bırde gecmıste 10 cesıt sabıkası olması kotu bırı oldugunu gostermez dıyorİnşallah tahliye olur ya. Yoksa zaten milletçe iyice duyarsız olduk, artık kimse mazluma yardıma koşmaz.
Aptal kadın beynine darbe almış çokça bence. İlk önce beni kurtadı hem evde hem parkta dayak yedim derken, %100 çark etti. 3 çocuğunu bırakıp sabıka geçmişi olan birine kaçandan ne beklersin....vicdansız pislik.
İnşallah tahliye olur ya. Yoksa zaten milletçe iyice duyarsız olduk, artık kimse mazluma yardıma koşmaz.
Aptal kadın beynine darbe almış çokça bence. İlk önce beni kurtadı hem evde hem parkta dayak yedim derken, %100 çark etti. 3 çocuğunu bırakıp sabıka geçmişi olan birine kaçandan ne beklersin....vicdansız pislik.
fıltre kahvenın cekırdegının nerden geldıgı onemlı
ben mesela etıyopya dan gelenı de severım sıcılya dan genelı de severım baslangıcta guatelama guzel olur orta cekım hafıf yumusak ıcım olur kavrulma seklı cekim seklı onemlı
ben mesela sert severım espresso gıbı
Kv'm yeni ev almış, yeni evde benim için oda yok diye ağlayan üyenin konusunun etkisinden çıkamadım ben halabugun bdv benı benden aldı
kocasına saldırıp adama darp raporu aldıran mı dersınız
fanfinifon yapmak ısteyen adama dur once yemek yıyelım deyıp yemegı yıyıp sonra 2 saat hazırlık yapıp adam uyuyakaldıktan sonra telefonuna mesaj olarak hastayım gel dıyen mı dersınız
ekrana soyle bakıyorumokuduktan sonra bu oluyorum
inşallah canım yaa. Geçen haberlerde bi kız çıktı ya, hamileymiş, kapkaçcı buna tokat atıp cebini çalmış. Gördün mü? Benim üzüldüğüm bağırışıma cama çıkanlar oldu, göz göze geldik camı kapattılar geri diyor. Kadına bir iyi misin, bir bardak su iç diyen olmamış görenlerden. Nereye gidiyor bu duyarsızlık...bırde gecmıste 10 cesıt sabıkası olması kotu bırı oldugunu gostermez dıyor
ya ıste boylelerı ıcın var hukuk zaten
guzel cozulecegıne emınım ben
Kv'm yeni ev almış, yeni evde benim için oda yok diye ağlayan üyenin konusunun etkisinden çıkamadım ben hala
emıne bulut olayında nıye kımse yardım etmedı dıye ısyan etmıstık burda da yardım edenın halını goruyoruz bılmıyorum artık bende korkmaya basladım esım mesela otostop yapanları araca alır gıdecegı yere bırakır yolda yaslı , cocuklu kadın falan gorurse gıdecegınız yere bırakayım derinşallah canım yaa. Geçen haberlerde bi kız çıktı ya, hamileymiş, kapkaçcı buna tokat atıp cebini çalmış. Gördün mü? Benim üzüldüğüm bağırışıma cama çıkanlar oldu, göz göze geldik camı kapattılar geri diyor. Kadına bir iyi misin, bir bardak su iç diyen olmamış görenlerden. Nereye gidiyor bu duyarsızlık...
Vicdanı normal fonksiyon gösterini de sistem cezalandırırsa, hakkaten yuhhh
hahhahah beni benden aldinbugun bdv benı benden aldı
kocasına saldırıp adama darp raporu aldıran mı dersınız
fanfinifon yapmak ısteyen adama dur once yemek yıyelım deyıp yemegı yıyıp sonra 2 saat hazırlık yapıp adam uyuyakaldıktan sonra telefonuna mesaj olarak hastayım gel dıyen mı dersınız
ekrana soyle bakıyorumokuduktan sonra bu oluyorum
kuzum avukatla birlikte yapiliyor zaten bu arabuluculuk isi.bence sen bır avukatla konus canım aklıma yatmadı bu ıs
mahkemeye dusse bu mevzu senın cekınecegın bırsey yok kı senı dolandırmaya calısan karsı taraf sonucta yanı arabulucuyla gorustugunde mahkeme benım ısıme yarar en azından arabulucu yoluyla degıl hukuktan anlayan bır kısıyle bu ısı cozerız de
o ne bıcım arabulucu , o arabulucu ısını bulmus resmen delı mı ne
kız ne olarak sankı 80 mılyon su anı mı beklıyorreklam olmaz yaz sen bızı gorecekler de kesfedecekler de reklam kullanılıyor dıyeceklerde ohoo o zamana kadar fosil olurum ben
Kesinlike almasın canım. Ben de asla almıyorum. Yaşlı bir karı kocanın aracına bindikleri genç çocuğu öldürdükleri olayı hatırlıyorum, ben de yolda yolcu alınamasından yana değilim. Ortalık manyak dolu.ya hıc deme onu
