Oo anne kız keyif, missbızde ahsenle sahlep yaptık balkonda kar yagısını ızleyerek ıctık :)
var ustumuze hırka da gıydık :)Oo anne kız keyif, missisitici var mı balkonda? Açık alan, güzel bir manzaran var hakkaten
Benimkini gördjn mü ilk kez yedim gaziantepden özel geldi sağolsun ordan bi arkadaşım getirdi ama efsaneymiş ciddi biz baklava yiyoz sanıyoruz@aypare- ınstragramda paylastıgın seyı yemedın dımı
gordum senınkıne ozellıkle sesımı cıkarmadım cunku yıyeceksek aynen boyle hakkını vererek yemek gerek :)Benimkini gördjn mü ilk kez yedim gaziantepden özel geldi sağolsun ordan bi arkadaşım getirdi ama efsaneymiş ciddi biz baklava yiyoz sanıyoruz
Ya çok merak ettim. Gerçekten farklı mı? Istanbulda mesela karaköy de var ya bitane ondan da mı güzel? Hani bize resim?Benimkini gördjn mü ilk kez yedim gaziantepden özel geldi sağolsun ordan bi arkadaşım getirdi ama efsaneymiş ciddi biz baklava yiyoz sanıyoruz
canım antepde yapılmadıgı surece asla yedıgın hıc bır baklava tam antep baklavası olmazYa çok merak ettim. Gerçekten farklı mı? Istanbulda mesela karaköy de var ya bitane ondan da mı güzel? Hani bize resim?
karakoydekı güllüoglu mu ?Ya çok merak ettim. Gerçekten farklı mı? Istanbulda mesela karaköy de var ya bitane ondan da mı güzel? Hani bize resim?
Ama haksızlık bu. Demek ben hiç gerçeğini yemedim. Gelirsem yerim o zaman, hayatta kaçmazcanım antepde yapılmadıgı surece asla yedıgın hıc bır baklava tam antep baklavası olmaz
bu katmer ıcınde gecerlı beyran ıcınde
antepde yapılıyorsa oluyor
buranın fıstıgı yagı sekerı ozel uretılıyor
Evet, en meşhur o. Pendik te.başka bi baklavaci var mesela, yerken tereyağı tadı geliyor çıtır çıtır. Daha iyisini de görmek isterim kesinliklekarakoydekı güllüoglu mu ?
ben gecen sene bunu demıstım hatırlıyorum bır kunefe baklava sohbetı olmustu kımdı bırı kacamak yapmıstıAma haksızlık bu. Demek ben hiç gerçeğini yemedim. Gelirsem yerim o zaman, hayatta kaçmaz
bız anteplıler ıcın gulluoglu aslında bır tık altdadır :)Evet, en meşhur o. Pendik te.başka bi baklavaci var mesela, yerken tereyağı tadı geliyor çıtır çıtır. Daha iyisini de görmek isterim kesinlikle
Bir zamanlar İmam Çağdaş bir numaraydı.. yok mu artık?bız anteplıler ıcın gulluoglu aslında bır tık altdadır :)
sıralama yapacak olursak
koçak
celebıoglu
gulluoglu :)
ımam cagdas bozdu :)Bir zamanlar İmam Çağdaş bir numaraydı.. yok mu artık?
Bunu okuyana kadar hiç aklıma gelmeyen baklavanın şu an kokusu geldi burnuma resmencanım antepde yapılmadıgı surece asla yedıgın hıc bır baklava tam antep baklavası olmaz
Hadi ya, benim zamanimda ondan iyisi yoktu valla... Ne bilim eskimişim galiba, kasap halilin kebabı imam çağdaşın baklavası hic unutamicam sanirimımam cagdas bozdu :)
gıdenler genelde eskı halıyle bılen veya google da antepde nereye gıtsek dıye aratanlar
hıc aklıma bıle gelmedı mesela ımam cagdas :)
Kesinlikle bunu getiren arkadaşta dedi içindeki antep başka şehirde olmuyor siz 2. 3. Kalite antep fıstıgı yiyorsunuz dedicanım antepde yapılmadıgı surece asla yedıgın hıc bır baklava tam antep baklavası olmaz
valla ımam cagdas antebın mö. ms. gıbı devrımı yanıHadi ya, benim zamanimda ondan iyisi yoktu valla... Ne bilim eskimişim galiba, kasap halilin kebabı imam çağdaşın baklavası hic unutamicam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?