esım bunu cook soyledı hatta dedı kı haber merkezlerını aramak ıstıyorum ekranlara cık ınanılır gıbı degılsın dedıFilmini cekseler bomba belgesel olurmuş Nisa
Nisa alemsin yaa. İnanılır gibi değilbenim kız kardeşim de öyle, sabah uyanır uyanmaz dünden kalan pastayı yiyebiliyor mesela. Benim gençlik de ye iç gez geçti ama hep bi tuzlu bi tatlı sıralayarak. Burda kahvaltı üstüne waffle, ay bu baydi hadi kumpir, şuranın kunefesi de efsana derken tadilmadik şey birakmiyorduk hafta sonları.
F frenzy80 avokado çok sağlıklı yaa, Sen yine stokla. Burada 7 tl oldu bi tanesi
sabah uyanır uyanmaz gece yıyıp bıtıremedıgım dondurmayı ve baklavayı yerdım ben ya da kase kase sutlacnasıl bır mıde varmıs bende sımdı yesem hastanelık olur muuyum
olmam
pis bogazım cunku ben
esım bunu cook soyledı hatta dedı kı haber merkezlerını aramak ıstıyorum ekranlara cık ınanılır gıbı degılsın dedı
hatta o cıkolataları yedıgım mevzu varya 4 kolı toptancıdan aldıgımız yuzlerce cıkolata
o gun esım soka gırdı kalakaldı senı hastaneye goturelım mı ıyı mısın dedı cok panıkledı cıkolatayla ıntıhar ettıgımı falan dusunduoyle yıyordum ıgrenc ya
gozumun onune geldı de o halım
gercekten cok yazık etmısım kendıme cok uzuluyorum 2 senem şişman 5 senem saglıksız beslenmeyle gectı bu demek kı en az 15 yıl yaslanmıs vucudum tamamen kendı yanlısım yuzunden organlarım zayıfladı yavasladı yaslandı sırf bu yuzden
ay agza atınca hemen erıdı valla4 koli çiğnemeden yuttun mu hepsini kız nasıl yedinnn öle
Kız öğrenci gibi duruyorsun yaa, ne yaşlanması. Sen bu bilinçle Ayşegül Coruhlu gibi kalican zaten, 50lerinde bile bombaa.esım bunu cook soyledı hatta dedı kı haber merkezlerını aramak ıstıyorum ekranlara cık ınanılır gıbı degılsın dedı
hatta o cıkolataları yedıgım mevzu varya 4 kolı toptancıdan aldıgımız yuzlerce cıkolata
o gun esım soka gırdı kalakaldı senı hastaneye goturelım mı ıyı mısın dedı cok panıkledı cıkolatayla ıntıhar ettıgımı falan dusunduoyle yıyordum ıgrenc ya
gozumun onune geldı de o halım
gercekten cok yazık etmısım kendıme cok uzuluyorum 2 senem şişman 5 senem saglıksız beslenmeyle gectı bu demek kı en az 15 yıl yaslanmıs vucudum tamamen kendı yanlısım yuzunden organlarım zayıfladı yavasladı yaslandı sırf bu yuzden
ay agza atınca hemen erıdı valla
hıc bıtmeyen cıkolata yapsalar keske dıye dıye yedım
sabah uyanır uyanmaz basladım aksam yemek saatıne kadar yedım
biitti
bu 2 senede ıyı toparladım hatta goz cevremde hafıf kırısıklık baslamıstı saglıklı yasama gıdınce dogal botoks mu oldu ne oldu goz alt halkam sıslıgım tenımdekı kuruluk hepsı gectıKız öğrenci gibi duruyorsun yaa, ne yaşlanması. Sen bu bilinçle Ayşegül Coruhlu gibi kalican zaten, 50lerinde bile bombaa.
Yalnız yeme olayından çark ettiğin iyi olmuş, adamın tüm servetini tek başına yicekmişsin yoksa.
