Süpersin canım yaa. Neredeyse 10 yaşında bir elipitiğim ama hala cillop gibi. Niye acabaBenim de kollar bıngıl bıngıl, ama bacak arkaları daha çok gözüme batıyor bu sıralar. Bi başlasam şu alete, sen hergün mü yapıyorsun?
Sorma kadın canavar gibi maşallah nazar değmesin ben yapamam ama ya cok disiplinli imrenerek bakiyorum hic üşenmiyor mesela spordan sonra haslanmış pirinç bulgur onun sayesinde yiyorum ben yoğurtla karıstırıyorum sadece protein alınır saniyordum OysakiMAŞALAH KADIN VAR HEÇ DURMUYORRR
AMA VERDİĞİ BİLGİLER ÇOK GÜZEL
EVET PLATES DÜZENLİ YAPILDĞINDA VUCUT ÇOK GÜZEL ŞEKİL ALIYORRR
ha ha bende var canım
akşam 20 dk eliptik
35 dk kalça bacak çalıştım
bugun de kol çalışıcam ,,
cuma gün halk danslarında aynada kollarımı görünce pek gıcık oldummmm bıngıl bıngıll
Sorma kadın canavar gibi maşallah nazar değmesin ben yapamam ama ya cok disiplinli imrenerek bakiyorum hic üşenmiyor mesela spordan sonra haslanmış pirinç bulgur onun sayesinde yiyorum ben yoğurtla karıstırıyorum sadece protein alınır saniyordum Oysaki
Süpersin yaa. Bak heves ettim şimdi, sırf sana yarın ben de çalıştım diyebilmek için yapıcam bu akşam inşallahCANIM ben yürüşe çıkmadığım zaman mutlaka evde eliptik yaparımmm dün eve geç gidince yürüşe çıkamadım bu hafta çıkamıcam evde muhakak yaparımm normalde 40 dk yaparım 20 dk önce sonra bacak karın kalça çalıştıysam 20 dk sonra yaparım
eğer bacak karın kalça çalışmazsam 40-50 dk yaparım
bence ufak ufak başla biranda yüklemeee
hergün değil günaşırı yaparsınn ben senı dürtem burdann
bacak kaslarımda sıkıntı yok kolllarıma gıcık oldumm
Süpersin yaa. Bak heves ettim şimdi, sırf sana yarın ben de çalıştım diyebilmek için yapıcam bu akşam inşallah
Kollar bacaklardan çok daha kolay bence, 2 dambıl al günde 2-3 set ile 10 dk da halledersin sende bu azim varken.
Aynen öyle ben ilk 6 aylık aldım bitince üyelik o bir aylık sürede çok mutsuz olduminan spora bir başlasan bırakamazsın ben hep salona giderdim bu yıl üyelik yaptırmadımmm
ya kol kaslarım çok zayıf çalışrken iyi ama bıraktımm hemen normal şekline dönüyorrr
Aynen öyle ben ilk 6 aylık aldım bitince üyelik o bir aylık sürede çok mutsuz oldumsonra gene üyelik aldım birazdan salonda çalışmaya gidicem
ya çalışınca asıl bacakların varlığını hissediyorsun. O kaslar ben buradayım, burdayım diyor. Çok cool!Bacaklar benim değil kizlar squat , sumo Squat ve lunge maffetti
Aynen bugün hem bittim hem hoşuma gitti ama merdiven falan inmekya çalışınca asıl bacakların varlığını hissediyorsun. O kaslar ben buradayım, burdayım diyor. Çok cool!
Bacaklar benim değil kizlar squat , sumo Squat ve lunge maffetti
Ya yatmadan yapacaktım, sonra çok güzel bi söyleşiye dalmisim ve kanepede uyuyakaldim.günaydın kızlarrr
Samsonn yaptın mı dün spor canım
ben 20 dk elimdik 40 dk kadar kol omuz çalıştımmm
bugun tüm vucut yapıcam inş.
Günaydın güzel hatunlar
Ya yatmadan yapacaktım, sonra çok güzel bi söyleşiye dalmisim ve kanepede uyuyakaldim.sözümü tutamadım. Bu akşam telafi edeceğim inşallah
Senin spor süper canım
Günaydin kizlar
TV yok ya bende, cebin küçük ekranından bakıyordum.söyleşiye bakarken yapsaydınnnn
bugunnn yaparsun hadi bakalım
günaydın cnm
TV yok ya bende, cebin küçük ekranından bakıyordum.
Ama haklısın canım, isteyene engel yok, tembele bahane çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?