Canim ben ödemeseydim anlasamicaktik ödemek istemedilerO ne saçma şey oyle yahu, neden hepsi sana kalıyor? Iyice araştır, hic mantikli gelmiyor böyle olmasi
O zaman kalan paranı kurtarmani dilemekten baska bir şey kalmiyor geriye maalesefCanim ben ödemeseydim anlasamicaktik ödemek istemediler
ne gerizekali arabulucular var
icraya vercekmis beni
kız ne olarak sankı 80 mılyon su anı mı beklıyorYa evet suya katıp içerken ben de hiç nefes almıyorum, ama bir marka var, o hepsinden farklı sanki, hem tat hem cins olarak. Yazsam reklama girermi ki?
yedıgını gordumBugün spora gitmedim ama çok aktiftim gene dışarlarda
Hahaha 2 çatal yedim sütlü filtre kahve daha güzel geldiyedıgını gordumafıyet olsun
eltım cok guzel yapar onu
Allahhhhh.Kızlar anama geldim kara lahana günüçok seviyorum siz bilmezsiniz muhtemelen hem sarması var hemde yemaği
geçmiş olsun . iyi misin .kizlar günaydin
dün aksam ton balikli salata yaptim kendime onu yedim.
hasta olunca pek bir sey istemedi canim.
günayddııınngünaydın kızlarrrrrrrr
of çok havalı saat. yine yakıyorsun ortalığı .Bugün spora gitmedim ama çok aktiftim gene dışarlarda
ay ay . cok zor yaa. hasta olursun tabi.Ya hic sorma, onumde oturan biri var cinsiyet değiştirmeye calisan bir erkek ama inatla kadin olmaya çalışıyor, normalde trans olanlara ya da tercihleri baska olan insanlara kesinlikle karsi degilim hatta arkadaslarim da var öyle, ama bu bildigin erkek surekli kadinlik hormonu alıyor.. bunu niye anlattim şimdi onu yazayım, bu vatandas oyle iğrenç kokuyor ki dayanilir gibi değil, hormon ilaçlarından diyor millet.... ama oyle değil temizlikle de hic alakasi yok adam dus almıyor.. bunun yüzünden karda kışta eksili derecede acik pencereyle oturuyorum... ben ve bir iki kişi daha cok şikayetçi, bikmadan usanmadan büroya şikayet ettim, sürekli uyarı veriyorlar en son kızdılar, gecen hafta temizdi paşam ama ben 3cü kez onun yuzunden hastalandım bütün vücudum kırılıyor... bir dokundun bin ah isittin Nisacimama çok doldum yahu, adamı görünce kafasina kürekle vurup yokustan aşağı yuvarlayasım geliyor... habire hasta oluyorum soğukta acik prncereyle oturmaktan... gunde 9 saat cekilecek şey degil
Inan bana güler gecer o kokusuyla oturup beni delirtmeye devam eder, o kadar vurdumduymaz ki, biliyor fare ölüsü gibi koktugunu ama umrunda değil saygisizay ay . cok zor yaa. hasta olursun tabi.
bi gün burnunda mandalla otur bakalım nolcak .
Eki Görüntüle 2589096
afıyet olsun canım yok kacamak yaptıgını hıc dusunmedım kılo verdın cunku :) gayet guzel yazdıklarınBu arada ben hic yediklerini yazmıyorum niye acaba
Valla bozmuyorum N nscckts Nisacim, bak kahvaltım hep aynı, 30 gr yulaf ezmesi 200ml süt ve protein tozu, ya da 300ml şu ve protein tozu karışımı...
Kahvaltim bu..
Öğlen kizarmis et çok az bir hindistan cevizi yağı ile, yaninda salata ya da karişik haslanmis sebze.. akşam 3 yumurta ile yumurta salatası ve biraz findik ceviz falan...
Arti gun icinde bir kez daha protein tozu ve birkac amino asit takviyesi...
Gunde iki kere de hindistan cevizi yağı karıştırılmış kahve...
Bu ara boyle gidiyor, haftasonu nakliyatlarımı alacagim onlarla menümü cesitlendirecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?