Sağlıklı beslenirken;

Samsonn yaptın mı spor
Bende regl olucam ağzım sürekli birşeyler arıyor bide herşey batiyor
Biri beni gözetliyor gibi hissettim şu an.
Kestane yedim, üzerine de kakaoya bandirilmis muz (aslında 2 muz) dur sporu yapayim da bari ondan yüzüm kızarmasin. Sen yazmasan 11 e kadar bekleyecektim, yatmadan yaparım diye
Ne batıyor ya? Bir şahıssa yolla başka odada takılsin.

kızlar ben demın demır dokum tencerelerın vucutda demır duzeyını dengeledıgını ogrendım

Hep bi aksiyon var sanki Antep'de Nisa.
Buralar ıssız, buralar sessiz, her gün aynı. O yüzden kestane, musss. Benim bi suçum yok
buralar hergun bayram modunda canım

valla ben o kestane muzu gormemıs gıbı yapıyorum ustunu falan orttum kapadım

Ama s.com ekibi demir geçişi olmasın diye emaye kaplı kullanmıyor mu?
Benim Japon arkadaş da o ağır demliklerin demir için iyi olduğunu söylemişti.
emaye kaplı olanlar zamanla asınma yaparmıs ve uzun omurlu ve dayanıklı olmamasıyla beraber farkında olmadan teflon gıbı vucudu zehırlermıssın

bu vıdeoya bakın kızlar
altda bır yorum gordum ben en ıyısı cıkıp otlayayım tarzı bırsey demıs
o bıle guvenlı degıl hersey ılaclı mubarek

en ıyısı ben fırında borcamla pısırmeye devam edeyım 1-2 tanede celık tencerem var guvendıgım ıcınde nıkel falan olmayan en ıyısı oyle yapayım

benımde elı kulagında 3 gunum var tam arkadasımın dugun gunu regl olcam :)
Benim yarın
Yok ya kocam değil neyseki çamaşır topladım astım o çok sinir etti beni durduk yere
Genel mana da sinirli değil mişim gibi neden gözünün üstünde kaşin var bakim senin

Şimdi seyrettim, çok korkunç yaa.

Benim yarın

Yok ya kocam değil neyseki çamaşır topladım astım o çok sinir etti beni durduk yere
Genel mana da sinirli değil mişim gibi neden gözünün üstünde kaşin var bakim senin
Bibi tutma beni, aaa spor yapıcam ben ya.

Ben de nefret ediyorum çamaşır asmakdan, asinca toplamaktan, toplayinca katlamaktan.

Şimdi seyrettim, çok korkunç yaa.
maalesef
ya dokum ya da celık tencere kullanılacak baska bır secenek yok
bende daha cayır cayır sunda pısırıyordum mısafırlere yemegı evet cok lezzetlı oluyor ama dıkkatlı baktım tencere ıcıne hafıf asınma olmus tabı sureklı kalaylatmak gerek bunu

Hele dışardan yediklerimizi düşünebiliyor musun Nisa? Tüm baklavalar, tatlılar hep alüminyum tepsilerde yapılıyor. Yemekler de kimbilir neyde pisiyor. Sağlıklı yiyeceğim diyince dışarda çok daha az yer oldum. Bu da işin başka artısı hepimiz için

Ben çelik ve granit kullaniyorum teflon tavamda var yeni sayılır çizik degil ama aliminyum ve bakır hiç birseyim yok neyse ki ana aliminyum tepsim var galiba kek yaparsam onda yapıyorum borcamda yapayım artık

Ben çelik ve granit kullaniyorum teflon tavamda var yeni sayılır çizik degil ama aliminyum ve bakır hiç birseyim yok neyse ki ana aliminyum tepsim var galiba kek yaparsam onda yapıyorum borcamda yapayım artık
Canım teflonun her türlü zararliymis, çizik olmasa da o kimyasallar geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…