Sağlıklı beslenirken;

Bu akıllı saatlerin fiyatı ne kadar ben de alayım diyorum.
biraz pahalı ve gerekli mi bilmiyorum .
içine sim kart konanlardan ise çok da sağlıklı değildir diye düşünüyorum .
teknolojiyi burnumuza sokup özendiriyorlar ama düşününce hiç mantıklı gelmiyor .alma sen .

adet dönemim . dün avuç avuç fıstık yedim . paketiyle bitter yedim . paketini yemedim .

içini .

20 adet falan kuru kayısı
bu s abah da aynı başladım .
bitter fıstık kurukayısı.
bu dönem böyle gelgitlerim oluyor m . midem allak bulak ama canım çekiyor

Naptın sen ya canım, 20 tane kayısı yenir mi? Cırcır olur insan eww iğrencim biliyorum

canım herkes kendı vucuduna ıyı gelen seyı yapıyor sahsen meyve yedıgımde ben hem o gun acıkıyorum hemde bosu bosuna vucuduma seker alıyorum meyveyı vıtamını ıcın yıyoruz meyvedekı vıtamınlerın hepsı sebzelerde de var kımı ınsanda vucut meyve sekerını daha cabuk tolere edebılır kımısını etmez
bırbırımızın yedıgı uymak zorunda degıl yanı benımkı sıze uymaz sızınkı bana dıye dusunme burda amac bırbırımıze destek olmak sadece :) abur cubura yoneldıgınde zararlarından bahsetmek zorlandıgında desteklemek... ısterse sıncap yesın :)
N nscckts sana birşey sorucam tabi tüm arkadaşlarda bilgisi varsa olabilr
sıra gecesi antepte mi iyi olur yoksa urfada mı
biz urfa diye biliyoruzzz
bilgi verirseniz sevinirimm
urfa canısı :)
nisa nerede ugramadi bugün
kızzz bana hıc bıldırım gelmıyor bu konudan
kızların sesı cıkmıyor bır gırıp sesleneyım dıye bır gırdım dunden berı herkes burdaymıs tek ben yokmusum meger

Benim ki sadece spora yonelik canım saat geldiginden beri daha bi motiveyim teknolojiyi çok severim zaten bana çok iyi geldi

Pilates tamamdır eve koşa koşa gekdim fırtına çıktı burda
Şimdide bol peynirli yumurta ve salatalik yiyorum
vaayyyyyyvvvv
çok güzelmiş . üzerinde de bi sürü bilgi var .
ben de seviyorum böyle şeyleri . hem pahalı hem de işte zararı vardır diye düşünmedim hiç. ama bi hediye etse seve seve kullanırdım .

ben bugun en sacma seylerı yaptım
tırnak falan torpuledım sacıma yag bakımı yaptım cıldımde komedon temızlıgı yaptım canım sıkıldı nevresım degıstım kahve koydum unutmusum yenıden baska bardaga koymusum sonra yenıden koydugumu unutup sogumus olanı ıctım falan boyle abuuk sabuk sacma sapan

ne yedıım sabah tavuk suyuna corba ıctım

oglen fıltre kahve turk kahve sahlep

aksama allah kerım canım hıc bırsey ıstemıyor
aaa yazarken canım ıstedı tursulu mursulu bırseyler yerım yanına da salata yapım e bunca sey varken bırde fırında ızgara yapım barı tamam yemekte bulundu

Çok detaylı bir saat uykunu falan kendi ölçüyor sen girmiyorsun mesela derin uyku hafif uyku uyanma gibi şeyleri gösteriyor uykudayken. Ben her appsını kullaniyorum yemek ekliyorum su ekliyorum adım spor uyku kendi ayarliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…