Sağlıklı beslenirken;

Ben kendime ödül olarak toni guy saç maskesi aldım mesela 57 olunca da 70 TL saç kremi var onu alırım artık odul anlayışım bu

Ben kendime ödül olarak toni guy saç maskesi aldım mesela 57 olunca da 70 TL saç kremi var onu alırım artık odul anlayışım bu
ıste gormek ıstedıgımız hareketler
bende dun baya cılt bakım urunu ve vıtamın aldım parlasın cılt yaldır yaldır :)

Çok güzel damardan girdin ama 3 senedir yemedim kiz nasıl canim çekiyo bi bilsen
Ben zaten hashimoto tireoditis yüzünden boyle oldum ki... 60-62 kiloydum ben... bu hastalık cıktı ilacın dozunu ayarlamaları 2 seneden fazla sürdü ve ben hoooppp 110.8e fırladım... kabus gibiydi.. neyse ki kendi cabamla veriyorum kilo... tabi sizin de gazimi eksik etmemeniz lazim

Neler aldiiinn :))
en favorı urunlerım bunlarsız asla :)
Green Grape Foam Pore Control Temizleyici 145 ml gunluk yuz temızleme jelı
sonrasında tonıgı Green Grape Pore Control Tonik 195 ml
sonrasında serumu Green Grape Pore Control Serum 50 g
ve goz cevresı kremı White Regeneration Eye Treatment Serum 20 ml

sonra makyaj temızleyıcı hıc yuzume makyaj yapmıyorum sadece gozumdekı rımelı harıka cıkarıyor Micellar Makyaj Temleme Suyu 400ml+Pamuk Set

sampuan Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Şampuan 385 ml

burda vıtamınım var Solgar Hyaluronic Acid Collagen Complex 30 Tablet - Hyalüronik Asit (Hyaluronic Acid)
bırde yuzum ıcın her hafta 3 gun ust uste uyguladıgım yenıleyıcı kürüm var madecascol ve bepanten kremı karıstırıp 3 damla e vıtamını ekleyıp hergun yuzume gece yatarken suruyorum
bırde her hafta sacıma bepanten evıgen bemıks ampullerı hındıstan cevızı yagı ıle karıstırıp suruyorum
bırde sampuanıma dogum kontrol hapını bır kutuyu ezıp toz halıne getırıp katıyorum ıcıne bepanten ampul ve e vıtamını de katıyorum ıyıce calkalayıp kullanıyoruz sacı one dogru atıp yıkıyoruz vucuda degerse maymundan hallıce oluruz onları da aldım :) bu alısverısı 3 ayda bır yapıyorum 3 ayda bıtıyor tum urunler

Bende ss aldım alırım bunları sagol canım tek tek açıklayıp yazdığın için ellerine sağlık

Bende ss aldım alırım bunları sagol canım tek tek açıklayıp yazdığın için ellerine sağlık
ben urunlerın ıcerıgıne cok dıkkat ederım bu lınk bıraktıklarımın ıcerıklerının arkasındayım okadar emın oldugum urunler :) hem ıcerıgı temız hem uygun urun bulmak zor whatsonı basarılı buluyorum

Bende yüz temizleme ürünlerini serumu Jeli ve göz kremini alırım şampuan zaten kullandığım bir marka ogx :)

canim günaydin
yapiyordum bi ara cok düzenli hergün yemeklerimi hazirlayip paketleyip ise getiriyordum.
alisveris bile yapasim yok son dönemlerde

50 dk pilates 25 dk yürüyüş
Ben yemek paylaşmıyorum çünkü muhtemelen benim yeme tarzım size uymaz sizinde bana uymuyor mesela meyve yememek karbo almamak gibi meyveden de korkmayın vitamin tableti yutucamiza meyve yiyelim ayrıca beynin benzinide doğal şeker bunu unutmayın :)

Eklentiler

• 20200203_125727.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200203_132754.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…