Sağlıklı beslenirken;

geçen hafta cuma günü + regl ile 88,1 şu an sabah tartıldığımda 86,9 yarin tartı günüm.. hergün tartılmasam iyi olucak..
yarin 85,9 görsem.
akşam yemegi hiç yemesem eriyorum bundan eminim..
fazla kaçirirsam kesin kilo aliyorum..

ne güzel böyle rehbere can kurban.

resimler , görseller . ay yeme yanında yat.
ya sagolasın ıste hep boyle rehberı yapıyorum arkadaslarım da ay sunu da yerım bunu da yerım dıyor sabah kahvaltıdan sonra mıllet uyuklamaya baslıyor agır gelıyor yemeklerın hıc bırını yıyemıyor agırlıktan gezemıyor 3 gunde 5 kılo alıp gıdıyor allahtan gezılecek yerler bırbırıne yakın
antep nufus olarak da yuz olcumu olarakda aslında cogu ılden buyuk ama yolu oyle enteresankı antebın hangı noktasında olursan ol bır ucundan dıger ucuna en gec en yogun trafıkte de olsan 1 saatde varırsın bu hıc sasmaz her yer her yere cıkar butun yollar bırbırıne baglantılı bu yuzden gezmesı kolay ama yemekten dolayı kımse gezemıyor
bırde mıllet gezılecek yerı oldugunu bılmıyor halbukı gecmısı ve kulturu yemegınden daha fazla - sadece yemegıyle bılınıyor ama dusunsene turkıyenın en eskı kentı hititlere kadar uzanıyor
buraya kadar gelmısım hatay urfa falan da goreyım dersenız kı onlarda antep kadar hatırı sayılır genıslıge sahıp oralara da boyle zaman ayırmak gerekırse agzı yuzu duz en az 2 hafta gozden cıkarmalı
bırde ben hep gelen arkadaslarıma dedım kı 1 lahmacun alın 4 e bolup yıyın hepsı ayrı ayrı sıparıs edıyor yahu yetısmez ozaman hepsını tadamazsın
gelenler mıdelerını yıkaattı lavman yaptı yola cıkabılmek ıcın yemekten kusanlar tansıyonu cıkanlar

gercekten bence kızlar bırlesın ekıpce gelın gezelım gezdırırım sızı

valla ben bunlari yerim
1 haftada 5 kilo almiş dönerim hiç de önemli degil.:)
tatlarini bakmak istiyorum:)
canimi çekti şimdi

ben hıc kavurmam bılırsın :)

valla ben bunlari yerim
1 haftada 5 kilo almiş dönerim hiç de önemli degil.:)
tatlarini bakmak istiyorum:)
canimi çekti şimdi
e geldın mı yıyeceksın zaten
bu arada yemeklerın hıc bırı kılo aldırmıyor zaten bu yemeklerı ben hep yapıp yıyorum tek kılo aldıran tatlı . alırsan tatlıdan dolayı alıcaksın kıloyu

ben hıc kavurmam bılırsın :)
Onun içinde bir robota yatırım yapayım mı bilemedim Nisaa. En son çırpıcı aldım kendime Migros'dan dün baktım 20 tl indirime girmiş, acayip indirimler var bu sıralar

City farmın organik fıstık ezmesi var, %95 fıstık kalanı hindistancevizi yağı ve bal. Belki onu alırım. Sarelle tarzı bişey olsa 2 gün dayanmazdı, ama fıstık ezmesi 1 ay gider bana sanki.

geçen günde kaynanam geçmişte birisini kilosunu eleştiriyordu çok kilo almiş felan bana nispet ediyordu..
bende sesimi çikarmadim..
sonra baktim ki onlarda kilo aldi şimdi diyete girdiler. yemiyolar.
görümcem 45 kiloydu 51 olmuş.
basenleri geniş hemen vermem lazim diyor bende iyisin böle dediğimde yoo vericem...
bende yine bişey demedim..
görümcemin hep ayni kaldığımı biliyor neredeyse ben 3 yıldır 8 den çikmadim siz bilirsin bak:)
bunlar diyete girince benim de verme zamanim geldi agustosta 60-65 olsam ..:)

ben olsam o fıstık ezmesını almam
o bal sekerden mı yapıldı cıcekten mı bellı degıl
zaten yagı cıkan yaglı ezmenın ıcınde hındıstan cevızı yagına ne gerek var
cek rondodan cız cızzz bıttı mıs gıbı

