O nasıl manzaraa öyleee, ben niye yürümediğimi şimdi anladım
kesınlıkle kımse okudugunu gercekten anlamıyor :) katılıyorumvalla su bdv de iki yorum yazamiyorum, millet saldirmaya yer ariyor.
sirf bu yüzden mesaj sayim az cünkü yazmiyorum.
gerek dahi duymuyorum insanlar okuyamiyor
evet haklisin ilk girdigim yil 2009 asla böyle bir sey yasamiyordum.kesınlıkle kımse okudugunu gercekten anlamıyor :) katılıyorum
ama sunu farkettım her sene gıttıkce kotuye gıdıyor ılk uye oldugum yıl daha samımı ortamdı ve kotuye cekme yoktu dusuncelerı yazıları herkes daha rahattı
bu yıl '' a ''dıyorum bana allah belanı versın dıye donuyorlar
sabah canım bol cevızlı kerevız salatası ıstedı sabah resmen kerevız dıye uyandım
1 buyuk tabak dolusu yedım yaklasık 5 cevız ıle
regl oncesı krız kerevız dıye sayıklayan gordunuz mukendı ıcımde ıyıce form degıstırıp kecılesmeye basladım allah sonumu hayır etsın
aralarda kahve ıcerım
aksam da tarhana corbası yanında fırında et kofte sebze ızgara yerım
valla su bdv de iki yorum yazamiyorum, millet saldirmaya yer ariyor.
sirf bu yüzden mesaj sayim az cünkü yazmiyorum.
gerek dahi duymuyorum insanlar okuyamiyor
ne guzel kılo vermıssın ısteHayırlı cumalarben bu hafta 100 gram eksilmişim hayaller hayatlar oldum resmen
Kenarından yedim bide dondurmayı yedim
Aslında ben ekmeği bıraktığım için mutluyum sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum normalde ekmek bagimlisiydim artik kahvaltı haricinde hiç yemiyorum bu benim için büyük birşey. Şimdi yemeklerin tadını almaya başladımne guzel kılo vermıssın ıste
bu aralar ozellıkle bu 2-3 gun herkesın daha fazla su ıcmeye ozen gostermesı lazım suya en ıhtıyacımız oldugu gunlere gırdık bu hafta su ıcımını arttırsan haftaya farkı gorursun :)
yaaaa ben dıyorum ıste bu yazıyı alıp burda cerceveletmek gerekAslında ben ekmeği bıraktığım için mutluyum sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum normalde ekmek bagimlisiydim artik kahvaltı haricinde hiç yemiyorum bu benim için büyük birşey. Şimdi yemeklerin tadını almaya başladımekmeksiz aç kalırım sanıyormuşum ama öyle değilmiş ekmeği bırakabildim ya kilo da veririm diye düşünüyorum.
Ne kadar çok ekmekli bir yazı olmuş
İnşallahyaaaa ben dıyorum ıste bu yazıyı alıp burda cerceveletmek gerek
seker nasıl kahvenın tadını degıstırıyorsa sekerı bırakanlar aslında cay kahve sekersız daha lezzetlıymıs dıyorsa ekmekte oyle
ekmek yıyenler yemegın degıl ekmegın tadını alıyor . bırakınca yemegın tadı buymus dıyor ve algısı tat duyusu daha da keskınlesıyor
kesınlıkle super gıdıyorsun mukafatını goreceksın :)
tartıya cok odaklanma kılo dusmese de vucutda ıncelme olacak ben daha cok metre ıle olcuye onem verıyorum :)İnşallahzaten karnımda eskiden olduğu gibi şişkinlik falan yok kendimi daha iyi hissediyorum o yüzden tartıda pek bir değişiklik olmasa da moralim bozulmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?