Sağlıklı beslenirken;

m8dem bulaniyor resmen
bugun 200 gr fistik yedim.
bitter cikolata kuru kayisi.
sabah ve oglen yedim bunlari
aksam eve gelonve 6 yada 7 kasik tahin pekmez.marul salatasi .
bukaaadaaar karıstıracagına oturup aslan gıbı 3 tane baklava yeseydın veya 1 kase sutlac veya asure yeseydın keske ya da 2 kase badem yeseydın
senın yerınde olsam ıncır uyutması yapardım

kılon yok zayıfsın ama coookkk saglıksız yukluyorsun arkadasım kendıne

Fıstık ezmesi yapıcam bende evde bi fıstık alayımda seviyorum onu hem protein içeceğimede kadarım aroması güzel oluyor
tabı canım bulunsun hemde boyle acıl seker krızlerı ıcınde kurtarıcı bakınız @demirleke

yediklerim sağlikli mamalardı ki.
adet dönemim cogunlukla tatli krizi gecirtir.
kilom 51- 52 civari hep.
ama kendimi sağlikli beslenenler sınıfında görüyorum.

yediklerim sağlikli mamalardı ki.
adet dönemim cogunlukla tatli krizi gecirtir.
kilom 51- 52 civari hep.
ama kendimi sağlikli beslenenler sınıfında görüyorum.
saglıklı besın dıye aynı anda hepsını bırden kuru kayısı tahın pekmez cıkolata fıstık falan karıstırmak ne kadar saglıklı olur onu bılemedım sımdı
mevzu kılo degıl zaten
sen kendı vucudunu daha ıyı bılırsın :)

zaten ondan yazdım nisa cım . her bulduğumu mideme indirdim . çok rahatsız oldu midem diye.
hunharca tatlı şeyler yiyesim geliyor adet dönemi.
ama bu sabah bitmiş farkettim .
zaten 1 gün ya da 2 gün sürüyor . adet olunca kesiliyor bu durum.
tatlıyı ne kadar yesem doymuyorum o süreçte
yediğim şeyler de çok sevdiğim mamalar . ondan düşüyorum bu kadar üstüne belki.
daha öncesinde paket paket bisküvi yiyordum o süreçte . şükür onu atlattım . kurtuldum bisküvi sevdamdan . kremalı , biskreem . koli ile alıp odama koyuyordum iş yerinde.

nisam ya ben hiç sevemedim baklava ya da şerbetli tatlıları. yiyemiyorum .
sütlaç ve aşure de bunlar arasında. yersem de tadımlık . ikram edilmişse . ama adet dönemimde ikram edilmişse o zaman yediğim oldu peçete ile şerbetini sıktırıp ..

ama muhallebi , puding bunları çoook severim .

evde ayaküstü bir şeyler yedim .
işe gelince 1 bardak limonlu suyumu içtim . c vitamini takviyesi
çay demledim içerim birazdan

öğlen için
yoğurtlu kereviz salatası. içine ( julyen aparatı ile) kabak da doğradım.
1 büyük havuç
1 greyfurt
1 dilim ekmek
az da marul salatası var .

sutlu tatlı da yedırıyor kendını hee bende muhallebıyı cok severım hatta en sevdıgım odur pudıng ve muhallebı
gecen sene bır kere krıze gırdım regl donemı onda da ıncır uyutması yapmıstım cevızlı tarcınlı buldugun pudıng gıbı olmustu ama o da bagımlılık yapacak turden ondan sonra daha da yanasmadım benım ortam yok yemege bır baslarsam devam ettırıyorum kesmeyı bırakmayı bılmıyorum dunyanın sonuna kadar benım olacaksın dıyorum pudınge

gunaydın kızlar

bu sabah 5 yesıl 5 sıyah zeytın
2 dılım peynır
1 kırmızı tatlı bıber
2 dılım fırında mucver
4 yemek kasıgı maydanozlu lımonlu acılı nohut salatası
5 yemek kasıgı kadar dolu dolu yogurtlu kerevız salatası yedım

sımdı fıltre kahveyle bırlıkte 3 badem yedım

aksam yogurtlu corba
ve karnıyarık yerım 3 tane
yanına da yesıllık salata

2 ya da 3 kez incir uyutması yaptım nisacım
ama çok sevemedim onu .
ısrarla yaptım hani . tatlı canım da istediğinde
en son yaptığımı yedim . biraz fazla yapmışım . bir kaç su bardağına koyup streçleyip dolaba koydum .
ertesi gün acımıştı.
diğer bardakları da tattım acımıştı.
attım çöpe bi daha da yapmam dedim .
neden olmuş olabilir . senin başına geliyor mu böyle bi şey .

puding sevdiğimden smottihi mak. ile muzlu süt , yaptığımda kıvam yine biraz koyu olduuğundan muzlu pudinge benziyor . hiç pişirmek ile de uğraşmıyorsun . böyle yapıyorum bi kaç keredir .

aa cok ılgınc hıc yasamadım bunu acaba ıncırden mı kaynaklanır kı
ben ıncırı yıkıyorum bıraz ılık suda bekletıp sonra yogurt mayalar gıbı ılıklıkta koy sutuyle kuplara koyup oda sıcaklıgında ıncırle mayalıyorum aksam yapıyorum sabah olmus oluyor ustunede bol cevız ve tarcın tozu serpıyorum 2 gun kalıyor dolapta

pişmeyen yemeklerde bana sevımlı gelıyor kurtarıcı tatlı krızlerınde meyveye basvurmak ısteyenlere guzel olur :) ben daha cok kakao ve fındık hurma ıle yaptıgım cıkolata topuna veya ballı sahlebe (gercek toz sahlep ) dusuyorum

bak sahlep de çok severim . sütlü şeyleri seviyorum genelde senin gibi.
hurmalı top hiç yapmadım .
şöyle ki evde genellikle sadece ev ihtiyaçları ve çocuklara yemek vs ile uğraştığımdan kendime en kısa sürede olacak şeyi yapıyorum .
bunu farkettim .
yıllar yılı böyle oldum zaten .
fıstığı fıstık olarak . fındığı da aynı
hurmayı hurma olarak yedim .
yani onu topa dönüştürecek zamanı kendime ayırmadım .
çünkü çalışınca biraz koşturmaca geçiyor evde geçen saatler .
hemen alıyım hurmayı tabağa . kahvemi ya da çayımı. geçip oturayım diyorum .
eve vardığım gibi çocuklar da üşüşüyor başıma. ya açım diyorlar ya ödevime bak vs vs .
kestirmeden yiyorum . ama emekli olunca ya da çocuklar büyüyünce böyle yapabilirim . senin gibi . üşengeç biriyim uğraşmam belki ama o zamana değişirim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…