ay kızlar ne anlatcam sizeee gülelim birazz
ctesi gece yattım boynumda birşeyler yapışık bende kolyem sandım elimle hızla bir çektirdim çekirge imiş biz zıpladı duvarı bir çığlık oğlan geldi anne ne oldu diye ışığı yaktı duvarda yapışık terlik attım ora zıpladı baktım olacak gibi değil elektrik süpürgesi ile çektirdim süpürgeyi attım balkona sabah kalktım aşağı indim içini kapıcıya boşaltırdımm
sonra derki bundan mı korktunnn
dün pazarda yeşilik aldım onları tek tek yıkar dolaba atardım en son marul torbasını bir açtım içinde çekirgeeeealdım gibi çöpe tıktımmm koydun kapının önüne
oğlanda ne bu senın çekirge ile sınavın diyorrrrr
Çok tatlı yaa, insta da takip ettiğim bi kadın var, o da öyle doğayı o kadar seviyor ki, aynı kızın gibi, kertele, kelebek ne bulsa elinde, kocaman arıların bile elinde kolunda yürütüyor. Çok isterdim ben de hayvanlardan korkmamayı.minik semender , kertenkele vs bulup öpen bi kızım var . iiğğğ o kadarı fazla. yapma diyorum ama elinde gezdirir . bi yerlere tıkıştırır ve eve götürebilmek için bin bir yol çizer .
zamanında abiler çok getirdi eve .
kaçırdılar elinden üstelik . annem bendeydi . ben bu evde uyumam , dediydi.
Geçmiş olsun Suzy. Git bakalım ne diyecekler, inşallah tez zamanda şifa bulursun, hiç bişeycikler kalmaz.yine hafta sonu bogaz agrim artti kötüyüm is yerindeyim ama zor duruyorum
kbb i aradim gel dediler 14:30 gibi gidip sira bekleyecegim.
sanirim antibiotiksiz gecmeyecek malesef.
Cuma baya ev Tasima iside vardi hala da bitmedi, sanirim vücuduma fazla yüklendim bu aralar.
elma sirkesi ile gargarada yaptim
insallah canim tesekkür ederimGeçmiş olsun Suzy. Git bakalım ne diyecekler, inşallah tez zamanda şifa bulursun, hiç bişeycikler kalmaz.
Allah kalanlara sabir versin, gerçekten çok acı çok zor....
AFİYET OLSUN CNM
BENDE YAPMADIM DA CCANIM İSTEMEZ HİÇ
BENDE YUMURTA PEYNİR CEVİZ VE YEŞİLİK VAR
CTESİ gecesi kuzenım eşinin kuzeni 36 yaşında yenik düştü vefat etti 2 ay içinde belli etmiş ama ne kanseri olduğunu bilmiyorum kaldı 2 tane çocuk rabbim dert verip derma aratmasın
Geçmiş olsun canım, bu seneki kış kış değil bizim buralarda ve maalesef mikrop hastalık da çok daha fazlainsallah canim tesekkür ederim
aynı ben....fi tarihinde evde tv izliyorum, tv nin önünden hamam böceği geçti yolda durdu. o orada dondu ben koltukta belki 20 dk, kıpırdıyamıyorum, hayat durdu sanki.
Benim de geçen aldığım marulun içinden salyangoz çıktı, hayvan oynuyor, marul aynen çöpe tabii.
Allah kalanlara sabir versin, gerçekten çok acı çok zor....
Çocuklarına üzüldüm
bizimkiler ne yapar samsoon cum .aynı ben....fi tarihinde evde tv izliyorum, tv nin önünden hamam böceği geçti yolda durdu. o orada dondu ben koltukta belki 20 dk, kıpırdıyamıyorum, hayat durdu sanki.
Benim de geçen aldığım marulun içinden salyangoz çıktı, hayvan oynuyor, marul aynen çöpe tabii.
