Sağlıklı beslenirken;

ne gerizekali arabulucular var
icraya vercekmis beni

bence sen bır avukatla konus canım aklıma yatmadı bu ıs
mahkemeye dusse bu mevzu senın cekınecegın bırsey yok kı senı dolandırmaya calısan karsı taraf sonucta yanı arabulucuyla gorustugunde mahkeme benım ısıme yarar en azından arabulucu yoluyla degıl hukuktan anlayan bır kısıyle bu ısı cozerız de
o ne bıcım arabulucu , o arabulucu ısını bulmus resmen delı mı ne

Ya evet suya katıp içerken ben de hiç nefes almıyorum, ama bir marka var, o hepsinden farklı sanki, hem tat hem cins olarak. Yazsam reklama girermi ki?
kız ne olarak sankı 80 mılyon su anı mı beklıyor reklam olmaz yaz sen bızı gorecekler de kesfedecekler de reklam kullanılıyor dıyeceklerde ohoo o zamana kadar fosil olurum ben

ay ay . cok zor yaa. hasta olursun tabi.
bi gün burnunda mandalla otur bakalım nolcak .

Bu arada ben hic yediklerini yazmıyorum niye acaba
Valla bozmuyorum N nscckts Nisacim, bak kahvaltım hep aynı, 30 gr yulaf ezmesi 200ml süt ve protein tozu, ya da 300ml şu ve protein tozu karışımı...
Kahvaltim bu..
Öğlen kizarmis et çok az bir hindistan cevizi yağı ile, yaninda salata ya da karişik haslanmis sebze.. akşam 3 yumurta ile yumurta salatası ve biraz findik ceviz falan...
Arti gun icinde bir kez daha protein tozu ve birkac amino asit takviyesi...
Gunde iki kere de hindistan cevizi yağı karıştırılmış kahve...
Bu ara boyle gidiyor, haftasonu nakliyatlarımı alacagim onlarla menümü cesitlendirecegim...

afıyet olsun canım yok kacamak yaptıgını hıc dusunmedım kılo verdın cunku :) gayet guzel yazdıkların

Samsonn canım bu sırkeyı hıc gormemıstım burda marketde falan olmazsa ınternetden getırtıp denıcem merak ettım baya sısesı falan profosyonel nasıl gormemısım bunu hayret ya :)

kızlar ben bu sabah ton balıklı salata yedım bol lımonlu

suan fıltre kahve ıle 1 kuru ıncır ve 1 cevız

aksam kış kabagı ıle etlı salcalı yemek yapıcam güveçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…