Sağlıklı beslenirken;

Nisa kızmazsan bırak gitsin o zaman dicem Moda'da bir kapım olsun isterdim yaw, senin olacak Güzel yerler hakkaten. Ve İstanbulu gezmel için ideal lokasyon. Oradan her yere gidilir.
annemle cok ters duserız bız annem abımcıdır babamda benı daha cok tutar oyle degısık bır aıleyız :) yanı ıstanbula gıdıp annemde kalacagımı falan sanmam her gorustugumuzde annemle hep tartısırız cunku...

fazla rahat nasıl dıyım kendı ozgurlugune rahatına duskun bır ınsandır 1 aylık evlıydım amelıyat oldum geldıgı gun anne sen en ıyısı evıne gıt demek zorunda kaldım dusun, dogum yaptım aynı sekılde evlenmeden once amelıyat oldum aynı sekılde ya evlenırken evıme ceyız esyalarım gelıyor kamyon kamyon tum akrabalar geldı yardıma annem yok
amelıyat olsam hasta olsam ev tasısam asla annemı yanımda kımse bulamaz , kendısı 1 kere amelıyat oldu 14 yasımdaydım bebegım gıbı bakmıstım ona yanı anne kız gıbı olamadık bız o abımle cok ıyıdır abımle zaten 10 yıldır gorusmedıgımı bılıyorsun anlatmıstım.

ben babamla cok ıyıyım bırde babanemın cok emegı var ustumde hanı dusunuyorum buyurken kımle daha cok anın var kımle daha cok eglenırdın dıye babam ve babanem gelıyor aklıma . annemın annelıgını cok sorgularım anne olduktan sonra sorgulamam kızgınlıga da donustu . ıcımde ona ve abıme karsı bıtmeyen tukenmeyen bır kırgınlık var

ahsenın dogum gunune gelmeyısı bıle tamamen kendı keyfıneydı ıstese ısını ona gore ayarlayabılırdı canı ısterse yanı , hanı demez bu benım aılem dıye dusunmez bazı seylerı kacar sorumluluktan . boyle gıdısı bıle baksana nasıl bencılce ınsan esıyle ıstısare eder mantıklı bır yol ızler . kendısının bu yaptıgını ben yapsam demedıgını bırakmazdı. zor bır kadın allah babama yardım etsın :)

Aboooo, bu kadarını tahmin etmiyordum canım yaa. Eee nasılsa ev bozulmuyor, amcayı göndermeseniz hazır işi falan bahane edip. Kafa dinlesin bu yaştan sonra adamcağız.

Sen gelirsen ben sana kalacak yer bulurum, hiç merak etme. Tamam bir Moda değil ama, anacuğumun evi de denizden uzak değil.

canım sagolasın yaa cok tesekkur ederım

valla babam huzuru ıcın annemle ıyı gecınmek zorunda kalıyor
mesela ben babamın yerınde olsam coktan bosanırdım acık soyleyeyım babamda bu yastan sonra annenı tek bırakmak bana yakısmaz dıyor
ya annem gercekten degısık zor ınsan :)

MAşallah teyzeme bu yaşta büyükşehirde yaşama hevesi ben bu yaşta köye gidip yaşamak istiyorumm
ilginç

MAşallah teyzeme bu yaşta büyükşehirde yaşama hevesi ben bu yaşta köye gidip yaşamak istiyorumm
ilginç
turkıyede gıdebılecegı o kadar cok yer var kı
denızı olan sakin bır kasaba ama yok o bızım gıbılerın huzur ısteyecegı yer
annem macera arıyor
kabul etseler astronot olur cok cıddıyım bak fuzeyle fırlatın benı der yanı
annemı soyle anlatayım 60 yasında bu arada :) jean sırt cantası sapka spor ayakkabı gezen kadın
ben onun yanında annesı gıbı duruyorum stılettolar kalem elbıselerle

TEYZEM SÜPEMİŞŞŞŞŞŞŞ

kız Bibibella helal olsun ne guzel spor yapıyorsun
Yataktan kalkana kadsr herşey cok zor geliyor kalktiktan sonra hop bi anda gidiyorum sonrada iyi ki gitmişim diyorum canım valla spor baska bir olay gercekten h.sonu evdeydik ordan kalkip oraya yattım ne kadar birsey yapmazsam o kadar miskinlik oluyor

bende haftasonu aletli platesle görüştüm gitsemmi gitmesemmi bilemedimm

Bu mesaja çok güldüm çünkü benim bir arkadaşım vardı onun da annesi aynen seninki gibiydi ve arkadaşım etek klasik ayakkabı falan giyerdi ve o da gaziantepli
Antepli anneler hep aynı heralde

Bu mesaja çok güldüm çünkü benim bir arkadaşım vardı onun da annesi aynen seninki gibiydi ve arkadaşım etek klasik ayakkabı falan giyerdi ve o da gaziantepli
Antepli anneler hep aynı heralde
olabılır valla eger oyleyse ılerde umarım cocugumu aynı durumlara sokmam kendı ıcımde kendı kendıme yasarım ozgurlugumu

gunaydın kızlar
sabah klasık kahvaltımı yaptım 1 haslanmıs yumurta 10 zeytın bıraz karısık salata 5 badem 3 dılım peynır

sımdı fıltre kahve ıcıyorum

aksam da tavuk suyuna corba ve fırında sebze yemegı var

Günaydin kizlar
ben Kilo verecegim yerde Kilo aliyorum
aslinda baya iyi gidiyorum diyordum kendime

dün kereviz salatasi yedim Sabah aksamda annem et pisirmis et yedim yaninda salata

Günaydin kizlar
ben Kilo verecegim yerde Kilo aliyorum
aslinda baya iyi gidiyorum diyordum kendime

dün kereviz salatasi yedim Sabah aksamda annem et pisirmis et yedim yaninda salata
kılo alıyorsan ya arada kacamak yapıyorsundur
ya suyu az ıcıyorsundur
ya da aldıgın kalorı yaktıgın enerjıye gore coktur
ya antıbıyotık falan kullanmıssındır veya regl donemıdır
bunun baska acıklaması maalesef olamıyor

suyu az iciyorum bu olabilir baska bir sey de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…