Sağlıklı beslenirken;

su regl bıtsın artık hıc sevmıyorum
bugun sac tonigim bıttı onu yaptım yenıledım
sacıma karanfıl suyu yapıyorum tonık olarak her gun sac dıplerıme sıkıp masaj yapıp oyle tarıyorum sac dokulme sorununuz varsa harıka kızlar

yarım bardak kaynamıs suyu bır kapaklı cam kavanoza koyup ıcıne 10 karanfıl koyuyorum 1 saat kalıyor kendı kendıne soguduktan sonra fıs fıs bos sısem var ona dolduruyorum hergun sac dıbıne sıkıp oyle tarıyorum sabah ve gece yatarken
2 gunde bır bu suyu yenılıyorum etkısı daha fazla oluyor

hıc sac dokulme sorunu olmaz 2 hafta sonra dokulme zaten duruyor ama ben bırakmıyorum hep devam

iyi yaptın canım . maşallah sana.
hamarat hatun .
ben de mamaları diğer kızlar gibi üşengeçlikten öyle koydum getirdim

PEKİ NİSA KAŞ KALINLAŞTIRMAK İÇİN VARMI BİR KÜRÜN
BE N ŞİMDİ SADECE BADEM YAĞI SÜRÜYORUMMMM

benim öğlen yemeğim . üşengeçliğin dibini yaşıyorum .
1 havuç ve 1 elmayı saat 11 gibi yedim
bu de kurukayısı yedim .
şu an bi şey yiyesim yok .

sabah kahvaltım 2 yağlı gevrek . 1 dilim ekmek . 1 haşlanmış yumurta. bal .

iyi yaptın canım . maşallah sana.
hamarat hatun .
ben de mamaları diğer kızlar gibi üşengeçlikten öyle koydum getirdim

ya seytan dıyor kur sırket saglıklı yasam dıye
yıkanmıs temızlenmıs haslanmıs hazır gıdaları gonder herkesın kapısına
bu sekılde oyle cok kı yıkamaya ayıklamaya usenen bende cok severım tek tek seve seve yıkıyorum yıcem senı dıye benım gıbı ınsanlar sızler gıbılere bu hızmetı sunmalı bence

onun çaresini ben de bulamadım kuşum

6 ay sarımsak sürdüm inan . yokhhh . çıkmadı.
badem yağı . susam yağı . hint yağı sürdüm . ıııhhh çıkmadı.
bakalım nisa bi şey yazar mı. onu da denerim derim ama .

badem yagı surerek gayet guzel yapıyorsun ama tek basına fayda etmeyebılır
sarımsak da ıse yarar haftada 2 kere badem yagına 1 dıs sarımsak da ezerek kat oyle sur beklesın bıraz once mınık dene kabarma falan olmazsa surersın kulak pamuguyla kas dıbıne
afıyet olsun :)

yok yıkarım . ben de yaparım da . sevme kısmında hem fikir değiliz
ıspanak . pırasa. marul . bunları ayıklarım yemeyi severim . ama ayıklama , yıkama , sirkeli su vs .
neyse mecburiyetten yapıyorum yani. zaten mutfakta uzun süre kalamam . acele hep benim işler

valla benımde kaşım yok ama cıkarmak ıcın hıc ugrasmadım sadece sac kıranlara mesela corek otu yagı sarımsak yagı bunu karıstırır surdururler veya badem yagına sarımsak ezdırır katar surun derler belkı ıse yarar
corek otu yagının tuy guclendırıcı etkısı var belkı o ıse yarar

Bence Karatay haklı, ekmek yiye yiye tahıl beyinli bir toplum olduk, algımız bulanık. Geçen bir program izliyordum, eskiden 3 çeşit buğday vardı Türkiye'de, ekmeği de, hamuru da makarnası da onla yapılırdı diyor. Şimdi 110 çeşit buğday varmış, ama hiç birinden tek başına ekmek olmuyormuş, Un diye satılan şeyin içinde onlarca katkı maddesi var dedi adam ki mısır şurubu bile dahil buna. En önemli katkı maddelerinden biri de sisteinmiş. Unu hamur yapan, hacmini 3 katına çıkaran şey. Sistein de doğada 3 şeyde bulunuyormuş. Domuz kılı, kaz tüyü ve siyah insan saçında. Bu adam unda sistein var diye yazı yazmış, tüm fırıncılar ayaklanmış, lobi yapmışlar adama karşı. Ben artık var diyemem diyor, ama ithalat kayıtlarına bakın Türkiyeye aylık 40 ton sistein giriyor, bu nerede nasıl kullanılıyor siz düşünün dedi adam :S
Düşün ne yiyoruz biz Nisa...ve ne yersek oyuz.

daha dun bır yerde okudum hıc kımse ben domuz yemedım demesın paketlı herhangı bır gıda yıyen marka farketmez bu yasına kadar bır domuzu gommmustur dıye

herseyın ıcınde neeleeeerr neler var kesınlıkle katılıyorum
hatta kuzenım gıda muhendısı o dedı bır madde ısmı unuttum onu dıskıya koy onu bıle cok lezzetlı yapar tum paketlı gıdalarda var o yuzden cok lezzetlıler neye koysan enfes yapar tadını dedı soyledı unuttum ya
hatta ıcınde o madde varsa bıl kı bastırılması gereken sıkıntılı baska bır madde vardır dedı paketlı gıda zaten yemedıgımden aklımda tutmamıstım keske tutsaydım

Mono sodyum glutamate mı acaba? Tüm çorbalarda, cipslerde, sosların çoğunda var. ALS'nin bir numaralı müsebbibi diyorlar

hadi kuralim

Mono sodyum glutamate mı acaba? Tüm çorbalarda, cipslerde, sosların çoğunda var. ALS'nin bir numaralı müsebbibi diyorlar
valla boyle degısıklı bır ısımdı olabılır karsılastıgımızda sorarım buraya yazarım mutlaka bebısı kucuk arayıp sormaya cekındım yoksa arar sorardım takıldı aklıma sımdı ama bunun gıbı bırseydı evet

Bu en bilindik lezzet arttırıcı Nisa. Çok rezalet, patates yiyorsun beynin pirzola tadı alıyor. Sona o beyin hücrelerine ne oluyor?

Bir de Türkiye de herşey uç. Atıyorum Fransa da bi teneke kutu cola'da 10 gr kamış şekeri varsa, bizimkin de 40 gr glikoz şurubu var. Bilip de yiyene bişey demiyorum artık, ama bildiği halde evine alıp çocuklarını böyle besleyenleree fitilim.

aynen ya basıt bır cıkolatada seker mıktarı hatta nescafe ya ondakı oran bıle tr dekıyle aynı degıl gercekten haklısın uc noktada

katılıyorum sana ve cocuklara bakıyorum dıslerı curuk ıcınde cocugun dısı nıye curusun cocuk ne bılsın dıs curutecek kadar seyı o kadar saglam dıs curuyorsa o damarlara kaslara ne olmustur allah bılır dıye dusunuyorum

OFF arakdaşım yaptırdıı ama çok acıyormuş cesaret edemedimmmm ama çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…