Sağlıklı beslenirken;

ee onlar diyete girdi ben niye bekliyorum.
şu an şubat sonu 80 i görebilsem
sen hiç hedef belirledin mi ben hedef belirlediğimde ulaşamıyorum

ee onlar diyete girdi ben niye bekliyorum.
şu an şubat sonu 80 i görebilsem
sen hiç hedef belirledin mi ben hedef belirlediğimde ulaşamıyorum
belırlemıstım hedefımden asagı dustum hedef yolunda
ben 70 olsam bana yeter dıyordum 70 e ınınce bes daha bes daha dıye dıye 60 oldum
1 senede vermeyı planlıyordum kıloyu 6 ayda gıttı
sandıgımdan kolay oldu cunku vazgecmedım ve hıc bır kere bıle kacamak yapmadım

hiç açiklama yapmadim ne diyecek diye bakiyolar ordakilar laf soktuğu anladi
ama şu ki görümcem benim gibi degil çok şükür bugüne dek kavga etmedim. 6 yıl oldu .. maşallah tüh tüh
inceden ince laf sokarlar hiç aldiriş etmeden eşim yanimdayken tepkimi veriyor hahaha

canin tatlı çektiğinde nabiyodun?
regl önceki tatlı krize giriyorum.

canin tatlı çektiğinde nabiyodun?
regl önceki tatlı krize giriyorum.
e dedım ya unsuz sekersız tarıfler var dıye hergun konusuyoruz tarıfler paylasıyoruz ılk sayfa da 948498 tane tarıf var

seker ve sekere donusen seyler yemezsen zaten canın tatlı ıstemıyor demır eksıklıgın varsa veya bagırsagında parazıt varsa ıster onda da saglıklı tarıflerden yaparsın

ama ben sekere dayanamıyorum deme cunku seker bagımlısı ben kestım sekerı

alayım inşallah canım. Şu senin yaptığın cevizli salçalı şeyden yaparım belki hem

Ben yüzde yüz olanı seviyorum alıcam veya kendim yapıcam gene tatlı şekilde begenmiyorum hiç
Ben şu 3lü olan robotlarda cekiyorum çok iyi birşey degil genede çekmisti

Ne kadar yedigime dair merakı olanlar bunu yarım saate anca yerim bazen bitiremiyorumda 2 kasık makarna birazda yoğurt koydum üstüne aparatif bildigin bebek maması kadar

Eklentiler

• 20200206_171412.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 35
Şeymi salça süzme peynir ceviz bende yapmıstım bi ara cok guzel oluyor oda
saglıklı seylere heves ettıgımız nerde gorulmus cevızlı kofteyı dıyormus Samsonn
samsoncaan cevızlı kofteyı 2 -3 haftada bır yıyebılırsın esmer koftelık bulgur ıle yapılıyor yanında bol tursu ve salata oh bırde ayran tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…