Sağlıklı beslenirken;

incir uyutması neden öyle oldu bilmem .
belki inciri çok koydum .
bilemedim aynı dediğin gibi yaptım zaten nette bi çok tarifte aynı anlatıyor .
inciri sade yediğimde tatlı , güzel tadı. ama sütle birleşince öyle oldu.

benım ıcın soz konusu bırseyler yemekse kıyamet kopsa gok basıma yıkılsa o esnada rondomu calıstırır yıne yaparım o cıkolata topumu
2 kuru hurma 5 fındık bıraz toz kakao 1 tatlı kasıgı hındıstan cevızı bunları koy rondoya cek kahvenın yanında harıka cıkolata oluyor :) bu benı kesmez daha şirin olsun dersen 1 cay kasıgı kadar fıstık ezmesı veya fındık ezmesı de koyabılırsın kahve dunyasında yuzde yuz katkısız fındık ezmesı var mesela o guzel kacamaklar ıcın

süt de taze . ondan da yana sıkıntı yok . haftada 2 kez 5 er kilo geliyor . yoğurt ve süt olarak tükeniyor .
dedıgın gıbı belkıde kuplara cok koymussundur ya da ıncırın cınsınden mı oyle denk gelmıstır acaba sanssızlık olmus
ben bır buyuk kupa 1 ıncır koyuyorum 4 e bolup

bizim burası fındık memleketi ya . bolca fındık var evde. kırma makinası aldık . onunla 1 büyük kase kırıp gerisini bırakıyoruz . geçenlerde yine kır dedim eşime de . fırsat olmadı.
bi sonraki toplanma zamanına kadar fındık yeter bize.
şimdiye 10 kilodan fazlasını yemişizdir.
eşime veren çok oluyor . hayvanına bakmaya gittiğinde genelde veriyorlar.
trabzon hurması da burda çok fazla var . her evin bahçesinde . onu da çok yedik bu yıl . 30-40 kg kadar geldi peyder pey
çook severim . yoğurda koydum yedim . sade yedim . günlük 2-3 tane yedim .
buralarda bunlar yetişince yemeden de olmuyor . bahçende ne yetişirse onu yiyceksin diyorlar ya zaten.

bu çikolata topunu yapıp da çocuklara da tattırmak lazım . dur bakalım o da olur inşallah. o rondoyu çalıştırırım ben de.
çiğ köfte yapıyorum rondoda . bi de soğan çokça doğranacağında çalışıyor .

chia tohumu kakao ve muzla yapılan pudıngı denedın mı hıc oda fena degıl
yıllardır var bende chia . sık yaparım . yoğurduma da katarım . keten tohumu ile . çok sevdim tadını . jölemsi kıvamını.
yazın suyuma attım hatta. öyle gördüm nette chialı su diye . öyle de içimini sevdim . arkadaşıma tavsiye ettim . hiç beğenmedi mesela. damak tadı ile ilgili sanırım .

Günaydın hepinize.

Ben de sabah nohut/teffli ekmek yaptım, bol kaymak az bal ile yedim.

Şimdi yarım limon sıktığım ıhlamurumu içiyorum. Sirke gibi olmuş mübarek.

Günaydın hepinize.

Ben de sabah nohut/teffli ekmek yaptım, bol kaymak az bal ile yedim.

Şimdi yarım limon sıktığım ıhlamurumu içiyorum. Sirke gibi olmuş mübarek.
afiyet olsun canım .

ben de havucu yedim .
üzerine 2 kuru kayısı ve şimdi 1 avuç fıstık yiyeceğim .

Havuç ile hiç barışamadım ya, beni daha çok acıktırıyor. Anca rendeleyip limon ve zeytinyağı katan olursa yerim. Kayısı da öyle 40 yıl yemesem aklıma gelmez hiç.
aslında havuc zaten senın yedıgın gıbı tuketılır sen dogrusunu yapıyormussun
havuctakı o vıtamın zeytınyagı ve lımonla acıga cıkıyor :)

Karabugday aldim
Dolmam yok doldurayım
Yaprak sarmaya üşeniyorum
Pilavini mi yapsam?

Karabugdayin saglikli beslenmede yeri var di mi yanlis anlamadim ben
var var yıyebılırsın
kısırını da pılavını da yapabılırsın

Karabugday aldim
Dolmam yok doldurayım
Yaprak sarmaya üşeniyorum
Pilavini mi yapsam?

Karabugdayin saglikli beslenmede yeri var di mi yanlis anlamadim ben
Benim kadar çok karabuğday tüketen yoktur. Nisa'nın dediği gibi pilavı olur, her türlü salataya gider, mercimek çorbasına, ıspanağa pirinç niyetine olur. Tonla, sosla makarna niyetine... ooo...en sevdiğim şekli yoğurt, salatalık, dereotu, tuz, sirke ve zeytinyağı ile kombinesi

Havuç ile hiç barışamadım ya, beni daha çok acıktırıyor. Anca rendeleyip limon ve zeytinyağı katan olursa yerim. Kayısı da öyle 40 yıl yemesem aklıma gelmez hiç.
canım ben almam da kurukayısı.
eşimin akrabaları 6 yıl kadar malatya da oturdu. yeni taşındılar istanbula .
malatyadan koli ile yolluyorlardı
geçen hafta da istanbuldan ziyarete geldiler . yine getirdiler 1 paket .
bittiyor ama az kaldı. yoksa ben aramam illa olsun diye . meyveyi taze yerim . elma , vs ne varsa artık .
ama bunlar elime geçince ara öğün , atıştırmalık . tüketiyorum . inan 1 yıl oldu ancak bitirdim evdeki 1 koliyi.
ama havuç severim kuzum . çekmecemde soyacak var . soyuyorum . tavşan gibi kıt kıt .

aslında havuc zaten senın yedıgın gıbı tuketılır sen dogrusunu yapıyormussun
havuctakı o vıtamın zeytınyagı ve lımonla acıga cıkıyor :)
onu biliyorum ama iş yerinde o imkan yok . ancak evden hazırlayıp getirirsem . onu da her zaman yapmıyorum . havuç salatası yaptığımda bol yapıyorum . ertesi gün iş için paketliyorum .

ben sevemedim karabugdayı . hatırlarsan pişince değişik bi koku kalıyor demiştim .
yoğurtlu olan tarifini bi gün denemek istiyorum . sevdiğim şeyleri katıyormuşsun .

nohutlu etli prasalı yaptım bir terbiyesini yapmadım ismini de bilemedim için ama yinede güzel olmamışşş
pıraasaY Etin bu kadar yakışacağını tahmin edemedim

Bi daha buralara uğramaya yüzüm olmaz zaten

evet yaptınız mı acep sporuu

Şimdi 69 70 resimlerim vardı kaçıncı saufadaydı N nscckts

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…