Sağlıklı beslenirken;

hiç aklımda bi şey yoktu ama dün akşam kıyma alıp köfte yoğurduğum aklıma geldi. hazırlamıştım . onu pişireceğim . hamburger yapacağım yani.
ve bunu unutmuşum . nasıl bi balık hafızam var . senin gibi ben de bardakları yenileyip . soğuk içip yine sıcak olanı sonradan bulduğum çok oluyor .
hafta sonu kendime çay koyuyorum kahvaltı sonrası . içiyorum . odadan odaya geçerken bardak elimde.
sonra bi yere bırakıyorum ve arayıp bulamıyorum .
gidip yenisini koyuyorum . sıcak içeyim diye.
onu da bulamıyorum . gidip önceki soğuk olanı içiyorum falan . böyle saçma durumlar oluyor senin gibi.

Ben tavuk suyu için bütün tavuk hasliyorum su anda ondan yeriz heralde içine patates sogan falanda attım
he bende aynen boyle yaptım butun tavuk ıcınde 1 kuru sogan 2 dıs sarımsak 2 havuc bır kac dal maydonoz 2-3 top karabıber falan boyle hasladım
haslanmıs tavugu cıkardım ıcınden ve ıcıne bır budunu bırazda gogsunu dilimledım ve blanderdan gecırdım sankı ıcınde sehrıye varmıscasına oluyor onu blanderdan cektıkten sonra da bırkac parcada buyuk diledım ıcıne oyle corba yapıyorum

ıcerken bıraz da lımon sıkıyorum ıcıne

ne kadar cok ıcıne ıcıne demısım be

kafamız dolu demek kı :) aynı anda bırsuru sey dusununce boyle oluyor

Aslında bende yapabilirimde böyle ısıra ısıra yiyesim var

IPAD ile bişeyler seyrederek yapıcam bu akşam inşallah. Desteğin için çok sağol arkadaşım.

EVET AKŞAM SAATLERİ YAKLAŞIYOR SPORU UNUTMAYALIM LÜTFENNNN

benim bacakrlar da ağrıyor ama . adet dönemi başladı ondan . genelde o dönemde ağıyorlar

KIZ BEN SPOR SUGUAT YAPTIM İÇİN AĞRIRRR

yasemin . maşallah sana . spora başladın mı tekrar . nittin .

ben hiç bırakmadım kii en kötüsü yürüş yaptım
bir düştüm dönem mecbur bıraktım o kadar

evet canım urfadan rezerve yaptrıdım teşekkür ederim
önümöüzdeki ay o tarafa gelicem inş.

Pilates tamamdır eve koşa koşa gekdim fırtına çıktı burda
Şimdide bol peynirli yumurta ve salatalik yiyorum

burası aynı bir yağmur yağar bir fırtına çıkar birde güneş açar

ağşama ne yimek yapcanız .

etli pırasa yaptım ilk defa
N nscckts tarifi vardı bulamadım kafama göre yaptım bakalım nasıl olmuşş

merdiven çıkarken nasılsınnnnnnn
Bizim buranın yokuşunu bilsen izmirde oturuyorum meşhur yokuşlu yerde oturuyorum 2 uzun merdiven biraz yokuş cıkıyorum her gün eskiden asla çıkmazdım caddeden otobusumuz geçiyor ona binerdim yukarı cıkmak icin şimdi fiyuuu artık hiç birşeyden üsenmiyorum tabi 120 kilo olmak kolay degildi maalesef

googla şiveydız tarıfı dıye yazsan cıkar
:)
ıster etlı ıster etsız
ıster nohutlu ıster nohutsuz
ben bol nohutlu az etlı ve bol havuclu ıcınde taze sogan ve pırasa bol dograyarak 2 dıs sarımsak atarak yapıyorum ve yumurtayla terbıye edılmıs yogurt katıyorum
pıstıkten sonra ustune yag ve bıber gezdırıyorum bırazda haspir cicegı bızım buraya ozel baharat bulamazsan safran da olabılır serpıyorum ustune bu kadar basıt :)

120 miydin . off . şimdi kaç kilosun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…