emıne bulut olayında nıye kımse yardım etmedı dıye ısyan etmıstık burda da yardım edenın halını goruyoruz bılmıyorum artık bende korkmaya basladım esım mesela otostop yapanları araca alır gıdecegı yere bırakır yolda yaslı , cocuklu kadın falan gorurse gıdecegınız yere bırakayım der
dun ılk kez kımseyı oyle bırakma artık araca da alma dedım belkı yanlıs dedım allah affetsın ama artık ınsan kendı canından korkar oluyor aklıma manyak seyler geldı
ben öyle istanbulda birine buyurun gecin dedim diye kiz bana saldiracakti, koskoca yol gecemiyor ki ben öyle ortadanda yürümüyordum, yaninda ki erkek arkadasi tuttu kizi o Kadar agresifti.bırde arkadaslar dıkkat ettınız mı ınsanlarda bır algı bozuklugu bır alıklasma bır tuhaf bırsey var
eskıden ınsanlar aslan gıbıydı enerjıkdı ne bıleyım bır tuhaflık sezıyorum
mesela yolda yuruyoruz onumuzde yuruyen bır anda zınk dıye duruyor sohbete dalıyor ızın verır mısınız geceyım dıye musade ıstedıgımde al gec sana gecme dıyen mı var dıyorya da yuruyen merdıvenlerın tepesınde sohbete dalıyorlar ya gec kenara da ınsanları yavaslatma dımı
hastanede korıdorlarda tam ortada duruyorlar pardon afedersınız musade eder mısınız dıye carpa carpa gecıyoruz karsıdan gelıyor senın geldıgını goruyor ama hafıf kenara kaymıyor carparak gecıyor
bırsey dıyorsun yuzune bakıyor boyle , boooyyle bakıyor anlamaz anlamaz , konusuyorsun ama karsındakı senı anladı mı emın degılsın
ya da mesela ornek verıyorum he
fırına yemek yaptırıyorum dıyelım ozellıkle belırtıyorum ıcıne asla patates koymayın dıye
bır gelıyor sadece patates tavasıbaska bırsey yok
hanı patates koymayın demıstım bu ne ? e anlamamısız bu seferlık boyle yıyın dıyor
noldu bu ınsanlara
bunlar ne yıyor ne ıcıyor da boyle gerızekalı oldular
ne yolda yurumeyı bılıyorlar ne durmayı ne konusmayı bılmıyorum bı tuhaf oldular
hepsi kafayi yemisgecen gun dısarı cıktım asırı soguk ve kar yagıyor yanımızda cocuk bılıyorsunuz basımıza gelenı arac donmustu
yaya gecıdındeyız karsıdan karsıya gecıyoruz bakın yaya gecıdı yanı yayaların gectıgı yer yayalar ordan gecer0-5 yas zekasına sahıp bırı bıle anlar bunu kopekler bıle ısıklarda yaya gecıcınden gecıyor degıl mı
gecerken bır anda arac gaza bastı bızı gordu hızlandı
elımle 1 dk dıye ısaret ettım halbukı zaten yol benım hakkım ve ortasındayım gecmeye calısıyorum malum kar fırtına ve cocukla
sofor yanında esı ve cocuguda var dalga gectı elıyle bır dk yaptım ya bır dk bır dk dıye dalga gectı
gerızekalı ıste
sımdı bu gerızekalı degıl mı bence gerızekalı
o cocugun yerine kiz girmeliydi hapise salakbırde gecmıste 10 cesıt sabıkası olması kotu bırı oldugunu gostermez dıyor
ya ıste boylelerı ıcın var hukuk zaten
guzel cozulecegıne emınım ben
sorma ona ben cok güldümKv'm yeni ev almış, yeni evde benim için oda yok diye ağlayan üyenin konusunun etkisinden çıkamadım ben hala
bence çip mip yapılmalı herkesın karakterıne zeka sevıyesıne gore otomatık alnının ortasından renk veren bırsey meselahepsi kafayi yemis
aman hic sevmiyorum ama Doktor planlamasi yapiyoruzOo hesap kitap tabela falan, kolay gelsin canim
daha iyiyim canim tesekkür ederimgeçmiş olsun . iyi misin .
ton balaklı salata candır , afiye olsun
günayddııınn
o hashimoto beni öldürüyorHindistan cevizi yağı gerçekten çok faydalı, metabolizmayı hızlandırıyor ve kilo vermeye yardımcı... eşimin burda tanıdığı eski spor hocası var kadın bodybuilding dünya sampiyonu o söyledi bundan başkası yalan diye
Herkese tavsiye ederim mutlaka kullanın...
Ben Hashimoto hastası olmama rağmen kilo verebiliyorum...
beni öldürceksin senGöz atmam farz oldu
Sen çok hamaratsın canım, okuyunca acayip gaza geliyorum, ama uygulamaya gelince fosss
Bu sabah işe getirecek bişey bulamadığımdan evde tarihi geçmeye ramak kalan o paketli yeşilliği zar zor yıkadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?