bu rapora gore saglıklısınBugün avmdeki cihazda ölçtürdüm şunu
Kilom yağım iyi mi bir baksaniza anlamıyorum ben
58 kiloya inince spor yapip yagi azaltip kasi artırmak istiyordum ama emzirirken süt azalmasina sebep olur mu bilemiyorum
Durumum çok mu vahim
10 gun icinde 60 kilo olur muyum insallah olurum
Aslinda zorlamiyorum. Ekmek pirinc makarna kizartma meyve abur cubur recel yemeyince kendiliğinden gidiyor.2 hafta ıcınde 60 kılo olabılırsın belkı 3 hafta zorlama cunku ıdeal kılondayken kılo vermek daha zor ve yorucu oluyor
58 e dustugunde profosyonel olarak spora baslarsın sut konusunu spor hocasına sormak gerek :)
zaten ac kalarak saglıklı olunmaz kılo da verılmez ancak kas kaybedılırAslinda zorlamiyorum. Ekmek pirinc makarna kizartma meyve abur cubur recel yemeyince kendiliğinden gidiyor.
Cok saskinim. Ac da kalmiyorum. Burda senin ve diger arkadaslarin paylaştigi seylere bakark yiyorum
Emzirdigim ve daha once bu kiloya hic cikmadigim icin de gidiyor olabilir
Bakalim 60tan asagi da bu kadar hizli gidecek mi
Benim yerlesmim kilom da 58 mesela. 55e zor düşerim gbi geliyor
Teveccühünüzzaten ac kalarak saglıklı olunmaz kılo da verılmez ancak kas kaybedılır
emzırdıgın ıcın kılo vermen daha kolay suan bunu kullan emzırdıgın ıcın ekstra efor sarfedıp terliyorsun ekstra su ıcıyorsun bol sut olsun dıye
bırde yemenı gercekten bılınclendırdın
adına cok sevındım masallah sana ıdeal , fıstık gıbı bırısın :)
e aynen oyle zaten yıldızlı AA hemde :)Teveccühünüz
Finali AA ile gecmis gibi hissettim
supeerGünaydın, mutlu bi hafta sonu olsun kızlar.
Kendimizi yoksun bıraktığımızi sananlara gelsin bu.Kahvaltıyi unsuz pizzamla yaptım, gayet leziz ve doyurucu oldu.
Eki Görüntüle 2586757
Canım sen çok daha güzellerini yaparsın ya. Benimki uyduruk, şipşak yemek yinesupeer
afıyet olsun
tarıff alalımmm
superCanım sen çok daha güzellerini yaparsın ya. Benimki uyduruk, şipşak yemek yine
3 kaşık glutensiz yulaf unu, 2 kaşık nohut unu, 1 yumurta, su zeytin yağı, tuz ve karbonatla tabanı yaptım, pisirdim. Sonra uzerine domates sos ile sucuk ve biber ekledim. Onlarda pisince en son kaşar1 kişi için çok doyurucu oldu.
Ah evet, kekik hiç aklıma gelmedi. Güzel olurdu. Taze biberiye dedim, onu da yıkamaya usendim. Ama dediğin gibi çok cesitlendirilebilir, hem de şipşak 15 dklik bişey.. sana wp 'den de yazdımsuper
ellerıne saglık sıfa olsun harıka
kekık falan da serpseydın ustune mantarlı falan da olur bu ay cok guzel :)
heh sımdı geldı wp mesajın bakıyorum hemen :)Ah evet, kekik hiç aklıma gelmedi. Güzel olurdu. Taze biberiye dedim, onu da yıkamaya usendim. Ama dediğin gibi çok cesitlendirilebilir, hem de şipşak 15 dklik bişey.. sana wp 'den de yazdım
afıyet olsun :)Hava buz, evde tıkalı kalan Samsonn kendini yemeğe verir.
Bu daha kaçamak bişey, çünkü içinde 1 tatlı kaşığı bal var. Tadı süper oldu ama, dışarda yediklerimi hiç aratmadi unsuz, akışkan suflem.
Eki Görüntüle 2586900
Rahmet olsun.afıyet olsun :)
burda kar yagıyor :)
bızde ahsenle sahlep yaptık balkonda kar yagısını ızleyerek ıctık :)Rahmet olsun.Burada da gece 12 ye doğru lapa lapa yağdı. Çok güzeldi. 7 yaşında çocuk gibi mutlu oldum seyrederken..Şimdi eridi hepsi, ama bu gece için umutluyum. Dışarısı çok soğuk ❄ ☁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?