Sağlıklı beslenirken;

Bugün avmdeki cihazda ölçtürdüm şunu

Kilom yağım iyi mi bir baksaniza anlamıyorum ben

58 kiloya inince spor yapip yagi azaltip kasi artırmak istiyordum ama emzirirken süt azalmasina sebep olur mu bilemiyorum

Durumum çok mu vahim

10 gun icinde 60 kilo olur muyum insallah olurum

Eklentiler

• IMG-20200207-WA0002.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 58
bu rapora gore saglıklısın
pek goruntuleyemedım ama okuyabıldıgım kadarıyla :)
normal olması gereken yağ oranı %18 ama senın %16.5 yani daha düşük yağ oranına sahip ve olması gereken kiloda dıyor

2 hafta ıcınde 60 kılo olabılırsın belkı 3 hafta zorlama cunku ıdeal kılondayken kılo vermek daha zor ve yorucu oluyor
58 e dustugunde profosyonel olarak spora baslarsın sut konusunu spor hocasına sormak gerek :)

2 hafta ıcınde 60 kılo olabılırsın belkı 3 hafta zorlama cunku ıdeal kılondayken kılo vermek daha zor ve yorucu oluyor
58 e dustugunde profosyonel olarak spora baslarsın sut konusunu spor hocasına sormak gerek :)
Aslinda zorlamiyorum. Ekmek pirinc makarna kizartma meyve abur cubur recel yemeyince kendiliğinden gidiyor.

Cok saskinim. Ac da kalmiyorum. Burda senin ve diger arkadaslarin paylaştigi seylere bakark yiyorum

Emzirdigim ve daha once bu kiloya hic cikmadigim icin de gidiyor olabilir

Bakalim 60tan asagi da bu kadar hizli gidecek mi

Benim yerlesmim kilom da 58 mesela. 55e zor düşerim gbi geliyor

zaten ac kalarak saglıklı olunmaz kılo da verılmez ancak kas kaybedılır
emzırdıgın ıcın kılo vermen daha kolay suan bunu kullan emzırdıgın ıcın ekstra efor sarfedıp terliyorsun ekstra su ıcıyorsun bol sut olsun dıye
bırde yemenı gercekten bılınclendırdın

adına cok sevındım masallah sana ıdeal , fıstık gıbı bırısın :)

Teveccühünüz

Finali AA ile gecmis gibi hissettim

supeer
afıyet olsun

tarıff alalımmm
Canım sen çok daha güzellerini yaparsın ya. Benimki uyduruk, şipşak yemek yine
3 kaşık glutensiz yulaf unu, 2 kaşık nohut unu, 1 yumurta, su zeytin yağı, tuz ve karbonatla tabanı yaptım, pisirdim. Sonra uzerine domates sos ile sucuk ve biber ekledim. Onlarda pisince en son kaşar 1 kişi için çok doyurucu oldu.

super
ellerıne saglık sıfa olsun harıka
kekık falan da serpseydın ustune mantarlı falan da olur bu ay cok guzel :)

super
ellerıne saglık sıfa olsun harıka
kekık falan da serpseydın ustune mantarlı falan da olur bu ay cok guzel :)
Ah evet, kekik hiç aklıma gelmedi. Güzel olurdu. Taze biberiye dedim, onu da yıkamaya usendim. Ama dediğin gibi çok cesitlendirilebilir, hem de şipşak 15 dklik bişey.. sana wp 'den de yazdım

Ah evet, kekik hiç aklıma gelmedi. Güzel olurdu. Taze biberiye dedim, onu da yıkamaya usendim. Ama dediğin gibi çok cesitlendirilebilir, hem de şipşak 15 dklik bişey.. sana wp 'den de yazdım
heh sımdı geldı wp mesajın bakıyorum hemen :)

Hava buz, evde tıkalı kalan Samsonn kendini yemeğe verir.
Bu daha kaçamak bişey, çünkü içinde 1 tatlı kaşığı bal var. Tadı süper oldu ama, dışarda yediklerimi hiç aratmadi unsuz, akışkan suflem.

afıyet olsun :)

burda kar yagıyor :)

Rahmet olsun. Burada da gece 12 ye doğru lapa lapa yağdı. Çok güzeldi. 7 yaşında çocuk gibi mutlu oldum seyrederken..Şimdi eridi hepsi, ama bu gece için umutluyum. Dışarısı çok soğuk ❄
bızde ahsenle sahlep yaptık balkonda kar yagısını ızleyerek ıctık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…