afiyet olsun . resim at bari. nasıl yediklerin .Bu arada ben hic yediklerini yazmıyorum niye acaba
Valla bozmuyorum N nscckts Nisacim, bak kahvaltım hep aynı, 30 gr yulaf ezmesi 200ml süt ve protein tozu, ya da 300ml şu ve protein tozu karışımı...
Kahvaltim bu..
Öğlen kizarmis et çok az bir hindistan cevizi yağı ile, yaninda salata ya da karişik haslanmis sebze.. akşam 3 yumurta ile yumurta salatası ve biraz findik ceviz falan...
Arti gun icinde bir kez daha protein tozu ve birkac amino asit takviyesi...
Gunde iki kere de hindistan cevizi yağı karıştırılmış kahve...
Bu ara boyle gidiyor, haftasonu nakliyatlarımı alacagim onlarla menümü cesitlendirecegim...
bugün daha iyiyim eve gidince hemen dus alip yattim.suzn nasıl oldun canım dun hasta olucam dıyordun daha ıyı mısın bugun
Hindistan cevizi yağı gerçekten çok faydalı, metabolizmayı hızlandırıyor ve kilo vermeye yardımcı... eşimin burda tanıdığı eski spor hocası var kadın bodybuilding dünya sampiyonu o söyledi bundan başkası yalan diyeafiyet olsun . resim at bari. nasıl yediklerin .
hindistan cevizi yağı ile kahve ben de içtim . güzel
hindistan cevizi yağı ile kakao karıştırdım çikolata yaptım o da güzel oldu.
Oo hesap kitap tabela falan, kolay gelsin canimkizlar bugün is biraz yogun Excel´le bogusuyorum biraz hafifleteyim yazicam.
Canım elmanın cinsi de özelmiş, aşısız mı neymiş, çok doğal, aldığım dükkanda adam tavsiye etti, özellikle bunu soranlar olduğu için getirtmiş. Gerçekten öyle, diğer organik sirkeleri içerken bende sevmiyorum, ama bunu boş içesem bile tadı hoş.Samsonn canım bu sırkeyı hıc gormemıstım burda marketde falan olmazsa ınternetden getırtıp denıcem merak ettım baya sısesı falan profosyonel nasıl gormemısım bunu hayret ya :)
Olayı aştın sen canım yakızlar ben bu sabah ton balıklı salata yedım bol lımonlu
suan fıltre kahve ıle 1 kuru ıncır ve 1 cevız
aksam kış kabagı ıle etlı salcalı yemek yapıcam güveçte
kizlar bugün is biraz yogun Excel´le bogusuyorum biraz hafifleteyim yazicam.
kız sabah sabah cıger kavurması nohut durumu beyran tuketıyoruz sabah sabah salata nıye yenmesınOlayı aştın sen canım yasabah sabah ton balıklı salata Ben de biraz maskulin yeşillik, 1 yumurta ve bi kaç nohut kurabiyesi yedim. Kış kabağı bal kabağı mı oluyor?
Kolay gelsin Suzy.
Şİfa olsun kuzuu. Annem de dünden kalan balığı kahvaltı niyetine yiyebilir, öyle sever, ama sabah sabah balık beni aşıyorkız sabah sabah cıger kavurması nohut durumu beyran tuketıyoruz sabah sabah salata nıye yenmesınen guzel kahvaltıdır aslında ton balıklı salata proteın ve lıflerı sındırmesı ve enerjısınden faydalanması ıcın tum gun zaman verıyorsun dusunsene :)
Şİfa olsun kuzuu. Annem de dünden kalan balığı kahvaltı niyetine yiyebilir, öyle sever, ama sabah sabah balık beni aşıyorYeşillik de en fazla roka/ tere falan işte. Yoksa yıkaması ayrı iş, çiğnemesi ayrı iş, hiç tembel bana uymuyor.
canım ben fıltre kahveyı cekırdegıyle alıp kullanacagım zaman lazım olan kadarını kendım ogutucuyle cekıp yapıyorum makınam var benımKızlar filtre kahveyi nasıl yapıyorsunuz? Makineleriniz mi var? Ben de hindistan cevizi yağlı kahve olayına girmek istiyorum.
