Sağlıklı beslenirken;

Bunlar koyu kahve tonları canım bunlardan mı istiyorsun haki tonlarinda mı haki de baya koyu yesil çok hoş

Bunlar koyu kahve tonları canım bunlardan mı istiyorsun haki tonlarinda mı haki de baya koyu yesil çok hoş
kuzum ıcınde yesıl bulunduran alt tonu yesıl olan kahve aradım

su ton

ben nıye koyu yesılle kahveyı karıstırmıyorum pekı ? o zaman olur mu acaba

Böyle 4 lüsüde var canım
Bunda ilk sıradaki var bende ama kullanınca bildiğin kahve kahve azıcık böyle kenarından yeşil pırıltılar bulunan kahveye dönük kahve gibi ama değil
Hani çilek yiyeyim muz tadı alayım falan

Mor far kullanınca yumruk yemişim gibi görünenler denim düşün öyle bir renk olmalı ki yeşil de değil . Ben en iyisi kahveyle ışıltılı yesili karıştırayim

hanı boyle karsında salak salak bırı konusurda anlamak ıstersın ama anlayamayacagın kadar sacmalar ya
suan oyle sacmaladım farkındayım
benım tam olarak nasıl bır yesılı anladıgımı anlatabılmem sanırım mumkun degıl cunku suan bende anlamıyorum o yesılı nasıl bır yesıl

Nisa noldu ya? Senin sokakta aglatacak kadar?

kizlar Günaydin

kahvaltida dün hazirladigim kereviz salatam var

bu arada bir süreligine anneme tasiniyorum biraz birikim yapacagim.
dün basladim kiler gibi biyeri bosaltmaya.

ne oldu nisa?
kim üzdü seni?

kizlar Günaydin

kahvaltida dün hazirladigim kereviz salatam var

bu arada bir süreligine anneme tasiniyorum biraz birikim yapacagim.
dün basladim kiler gibi biyeri bosaltmaya.

Günaydın :)
İyi düşünmüşsün Suzy. Annen yalnız mı? Sana özel bir oda varsa, kiraya yüzlerce euro ödemek gerçekten gereksiz.

karın bütün soğunu da biz çektik yok böyle bir soğukkkk

hah, Antalya'dan da soğuk şikayeti geldi ya. Gel bacım gel, bir Trakya havası al

yalniz degil babam var yegenim de cogu Zaman annemde kaliyor, kiz kardesim esiyle annemin üst katinda ki dairede kaliyorlar haliyle yegenim 9 yasinda hep annemlerde oluyor.

ev Kücük ama salonda falan yatarim artik ne yapayim biraz cebime para girsin

Ne zamandır yalnız yaşıyorsun Suzy? Zor olmasın canım? İstersen 1 hafta falan dene, baktın idare ediyorsun, ondan sonra mı evi boşaltsan.? Sen daha iyi bilirsin tabi.

BİZ ALIŞIK DEĞİL BÖYLE SOĞUĞAAA

Ne zamandır yalnız yaşıyorsun Suzy? Zor olmasın canım? İstersen 1 hafta falan dene, baktın idare ediyorsun, ondan sonra mı evi boşaltsan.? Sen daha iyi bilirsin tabi.

SUZİ SAMSON HAKLI CANIM BENCE DENE ONDAN SONRA KARAR VERR

Nisa noldu ya? Senin sokakta aglatacak kadar?
ne oldu nisa?
kim üzdü seni?
once annem pat dıye ıstanbula tasınma kararı aldı dunn aldı kararı bu sabah ucakla gıttı ıstanbuldan ev alıp gececekmıs orda yasayacakmıs babamda burdakı ısıne gıdıs gelıs yaparak devam edecekmıs
hem bırden bır dagılma oldu hemde kedim mamuk dönüşümlü bakıyorduk annemde kalacak
hem esımle calısıyorum hem burda babamın ıslerını o yokken ben devr alıcam cok stresli sikintili resmen 923893 parcaya bolunucem
sabah bunları konusa konusa gerıldık ındık arabaya evde hıc bırsey yok alısverıs ıcın araba donmus soguktan
tum komsularınkı donmus kımısının motoru kımısının dıreksıyonu calısmıyor

ıste once anlamadık yedek akü vardı aküyü taktık baktık su kaynaktık doktuk gunese ittirdik arabayı ısınsın dıye zorla zorla calıstırdık yolda 5 kere kaldık yolda oyle cok sakat bır yol kı otoban gıbı (gıdecegımız buyuk market orda) yanımızda cocuk arac calısmıyor gıderken bırden stop ettı ve marşa basıyorsun yok kılıtı acmaya calısıyorsun yok kapı bıle acılmıyor cocukla arabada yolda kaldık ınanılmaz stres yasadık

bır sekılde hedefe ulastık kaynımı aradık kayınvalıdemde toplandık cay falan ıctık bırseyler yedık aksam da gerı kendısı eve bıraktı bızı sagolsun ama resmen sinir stres oldum cocukla doonnnduuk perısan olduk hava -5 lerde cunku gunduz ve fırtına

ustune de regl oldum yogun olurum saatler gectı eve gıtmem gerek onun huzursuzlugu oldu

kolumu burktum sanırım sag kolumun ıcınde bır sıslık olustu morardı cok acıyor cok zorladım sanırım kaldıramıyorum bıle

ne lanet bır gun dıye oturdum agladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…