super618kalori yakmisim
Eskiden saf zeytinyağı koyuyordum simdi yağsız yapıyorum... yogurt koymuyorum sade seviyorum... ama avokadoyu da sarimsakli yoğurtlu yapıyorum o da sahane
Aksam yemegim:)Eki Görüntüle 2590119
bende boyle yıyemem :)günaydın hayırlı cumalarınızzz olsunnnnn
afiyet olsunnnnnn çok güzel görünüyorrr
bir türlü böyle yiyemedim illa pişicek kerevizzz
ee hanı baska yemek bu kadarcık mıAksam yemegim:)Eki Görüntüle 2590119
bende boyle yıyemem :)
benımkı ılla suzme yogurtlu sarımsaklı ve cevızlı olmalı
Günaydın kızlar sabah erken uyandım 20 dk leslie, 10-15 dk kalça egzersizi yaptım akşam iş çıkışında yemek vs derken fırsatım olmuyor.
Dünde akşamı fırında balık ve bol salata ile kapattım.
kizlar günaydin
dün aksam bir sey yemedim. evi topluyorum vaktim olmadi.
bi yigin kiyafet cikardim giyerim diye dolapta duran, aslinda yila 2 kez ayirmama ragmen yine birikmis sanirim cok aliyoruz.
icim rahat cünkü hepsi ihtiyac sahiplerine gidecek bunun vermis oldugu bir huzur var icimde.
Ayrica baya baya eskilerden kurtuldum diye rahatlama geliyor insana.
dün banyo yapip yattim, banyoya girmeden kulagimda ki küpeyi cikardim (altina batirilmis yoksa asla cikarmam)
neyse Sabah ise gelirken montumun cebine koydum is yerinde takarim diye, bir de ne göreyim halka var ama halkanin ucunda harf vardi o yok
ben de mi bir ugursuzluk var anlamiyorum
eve gidince bakicam camasir makinenin üzerinde mi diye
Yoğurtlu çok güzel oluyor yaw ben de çok seviyom :))bende boyle yıyemem :)
benımkı ılla suzme yogurtlu sarımsaklı ve cevızlı olmalı
hayırlı jumalar samsonumGünaydın, hayırlı cumalar herkese
Avokadoyu eziyorum, üzerine bir iki dis sarımsak eziyorum ince kiyilmis yeşilsoğan ekliyorum(isteyen bir küçük domatea de küçük küçük doğrayıp ekleyebilir) limon, pulbiber tuz ve süzme yoğurtla karıştırıp üzerine (istege bağlı) ceviz koyuyorum..avakodo nasıl oluyor yoğurtlı tarif edermisinizzz
günaydın hayırlı cumalarınızzz olsunnnnn
afiyet olsunnnnnn çok güzel görünüyorrr
bir türlü böyle yiyemedim illa pişicek kerevizzz
Yanında birkac tane siyah zeytin yedim ama hepsi buydu:)ee hanı baska yemek bu kadarcık mı
afıyet olsun :)
Hayırlı CumalarGünaydın, hayırlı cumalar herkese
tebrık ederım ödemden kurtuldun su regl gecsın gıtsın kılo vermen kolaylasacak ınsallahgünaydın kizlar 62.9a dusmusum sabah tartildim
regl gelmek uzere bitsin gerçek kilom çıkar :) yine ekmeksiz 2 öğün devam midem rahat :)tebrık ederım ödemden kurtuldun su regl gecsın gıtsın kılo vermen kolaylasacak ınsallah
Avokadoyu eziyorum, üzerine bir iki dis sarımsak eziyorum ince kiyilmis yeşilsoğan ekliyorum(isteyen bir küçük domatea de küçük küçük doğrayıp ekleyebilir) limon, pulbiber tuz ve süzme yoğurtla karıştırıp üzerine (istege bağlı) ceviz koyuyorum..
Ben çok seviyorum boyle:)
Yanında birkac tane siyah zeytin yedim ama hepsi buydu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?