IPAD ile bişeyler seyrederek yapıcam bu akşam inşallah. Desteğin için çok sağol arkadaşım.o zman bizde çöüzm üretilim o zman
Bu akıllı saatlerin fiyatı ne kadar ben de alayım diyorum.Yoo yoo gayet iyiyimçok güzel kalori yaktım
benim bacakrlar da ağrıyor ama . adet dönemi başladı ondan . genelde o dönemde ağıyorlarbende önce gün 5 kg ağırlıkla sugat yaptım hala ağrırrr
yasemin . maşallah sana . spora başladın mı tekrar . nittin .günaydın kızlarrr
Samsonn yaptın mı dün spor canım
ben 20 dk elimdik 40 dk kadar kol omuz çalıştımmm
bugun tüm vucut yapıcam inş.
biraz pahalı ve gerekli mi bilmiyorum .Bu akıllı saatlerin fiyatı ne kadar ben de alayım diyorum.
Tr de normalde satışı yok ama pahalılar burda 250 dolardı galiba kendi sitesinde canım bana hediye geldi benim almam mümkün değil böyle bi saati zatenBu akıllı saatlerin fiyatı ne kadar ben de alayım diyorum.
Naptın sen ya canım, 20 tane kayısı yenir mi? Cırcır olur insanadet dönemim . dün avuç avuç fıstık yedim . paketiyle bitter yedim . paketini yemedim .
içini .
20 adet falan kuru kayısı
bu s abah da aynı başladım .
bitter fıstık kurukayısı.
bu dönem böyle gelgitlerim oluyor m . midem allak bulak ama canım çekiyor
canım herkes kendı vucuduna ıyı gelen seyı yapıyor sahsen meyve yedıgımde ben hem o gun acıkıyorum hemde bosu bosuna vucuduma seker alıyorum meyveyı vıtamını ıcın yıyoruz meyvedekı vıtamınlerın hepsı sebzelerde de var kımı ınsanda vucut meyve sekerını daha cabuk tolere edebılır kımısını etmez50 dk pilates 25 dk yürüyüş
Ben yemek paylaşmıyorum çünkü muhtemelen benim yeme tarzım size uymaz sizinde bana uymuyor mesela meyve yememek karbo almamak gibimeyveden de korkmayın vitamin tableti yutucamiza meyve yiyelim ayrıca beynin benzinide doğal şeker bunu unutmayın :)
urfa canısı :)
kızzz bana hıc bıldırım gelmıyor bu konudannisa nerede ugramadi bugün
hee oldum zatiiNaptın sen ya canım, 20 tane kayısı yenir mi? Cırcır olur insaneww iğrencim biliyorum
Benim ki sadece spora yonelik canım saat geldiginden beri daha bi motiveyim teknolojiyi çok severim zaten bana çok iyi geldibiraz pahalı ve gerekli mi bilmiyorum .
içine sim kart konanlardan ise çok da sağlıklı değildir diye düşünüyorum .
teknolojiyi burnumuza sokup özendiriyorlar ama düşününce hiç mantıklı gelmiyor .alma sen .
vaayyyyyyvvvvPilates tamamdır eve koşa koşa gekdim fırtına çıktı burda
Şimdide bol peynirli yumurta ve salatalik yiyorum
ıkımız aynı anda bırbırımızı tamamlamısız soru cevaplaağşama ne yimek yapcanız .
Çok detaylı bir saat uykunu falan kendi ölçüyor sen girmiyorsun mesela derin uyku hafif uyku uyanma gibi şeyleri gösteriyor uykudayken. Ben her appsını kullaniyorum yemek ekliyorum su ekliyorum adım spor uyku kendi ayarliyor zatenvaayyyyyyvvvv
çok güzelmiş . üzerinde de bi sürü bilgi var .
ben de seviyorum böyle şeyleri . hem pahalı hem de işte zararı vardır diye düşünmedim hiç. ama bi hediye etse seve seve kullanırdım .
Ben tavuk suyu için bütün tavuk hasliyorum su anda ondan yeriz heralde içine patates sogan falanda attımağşama ne yimek yapcanız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?