Sağlıklı beslenirken;

Dünyayı ahirete götüremeyeceğine göre,
Öyşe yaşa ki dünya seni ahirete götürsün.
Şemsi Tebrizi
Her duanın karşılığı, en doğru zamanda verilecektir.
Hz.Ali
Hayırlı cumalarınız olsun arkadaşlarrrrr

sabah canım bol cevızlı kerevız salatası ıstedı sabah resmen kerevız dıye uyandım
1 buyuk tabak dolusu yedım yaklasık 5 cevız ıle
regl oncesı krız kerevız dıye sayıklayan gordunuz mu kendı ıcımde ıyıce form degıstırıp kecılesmeye basladım allah sonumu hayır etsın

aralarda kahve ıcerım

aksam da tarhana corbası yanında fırında et kofte sebze ızgara yerım

valla su bdv de iki yorum yazamiyorum, millet saldirmaya yer ariyor.
sirf bu yüzden mesaj sayim az cünkü yazmiyorum.
gerek dahi duymuyorum insanlar okuyamiyor
kesınlıkle kımse okudugunu gercekten anlamıyor :) katılıyorum
ama sunu farkettım her sene gıttıkce kotuye gıdıyor ılk uye oldugum yıl daha samımı ortamdı ve kotuye cekme yoktu dusuncelerı yazıları herkes daha rahattı

bu yıl '' a ''dıyorum bana allah belanı versın dıye donuyorlar

evet haklisin ilk girdigim yil 2009 asla böyle bir sey yasamiyordum.
cok iyi herkes arkadas oluyordu hatta burdan görüstügüm iki kisi var.
ama gittikce bozuluyor ve en iyisi okuyup geciyorum
birininde farkli görüste olabilecegi ihtimalini atliyorlar.

Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar. Süper bi hafta sonu da bizi bekliyor olsun inşallah

İçim dışım nohut oldu benim ya. Sabah leblebi yedim, şimdi de çay boş gitmiyor diye yanına humus yiyorum

SABAH sabah maşallah kereviz aşkııııııı

benımde bir aralar hergün canım sabahları yeşil mercimek isterdiiii

valla su bdv de iki yorum yazamiyorum, millet saldirmaya yer ariyor.
sirf bu yüzden mesaj sayim az cünkü yazmiyorum.
gerek dahi duymuyorum insanlar okuyamiyor

en güzeli yapmamamk ama bende bakmayam diyorum insanın dengesini bozuyor bdv

Hayırlı cumalar ben bu hafta 100 gram eksilmişim hayaller hayatlar oldum resmen
ne guzel kılo vermıssın ıste
bu aralar ozellıkle bu 2-3 gun herkesın daha fazla su ıcmeye ozen gostermesı lazım suya en ıhtıyacımız oldugu gunlere gırdık bu hafta su ıcımını arttırsan haftaya farkı gorursun :)

Aslında ben ekmeği bıraktığım için mutluyum sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum normalde ekmek bagimlisiydim artik kahvaltı haricinde hiç yemiyorum bu benim için büyük birşey. Şimdi yemeklerin tadını almaya başladım ekmeksiz aç kalırım sanıyormuşum ama öyle değilmiş ekmeği bırakabildim ya kilo da veririm diye düşünüyorum.

Ne kadar çok ekmekli bir yazı olmuş

yaaaa ben dıyorum ıste bu yazıyı alıp burda cerceveletmek gerek
seker nasıl kahvenın tadını degıstırıyorsa sekerı bırakanlar aslında cay kahve sekersız daha lezzetlıymıs dıyorsa ekmekte oyle
ekmek yıyenler yemegın degıl ekmegın tadını alıyor . bırakınca yemegın tadı buymus dıyor ve algısı tat duyusu daha da keskınlesıyor

kesınlıkle super gıdıyorsun mukafatını goreceksın :)

İnşallah zaten karnımda eskiden olduğu gibi şişkinlik falan yok kendimi daha iyi hissediyorum o yüzden tartıda pek bir değişiklik olmasa da moralim bozulmadı.

İnşallah zaten karnımda eskiden olduğu gibi şişkinlik falan yok kendimi daha iyi hissediyorum o yüzden tartıda pek bir değişiklik olmasa da moralim bozulmadı.
tartıya cok odaklanma kılo dusmese de vucutda ıncelme olacak ben daha cok metre ıle olcuye onem verıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…