he bende aynen boyle yaptım butun tavuk ıcınde 1 kuru sogan 2 dıs sarımsak 2 havuc bır kac dal maydonoz 2-3 top karabıber falan boyle hasladımBen tavuk suyu için bütün tavuk hasliyorum su anda ondan yeriz heralde içine patates sogan falanda attım
kafamız dolu demek kı :) aynı anda bırsuru sey dusununce boyle oluyorhiç aklımda bi şey yoktu ama dün akşam kıyma alıp köfte yoğurduğum aklıma geldi. hazırlamıştım . onu pişireceğim . hamburger yapacağım yani.
ve bunu unutmuşum . nasıl bi balık hafızam var . senin gibi ben de bardakları yenileyip . soğuk içip yine sıcak olanı sonradan bulduğum çok oluyor .
hafta sonu kendime çay koyuyorum kahvaltı sonrası . içiyorum . odadan odaya geçerken bardak elimde.
sonra bi yere bırakıyorum ve arayıp bulamıyorum .
gidip yenisini koyuyorum . sıcak içeyim diye.
onu da bulamıyorum . gidip önceki soğuk olanı içiyorum falan . böyle saçma durumlar oluyor senin gibi.
Aslında bende yapabilirimde böyle ısıra ısıra yiyesim varhe bende aynen boyle yaptım butun tavuk ıcınde 1 kuru sogan 2 dıs sarımsak 2 havuc bır kac dal maydonoz 2-3 top karabıber falan boyle hasladım
haslanmıs tavugu cıkardım ıcınden ve ıcıne bır budunu bırazda gogsunu dilimledım ve blanderdan gecırdım sankı ıcınde sehrıye varmıscasına oluyoronu blanderdan cektıkten sonra da bırkac parcada buyuk diledım ıcıne oyle corba yapıyorum
ıcerken bıraz da lımon sıkıyorum ıcıne
ne kadar cok ıcıne ıcıne demısım be
e o kadar spordan sonra hakkın vallaAslında bende yapabilirimde böyle ısıra ısıra yiyesim var
Şu anda halimi görsen gülersin upuzun uzanmışım kalkip otururken bacaklarım totom küfür ediyor ulan squatlar yaktin benie o kadar spordan sonra hakkın valla
Şu anda halimi görsen gülersin upuzun uzanmışım kalkip otururken bacaklarım totom küfür ediyor ulan squatlar yaktin beni
her ter ölü yagBugun bide pilatesde de hoca bacak çalıştırdı mıben finito
IPAD ile bişeyler seyrederek yapıcam bu akşam inşallah. Desteğin için çok sağol arkadaşım.
benim bacakrlar da ağrıyor ama . adet dönemi başladı ondan . genelde o dönemde ağıyorlar
yasemin . maşallah sana . spora başladın mı tekrar . nittin .
canım herkes kendı vucuduna ıyı gelen seyı yapıyor sahsen meyve yedıgımde ben hem o gun acıkıyorum hemde bosu bosuna vucuduma seker alıyorum meyveyı vıtamını ıcın yıyoruz meyvedekı vıtamınlerın hepsı sebzelerde de var kımı ınsanda vucut meyve sekerını daha cabuk tolere edebılır kımısını etmez
bırbırımızın yedıgı uymak zorunda degıl yanı benımkı sıze uymaz sızınkı bana dıye dusunme burda amac bırbırımıze destek olmak sadece :) abur cubura yoneldıgınde zararlarından bahsetmek zorlandıgında desteklemek... ısterse sıncap yesın :)
urfa canısı :)
kızzz bana hıc bıldırım gelmıyor bu konudan
kızların sesı cıkmıyor bır gırıp sesleneyım dıye bır gırdım dunden berı herkes burdaymıs tek ben yokmusum meger
Pilates tamamdır eve koşa koşa gekdim fırtına çıktı burda
Şimdide bol peynirli yumurta ve salatalik yiyorum
ağşama ne yimek yapcanız .
Şu anda halimi görsen gülersin upuzun uzanmışım kalkip otururken bacaklarım totom küfür ediyor ulan squatlar yaktin beni
Bizim buranın yokuşunu bilsenmerdiven çıkarken nasılsınnnnnnn
googla şiveydız tarıfı dıye yazsan cıkar
EVET AKŞAM SAATLERİ YAKLAŞIYOR SPORU UNUTMAYALIM LÜTFENNNN
120 miydin . off . şimdi kaç kilosun .Bizim buranın yokuşunu bilsenizmirde oturuyorum meşhur yokuşlu yerde oturuyorum 2 uzun merdiven biraz yokuş cıkıyorum her gün eskiden asla çıkmazdım caddeden otobusumuz geçiyor ona binerdim yukarı cıkmak icin şimdi fiyuuu artık hiç birşeyden üsenmiyorum tabi 120 kilo olmak kolay degildi maalesef
Yanlız burnum cumhuriyetini ilan etmiş laz burnu kolay değil tabi2. Fotoda bi 25 kilo vermis halim bide
buldum 650. sayfaymıs :) allahtan kızımın dogum gunu sıraları yuklemıstın de ordan buldum
Sağol canımbuldum 650. sayfaymıs :) allahtan kızımın dogum gunu sıraları yuklemıstın de ordan buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?