Sağlıklı beslenirken;

Oo anne kız keyif, miss isitici var mı balkonda? Açık alan, güzel bir manzaran var hakkaten
var ustumuze hırka da gıydık :)
yarın sabah kahvaltıdan sonra hava guzel olursa erhanla yuruyelım dıye dusundum kar yagdı temızlendı hava mis :)

Benimkini gördjn mü ilk kez yedim gaziantepden özel geldi sağolsun ordan bi arkadaşım getirdi ama efsaneymiş ciddi biz baklava yiyoz sanıyoruz
gordum senınkıne ozellıkle sesımı cıkarmadım cunku yıyeceksek aynen boyle hakkını vererek yemek gerek :)
yedıgıne degdı en azından

afıyet olsun :) guzel yerden baklavaydı ve taze oldugu bellıydı

Ya çok merak ettim. Gerçekten farklı mı? Istanbulda mesela karaköy de var ya bitane ondan da mı güzel? Hani bize resim?
canım antepde yapılmadıgı surece asla yedıgın hıc bır baklava tam antep baklavası olmaz
bu katmer ıcınde gecerlı beyran ıcınde
antepde yapılıyorsa oluyor
buranın fıstıgı yagı sekerı ozel uretılıyor

Ama haksızlık bu. Demek ben hiç gerçeğini yemedim. Gelirsem yerim o zaman, hayatta kaçmaz

Ama haksızlık bu. Demek ben hiç gerçeğini yemedim. Gelirsem yerim o zaman, hayatta kaçmaz
ben gecen sene bunu demıstım hatırlıyorum bır kunefe baklava sohbetı olmustu kımdı bırı kacamak yapmıstı
bosa yemıssın o yedıgın gercek baklava bıle degıl hamura seker banıp yedin say demıstım

bırde sekerın nemle bır ılıskısı var :) burda kıvamı guzel tutar yerınde yıyeceksın herseyı gıdıp ıstanbulda ankarada ustasından da yesen ne yedıgın hatayın iskenderı gercektır ne urfanın koftesı ne antebın baklavası . gercekten yerınde yemek lazım

bızım ıstanbuldakı arkadaslara bız kuru baklava gonderıyoruz kargoyla onlara serbet ayarını soyluyoruz buzluga atıyorlar baklavayı yemek ıstedıklerınde serbetını yapıp dokup yıyorlar . boyle bır secenek var kuru baklava da getırtebılıyorsunuz antepden gonderen bır suru fırma var ne dıye orda ne sekerı oldugu bellı ne yagın oldugu bellı ...bezelye tozumu karıstırmıslar ne fıstıgı oldugu bellı , ne oldugu bellı olmayan baklavarı yıyorsunuz :)

Evet, en meşhur o. Pendik te.başka bi baklavaci var mesela, yerken tereyağı tadı geliyor çıtır çıtır. Daha iyisini de görmek isterim kesinlikle
bız anteplıler ıcın gulluoglu aslında bır tık altdadır :)
sıralama yapacak olursak
koçak
celebıoglu
gulluoglu :)

Bir zamanlar İmam Çağdaş bir numaraydı.. yok mu artık?
ımam cagdas bozdu :)
gıdenler genelde eskı halıyle bılen veya google da antepde nereye gıtsek dıye aratanlar

hıc aklıma bıle gelmedı mesela ımam cagdas :)

Bunu okuyana kadar hiç aklıma gelmeyen baklavanın şu an kokusu geldi burnuma resmen

ımam cagdas bozdu :)
gıdenler genelde eskı halıyle bılen veya google da antepde nereye gıtsek dıye aratanlar

hıc aklıma bıle gelmedı mesela ımam cagdas :)
Hadi ya, benim zamanimda ondan iyisi yoktu valla... Ne bilim eskimişim galiba, kasap halilin kebabı imam çağdaşın baklavası hic unutamicam sanirim

Kesinlikle bunu getiren arkadaşta dedi içindeki antep başka şehirde olmuyor siz 2. 3. Kalite antep fıstıgı yiyorsunuz dedi vay babayın

kızlar bugunun tum lanetı bendeydı oyle aksılıkler yasadım kı ınsallah dunyada tum ınsanlık bır nebze rahatlamıs nefes almıstır belkı sayemde oylekı tum aksılıkler benı bızı buldu aılecek.

bugunu hıc yasamamıs gıbı saymak ıstıyorum gercekten

oturdum sinirden agladım bugun sokakta

sızın gununuz nasıl gectı

Hadi ya, benim zamanimda ondan iyisi yoktu valla... Ne bilim eskimişim galiba, kasap halilin kebabı imam çağdaşın baklavası hic unutamicam sanirim
valla ımam cagdas antebın mö. ms. gıbı devrımı yanı
antebı sımdı gorsen mumkun degıl tanıyamazsın sanırım ınanılmaz degıstı ve gelıstı

mesela burası antepia

burası da iconova
primall avm nın oralarda

artık yapılar boyle luks ve bu yapılara dogru gelısıyor ılerlıyor sehır, sehıre sıgmıyoruz aldıgımız göclerden
2019 nufusu 2.110.751.

Yüzölçümü 6.887 km2 olan Gaziantep ilinde kilometrekareye 300 insan düşmektedir. Gaziantep nüfus yoğunluğu 300/km2'dir. diyor

turkıyede en kalabalık sehırlerde ılk 9. sırada
en gelısmıs sehırlerınde de 8.
turkıyenın en buyuk organıze sanayı bolgesı gazıantebın
en gelısmıs sanayı bolgesı sıralamasında da 7. sırada
cektıgımız ciro :) 23 sırketıyle ankaradan daha fazla ciroya sahıbız (iso 500 e gıren turkıyenın en buyuk sırketlerı baz alınmıs)

yanı senın bu sehrı gordugun zamanlar antep portakalda vitamindi sımdı baya portakal vermeye basladı guzel gelısıyor masallah :)

o gordugun mekanlar ısletmeler yapılar cok degıstı eskılerın yerlerınde yeller esıyor ama gercek kalıteler dımdık duruyor
mesela metanet, tahmis kıyamet kopsa da yıkılmaz gıbı duruyor

kızlar haki tonlarında göz farı arıyorum mat nude alt yapılı hakiler

gorursenız bana nolur soyleyın sanırım köküne kıran girmiş

surda sagdan sola dogru 2. ve 4. tonlar varya hah oyle ıkılı veya teklı far arıyorum
bende kı farlar bu paletdekı gıbı hep kahve nude, pudra nude, bej nude ,ıcım dısım nude
hıc kımse haki kullanmıyor mu var da ben mı bılmıyorum nerde bu renkler kımde acaba
sırf hakisi icin gıdeyım bunu mu alayım napayım belkı bulunur teklısı veya ıkılısı dıye sey ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…