Sağlıklı beslenirken;

CANIM ben yürüşe çıkmadığım zaman mutlaka evde eliptik yaparımmm dün eve geç gidince yürüşe çıkamadım bu hafta çıkamıcam evde muhakak yaparımm normalde 40 dk yaparım 20 dk önce sonra bacak karın kalça çalıştıysam 20 dk sonra yaparım
eğer bacak karın kalça çalışmazsam 40-50 dk yaparım
bence ufak ufak başla biranda yüklemeee
hergün değil günaşırı yaparsınn ben senı dürtem burdann

bacak kaslarımda sıkıntı yok kolllarıma gıcık oldumm

Sorma kadın canavar gibi maşallah nazar değmesin ben yapamam ama ya cok disiplinli imrenerek bakiyorum hic üşenmiyor mesela spordan sonra haslanmış pirinç bulgur onun sayesinde yiyorum ben yoğurtla karıstırıyorum sadece protein alınır saniyordum Oysaki

AY BENDE yapamam sanırımm

Süpersin yaa. Bak heves ettim şimdi, sırf sana yarın ben de çalıştım diyebilmek için yapıcam bu akşam inşallah

Kollar bacaklardan çok daha kolay bence, 2 dambıl al günde 2-3 set ile 10 dk da halledersin sende bu azim varken.

inan spora bir başlasan bırakamazsın ben hep salona giderdim bu yıl üyelik yaptırmadımmm

ya kol kaslarım çok zayıf çalışrken iyi ama bıraktımm hemen normal şekline dönüyorrr

inan spora bir başlasan bırakamazsın ben hep salona giderdim bu yıl üyelik yaptırmadımmm

ya kol kaslarım çok zayıf çalışrken iyi ama bıraktımm hemen normal şekline dönüyorrr
Aynen öyle ben ilk 6 aylık aldım bitince üyelik o bir aylık sürede çok mutsuz oldum sonra gene üyelik aldım birazdan salonda çalışmaya gidicem

Günaydın güzel hatunlar
günaydın kızlarrr

Samsonn yaptın mı dün spor canım

ben 20 dk elimdik 40 dk kadar kol omuz çalıştımmm

bugun tüm vucut yapıcam inş.
Ya yatmadan yapacaktım, sonra çok güzel bi söyleşiye dalmisim ve kanepede uyuyakaldim. sözümü tutamadım. Bu akşam telafi edeceğim inşallah
Senin spor süper canım

Günaydın güzel hatunlar

Ya yatmadan yapacaktım, sonra çok güzel bi söyleşiye dalmisim ve kanepede uyuyakaldim. sözümü tutamadım. Bu akşam telafi edeceğim inşallah
Senin spor süper canım

söyleşiye bakarken yapsaydınnnn
bugunnn yaparsun hadi bakalım

Günaydin kizlar

günaydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…