Sağlıklı beslenirken;

Mutluluk saçan bir minnak Gündem değişirdi

Slm kızlar sabah yoğunluktan arada gelip baktım size.. Kar manzarası görmeyeli epey oldu biz burada karın katılaşmış şeklini görmek için Manisa-Spile çıkıyoruz

Bugün iş yerimin bulunduğu mahallenin pazarıydı bakla- balık ve enginar aldım. 3 günlük menüm hazır. Otlara sıra gelmedi ucundan alışveriş yaptım.

A.Çoruhlunun kitabını almam lazım internetten sınırlı olarak ulaşıyorum... Mantığıma yatırmaya başladım arkadaşımda bugün çocuklarına paketli abur cubur alacaktı aldırmadım

A.Çoruhlunun kitabını almam lazım internetten sınırlı olarak ulaşıyorum... Mantığıma yatırmaya başladım arkadaşımda bugün çocuklarına paketli abur cubur alacaktı aldırmadım
Ablam araştırmacı geliştirmeci bir kişilik, 50sinde taş ayrıca yaşayan bir örnek.

kizlar sabah 1 yumurtadan menemen biraz fındık çiğ,1 bardak sut ve 1 dilim peynir yedim sabah 9da

1 saat sonra da mercimek çorbası kereviz ve tavuk yerim :)
bu kahveye hindistan cevizi yağını ac karnina mi yapiyoruz? bayilirim kahveye simdi 1 paket aldım bitmişti kahvem ve hindistan cevizi yagim da var

Afiyet olsun, gayet güzel menülerin.

Genelde sabah yapıyorlar o enerjiyle güne başlamak için, bir nevi kahvaltı niyetine, ama gün içinde de olabilir sanki, bir bakmak lazım netten. lingen sen de mi sabah içiyordun?

N nscckts kar paylaşımların şahane, minnoş'un keyfine deymesinler

cok mutlu oldu ama yarım saat oynadık hasta olur dıye korktum eve cıktık
uzuldu bıraz sana kuruyemıs verıcem dedım bunun ıcın mı eve cıkıyoruz yanı dedı
ama usur hasta olursun soguk dedım yok yok usumem ben dedı ama acıkcası korktum ınsanın nefesı kesılıyordu yanakları ayazdan yanmıs zaten hındıstan cevızı yagı surdum yuzune battanıye altında sımdı :)

Ben günde 2 ya da 3 kere yağlı kahve içiyorum... sabah aksam ya da sabah oglen akşam.. tamamen istege bagli:)
Ama ilki mutlaka sabah ac karnina

Ama ne eglenmistir kuzucuk:)

Ya ben bugun sabah dereotlu maydanozlu türkçesi süzme peynir diye geçiyor bilmiyorum hic trde görmedim, protein bombasi bir peynirle yumurta salatası yedim, acıkmayınca tavuk ve sebze öğününü yemedim, simdi de spordan bi saat kadar once birseyler yemem gerektigi icin hindistancevizi yagiyla tavada yumurta yedim... gıdaklarim artık sporda
Aksam sadece kereviz yicem rendeledim, sonra da pulbiber limon ve karabiberle salata yapıp yicem ohhh

kerevızı nasıl yapıyorsun yogurtlamı yoksa sadece lımon ve zeytınyagıyla mı

teşekkür ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…