Mutluluk saçan bir minnakdusunsene ınstagramda bakıyorsun bır resım paylasılmıs turlu turlu seneryolar bu ne bu ne dıye
sıslı bır ortam beyazlı bır sey kendı etrafında karlı karlı hareket edıyor kocaman kocaman hareketlerle
belırlenemeyen bır cısımkomplolar
goruntuyu bır netlestırıyorlar kı
ben :)
A.Çoruhlunun kitabını almam lazım internetten sınırlı olarak ulaşıyorum... Mantığıma yatırmaya başladım arkadaşımda bugün çocuklarına paketli abur cubur alacaktı aldırmadımCanım internette mutlaka bak, Karatay, A. Çoruhlu, Sağlıklıyaşıyoruz ekibi sabah içeceğimiz kahveye, çaya yağ katmayı öneriyor. İnsta'da bak Çoruhlu hep tereyağlı kahve videolarını atıyor. Hem güne bomba enerjik başlıyormuşsun bu şekilde, hem de yağ yakımına çok yardımcı oluyormuş. Hakiki tereyağ da çok sağlıklı, ikisi de olur.
Ablam araştırmacı geliştirmeci bir kişilik, 50sinde taş ayrıcaA.Çoruhlunun kitabını almam lazım internetten sınırlı olarak ulaşıyorum... Mantığıma yatırmaya başladım arkadaşımda bugün çocuklarına paketli abur cubur alacaktı aldırmadım
daha iyiyim canimafiyet olsun canm
nasıl oldunn
Afiyet olsun, gayet güzel menülerin.kizlar sabah 1 yumurtadan menemen biraz fındık çiğ,1 bardak sut ve 1 dilim peynir yedim sabah 9da
1 saat sonra da mercimek çorbası kereviz ve tavuk yerim :)
bu kahveye hindistan cevizi yağını ac karnina mi yapiyoruz? bayilirim kahveye simdi 1 paket aldım bitmişti kahvem ve hindistan cevizi yagim da var
cok mutlu oldu ama yarım saat oynadık hasta olur dıye korktum eve cıktık
Ben günde 2 ya da 3 kere yağlı kahve içiyorum... sabah aksam ya da sabah oglen akşam.. tamamen istege bagli:)
Ama ne eglenmistir kuzucuk:)cok mutlu oldu ama yarım saat oynadık hasta olur dıye korktum eve cıktık
uzuldu bıraz sana kuruyemıs verıcem dedım bunun ıcın mı eve cıkıyoruz yanı dedı
ama usur hasta olursun soguk dedım yok yok usumem ben dedı ama acıkcası korktum ınsanın nefesı kesılıyordu yanakları ayazdan yanmıs zaten hındıstan cevızı yagı surdum yuzune battanıye altında sımdı :)
kerevızı nasıl yapıyorsun yogurtlamı yoksa sadece lımon ve zeytınyagıyla mıYa ben bugun sabah dereotlu maydanozlu türkçesi süzme peynir diye geçiyor bilmiyorum hic trde görmedim, protein bombasi bir peynirle yumurta salatası yedim, acıkmayınca tavuk ve sebze öğününü yemedim, simdi de spordan bi saat kadar once birseyler yemem gerektigi icin hindistancevizi yagiyla tavada yumurta yedim... gıdaklarim artık sporda
Aksam sadece kereviz yicem rendeledim, sonra da pulbiber limon ve karabiberle salata yapıp yicem ohhh
teşekkür ederim canim
Eskiden saf zeytinyağı koyuyordum simdi yağsız yapıyorum... yogurt koymuyorum sade seviyorum... ama avokadoyu da sarimsakli yoğurtlu yapıyorum o da sahanekerevızı nasıl yapıyorsun yogurtlamı yoksa sadece lımon ve zeytınyagıyla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?