ee onlar diyete girdi ben niye bekliyorum.canım sen mılletı gec bosver takma
kılo verınce sunu duyacaksın ayy cok verme yuzun coker kıloluyken daha tatlıydın
ben bunları duydum
once kılomla dalga gecenler sonra zayıflayınca ugrastılar onları bosver
ben 104 den dusmusum 60 a
sen 88 den mı dusemeyeceksın
gercekten kılo vermek ıstedıgın zaman o ıstahı kontrol edebılırsın ınan bana
bak hep soyluyordum yıne soyluyorum
ben tum gardılobumu bırdaha nasılsa asla zayıflayamayacagım dıye bosaltıp tum elbıselerımı dagıttıktan bır gun sonra kılo vermeye karar verdım
54 bedendı kıyafetlerım hıc bır tane bıle 48 beden bıle kıyafet bırakmamıstım o kadar emındım şişman olecegıme hayatım boyunca kılolu olacagıma
1 gun sonra dıyete basladım ve 6 ay sonra dolabımda bır tane bıle 40 beden elbıse yoktu hepsı 36-38 :)
bana bırdaha asla olmaz kucuk beden dıye dagıttıgım 40 beden elbıselerın buyuk geldıgı, soyleseler asla ınanmayacagım yola gırdım
ben ınanmıyorken yaptım bunu kendıne ınanan ısteyen herkes yapabılır
belırlemıstımee onlar diyete girdi ben niye bekliyorum.
şu an şubat sonu 80 i görebilsem
sen hiç hedef belirledin mi ben hedef belirlediğimde ulaşamıyorum
hiç açiklama yapmadim ne diyecek diye bakiyolar ordakilar laf soktuğu anladider . benimki de der unutmuşsam .
ama bazen öyle oluyor ki . oluyor yani. yapacak bi şey yok . cevap verme öyle diyene. duymazdan gel . açıklama yapmak zorunda değilsin . onlar senin amirin değil . kaynana ise kaynanalığını bilsin .
canin tatlı çektiğinde nabiyodun?belırlemıstımhedefımden asagı dustum hedef yolunda
ben 70 olsam bana yeter dıyordum 70 e ınınce bes daha bes daha dıye dıye 60 oldum
1 senede vermeyı planlıyordum kıloyu 6 ayda gıttı
sandıgımdan kolay oldu cunku vazgecmedım ve hıc bır kere bıle kacamak yapmadım
e dedım ya unsuz sekersız tarıfler var dıye hergun konusuyoruz tarıfler paylasıyoruz ılk sayfa da 948498 tane tarıf varcanin tatlı çektiğinde nabiyodun?
regl önceki tatlı krize giriyorum.
alayım inşallah canım. Şu senin yaptığın cevizli salçalı şeyden yaparım belki hemben olsam o fıstık ezmesını almam
o bal sekerden mı yapıldı cıcekten mı bellı degıl
zaten yagı cıkan yaglı ezmenın ıcınde hındıstan cevızı yagına ne gerek var
cek rondodan cız cızzz bıttı mıs gıbı
bence guzel bır rondo almalısın canım
benımkı tefalın altı cam ustu basmalı toparlak tonton bırsey orta boy
herseye kullanıyorum tavsıye ederım
o cevızlı salcalı sey dedıgın hangısıalayım inşallah canım. Şu senin yaptığın cevizli salçalı şeyden yaparım belki hem
Ben yüzde yüz olanı seviyorum alıcam veya kendim yapıcam gene tatlı şekilde begenmiyorum hiçOnun içinde bir robota yatırım yapayım mı bilemedim Nisaa. En son çırpıcı aldım kendime Migros'dan dün baktım 20 tl indirime girmiş, acayip indirimler var bu sıralar
City farmın organik fıstık ezmesi var, %95 fıstık kalanı hindistancevizi yağı ve bal. Belki onu alırım. Sarelle tarzı bişey olsa 2 gün dayanmazdı, ama fıstık ezmesi 1 ay gider bana sanki.
Şeymi salça süzme peynir ceviz bende yapmıstım bi ara cok guzel oluyor odao cevızlı salcalı sey dedıgın hangısı
herseyın ıcıne cevız ve salca koydugumdan
Galiba kıyma aparatından mı çekiyordun sen? Hani ikramlık sofralarında oluyor hep, her gördüğümde aklımda kalan şeyo cevızlı salcalı sey dedıgın hangısı
herseyın ıcıne cevız ve salca koydugumdan
Galiba kıyma aparatından mı çekiyordun sen? Hani ikramlık sofralarında oluyor hep, her gördüğümde aklımda kalan şey
ha cevızlı kofte
Aaa ne güzel duruyor tarifi nerdaNohut tan pişi gibi bişey bile oluyormuş. Ben şok, ben şaşkın ben mutluuSim's City adlı bir sitedenEki Görüntüle 2585850
ben bunu cok severım :)Kızlar anama geldim kara lahana günüçok seviyorum siz bilmezsiniz muhtemelen hem sarması var hemde yemaği
saglıklı seylere heves ettıgımız nerde gorulmusŞeymi salça süzme peynir ceviz bende yapmıstım bi ara cok guzel oluyor oda
Yaaaben bunu cok severım :)
he oldu bi de kıyma makinesi alayımha cevızlı kofte
evet yogurmaya ugrasamam dersen kıyma makınasından 4-5 kez cek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?