Sağlıklı beslenirken;

Herkese gunaydin:)
1 kilo daha vermişim 10 gunde ve 88.5 olmuşum mutluyum:))
Dün spora gidemedim sanirim bugün de gidemicem hastayim
Ama yarin mutlaka devam..
N nscckts canim haftasonu maceran ve kolun için geçmiş olsun diyorum...annen de herseye rağmen senin o güzel anlatiminla çok eğlenceli biri gibi canlandi gözümde, özgür kiz o da napsin oyle kabul edin artik

yaaaa supersın super cok sevındım kılo vermene
tesekkur ederım :)
gecmıs olsun canım kendını ıyı hıssettıgınde gıdersın nasılsa yorma kendını sımdı hasta olmana ragmen kılo vermen super normalde ödemlı oluruz grıbal enfeksıyonlarda da regl gıbı durumlarımızda da usuttun mu grıp mısın cıgerını falan usuttuysen uzun surer cunku ıyılesmen

Ya hic sorma, onumde oturan biri var cinsiyet değiştirmeye calisan bir erkek ama inatla kadin olmaya çalışıyor, normalde trans olanlara ya da tercihleri baska olan insanlara kesinlikle karsi degilim hatta arkadaslarim da var öyle, ama bu bildigin erkek surekli kadinlik hormonu alıyor.. bunu niye anlattim şimdi onu yazayım, bu vatandas oyle iğrenç kokuyor ki dayanilir gibi değil, hormon ilaçlarından diyor millet.... ama oyle değil temizlikle de hic alakasi yok adam dus almıyor.. bunun yüzünden karda kışta eksili derecede acik pencereyle oturuyorum... ben ve bir iki kişi daha cok şikayetçi, bikmadan usanmadan büroya şikayet ettim, sürekli uyarı veriyorlar en son kızdılar, gecen hafta temizdi paşam ama ben 3cü kez onun yuzunden hastalandım bütün vücudum kırılıyor... bir dokundun bin ah isittin Nisacim ama çok doldum yahu, adamı görünce kafasina kürekle vurup yokustan aşağı yuvarlayasım geliyor... habire hasta oluyorum soğukta acik prncereyle oturmaktan... gunde 9 saat cekilecek şey degil

Günaydın kızlar☺ ben de bu aralar su içmeyi unutuyorum kış günü su içmek zor oluyor.

bu gece çok karışık rüyalar gördüm kayboluyordum bilmediğim bir yerdeyim bir de küçük kasaba gibi bir yer otobüs arıyordum otobüs de yok, yabancı adamlar falan vardı baya korktum rüyamda. Bir sürü yeri dolaşıyordum ama tenhaydı bir de geceydi asıl tuhaf olan şu ayni yeri daha önce de görmüştüm rüyamda

ayyy cokk kotuuu
kendı ne halı varsa gorsun ne yapacaksa yapsın da pis kokusuyla ınsanları zehırlemeye hakkı yok cok zor
kendısının pıs kokması yuzunden bosuna hasta oldun
bır an once ıyılesırsın ınsallah ya

kısın suya en az yaz kadar ıhtıyac duyarız cunku yazın terle eksıltırızde kısın soguktan nem kaybederız bırde hastalıklar kapıda
o yuzden aman ıhmal etme sakın suyu

hayırdır ınsallah hayra yor , babanem ruyanı kımseye anlatma ruya habercıdır hayırlısı olsun de gec der hep

Kışın bu kadar kokuyorsa yazın yanında hiç durulmuyordur ama uyarı aldığı halde pis gelmesi ilginç gerçekten.

Kışın bu kadar kokuyorsa yazın yanında hiç durulmuyordur ama uyarı aldığı halde pis gelmesi ilginç gerçekten.
Yazin daha bir arada kalmadık, ama bürodaki kadin en son yazılı uyarı verdi temiz geldi gecen hafta bu hafta daha yok piyasada... kadın bana sarilip merak etme bi daha yine kokarak gelirse gel bana soyle ben ona yapacağımı bilirim dedi... resmen küçük cocukla ugrasir gibiyiz...

Aslında uyarilmasi o kisi için de iyi. Kendisini duzeltirse yine en büyük iyiliği kendine yapmış olacak. Kokan insana saygı da duyulmuyor, herkes tiksiniyor doğal olarak.

Aslında uyarilmasi o kisi için de iyi. Kendisini duzeltirse yine en büyük iyiliği kendine yapmış olacak. Kokan insana saygı da duyulmuyor, herkes tiksiniyor doğal olarak.
Zaten en büyük iyiliği kendine yapacak, benim staj yaptigim yerde benden sonra bu da staj yaptı, ben bir ay sonra 3. kez aynı yerde staj yapacağım, bunu kabul etmemişler hijyen kurallarina uymadığı için düşün... is de bulamaz bu şekilde...

Kızlar türkiyede de fırtına oldu me bugünlerde? Bizim burda dun okulları tatil ettiler saatte 180km hizla fırtına var diye
Haberlerde Danimarka Hollanda, Belçikayı vs gösteriyordu, korkunç fırtınalar. Tr de bazı şehirlerde oldu ama, Avrupa kadar değil sanki.

Hafta sonu 1 gün kar yağdı, bugün sanki bahar buralar. Çok tuhaf havalar

Kızlar türkiyede de fırtına oldu me bugünlerde? Bizim burda dun okulları tatil ettiler saatte 180km hizla fırtına var diye
o kadar sıddetlı olmadı ama gectıgımız hafta genel olarak soguk ve sert ruzgarlıydı

Yine humus yiyorum ve beraberinde çay

Bir de cevizli incir var yanımda. Saat 17'den sonra yemek yemiyeceğim ya. A. Çoruhlu'nun insta'sına yorum yapanlar akşam 5 ten sonra yemeyi bırakarak bir çok hastalıkdan kurtulduklarını söylüyorlar hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…