Müthiş! Böyle çocuklar yetiştirdiğin için tebrikler valla.benim kız
bizimkiler ne yapar samsoon cum .
marul aldığımda marulu yıkamamı beklerler . anne salyangoz çıkar belki diye. bulursak hemen alırlar
dogumdan sonra sac ınanılmaz dokuluyor ve emzırdıgın ıcın zaten vıtamın degerlerın duser doktor vıtamın vermedı mı
bır benım etrafımdakı doktorlar mı habıre takvıye verıyor anlamadım ben doktorumdan duydum ozellıkle kadınların takvıye alması sart dedı marka farketmez sen ıstedıgını al ama mutlaka vıtamın destegı al gunluk demır ıhtıyacın ıcın 1 su bardagı pekmez ıcmen gerek c vıtamını ıcın 1 kg portakal yemen gerek b12 ıcın 4-5 balık yemen gerek bunu yapamayacagına gore regl donemı var saclar uzun ekstra kolojen bıotın ıhtıyacınız var yanı ek takvıye zaten kacınılmaz demıstı
bırde bana 3 hafta kullan 1 hafta ara ver 3 hafta kullan 1 hafta yıne ara ver bu sekılde devam et demıstı
Zaten hamilelikten sonra bi anda gitmesi normaldaha 4 ay olmuş bol bol vitaminli şeyler ye daha yeni doğumun olmus canım dikkatli ol canım kilo vericem diye zayıf düşme
saç dökülme çok fazla ise ve yorgunluk varsa mutlaka doktora gitmen lazım canım .
tanışmadık seninle galiba.
hoş geldin . kilona çok odaklanma . ve kilon da iyi maşallah .
öncelikle sağlıklı beslenmeye dikkat et . kilo vermeyi hiç düşünme bu aralar .
evet canım . ama önce tahlil yaptır ve sıkıntılarını da mutlaka söyle. dahiliye doktoruna git .Demir ilaci verdi bir de d vitamini ama kullanmadim dogum sonrasi wc problemi yüzünden sonra da unuttum gitti. Simdi sacm dokulmeye baslayinca aklima geldi.
Bebegi anneme bırakıp gitmem lazim kan tahlili icin. En kisa zamanda gidicem
Dikkatli yedigimi düşünüyorum ama cok hizli kilo verince endiselendim yanlis bir seylr mi yapiyorum diye
Onceden giydigim pantolona giremeyince agladim bir ton basenlerimden bir karis asagida kaldio zaman krar verdim dyetisyene gittim. Cok mutsuzdum kilomdan. Zaten dogum yüzünden hayatimizdaki her sey degisti. Bir de üstüne kilo.. yatana kadar yiyordum yataga girince nefes alamiyordum. Gece emzirmeye kalkinca yine yiyordum
Hosbuldukyorgunlukve eklem agrilarim var
Uykusuzluk da var gece emzirmeye uyanmaktan
Acil destege ihtiyacim var
Böyle yarısı pozitif yarısı üzücü mesajlara nasıl bir emoji koyacağımı bilemiyorum .Demir ilaci verdi bir de d vitamini ama kullanmadim dogum sonrasi wc problemi yüzünden sonra da unuttum gitti. Simdi sacm dokulmeye baslayinca aklima geldi.
Bebegi anneme bırakıp gitmem lazim kan tahlili icin. En kisa zamanda gidicem
Dikkatli yedigimi düşünüyorum ama cok hizli kilo verince endiselendim yanlis bir seylr mi yapiyorum diye
Onceden giydigim pantolona giremeyince agladim bir ton basenlerimden bir karis asagida kaldio zaman krar verdim dyetisyene gittim. Cok mutsuzdum kilomdan. Zaten dogum yüzünden hayatimizdaki her sey degisti. Bir de üstüne kilo.. yatana kadar yiyordum yataga girince nefes alamiyordum. Gece emzirmeye kalkinca yine yiyordum
Hosbuldukyorgunlukve eklem agrilarim var
Uykusuzluk da var gece emzirmeye uyanmaktan
Acil destege ihtiyacim var
Amin cok tesekkur ederimBöyle yarısı pozitif yarısı üzücü mesajlara nasıl bir emoji koyacağımı bilemiyorum .Rabbim kolaylık versin, sağlıkla büyütün yavruyu inşallah.
Evet ya, annem çok kızıyor. 1 haftadır bende, et ye et ye diye diye başımın etini yediAmin cok tesekkur ederim
Genel anlamda iyiyim ama
Sürekli karabugdayli salata yiyen sendin degil mi
Ne zaman yesem aklima burda paylasilan karabugdayli salata fotoğrafları geliyor aklima
Ayy ben de az önce kereviz salatası yedim yoğurtlu cevizli, menün de pek güzelmiş elma havuç. Ben havucu genelde kahvaltıda yerim :))Eki Görüntüle 2591984
bugünün ganimetleri.
kavanozda kereviz salatası var , yoğurtlu.
limonu suyuma sıktım içiyorum .
diğerlerinden daha yemedim . kahvaltı yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?