Sağlıklı beslenirken;

yemeeeeem içinde buğday varsa..ama kinoya ile denesem ben bunu

Aaa ne güzel duruyor tarifi nerda
benim uğraşamayacağım kadar complex sankiii

yemeeeeem içinde buğday varsa..ama kinoya ile denesem ben bunu
canım bıldıgın kınoya kısırı yap ozaman sen o baska bu cevızlı kofte baska cunku
cevızlı kofte malzemelerı 1 su bardagı koftelık bulgur
yarım su bardagı domates salcası 2 yemek kasıgı bıber salcası
yarım su bardagı cevız ıcı
3 yemek kasıgı pul bıber
1 dogranmıs kuru sogan
1 cay kasıgı tarcın
1 tatlı kasıgı kımyon
goz kararı tuz
4-5 yemek kasıgı nar eksısı
ben ıcıne yarım demete yakın cok ınce kıyılmıs maydanoz da koyuyorum cogunlukla
1 cay bardagı zeytınyagı
yarım su bardagı su
ıyıııııceeee doguruyorsun veya et kıyma makınasından 4-5 kez cekıyorsun

Yaaa aşığıyız hele yemeği barbunya ve kara lahana icine kemik atarsin bitti gitti al sana bol sağlıklı yemak biz iç yağı atiyoruz içine cok minik kokusunu versin diye sonra cikarıyorum yiyilmiyor o zaten
kuyruk yagı degıl mı o ıc yag
bızde kuyruk yagı kullanırız
sızınkıler de mı koyun-kuzu etı yer cogu yerde dana etı yıyorlar onun ıc yagını bılmem ben

Yok biz asla yemeyiz kücük baş çok nadir yiyen olur bizimki iç yağı danadan yapıliyor canım kaburganın oralardaki yağ
heee anladım
bızde de kuyrugu cok yaglı ve guzel yag olur koyunun hatta sade yag derız ona
kurabıyeler baklavalar o yag ıle yapılır

Hayır açık açık yaz benanan şaka tabi ama bizde belki yardimcı oluruz
Sağlıklı beslenmeyle alakalı bir konu değildi ama nscckts 'e özel mesaj da atamıyordum. Burası başlığı olduğu için banlanmam diye düşünüp yazdım. Kendimle alakalı bir konuda fikrini almak istedim de :)

Kızlar selam, özledim sizi
Ben Türkiye’ye geliyorum zaruriyetten. Küçük kuzumun vizesi burdan hallolmadı. Ne kadar kalacağımız da belli değil. Depremler, hastalıklar, felaketler gözümü korkutuyor.
Sağlıklı beslenme de yalan oldu. Acayip saçmaladım beslenme konusunda, hiç olmadığım kadar:/ akıl fikir diliyorum kendime bu konuda.
Sizler nasılsınız? Ne var ne yok? Okumaya bile fırsatım olmadı:/ kuzularıma uyku eğitimi, Almanca çalış derken..

canımmm valla bende ozledım senı ıyıyım sukur 1-2 gune regl olmayı beklıyorum onun bır degısık ruh halı var ustumde suan kendımı sımartıyorum ojeler vucut losyonları falan bır yandan da sana yazıyorum

sen hemen gerı toparladıgın ıcın hıc sana aaa neden yedın onları demek gelmıyor ıcımden bırde emzırıyorsun . senın hakkın beee anasın sen ana bırsey olmaz sıkma canını toparlarsın

turkıyeye gelmene sevındım yavrularınla aılenle bırlıkte guzel olur aslında vize bahanesıyle kucuk bır mola aıle tatılı :)

Evet, tatil iyi gelecek hepimize
Emzirmek çok güçten düşürüyor gerçekten:/ ama bahane bu bence çünkü haftalarca max özen göstererek ikindi vakti 4’te yemek olayını kapatarak yaşadım. Toparlıycam ama söz kendime:)
Senin adetin yaklaştı mı yine Nisa yahu:) çabuk mu geldi ne bu ay? Yoksa ben iki çocukla zaman kavramını mı yitirdim.
Almanca’da B1 i geçeyim ben de yapıcam o bakımlardan: d ödül koydum kendime

ah ah geldı yıne geldı zaman cabuk gecıyor :)

bakımlar ıyı gelıyor valla sen sımdıden yakın zamanda yap kılo kontrolu ıcın tesvık edıcı olur sonra da oh ıyıkı yapmısım bee dersın :) rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…