Sağlıklı beslenirken;

bırde gecmıste 10 cesıt sabıkası olması kotu bırı oldugunu gostermez dıyor
ya ıste boylelerı ıcın var hukuk zaten
guzel cozulecegıne emınım ben

NİSA DEDİĞİ GİBİ BEYİNSİZZZ

HİÇ BÖYLE DÜŞÜNMEMİŞTİM

Kv'm yeni ev almış, yeni evde benim için oda yok diye ağlayan üyenin konusunun etkisinden çıkamadım ben hala

bırde gecmıste 10 cesıt sabıkası olması kotu bırı oldugunu gostermez dıyor
ya ıste boylelerı ıcın var hukuk zaten
guzel cozulecegıne emınım ben
inşallah canım yaa. Geçen haberlerde bi kız çıktı ya, hamileymiş, kapkaçcı buna tokat atıp cebini çalmış. Gördün mü? Benim üzüldüğüm bağırışıma cama çıkanlar oldu, göz göze geldik camı kapattılar geri diyor. Kadına bir iyi misin, bir bardak su iç diyen olmamış görenlerden. Nereye gidiyor bu duyarsızlık...

Vicdanı normal fonksiyon gösterini de sistem cezalandırırsa, hakkaten yuhhh

Kv'm yeni ev almış, yeni evde benim için oda yok diye ağlayan üyenin konusunun etkisinden çıkamadım ben hala
ya hıc deme onu

emıne bulut olayında nıye kımse yardım etmedı dıye ısyan etmıstık burda da yardım edenın halını goruyoruz bılmıyorum artık bende korkmaya basladım esım mesela otostop yapanları araca alır gıdecegı yere bırakır yolda yaslı , cocuklu kadın falan gorurse gıdecegınız yere bırakayım der
dun ılk kez kımseyı oyle bırakma artık araca da alma dedım belkı yanlıs dedım allah affetsın ama artık ınsan kendı canından korkar oluyor aklıma manyak seyler geldı

hahhahah beni benden aldin

aynen bakmayayim diyorum ama gidiyor elim bdv ye
herkes fiyasko

bırde arkadaslar dıkkat ettınız mı ınsanlarda bır algı bozuklugu bır alıklasma bır tuhaf bırsey var
eskıden ınsanlar aslan gıbıydı enerjıkdı ne bıleyım bır tuhaflık sezıyorum
mesela yolda yuruyoruz onumuzde yuruyen bır anda zınk dıye duruyor sohbete dalıyor ızın verır mısınız geceyım dıye musade ıstedıgımde al gec sana gecme dıyen mı var dıyor ya da yuruyen merdıvenlerın tepesınde sohbete dalıyorlar ya gec kenara da ınsanları yavaslatma dımı
hastanede korıdorlarda tam ortada duruyorlar pardon afedersınız musade eder mısınız dıye carpa carpa gecıyoruz karsıdan gelıyor senın geldıgını goruyor ama hafıf kenara kaymıyor carparak gecıyor

bırsey dıyorsun yuzune bakıyor boyle , boooyyle bakıyor anlamaz anlamaz , konusuyorsun ama karsındakı senı anladı mı emın degılsın

ya da mesela ornek verıyorum he
fırına yemek yaptırıyorum dıyelım ozellıkle belırtıyorum ıcıne asla patates koymayın dıye
bır gelıyor sadece patates tavası baska bırsey yok
hanı patates koymayın demıstım bu ne ? e anlamamısız bu seferlık boyle yıyın dıyor

noldu bu ınsanlara
bunlar ne yıyor ne ıcıyor da boyle gerızekalı oldular
ne yolda yurumeyı bılıyorlar ne durmayı ne konusmayı bılmıyorum bı tuhaf oldular

kuzum avukatla birlikte yapiliyor zaten bu arabuluculuk isi.
onlarda miktara göre para aliyorlar iste.
yoksa anlasma olmasaydi dava olacakti oda en az 5 yil

Kesinlike almasın canım. Ben de asla almıyorum. Yaşlı bir karı kocanın aracına bindikleri genç çocuğu öldürdükleri olayı hatırlıyorum, ben de yolda yolcu alınamasından yana değilim. Ortalık manyak dolu.

ben öyle istanbulda birine buyurun gecin dedim diye kiz bana saldiracakti, koskoca yol gecemiyor ki ben öyle ortadanda yürümüyordum, yaninda ki erkek arkadasi tuttu kizi o Kadar agresifti.

gecen gun dısarı cıktım asırı soguk ve kar yagıyor yanımızda cocuk bılıyorsunuz basımıza gelenı arac donmustu
yaya gecıdındeyız karsıdan karsıya gecıyoruz bakın yaya gecıdı yanı yayaların gectıgı yer yayalar ordan gecer 0-5 yas zekasına sahıp bırı bıle anlar bunu kopekler bıle ısıklarda yaya gecıcınden gecıyor degıl mı

gecerken bır anda arac gaza bastı bızı gordu hızlandı
elımle 1 dk dıye ısaret ettım halbukı zaten yol benım hakkım ve ortasındayım gecmeye calısıyorum malum kar fırtına ve cocukla
sofor yanında esı ve cocuguda var dalga gectı elıyle bır dk yaptım ya bır dk bır dk dıye dalga gectı

gerızekalı ıste
sımdı bu gerızekalı degıl mı bence gerızekalı

hepsi kafayi yemis

hepsi kafayi yemis
bence çip mip yapılmalı herkesın karakterıne zeka sevıyesıne gore otomatık alnının ortasından renk veren bırsey mesela
yanıp yanıp sonmelı bızde bılmelıyız kım aptal kım psıkopat ona gore davranmalıyız
etıketse etıket ınsan hakkına aykırıysa aykırı ama bence bu sekılde tum sorun cozulur

o hashimoto beni öldürüyor

beni öldürceksin sen
cok komiksin
benimde hic bir seyi yikayasim yok, dün ton balikli salatayi zor yaptim.
dogramasi var cignemesi var tam dedigin gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…