Almanya'dayim canim:)hangi ülkedesin canim
dün avusturyada da vardi
bugün biraz var
kötüydü dün baya
Cok geçmiş olsun canımbende hasta oluyorum sanirim iki gündür bogazlarim agriyor yutkunamiyorum istahimda yok ama zorluyorum
evet yakinmisAlmanya'dayim canim:)
Avusturya sınırında sayilirim Bayern'de:))
Yakiniz seninle
cok tesekkür ederimCok geçmiş olsun canım
Elma sirkesi ile gargara yap Suzy, ve günde 4-5 adet 500 mg C vitamini al, aralıklarla.bende hasta oluyorum sanirim iki gündür bogazlarim agriyor yutkunamiyorum istahimda yok ama zorluyorum
ben iyilestim diyorum hoooop yine yakalaniyorum samsonn ya bu sene baya kötü olduElma sirkesi ile gargara yap Suzy, ve günde 4-5 adet 500 mg C vitamini al, aralıklarla.
Biber, portakal ile olacak şey değil canım. 500 mg C vitamini için 20 limon falan yemen lazım. Normal günlerde C vitaminini sebze meyveden almak en iyisi elbette, ama hastalanmadan önce engel olmak için o ilk belirtileri hissetiğin gün 1000-3000 mg arası C vitamini almak gerekiyor.ben iyilestim diyorum hoooop yine yakalaniyorum samsonn ya bu sene baya kötü oldu
tamam Biber yiyorum zaten.
gargara yapayim eve gidince
kızlar bu kadar sık hasta oluyorsanız dırencınız ıcın yeterlı beslenmıyorsunuz demektırBiber, portakal ile olacak şey değil canım. 500 mg C vitamini için 20 limon falan yemen lazım. Normal günlerde C vitaminini sebze meyveden almak en iyisi elbette, ama hastalanmadan önce engel olmak için o ilk belirtileri hissetiğin gün 1000-3000 mg arası C vitamini almak gerekiyor.
Ben de 1 hafta iyisem, 2 hafta hasta olarak geçiriyordum kışları, sonra 1 sene aklıma geldikçe sirkeli su içtim sabahları, o sene hiç hastalanmadım. İçersen bağışıklık için de 10 numara
Yok canım ben şekeri bıraktım bırakalı hasta olmuyorum şükür...boğazımda gıcıklanma yakalsam hemen elma sirkesi gargarası yapıyorum, sabaha bişeycikler kalmıyor. Bazen kahvaltı yapmayınca da 1 kaşık içiyorum. Ağzımdaki o açlığın verdiği tuhaf tat geçiyor, nefes bile daha fresh oluyor.kızlar bu kadar sık hasta oluyorsanız dırencınız ıcın yeterlı beslenmıyorsunuz demektır
tabı usutup mu hasta oluyorsunuz enfeksıyon mu oda fark ederde enfeksıyon ıse dırencınız neden dusuk neyı eksık tuketıyorsunuz yeterlı ve dengelı degıl tek yonlu demek kı beslenmenız
sanırım ben asırı saglıklı beslendıgım ıcın camış oldum her sene bır kere mutlaka agır grıp olurdum bu sene grıplılerın arasında kol gezdık aılecek korunduk sanırım buna sebep gunluk ıctıgımız lımonlu su duzenlı aldıgımız vıtamın destekler ve hergun ıctıgım bıtkı caylarıyla salatalara koydugum sırkenın tursunun faydası olabılır bırde hergun bol bıber yıyorum
bunları eksık etmeyın sofranızdan aman ha , eksıklıkler organlara da zarar verır zamanla
oh misYok canım ben şekeri bıraktım bırakalı hasta olmuyorum şükür...boğazımda gıcıklanma yakalsam hemen elma sirkesi gargarası yapıyorum, sabaha bişeycikler kalmıyor. Bazen kahvaltı yapmayınca da 1 kaşık içiyorum. Ağzımdaki o açlığın verdiği tuhaf tat geçiyor, nefes bile daha fresh oluyor.
Ya evet suya katıp içerken ben de hiç nefes almıyorum, ama bir marka var, o hepsinden farklı sanki, hem tat hem cins olarak. Yazsam reklama girermi ki?oh mis
ben maalesef sırkeyı oylece ıcemıyorum halbukı tursuyu sırkeyle yapıyorum ama tursu suyunu bardak bardak ıcerım
salatalara da eklerım tursu suyu sos olarak
niye yaa, ne oldu? neyin arabulucusu bu?ne gerizekali arabulucular var
icraya vercekmis beni
valla burasida olmasa kime yazicam bilmiyorumniye yaa, ne oldu? neyin arabulucusu bu?
Niye hepsi sana kalıyor, sadece kendine düşen payı ödesen hala sıkıntı çıkar mı ki? İnternette hukuk forumları var, onlara mı bi sorsan?arabulucuyada kalan 3000 TL ay sonu verilcek avukatimi arayip duruyormus.
O ne saçma şey oyle yahu, neden hepsi sana kalıyor? Iyice araştır, hic mantikli gelmiyor böyle olmasivalla burasida olmasa kime yazicam bilmiyorum
2 yil önce bir hata ile arkadasimla ortak olmaya karar verdim.
o kisi dolandirmaya kalkti ben yapacagimiz isten cikmaya karar verdim
sonra parani ödicez ödicez diye diye oyaladi aradan bir bucuk yil gecti bende avukata verdim.
simdi hem avukat param var ödenecek hem de avukat aralik ayinda arabulucu yoluyla anlasmis, ödeyecegiz demisler ama faizi ödemeyiz 4,5 yilda ödeyebiliriz demisler.
ara bulucu ücreti normalde yari yariya onada hayir demisler su an hepsini benim ödemem gerekiyor yoksa anlasmada olmazdi ve dava yillarimi alirdi diye mecbur Kabul ettim.
iki kisiler bu arada arkadasim bir erkekle birlikte yapiyor bu isi
of rahatladim
Böyle olmasaydi karsi taraf anlasmicakti davaya gidecektikNiye hepsi sana kalıyor, sadece kendine düşen payı ödesen hala sıkıntı çıkar mı ki? İnternette hukuk forumları var, onlara mı bi sorsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?