Bir de filtre kahve uzun süre saklanır mı? Taze çekilmiş Türk kahvesi 1 haftadan fazla durmuyor sanki, no?
bugun bdv benı benden aldı
kocasına saldırıp adama darp raporu aldıran mı dersınız
fanfinifon yapmak ısteyen adama dur once yemek yıyelım deyıp yemegı yıyıp sonra 2 saat hazırlık yapıp adam uyuyakaldıktan sonra telefonuna mesaj olarak hastayım gel dıyen mı dersınız
ekrana soyle bakıyorumokuduktan sonra bu oluyorum
canım ben fıltre kahveyı cekırdegıyle alıp kullanacagım zaman lazım olan kadarını kendım ogutucuyle cekıp yapıyorum makınam var benım
ogutucum yokken de az az sık sık mesela 2 haftada bır 300 gr kadar cektırıyordum kapaklı cam kavanozda kalıyor 2-3 hafta bırsey olmuyor
bu yesıllık mevzusunda da ben haftada bır gun tam yarım gunumu mutfaga ayırıyorum alısverısı yapar tum meyve sebzelerı yıkar kurutur dolaba yerlestırır nohutu falan haslar buzluga koyarım o gun . haftalık sebze alıs verısı yapıyoruz 1 haftada bıtıyor bozulmaya fırsat kalmıyor ve hep yıkanık temız oldugundan usenme olmuyor her an hazır yemek oyle olmasa ben cok kacamak yapardım acıkcası
o kadın normal bır saglıklı beyine sahıp olsa o adamla sevgılı olmazdı zatenEN İYİYİSİ bakmamak ama bakıyoruz yine yapacak birşey yok
ama şu konyalı gencecık çocuğa üzüldüm kadın verdiği ifade şokkk
kizlar bugün is biraz yogun Excel´le bogusuyorum biraz hafifleteyim yazicam.
Kızlar filtre kahveyi nasıl yapıyorsunuz? Makineleriniz mi var? Ben de hindistan cevizi yağlı kahve olayına girmek istiyorum.
Bir de filtre kahve uzun süre saklanır mı? Taze çekilmiş Türk kahvesi 1 haftadan fazla durmuyor sanki, no?
o kadın normal bır saglıklı beyine sahıp olsa o adamla sevgılı olmazdı zaten
normal karı koca arasındakı tartısma alkolluydu elıyle soyle bır ıkı kere vurdu bırsey yapmadı benı dovdugunu sanmıs dıyor ıfadede gerızekalı
bırde normal karı koca arasındakı tartısma gıbı dıyerek de cevresını yasantısını anlıyoruz kadının
ama hakim gecıcı bır sure tuttuktan sonra salıverır buyuk ıhtımal gencı dava kasten adam oldurmeden acılır zaten ama sonuc oyle olmaz kısa surede tahlıye edılır
Göz atmam farz oldubugun bdv benı benden aldı
kocasına saldırıp adama darp raporu aldıran mı dersınız
fanfinifon yapmak ısteyen adama dur once yemek yıyelım deyıp yemegı yıyıp sonra 2 saat hazırlık yapıp adam uyuyakaldıktan sonra telefonuna mesaj olarak hastayım gel dıyen mı dersınız
ekrana soyle bakıyorumokuduktan sonra bu oluyorum
fıltre kahvenın cekırdegının nerden geldıgı onemlıcnm geçmiş olsunnn
kolay gelsinnn
bu filitre kahveyi bende anlamış değilim
ama geçen aktardan ganon diye bir kahve aldım tadını beğendimmmm ki normalde türk kahvesinden başka kahve içmem
İnşallah tahliye olur ya. Yoksa zaten milletçe iyice duyarsız olduk, artık kimse mazluma yardıma koşmaz.o kadın normal bır saglıklı beyine sahıp olsa o adamla sevgılı olmazdı zaten
normal karı koca arasındakı tartısma alkolluydu elıyle soyle bır ıkı kere vurdu bırsey yapmadı benı dovdugunu sanmıs dıyor ıfadede gerızekalı
bırde normal karı koca arasındakı tartısma gıbı dıyerek de cevresını yasantısını anlıyoruz kadının
ama hakim gecıcı bır sure tuttuktan sonra salıverır buyuk ıhtımal gencı dava kasten adam oldurmeden acılır zaten ama sonuc oyle olmaz kısa surede tahlıye edılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?