yemeeeeem içinde buğday varsa..ama kinoya ile denesem ben bunusaglıklı seylere heves ettıgımız nerde gorulmuscevızlı kofteyı dıyormus Samsonn
samsoncaan cevızlı kofteyı 2 -3 haftada bır yıyebılırsın esmer koftelık bulgur ıle yapılıyor yanında bol tursu ve salata oh bırde ayran tamamdır
benim uğraşamayacağım kadar complex sankiiiAaa ne güzel duruyor tarifi nerda
Tabağı görüncehe oldu bi de kıyma makinesi alayımyaw hafta 1 anca ocakda pişen yemek yapıyorum ben.
Nisaa ne vardı tam olarak bu cevizli köftenin içinde?
Bibibella niye üzdüm ben seni yaw?
canım bıldıgın kınoya kısırı yap ozaman sen o baska bu cevızlı kofte baska cunkuyemeeeeem içinde buğday varsa..ama kinoya ile denesem ben bunu
kuyruk yagı degıl mı o ıc yagYaaaaşığıyız hele yemeği barbunya ve kara lahana icine kemik atarsin bitti gitti al sana bol sağlıklı yemak biz iç yağı atiyoruz içine cok minik kokusunu versin diye sonra cikarıyorum yiyilmiyor o zaten
O nasıl manzaraa öyleee, ben niye yürümediğimi şimdi anladımSamson yürüş tamam cnm
Eki Görüntüle 2585878
Yok biz asla yemeyiz kücük baş çok nadir yiyen olur bizimki iç yağı danadan yapıliyor canım kaburganın oralardaki yağkuyruk yagı degıl mı o ıc yag
bızde kuyruk yagı kullanırız
sızınkıler de mı koyun-kuzu etı yer cogu yerde dana etı yıyorlar onun ıc yagını bılmem ben
heee anladımYok biz asla yemeyiz kücük baş çok nadir yiyen olur bizimki iç yağı danadan yapıliyor canım kaburganın oralardaki yağ
Ay kokmaz mı ki oheee anladım
bızde de kuyrugu cok yaglı ve guzel yag olur koyunun hatta sade yag derız ona
kurabıyeler baklavalar o yag ıle yapılır
yoo kokmaz :) yemeklerımız tatlılarımız o yuzden cok lezzetlıAy kokmaz mı ki o
Hayır açık açık yaz benanan
Sağlıklı beslenmeyle alakalı bir konu değildi ama nscckts 'e özel mesaj da atamıyordum. Burası başlığı olduğu için banlanmam diye düşünüp yazdım. Kendimle alakalı bir konuda fikrini almak istedim de :)Hayır açık açık yaz benananşaka tabi ama bizde belki yardimcı oluruz
O sana atar mesaj şimdi görünceSağlıklı beslenmeyle alakalı bir konu değildi ama nscckts 'e özel mesaj da atamıyordum. Burası başlığı olduğu için banlanmam diye düşünüp yazdım. Kendimle alakalı bir konuda fikrini almak istedim de :)
canımmm valla bende ozledım senıKızlar selam, özledim sizi
Ben Türkiye’ye geliyorum zaruriyetten. Küçük kuzumun vizesi burdan hallolmadı. Ne kadar kalacağımız da belli değil. Depremler, hastalıklar, felaketler gözümü korkutuyor.
Sağlıklı beslenme de yalan oldu. Acayip saçmaladım beslenme konusunda, hiç olmadığım kadar:/ akıl fikir diliyorum kendime bu konuda.
Sizler nasılsınız? Ne var ne yok? Okumaya bile fırsatım olmadı:/ kuzularıma uyku eğitimi, Almanca çalış derken..
Evet, tatil iyi gelecek hepimizecanımmm valla bende ozledım senııyıyım sukur 1-2 gune regl olmayı beklıyorum onun bır degısık ruh halı var ustumde suan kendımı sımartıyorum ojeler vucut losyonları falan bır yandan da sana yazıyorum
sen hemen gerı toparladıgın ıcın hıc sana aaa neden yedın onları demek gelmıyor ıcımdenbırde emzırıyorsun . senın hakkın beee anasın sen ana bırsey olmaz sıkma canını toparlarsın
turkıyeye gelmene sevındım yavrularınla aılenle bırlıkte guzel olur aslında vize bahanesıyle kucuk bır mola aıle tatılı :)
ah ah geldı yıne geldı zaman cabuk gecıyor :)Evet, tatil iyi gelecek hepimize
Emzirmek çok güçten düşürüyor gerçekten:/ ama bahane bu benceçünkü haftalarca max özen göstererek ikindi vakti 4’te yemek olayını kapatarak yaşadım. Toparlıycam ama söz kendime:)
Senin adetin yaklaştı mı yine Nisa yahu:) çabuk mu geldi ne bu ay? Yoksa ben iki çocukla zaman kavramını mı yitirdim.
Almanca’da B1 i geçeyim ben de yapıcam o bakımlardan: d ödül koydum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?