daha bir sey yok isteyim.Ne var menü de? Ben de pancarlı karabuğday yedim 3 gibi
tamam, bak o işte avrupalı.Akıllı saatin prosuyla ilgili birseyler soracaktım suzn atmış mesaj bi bakam
Ben ne bulsam küp küp yapıp yağlı kağıtla fırına atıyorum. Kabak, patlıcan, biber gibi, üzerine en son domates. Güzel oluyor sanki. Patates de olsa daha bi güzel oluyor ama, olmasın.daha bir sey yok isteyim.
düsünüyorum bir sebze yemegi pisiricem
Avrupalıyı ayrı bi severiztamam, bak o işte avrupalı.
Akilli saat ile ilgili soruların hala varsa ben de cevaplayabilirim:)Avrupalıyı ayrı bi severiz
Akilli saat ile ilgili soruların hala varsa ben de cevaplayabilirim:)
Oki yawruş :)
Benimki de yeni aşk yaşiyorum kendisiyle bi arkadaşım hediye etti sağolsun
Şimdilik suzn sağolsun yardımcı oldu aklımdasın
Takip ediyorum 4 çocukla o kadar iş yapıp her çocuğuna ayrı yemek yapıp o kadar sporu nasıl yapiyor anlamiyorumsuzn bu kadın spor ile çokgüzel bilgiler veriyor
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Valla bölgesel zayıflama diye birsey yok diyor hep hocalar ama bilemiyorumkizlar basenlerim nasil erir
yapiyorum aslinda pilates ama gitmiyor sankiValla bölgesel zayıflama diye birsey yok diyor hep hocalar ama bilemiyorumama pilates kasları uzattığı için inceliyorsun ve daha hoş görünuyorsun kilon yoksa sadece basense ona göre porgramda uygulanabilir
kizlar basenlerim nasil erir
Takip ediyorum 4 çocukla o kadar iş yapıp her çocuğuna ayrı yemek yapıp o kadar sporu nasıl yapiyor anlamiyorum
Ama tabi böyle spor yapıp boyle beslenmek çok zor zaten kendisi yarışmalara katılacak şekilde kas çaliştırıyor
Valla bölgesel zayıflama diye birsey yok diyor hep hocalar ama bilemiyorumama pilates kasları uzattığı için inceliyorsun ve daha hoş görünuyorsun kilon yoksa sadece basense ona göre porgramda uygulanabilir
Günaydın güzel hatunlar
Eliptik sanki alt vücud için çok iyi gibi. Eliptiği olan var mı? Beraber program yapsak, ben de gaza gelsem biraz.
Süpersin canım yaa. Neredeyse 10 yaşında bir elipitiğim ama hala cillop gibi. Niye acabaMAŞALAH KADIN VAR HEÇ DURMUYORRR
AMA VERDİĞİ BİLGİLER ÇOK GÜZEL
EVET PLATES DÜZENLİ YAPILDĞINDA VUCUT ÇOK GÜZEL ŞEKİL ALIYORRR
ha ha bende var canım
akşam 20 dk eliptik
35 dk kalça bacak çalıştım
bugun de kol çalışıcam ,,
cuma gün halk danslarında aynada kollarımı görünce pek gıcık oldummmm bıngıl bıngıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?