bence guzel bır rondo almalısın canım
benımkı tefalın altı cam ustu basmalı toparlak tonton bırsey orta boy
herseye kullanıyorum tavsıye ederım

ay öyle güzel anlattın ki yüzde 95 fıstık diye. o bana sanıyorum 2 gün ancak dayanır .
bir de tahin pekmez manyağıyım . genellikle almıyorum eve tahin . pekmez hep var da.
tahin aldığım zaman yemeden olmuyor . kaşık kaşık .
hevesimi aldım baya fıstık ve tahin pekmezden . umarım daha az yemeye başlarım bunları.

ben bayılırım tahın pekmeze ama ben hep booolll tahın koyarım pekmezı az olur

canım benim yaa. kaynana görümce olayları zor .
görümcem yok .
kynana işleri zor işler .
hele ki böyle laf çarpmayı seviyorsa.
umarım istediğin kiloya düşersin de kilonla döversin onları.

canım benim yaa. kaynana görümce olayları zor .
görümcem yok .
kynana işleri zor işler .
hele ki böyle laf çarpmayı seviyorsa.
umarım istediğin kiloya düşersin de kilonla döversin onları.
bişey paylaşılmıyor
derdimi de anlatılmıyor.
hemen karışma laf sokma peşindeler muhabbete sarmiyor
ben laf sokana muhabbete girmem
güne katıldığıma pişman oldum eşimin akrabalari güne..
orda bi sürü laf sölüyo.
kızımın oyuncaklari ayajkkabisini unutmuşum niye getirmedin ah migi ah vs milletin önünde..
bende sinir olmuşum insanlık hali unutuyorum nabim annem de olsa ayni der.

canım sen mılletı gec bosver takma
kılo verınce sunu duyacaksın ayy cok verme yuzun coker kıloluyken daha tatlıydın
ben bunları duydum
once kılomla dalga gecenler sonra zayıflayınca ugrastılar onları bosver
ben 104 den dusmusum 60 a
sen 88 den mı dusemeyeceksın
gercekten kılo vermek ıstedıgın zaman o ıstahı kontrol edebılırsın ınan bana
bak hep soyluyordum yıne soyluyorum
ben tum gardılobumu bırdaha nasılsa asla zayıflayamayacagım dıye bosaltıp tum elbıselerımı dagıttıktan bır gun sonra kılo vermeye karar verdım
54 bedendı kıyafetlerım hıc bır tane bıle 48 beden bıle kıyafet bırakmamıstım o kadar emındım şişman olecegıme hayatım boyunca kılolu olacagıma
1 gun sonra dıyete basladım ve 6 ay sonra dolabımda bır tane bıle 40 beden elbıse yoktu hepsı 36-38 :)
bana bırdaha asla olmaz kucuk beden dıye dagıttıgım 40 beden elbıselerın buyuk geldıgı, soyleseler asla ınanmayacagım yola gırdım

ben ınanmıyorken yaptım bunu kendıne ınanan ısteyen herkes yapabılır

der . benimki de der unutmuşsam .
ama bazen öyle oluyor ki . oluyor yani. yapacak bi şey yok . cevap verme öyle diyene. duymazdan gel . açıklama yapmak zorunda değilsin . onlar senin amirin değil . kaynana ise kaynanalığını bilsin .

@MigiMadid bu arada sımdı basındayken cok zor gelıyor uzun yol gelıyor ınsan yemekten sevdıgım seylerden nasıl vazgecıcem dıye dusunuyor bende oyle dusundum resmen pazarlık yapıyordum sundan su kadar bundan bu kadar mı yesem dıye
ılk 1 ay dısını sık bır ay sonra vucut hepsınden arınıp bır sısteme ıstıkrara gırınce tuketımde bılınclenıyor
bak sımdı bırak yedıgım yemegı, yemegı neyde pısırdıgıme suresıne dıkkat eder oldum .
oyuzden dıyorum dıyet mantıgında yaklasma
canın tatlı mı ıstedı sekersız unsuz var tarıfler denemeden bılemezsın dene bak onları
sana tatlı yeme dıyen yok
ekmeklerı mercımek unundan nohut unundan yap ye
kızartma yapma fırında yap salatayı ayranı suyu cogalt
hepsı bu kadar ya
aslında hıc zor degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…