Sağlıklı beslenirken;

minik semender , kertenkele vs bulup öpen bi kızım var . iiğğğ o kadarı fazla. yapma diyorum ama elinde gezdirir . bi yerlere tıkıştırır ve eve götürebilmek için bin bir yol çizer .

zamanında abiler çok getirdi eve .
kaçırdılar elinden üstelik . annem bendeydi . ben bu evde uyumam , dediydi.

aynı ben....fi tarihinde evde tv izliyorum, tv nin önünden hamam böceği geçti yolda durdu. o orada dondu ben koltukta belki 20 dk, kıpırdıyamıyorum, hayat durdu sanki.

Benim de geçen aldığım marulun içinden salyangoz çıktı, hayvan oynuyor, marul aynen çöpe tabii.

Çok tatlı yaa, insta da takip ettiğim bi kadın var, o da öyle doğayı o kadar seviyor ki, aynı kızın gibi, kertele, kelebek ne bulsa elinde, kocaman arıların bile elinde kolunda yürütüyor. Çok isterdim ben de hayvanlardan korkmamayı.

Geçmiş olsun Suzy. Git bakalım ne diyecekler, inşallah tez zamanda şifa bulursun, hiç bişeycikler kalmaz.

Allah kalanlara sabir versin, gerçekten çok acı çok zor....
Çocuklarına üzüldüm

Allah kalanlara sabir versin, gerçekten çok acı çok zor....
Çocuklarına üzüldüm

AMİN CANIMMMMM

bizimkiler ne yapar samsoon cum .
marul aldığımda marulu yıkamamı beklerler . anne salyangoz çıkar belki diye. bulursak hemen alırlar

benim kızçemin hayvan sevgisi.
benim aram iyi degil boyle hayvanlarla
ama eşim cok ilgili hayvanlara.vegeriner hekim yazetten.

Eklentiler

• 20200217_122322.webp
    66 KB · Görüntüleme: 66
  • 20200217_122248.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 76

Demir ilaci verdi bir de d vitamini ama kullanmadim dogum sonrasi wc problemi yüzünden sonra da unuttum gitti. Simdi sacm dokulmeye baslayinca aklima geldi.

Bebegi anneme bırakıp gitmem lazim kan tahlili icin. En kisa zamanda gidicem

Zaten hamilelikten sonra bi anda gitmesi normal daha 4 ay olmuş bol bol vitaminli şeyler ye daha yeni doğumun olmus canım dikkatli ol canım kilo vericem diye zayıf düşme

Dikkatli yedigimi düşünüyorum ama cok hizli kilo verince endiselendim yanlis bir seylr mi yapiyorum diye

Onceden giydigim pantolona giremeyince agladim bir ton basenlerimden bir karis asagida kaldi o zaman krar verdim dyetisyene gittim. Cok mutsuzdum kilomdan. Zaten dogum yüzünden hayatimizdaki her sey degisti. Bir de üstüne kilo.. yatana kadar yiyordum yataga girince nefes alamiyordum. Gece emzirmeye kalkinca yine yiyordum

Hosbulduk yorgunlukve eklem agrilarim var

Uykusuzluk da var gece emzirmeye uyanmaktan

Acil destege ihtiyacim var

evet canım . ama önce tahlil yaptır ve sıkıntılarını da mutlaka söyle. dahiliye doktoruna git .

Ilk fotodaki eski
Yirtik olan yeni ölçüm

Ikincisinde boyumu 62 olcmus ama 63 normlde

Eklentiler

• IMG-20200207-WA0002.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG-20200217-WA0000.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 52
Böyle yarısı pozitif yarısı üzücü mesajlara nasıl bir emoji koyacağımı bilemiyorum . Rabbim kolaylık versin, sağlıkla büyütün yavruyu inşallah.

Böyle yarısı pozitif yarısı üzücü mesajlara nasıl bir emoji koyacağımı bilemiyorum . Rabbim kolaylık versin, sağlıkla büyütün yavruyu inşallah.
Amin cok tesekkur ederim
Genel anlamda iyiyim ama

Sürekli karabugdayli salata yiyen sendin degil mi
Ne zaman yesem aklima burda paylasilan karabugdayli salata fotoğrafları geliyor aklima

Eki Görüntüle 2591984

bugünün ganimetleri.
kavanozda kereviz salatası var , yoğurtlu.
limonu suyuma sıktım içiyorum .
diğerlerinden daha yemedim . kahvaltı yapamadım
Ayy ben de az önce kereviz salatası yedim yoğurtlu cevizli, menün de pek güzelmiş elma havuç. Ben havucu genelde kahvaltıda yerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…