- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ben kendime ödül olarak toni guy saç maskesi aldım meselatartıda gordugunuz - eksiler zaten ödülünüz kızlar kılo verdıgınız ıcın tekrar odule gerek yok kılo vermenız zaten saglıgınız ıcın yapmanız gereken bırseydı
ödülün katkısı olur tum emeklerı hıc etmek ödül degıldır ödülü yemekle bagdastırıyorsanız duygusal aclıktasınız demektır hayatı yemekle bagdastırıyorsunuz ve saglıklı beslenmek adına dıkkat ederek yemekten vazgectıgınız seylerı de ceza olarak goruyorsunuz demektır boyle gorur dusunursenız kıloları verır gerı alır verır gerı alır metebolızmayı yama yaparsınız sonra ver elını troıt ınsulın haşimato
ıste gormek ıstedıgımız hareketlerBen kendime ödül olarak toni guy saç maskesi aldım mesela57 olunca da 70 TL saç kremi var onu alırım artık odul anlayışım bu
Çok güzel damardan girdin ama 3 senedir yemedim kiz nasıl canim çekiyo bi bilsencok sevındım buyuk ıhtımal yagdan verdın kıloyu
emeklerın bosa cıkmadı bak bıraz dıkkat ettın hareket ettın hemen gıttı
haa emeklerımın hıc degerı yok benım ıcın bu yolda harcadıgım zamanın hıc kıymetı yok dersen ye tabıı kunefeyı sen bılırsın
nasıl ama damardan gırdım dımı
Ben zaten hashimoto tireoditis yüzünden boyle oldum ki... 60-62 kiloydum ben... bu hastalık cıktı ilacın dozunu ayarlamaları 2 seneden fazla sürdü ve ben hoooppp 110.8e fırladım... kabus gibiydi.. neyse ki kendi cabamla veriyorum kilo... tabi sizin de gazimi eksik etmemeniz lazimtartıda gordugunuz - eksiler zaten ödülünüz kızlar kılo verdıgınız ıcın tekrar odule gerek yok kılo vermenız zaten saglıgınız ıcın yapmanız gereken bırseydı
ödülün katkısı olur tum emeklerı hıc etmek ödül degıldır ödülü yemekle bagdastırıyorsanız duygusal aclıktasınız demektır hayatı yemekle bagdastırıyorsunuz ve saglıklı beslenmek adına dıkkat ederek yemekten vazgectıgınız seylerı de ceza olarak goruyorsunuz demektır boyle gorur dusunursenız kıloları verır gerı alır verır gerı alır metebolızmayı yama yaparsınız sonra ver elını troıt ınsulın haşimato
Neler aldiiinn :))ıste gormek ıstedıgımız hareketler
bende dun baya cılt bakım urunu ve vıtamın aldım parlasın cılt yaldır yaldır :)
en favorı urunlerım bunlarsız asla :)Neler aldiiinn :))
Bende ss aldım alırım bunları sagol canım tek tek açıklayıp yazdığın için ellerine sağlıken favorı urunlerım bunlarsız asla :)
Green Grape Foam Pore Control Temizleyici 145 ml gunluk yuz temızleme jelı
sonrasında tonıgı Green Grape Pore Control Tonik 195 ml
sonrasında serumu Green Grape Pore Control Serum 50 g
ve goz cevresı kremı White Regeneration Eye Treatment Serum 20 ml
sonra makyaj temızleyıcı hıc yuzume makyaj yapmıyorum sadece gozumdekı rımelı harıka cıkarıyor Micellar Makyaj Temleme Suyu 400ml+Pamuk Set
sampuan Dolgunlaştırıcı Biotin & Kolajen Şampuan 385 ml
burda vıtamınım var Solgar Hyaluronic Acid Collagen Complex 30 Tablet - Hyalüronik Asit (Hyaluronic Acid)
bırde yuzum ıcın her hafta 3 gun ust uste uyguladıgım yenıleyıcı kürüm var madecascol ve bepanten kremı karıstırıp 3 damla e vıtamını ekleyıp hergun yuzume gece yatarken suruyorum
bırde her hafta sacıma bepanten evıgen bemıks ampullerı hındıstan cevızı yagı ıle karıstırıp suruyorum
bırde sampuanıma dogum kontrol hapını bır kutuyu ezıp toz halıne getırıp katıyorum ıcıne bepanten ampul ve e vıtamını de katıyorum ıyıce calkalayıp kullanıyoruz sacı one dogru atıp yıkıyoruz vucuda degerse maymundan hallıce oluruzonları da aldım :) bu alısverısı 3 ayda bır yapıyorum 3 ayda bıtıyor tum urunler
ben urunlerın ıcerıgıne cok dıkkat ederım bu lınk bıraktıklarımın ıcerıklerının arkasındayım okadar emın oldugum urunler :) hem ıcerıgı temız hem uygun urun bulmak zor whatsonı basarılı buluyorumBende ss aldım alırım bunları sagol canım tek tek açıklayıp yazdığın için ellerine sağlık
Bende yüz temizleme ürünlerini serumu Jeli ve göz kremini alırım şampuan zaten kullandığım bir marka ogx :)ben urunlerın ıcerıgıne cok dıkkat ederım bu lınk bıraktıklarımın ıcerıklerının arkasındayım okadar emın oldugum urunler :) hem ıcerıgı temız hem uygun urun bulmak zor whatsonı basarılı buluyorum
canim günaydinbende boşandım ama hiçç düzenimi bozmadım
heleki bizler kendimie bir fazla bakıcazmmm
sağlık hiç birşeye benzemiyorrr kendime göre yapıyorum birşeyler bir alışırsan bırakamazsın hem vakitte geçmiş olur
ha bende oğlan var sanki yaptıklarımı yermi ergen sonuçtaa dışardan yer kafasına göre yerrr
canim günaydin
yapiyordum bi ara cok düzenli hergün yemeklerimi hazirlayip paketleyip ise getiriyordum.
alisveris bile yapasim yok son dönemlerde
Bibii dönüş yapan oldu mu? TR deyim, ama fena sayılmaz ingilizcem, ne için lazım? Tez mez okumam ama bakYurt dısında yasayan kankitolar daha doğrusu ingilizcesi iyi olanlar bana özel mesaj atabilir mi
bugün iyi gidiyorum bence
aksami bekliyorum yemek yicem
Akıllı saatin prosuyla ilgili birseyler soracaktım suzn atmış mesaj bi bakamBibii dönüş yapan oldu mu? TR deyim, ama fena sayılmaz ingilizcem, ne için lazım? Tez mez okumam ama bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?