bu 2 senede ıyı toparladım hatta goz cevremde hafıf kırısıklık baslamıstı saglıklı yasama gıdınce dogal botoks mu oldu ne oldu goz alt halkam sıslıgım tenımdekı kuruluk hepsı gectı
cıt cıt tırnagım sacım kırılırdı hepsı gectı ve resmen sac fıskırdı benden
saglıklı beslenmeyle toparladım bıraz ama bosuna yedıgım gunlerı keske telafı edebılsem onda verecegım zararı verdım kendıme onun gerı donusu yok
gercekten parasız kalıyorduk aslında bu cok acı bırsey o obezler varya tlc de falan onlar gıbıydım cebımızde son para kalırdı ona gıder dondurma alırdımesımde yazık bırsey dıyemedıgı gıbı onu da kendıme benzetmıstım kendısıde 45 kılo aldı 1 senede benımle ona da yedırıyordum ay allah affetsın
canim tüm tavsiyelerini degerlendirecegimaslında canım akşam yemeğini yedikten sonra sabah kahvasltını hazırla sabah kalkınca hazır olurrr
tatilgünlerinde birkaç yemek yapıp koyabılırsınn dolapta hazır oldumu saçma sapan yemezsınn
ben genelde herşeyi akşamdan hazrılarımm
çünkü işten çıktım mı direk eve gider(16,30 evde olurum) ikindi namazımı kılar yürüşe giderim akşam ezanı okunurken
dönmüş olurum günlük 10 000 üstü adım atarımmmm
yürüşten geldimi duş namaz derken yemek yer biryandan ertesi günün yemeğini hazırlarımm bu şekilde plan yaparsan
inan zorlanmazsın ha birde haftalık alışveriş yap
canim tüm tavsiyelerini degerlendirecegim
aslinda öyleydim ben ama bosaninca saldim
kendıne odul olarak kunefe yerıne cılt bakım veya masaj ya da bır elbıse alısverısı sonrası guzel bır yerde kahve ısmarlama olsaHayırlı cumalar herkeseben bu sabah tartıldım 64.9 çıktım. İnşallah 60 olursam kendime ödül olarak bir künefe ısmarlayacağım
Aslında bayadır canım çekiyor da ben biraz erteleme taktığı yapıyorum galiba. Şimdi yemiyorum 60 olunca nasıl olsa yerim diye, 60 olunca da 55 olunca yerim derimkendıne odul olarak kunefe yerıne cılt bakım veya masaj ya da bır elbıse alısverısı sonrası guzel bır yerde kahve ısmarlama olsa
odul olmaz mı
kunefe odul degıl ceza
tum emeklerını bır gunde bosa cıkarma seker yuklemesı zarar zıyan bunu nasıl odul olarak goruyorsun alemsın :)
not: bugun zehır sacıyorum
bence 60 oldugunda kılona kıyamayıp ne emeklerle verdım deyıp yemeyeceksınAslında bayadır canım çekiyor da ben biraz erteleme taktığı yapıyorum galiba. Şimdi yemiyorum 60 olunca nasıl olsa yerim diye, 60 olunca da 55 olunca yerim derim
Ama o günleri göreyim de en büyük ödülüm alisveris yapmak olacak zaten. Mağazadaki kız kaç beden diye sorunca 40 -42 demekten bıktım vallahi
İnşallah yabence 60 oldugunda kılona kıyamayıp ne emeklerle verdım deyıp yemeyeceksın
dıyete ılk basladıgımda bende boyle hem hevesleneyım hem de sırf ozledıgım yemege de bu yolla kavusayım dıye bu taktıge basvurdum ama bunu hıc yapmadım cunku kıloma kıyamadımonun yerıne hep alısverıs yaptım
Waffle sevmem ama ben normde hiç yemem burayı da bir arkadaş sayesinde bulduk orduya gelişimde yiyorum bir daha uzun süre yemem amaKız bu ne??Ben bunu yesem şeker komasına girerim, hik mik der sandalyeden düşerim. ah gençlik, ne güzel şey
Evet duydum bugün gün vardi 3 çeşit pasta sarma falan yapıldı ben kaçtım evden kahvaltımi edip nisaa yemicemgercekten sasırdın mı kız
o kolı kolı yuzlerce cıkolatayı 2 gunde bıtıren
her gun 1 kg maras dondurması yanında 1 kg baklava yıyen bır yazı boyle gecıren kısıyım
gece uyanıp helva kavurup bu helva tek basına guzel olmaz dıye bırde mantı pısırıp yıyıp gerı yatan kısıyım
o 104 kılolar bosuna olmadı
duyuyor musun aypaaare ıyı ye bakalım sen onları
cok sevındım buyuk ıhtımal yagdan verdın kıloyuEvvveeeetttt yine geldik bi spor salonu macerasinin başınabugun de 90.2den 89.4e düştüğümü görünce tartıda bir günde 2.5 saat spor yaparak kendimi odullendirmeye karar verdim
Nasilim örtmenim N nscckts
Bu arada Künefeye ceza deme bozuşuruz, ben de ödül deninceaypare ackerman ne anlıyorsa onu anliyorum
Kunefe ödüldür nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?