Ya buraya video yüklenemiyor mu, kendi telefonumuzdan
Bak bu geldi ,profilden gelmiyor canım:)Jenna16 evet canım etiket olmiyi
Sen beni etiketledin bana geldi canımBak bu geldi ,profilden gelmiyor canım:)
Anladım canım.profilden olunca gelmiyor bana hiç bir şekildeSen beni etiketledin bana geldi canım
Sağol canım senin de
Naptin yine yaaHadi ben banlanıyom 10 gün falan olur heralde özleyin beni ben okurum sizi gizli gizli spor yapin olum
Nere gidiysennnn, ben de geliyeeeemmmmHadi ben banlanıyom 10 gün falan olur heralde özleyin beni ben okurum sizi gizli gizli spor yapin olum
Pogaca olmaz mı? Ekmek bulamayan pogaca yesin demişler ya.Nisacim yüklemis oldugun tariflere baktim ama nohut unundan ekmek tarifi göremedim belki gözden kaçırdım... çok sade bir tarif arıyorum un tuz maya su tarzında, nohut unumu bugün senin dedigin gibi evde firinda yaptim, ekmek yapacam tarif yok
Bi el atsan da bana bi tarif bulsan, google amcayı da delirttim ama yok bulamadim istediğim gibi
Nohuttan tek başına ekmek olmaz sanki. Ama yulafli tarifler çok nette. Aynı oranda yulaf ve yoğurt katan tarifler güzel oluyor.Canım kendim yapıyorum, 7 kaşık nohut unu 2 kaşık teff onu ( belki teffsiz de olur) , bir parça tereyağ , 2 kaşık yoğurt, 1 yumurta ve karbonat. En son içine ezdiğim peyniri de katıyorum, ortasına değil de hamurun karışımına. 4-5 tane enfes poğaça oluyor valla. Pastane ürünlerini aratmıyor bence.
cok da hakli yazmissin ruh hastasınaHadi ben banlanıyom 10 gün falan olur heralde özleyin beni ben okurum sizi gizli gizli spor yapin olum
Ben kadinin butun yazdiklarini bile okumamıştım, o rahat dövme kısımlarını gorseydim o kadar normal bir mesaj yazmazdım pisliğe! Adi mahlukSon mesajlarıma bakın pesimden gelmeyin kaçın kurtarın kendinizi
Evde yulaf var onu da rondodan geçirir koyarım sorun degil:)Pogaca olmaz mı? Ekmek bulamayan pogaca yesin demişler ya.ilk sayfada orjinal tarifi var, ben şöyle yaptım oda güzel oldu.
Nohuttan tek başına ekmek olmaz sanki. Ama yulafli tarifler çok nette. Aynı oranda yulaf ve yoğurt katan tarifler güzel oluyor.
Aha o konuya yazan milletin ruhu cekilmeye başlamış kuzum, yakinda sen de astral seyahatine baslarsinSon mesajlarıma bakın pesimden gelmeyin kaçın kurtarın kendinizi
Nisacim yüklemis oldugun tariflere baktim ama nohut unundan ekmek tarifi göremedim belki gözden kaçırdım... çok sade bir tarif arıyorum un tuz maya su tarzında, nohut unumu bugün senin dedigin gibi evde firinda yaptim, ekmek yapacam tarif yok
Bi el atsan da bana bi tarif bulsan, google amcayı da delirttim ama yok bulamadim istediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?