kere televızyonda uzmanlarda soylemıstı suyunu sık sık degıstırın gazını toksıt maddelerını sonucta boceklenmesın dıye ılaclanıyor bunlar ancak oyle saatlerce suyunu degıstırerek cıkar ıcınden dıye
bende oyle ogrenmıstım yoksa ben bazen suda bekletmeye bıle usenırdım dırek duduklude haslar suyunu doker yerdım eskıden
ondan sonra da cıvcıv gıbı gezerdım şiş şiş
Nisa alemsin yaa. İnanılır gibi değilsen yıne ıyımıssın 2 sene oncesıne kadar ben bundan bır oturusta 3 tane yıyordum
harıka yapan arkadasım var haftasonu onu ozellıkle kahvaltıya cagırırdık bıze evde yapsın dıye 2-3 tane yerdım yarım saat ıcınde
sabah uyanır uyanmaz gece yıyıp bıtıremedıgım dondurmayı ve baklavayı yerdım ben ya da kase kase sutlacNisa alemsin yaa. İnanılır gibi değilbenim kız kardeşim de öyle, sabah uyanır uyanmaz dünden kalan pastayı yiyebiliyor mesela. Benim gençlik de ye iç gez geçti ama hep bi tuzlu bi tatlı sıralayarak. Burda kahvaltı üstüne waffle, ay bu baydi hadi kumpir, şuranın kunefesi de efsana derken tadilmadik şey birakmiyorduk hafta sonları.
F frenzy80 avokado çok sağlıklı yaa, Sen yine stokla. Burada 7 tl oldu bi tanesi
Filmini cekseler bomba belgesel olurmuş Nisagercekten sasırdın mı kız
o kolı kolı yuzlerce cıkolatayı 2 gunde bıtıren
her gun 1 kg maras dondurması yanında 1 kg baklava yıyen bır yazı boyle gecıren kısıyım
gece uyanıp helva kavurup bu helva tek basına guzel olmaz dıye bırde mantı pısırıp yıyıp gerı yatan kısıyım
o 104 kılolar bosuna olmadı
duyuyor musun aypaaare ıyı ye bakalım sen onları
Valla metabolizma sağlam, maşallah sana kuzuu. Ben senin ekmek sever versiyonunumsabah uyanır uyanmaz gece yıyıp bıtıremedıgım dondurmayı ve baklavayı yerdım ben ya da kase kase sutlacnasıl bır mıde varmıs bende sımdı yesem hastanelık olur muuyum
olmam
pis bogazım cunku ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?