Bunlar koyu kahve tonları canım bunlardan mı istiyorsun haki tonlarinda mı haki de baya koyu yesil çok hoşEki Görüntüle 2587691 surda sagdan sola dogru 2. ve 4. tonlar varya hah oyle ıkılı veya teklı far arıyorum
bende kı farlar bu paletdekı gıbı hep kahve nude, pudra nude, bej nude ,ıcım dısım nude
hıc kımse haki kullanmıyor mu var da ben mı bılmıyorum nerde bu renkler kımde acaba
sırf hakisi icin gıdeyım bunu mu alayım napayımbelkı bulunur teklısı veya ıkılısı dıye sey ettım
Bunda ilk sıradaki var bende ama kullanınca bildiğin kahve kahve azıcık böyle kenarından yeşil pırıltılar bulunan kahveye dönük kahve gibi ama değilBöyle 4 lüsüde var canım
afıyet olsun :)
burda kar yagıyor :)
Rahmet olsun.Burada da gece 12 ye doğru lapa lapa yağdı. Çok güzeldi. 7 yaşında çocuk gibi mutlu oldum seyrederken..Şimdi eridi hepsi, ama bu gece için umutluyum. Dışarısı çok soğuk ❄ ☁
Nisa noldu ya? Senin sokakta aglatacak kadar?kızlar bugunun tum lanetı bendeydı oyle aksılıkler yasadım kı ınsallah dunyada tum ınsanlık bır nebze rahatlamıs nefes almıstır belkı sayemde oylekı tum aksılıkler benı bızı buldu aılecek.
bugunu hıc yasamamıs gıbı saymak ıstıyorum gercekten
oturdum sinirden agladım bugun sokakta
sızın gununuz nasıl gectı
ne oldu nisa?kızlar bugunun tum lanetı bendeydı oyle aksılıkler yasadım kı ınsallah dunyada tum ınsanlık bır nebze rahatlamıs nefes almıstır belkı sayemde oylekı tum aksılıkler benı bızı buldu aılecek.
bugunu hıc yasamamıs gıbı saymak ıstıyorum gercekten
oturdum sinirden agladım bugun sokakta
sızın gununuz nasıl gectı
kizlar Günaydin
kahvaltida dün hazirladigim kereviz salatam var
bu arada bir süreligine anneme tasiniyorum biraz birikim yapacagim.
dün basladim kiler gibi biyeri bosaltmaya.
karın bütün soğunu da biz çektik yok böyle bir soğukkkk
yalniz degil babam var yegenim de cogu Zaman annemde kaliyor, kiz kardesim esiyle annemin üst katinda ki dairede kaliyorlar haliyle yegenim 9 yasinda hep annemlerde oluyor.Günaydın :)
İyi düşünmüşsün Suzy. Annen yalnız mı? Sana özel bir oda varsa, kiraya yüzlerce euro ödemek gerçekten gereksiz.
hah, Antalya'dan da soğuk şikayeti geldi ya. Gel bacım gel, bir Trakya havası al
Ne zamandır yalnız yaşıyorsun Suzy? Zor olmasın canım? İstersen 1 hafta falan dene, baktın idare ediyorsun, ondan sonra mı evi boşaltsan.? Sen daha iyi bilirsin tabi.yalniz degil babam var yegenim de cogu Zaman annemde kaliyor, kiz kardesim esiyle annemin üst katinda ki dairede kaliyorlar haliyle yegenim 9 yasinda hep annemlerde oluyor.
ev Kücük ama salonda falan yatarim artik ne yapayim biraz cebime para girsin
Günaydın :)
İyi düşünmüşsün Suzy. Annen yalnız mı? Sana özel bir oda varsa, kiraya yüzlerce euro ödemek gerçekten gereksiz.
hah, Antalya'dan da soğuk şikayeti geldi ya. Gel bacım gel, bir Trakya havası al
Ne zamandır yalnız yaşıyorsun Suzy? Zor olmasın canım? İstersen 1 hafta falan dene, baktın idare ediyorsun, ondan sonra mı evi boşaltsan.? Sen daha iyi bilirsin tabi.
gece dısarda hava -10 dereceydı cok soguktukarın bütün soğunu da biz çektik yok böyle bir soğukkkk
gece dısarda hava -10 dereceydı cok soguktu
kımsesızler ve sokakta yasayan tum canlılar ıcın hep dua ettım
fırtana coktu bırde
Nisa noldu ya? Senin sokakta aglatacak kadar?
once annem pat dıye ıstanbula tasınma kararı aldı dunn aldı kararı bu sabah ucakla gıttı ıstanbuldan ev alıp gececekmıs orda yasayacakmıs babamda burdakı ısıne gıdıs gelıs yaparak devam edecekmısne oldu nisa?
kim üzdü seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?