Sağlıklı beslenirken;

Canım kolunu göster ya, geçen üzerine düşüp morarttığın kol mu? Ciddi bişey olmasın, ihmal etme.

Çocukla stres yapmış olman da çok doğal. Çok şükür bu da geçti. Telafisi olmayan sıkıntılar vermesin Rabbim. İmtihan böyle bişey zaten, geldi mi peş peşe geliyor olaylar.

Ya töbe töbe, bu yaşta nereden çıkardı annen İstanbul'u? Herkes kaçmaya çalışırken, ne amaçla İstanbul'a yerleşecek ki? Bi da baban sabun üretimi yapmıyor mu? Nasıl o kadar mesafeden gelip gidecek de iş takip edecek, çok saçma.

Ben Tekirdağ'dan İstanbul'a gitmek de zorlanıyorum. Ist doğma büyümeliyim, yıllarca orada okudum orada çalıştım, ama bu son 3-4 sene gerçekten fena oldu trafik. Kaçacak yol, park edecek yer bulamıyor insan.

Hangi semte taşınacak?

Ne zamandır yalnız yaşıyorsun Suzy? Zor olmasın canım? İstersen 1 hafta falan dene, baktın idare ediyorsun, ondan sonra mı evi boşaltsan.? Sen daha iyi bilirsin tabi.
kuzum 13 yildir
ama söyle bir sey var evet rahatima cok düskünüm, isten cikinca cogu Zaman aksama Kadar annemlerde de olsam eve yatmaya gidiyorum o bile iyi geliyor.
evi sirf otel gibi kullandigim icin bir süre idare edeyim diyorum sonra viyanadan ev bakarim.
su an oturdugumuz yer viyanaya 1 Saat. en azindan yeni cevre falan edinirim daha sosyal olurum burdan da SIKIldim acikcasi.
ayrica eve birini bulana Kadar canim cikti esyalarla birlikte alacak kadin.
ev bürosuna biraksaydim esyalari falan bosaltmam gerekecekti

kesınlıkle cok sacma gerisin gerıye arkasına baka baka antebe mutlaka doner emınım ama ıste bıraz dikine bır ınsan asla laftan anlamıyor ve bır plan program bırlıkte hareket etme yok maalesef .
babam cok sinirli demın konustuk babamla kafam kaldırmıyor artık dıyor

aynen sabun ımalatcısı bırde 1 ay sonra yıne yenı sezon baslıyor bırsuru masraf yaptı ambalajlar hammaddeler saglandı antepdekı evde duracak ıstanbulda cogunluk yasayacaklarmıs , basa cıkılmıyor kı annemle

gıtsın de gorsun gununu valla

canım önce her işte vardır bir hayır diyelimmmm

ama senı tetikleyen regl sıkıntısı olmuş bence

valla benimde babam bu aralar böyle
Yas gectikce cekilmiyorlar.
Hayati istedigi gibi yasayacakmis öyle söylüyor

canım önce her işte vardır bir hayır diyelimmmm

ama senı tetikleyen regl sıkıntısı olmuş bence
aynen canım
sanırım oyle oldu bırde ınanılmaz usudum kulagımı kolumu ayagımı hıssetmedım uzun sure oyle usudum ve usuttum de sanırım sancım zaten olurdu ekstra oldu sabah 7 de uyuyabıldım 1 bucuk saat uyudum agrı kesıcı falan sıcak su torbası hıc bana mısın demedı kas gevsetıcı de aldım papatya cayı da ıctım yok yanı bıcak saplandı duruyor orda sankı oyle agrım var
dun de karnım agrıyordu ustune geldı hep de ust uste gelır ya zaten :)

valla benimde babam bu aralar böyle
Yas gectikce cekilmiyorlar.
Hayati istedigi gibi yasayacakmis öyle söylüyor
ay aynı cumle annemde oyle dıyormus
bırde sankı kendısıne burda karısan var gercekten ıstedıgı gıbı yasayan aha ben yurt dısına gıdıyorum deyıp pat dıye gıden bırı babam hıc bırseyıne karısmaz

AMAN DİKKAT ET CANIM
OFF İŞTE O AĞRI İNSANI MAHVEDER

MAŞLLAH ANNEN ÇOK ÖZGÜRMÜŞŞ
benım annemde babam köye gittimi sadece kendi dışarı atara değilse babam varken pek bir yere gidemezzz
ama gerçekten yaşları aldıkça çekilecek dert değillerr

İlginç hakkaten. Hani daha genç yaşlarda belki bir derece büyükşehir sevdasını anlıyorum da, daha ileri yaşlarda ciddi macera. Hayrolsun inşallah, sıkma sen canını.

Anladım canım. Avrupa da küçük yerler cidden çekilmiyor. İnşallah bu değişim senin içinde hayırlara vesile olur.

İş ne olacak peki? Gel git yapacak mısın?

İzmire falan gelse anlarımda istanbulu hiç anlamadim büyük konuşmıyayım yaşamayacagım bir şehir

İzmire falan gelse anlarımda istanbulu hiç anlamadim büyük konuşmıyayım yaşamayacagım bir şehir
kesınlıkle oyle kı bız kendısıne zamanında dedık gıdeceksen ızmır gıbı yerlere gıt ıstanbul dan kacıyor mıllet dıye
yok ben orayı cok sevıyorum tam benım sehrım dıyor
dayısı kadıkoyde - yanı kadıkoy sanırım o sahıl kenarında hatta patıka yolları olan eskı evler kadıkoyde degıl mı ? orayı sevıyor bırde moda da var akrabalar onlar da bu tarafa gel dıyormus gıdıp bakacak nereyı begenırse moda dı mı yanlıs soylemıyorum
hıc bılmedıgım ıcın

orda kiralar cok pahali diye okumustum

ha teyzem bayağa zengin o zaman o civarlarda evler çok uçuk fiyat, çok eski binalar bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…