Sağlıklı beslenirken;

Filmini cekseler bomba belgesel olurmuş Nisa
esım bunu cook soyledı hatta dedı kı haber merkezlerını aramak ıstıyorum ekranlara cık ınanılır gıbı degılsın dedı

hatta o cıkolataları yedıgım mevzu varya 4 kolı toptancıdan aldıgımız yuzlerce cıkolata
o gun esım soka gırdı kalakaldı senı hastaneye goturelım mı ıyı mısın dedı cok panıkledı cıkolatayla ıntıhar ettıgımı falan dusundu oyle yıyordum ıgrenc ya
gozumun onune geldı de o halım

gercekten cok yazık etmısım kendıme cok uzuluyorum 2 senem şişman 5 senem saglıksız beslenmeyle gectı bu demek kı en az 15 yıl yaslanmıs vucudum tamamen kendı yanlısım yuzunden organlarım zayıfladı yavasladı yaslandı sırf bu yuzden

yok alırım çok seviyorummmm

burda aynı 5.95 tl falan yani bakalım bu hafta kaç paraaa

sabah uyanır uyanmaz gece yıyıp bıtıremedıgım dondurmayı ve baklavayı yerdım ben ya da kase kase sutlac nasıl bır mıde varmıs bende sımdı yesem hastanelık olur muuyum
olmam
pis bogazım cunku ben

ay tatlıya bende hayır diyemeyenlerdenım ama şimdi sınırlıyom kendimii
zaten şu 5 kg oğlum yüzünden aldımmmmmm hepppp
o oturdu bir ekmek yer akşam 2 yarım tost yedi çocuk hep aynı kiloda
o yiyorda kılo almıyor diye bende yedimmmm

4 koli çiğnemeden yuttun mu hepsini kız nasıl yedinnn öle

4 koli çiğnemeden yuttun mu hepsini kız nasıl yedinnn öle
ay agza atınca hemen erıdı valla
hıc bıtmeyen cıkolata yapsalar keske dıye dıye yedım
sabah uyanır uyanmaz basladım aksam yemek saatıne kadar yedım
biitti

Kız öğrenci gibi duruyorsun yaa, ne yaşlanması. Sen bu bilinçle Ayşegül Coruhlu gibi kalican zaten, 50lerinde bile bombaa.

Yalnız yeme olayından çark ettiğin iyi olmuş, adamın tüm servetini tek başına yicekmişsin yoksa.

bu 2 senede ıyı toparladım hatta goz cevremde hafıf kırısıklık baslamıstı saglıklı yasama gıdınce dogal botoks mu oldu ne oldu goz alt halkam sıslıgım tenımdekı kuruluk hepsı gectı
cıt cıt tırnagım sacım kırılırdı hepsı gectı ve resmen sac fıskırdı benden
saglıklı beslenmeyle toparladım bıraz ama bosuna yedıgım gunlerı keske telafı edebılsem onda verecegım zararı verdım kendıme onun gerı donusu yok

gercekten parasız kalıyorduk aslında bu cok acı bırsey o obezler varya tlc de falan onlar gıbıydım cebımızde son para kalırdı ona gıder dondurma alırdım esımde yazık bırsey dıyemedıgı gıbı onu da kendıme benzetmıstım kendısıde 45 kılo aldı 1 senede benımle ona da yedırıyordum ay allah affetsın

neyseki zarın neresınden dönersen karr
boşa demiyor uzmanlarrr içeriyi nasıl beslersen dışarıda öyle beslenirrrr

canim tüm tavsiyelerini degerlendirecegim
aslinda öyleydim ben ama bosaninca saldim

canim tüm tavsiyelerini degerlendirecegim
aslinda öyleydim ben ama bosaninca saldim

bende boşandım ama hiçç düzenimi bozmadım
heleki bizler kendimie bir fazla bakıcazmmm
sağlık hiç birşeye benzemiyorrr kendime göre yapıyorum birşeyler bir alışırsan bırakamazsın hem vakitte geçmiş olur
ha bende oğlan var sanki yaptıklarımı yermi ergen sonuçtaa dışardan yer kafasına göre yerrr

