Sağlıklı beslenirken;

afiyet olsun . resim at bari. nasıl yediklerin .
hindistan cevizi yağı ile kahve ben de içtim . güzel
hindistan cevizi yağı ile kakao karıştırdım çikolata yaptım o da güzel oldu.

afiyet olsun . resim at bari. nasıl yediklerin .
hindistan cevizi yağı ile kahve ben de içtim . güzel
hindistan cevizi yağı ile kakao karıştırdım çikolata yaptım o da güzel oldu.
Hindistan cevizi yağı gerçekten çok faydalı, metabolizmayı hızlandırıyor ve kilo vermeye yardımcı... eşimin burda tanıdığı eski spor hocası var kadın bodybuilding dünya sampiyonu o söyledi bundan başkası yalan diye
Herkese tavsiye ederim mutlaka kullanın...
Ben Hashimoto hastası olmama rağmen kilo verebiliyorum...

Samsonn canım bu sırkeyı hıc gormemıstım burda marketde falan olmazsa ınternetden getırtıp denıcem merak ettım baya sısesı falan profosyonel nasıl gormemısım bunu hayret ya :)
Canım elmanın cinsi de özelmiş, aşısız mı neymiş, çok doğal, aldığım dükkanda adam tavsiye etti, özellikle bunu soranlar olduğu için getirtmiş. Gerçekten öyle, diğer organik sirkeleri içerken bende sevmiyorum, ama bunu boş içesem bile tadı hoş.

kızlar ben bu sabah ton balıklı salata yedım bol lımonlu

suan fıltre kahve ıle 1 kuru ıncır ve 1 cevız

aksam kış kabagı ıle etlı salcalı yemek yapıcam güveçte
Olayı aştın sen canım ya sabah sabah ton balıklı salata Ben de biraz maskulin yeşillik, 1 yumurta ve bi kaç nohut kurabiyesi yedim. Kış kabağı bal kabağı mı oluyor?

kizlar bugün is biraz yogun Excel´le bogusuyorum biraz hafifleteyim yazicam.

Kolay gelsin Suzy.

Olayı aştın sen canım ya sabah sabah ton balıklı salata Ben de biraz maskulin yeşillik, 1 yumurta ve bi kaç nohut kurabiyesi yedim. Kış kabağı bal kabağı mı oluyor?

Kolay gelsin Suzy.
kız sabah sabah cıger kavurması nohut durumu beyran tuketıyoruz sabah sabah salata nıye yenmesın en guzel kahvaltıdır aslında ton balıklı salata proteın ve lıflerı sındırmesı ve enerjısınden faydalanması ıcın tum gun zaman verıyorsun dusunsene :)

Şİfa olsun kuzuu. Annem de dünden kalan balığı kahvaltı niyetine yiyebilir, öyle sever, ama sabah sabah balık beni aşıyor Yeşillik de en fazla roka/ tere falan işte. Yoksa yıkaması ayrı iş, çiğnemesi ayrı iş, hiç tembel bana uymuyor.

Kızlar filtre kahveyi nasıl yapıyorsunuz? Makineleriniz mi var? Ben de hindistan cevizi yağlı kahve olayına girmek istiyorum.

Bir de filtre kahve uzun süre saklanır mı? Taze çekilmiş Türk kahvesi 1 haftadan fazla durmuyor sanki, no?

bugun bdv benı benden aldı
kocasına saldırıp adama darp raporu aldıran mı dersınız

fanfinifon yapmak ısteyen adama dur once yemek yıyelım deyıp yemegı yıyıp sonra 2 saat hazırlık yapıp adam uyuyakaldıktan sonra telefonuna mesaj olarak hastayım gel dıyen mı dersınız

ekrana soyle bakıyorum okuduktan sonra bu oluyorum

canım ben fıltre kahveyı cekırdegıyle alıp kullanacagım zaman lazım olan kadarını kendım ogutucuyle cekıp yapıyorum makınam var benım
ogutucum yokken de az az sık sık mesela 2 haftada bır 300 gr kadar cektırıyordum kapaklı cam kavanozda kalıyor 2-3 hafta bırsey olmuyor

bu yesıllık mevzusunda da ben haftada bır gun tam yarım gunumu mutfaga ayırıyorum alısverısı yapar tum meyve sebzelerı yıkar kurutur dolaba yerlestırır nohutu falan haslar buzluga koyarım o gun . haftalık sebze alıs verısı yapıyoruz 1 haftada bıtıyor bozulmaya fırsat kalmıyor ve hep yıkanık temız oldugundan usenme olmuyor her an hazır yemek oyle olmasa ben cok kacamak yapardım acıkcası

EN İYİYİSİ bakmamak ama bakıyoruz yine yapacak birşey yok

ama şu konyalı gencecık çocuğa üzüldüm kadın verdiği ifade şokkk

yeşilikleri bende geneld öyle yapıyorummmmm
aldığım zaman yıkar kuruturum hafta içi rahat oluyorrrr

EN İYİYİSİ bakmamak ama bakıyoruz yine yapacak birşey yok

ama şu konyalı gencecık çocuğa üzüldüm kadın verdiği ifade şokkk
o kadın normal bır saglıklı beyine sahıp olsa o adamla sevgılı olmazdı zaten
normal karı koca arasındakı tartısma alkolluydu elıyle soyle bır ıkı kere vurdu bırsey yapmadı benı dovdugunu sanmıs dıyor ıfadede gerızekalı
bırde normal karı koca arasındakı tartısma gıbı dıyerek de cevresını yasantısını anlıyoruz kadının

ama hakim gecıcı bır sure tuttuktan sonra salıverır buyuk ıhtımal gencı dava kasten adam oldurmeden acılır zaten ama sonuc oyle olmaz kısa surede tahlıye edılır

kizlar bugün is biraz yogun Excel´le bogusuyorum biraz hafifleteyim yazicam.

cnm geçmiş olsunnn
kolay gelsinnn

bu filitre kahveyi bende anlamış değilim

ama geçen aktardan ganon diye bir kahve aldım tadını beğendimmmm ki normalde türk kahvesinden başka kahve içmem

ay inşaallah halk tepkisiz kalmadı bu olayı

Göz atmam farz oldu

Sen çok hamaratsın canım, okuyunca acayip gaza geliyorum, ama uygulamaya gelince fosss

Bu sabah işe getirecek bişey bulamadığımdan evde tarihi geçmeye ramak kalan o paketli yeşilliği zar zor yıkadım.

cnm geçmiş olsunnn
kolay gelsinnn

bu filitre kahveyi bende anlamış değilim

ama geçen aktardan ganon diye bir kahve aldım tadını beğendimmmm ki normalde türk kahvesinden başka kahve içmem
fıltre kahvenın cekırdegının nerden geldıgı onemlı
ben mesela etıyopya dan gelenı de severım sıcılya dan genelı de severım baslangıcta guatelama guzel olur orta cekım hafıf yumusak ıcım olur kavrulma seklı cekim seklı onemlı

ben mesela sert severım espresso gıbı

İnşallah tahliye olur ya. Yoksa zaten milletçe iyice duyarsız olduk, artık kimse mazluma yardıma koşmaz.

Aptal kadın beynine darbe almış çokça bence. İlk önce beni kurtadı hem evde hem parkta dayak yedim derken, %100 çark etti. 3 çocuğunu bırakıp sabıka geçmişi olan birine kaçandan ne beklersin....vicdansız pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…