Hayırlı cumalar herkese ben bu sabah tartıldım 64.9 çıktım. İnşallah 60 olursam kendime ödül olarak bir künefe ısmarlayacağım
kendıne odul olarak kunefe yerıne cılt bakım veya masaj ya da bır elbıse alısverısı sonrası guzel bır yerde kahve ısmarlama olsa
odul olmaz mı
kunefe odul degıl ceza
tum emeklerını bır gunde bosa cıkarma seker yuklemesı zarar zıyan bunu nasıl odul olarak goruyorsun alemsın :)

not: bugun zehır sacıyorum

Aslında bayadır canım çekiyor da ben biraz erteleme taktığı yapıyorum galiba. Şimdi yemiyorum 60 olunca nasıl olsa yerim diye, 60 olunca da 55 olunca yerim derim

Ama o günleri göreyim de en büyük ödülüm alisveris yapmak olacak zaten. Mağazadaki kız kaç beden diye sorunca 40 -42 demekten bıktım vallahi

bence 60 oldugunda kılona kıyamayıp ne emeklerle verdım deyıp yemeyeceksın
dıyete ılk basladıgımda bende boyle hem hevesleneyım hem de sırf ozledıgım yemege de bu yolla kavusayım dıye bu taktıge basvurdum ama bunu hıc yapmadım cunku kıloma kıyamadım onun yerıne hep alısverıs yaptım

İnşallah ya küçük beden kıyafet giymenin verdiği haz bambaşka oluyor
Bu arada önceden zayifladigim zamanlar oldu ama öğrenciyken sınav stresinden falan kilo veriyordum. İlk defa planlı şekilde kilo veriyorum çok mutluyum. İyi ki bu topiği açmışsın okudukça motive oluyorum

Kız bu ne?? Ben bunu yesem şeker komasına girerim, hik mik der sandalyeden düşerim. ah gençlik, ne güzel şey
Waffle sevmem ama ben normde hiç yemem burayı da bir arkadaş sayesinde bulduk orduya gelişimde yiyorum bir daha uzun süre yemem ama
Evet duydum bugün gün vardi 3 çeşit pasta sarma falan yapıldı ben kaçtım evden kahvaltımi edip nisaa yemicem sağlıklı beslenmem lazımm yine eskisi gibi :))

Evvveeeetttt yine geldik bi spor salonu macerasinin başına bugun de 90.2den 89.4e düştüğümü görünce tartıda bir günde 2.5 saat spor yaparak kendimi odullendirmeye karar verdim
Nasilim örtmenim N nscckts
Bu arada Künefeye ceza deme bozuşuruz, ben de ödül denince aypare ackerman ne anlıyorsa onu anliyorum
Kunefe ödüldür nokta

cok sevındım buyuk ıhtımal yagdan verdın kıloyu
emeklerın bosa cıkmadı bak bıraz dıkkat ettın hareket ettın hemen gıttı
haa emeklerımın hıc degerı yok benım ıcın bu yolda harcadıgım zamanın hıc kıymetı yok dersen ye tabıı kunefeyı sen bılırsın

nasıl ama damardan gırdım dımı

tartıda gordugunuz - eksiler zaten ödülünüz kızlar kılo verdıgınız ıcın tekrar odule gerek yok kılo vermenız zaten saglıgınız ıcın yapmanız gereken bırseydı

ödülün katkısı olur tum emeklerı hıc etmek ödül degıldır ödülü yemekle bagdastırıyorsanız duygusal aclıktasınız demektır hayatı yemekle bagdastırıyorsunuz ve saglıklı beslenmek adına dıkkat ederek yemekten vazgectıgınız seylerı de ceza olarak goruyorsunuz demektır boyle gorur dusunursenız kıloları verır gerı alır verır gerı alır metebolızmayı yama yaparsınız sonra ver elını troıt ınsulın haşimato

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…