Sağlıklı beslenirken;

Ayy ben de az önce kereviz salatası yedim yoğurtlu cevizli, menün de pek güzelmiş elma havuç. Ben havucu genelde kahvaltıda yerim :))
Tabi tek başına kereviz salatası dişimin kovuğuna gitmez yanında kuru fasulye de yedim koca bi kase. Onu da et suyuyla yaptım, yakında damardan protein verecem kendime

Ilk fotodaki eski
Yirtik olan yeni ölçüm

Ikincisinde boyumu 62 olcmus ama 63 normlde
ödem gıtmıs canım

ya esımle bılgısayarları degıstık allahım nefret ettım bugun resmen buraya gıremedım klavyesı cok aptal bu pc nin suan sunları yazarken bıle zannedersın amelıyat yapıyorum oyle dıkkatlı ve kucuk basmak gerekıyor yoksa ıuedhyıdhwedhgwh dıye yazıyor klavye , kısa kısa cevap verıyorum o yuzden yanlıs anlamayın benı keske buranın bas konus ozellıgı olsa

ödem atmıssın sıkıntı yok rahat ol :)

hatunlar
anjin olmusum Doktor söyledi.
lenflerde bir sey yok ama bogazim ve dilimde var
antibiotik Verdi güclüsünden
vajinal hap ki mantar yapmasin diye
bu halde isemi gittiniz dedi, persembeye Kadar evde kalin persembe tekrar gelin bakayim dedi.
anlamiyorlar ki is yerleride rapor alinca söylenip duruyorlar

cok gecmıs olsun canım

Spora gidiyo
Çok gecmis olsun, almanlar çalışmaktan başka birşey bilmiyorlar... kendileri hastalansa hemen krank, ama bir yabancı bunu yapti mı hemen vır vır

Ben bugun buraya yazdigim gibi yemedim, günah çıkarmaya geldim
Sabah kahvaltıda yulaf ezmesi yemedim sadece protein ve aminoasit tozlarımı içtim..
Öğlen 2 yumurta, iki parca patlıcan kebabi, bol salata ve 200gr izgara tavuk yedim(yerken hic bu kadar cok gelmemisti)..
Spor oncesi bi protein bar yedim
Aksam da yine 200 gram tavuk eti ve salata yedim
Salatalarıma hic yağ koymuyorum bu arada, avokado vardı içinde...
Cok mu yemisim kiz N nscckts
Bu arada spor da yaptım, yarim saat bisiklet 300kcal ve 40 dakika da aletli çalıştım...

afıyet olsun gayet guzel oh cok sukur dolu dolu karnını doyuran bırı boyle menuler cok mutlu edıyor benı yıyın ya guzel guzel yemek guzeldır
burda 1 avuc yemek paylasıyor herkes ben kendımı kotu hıssedıyorum

çok geçmiş olsun cnm
aman işveren hep sölenir

Spora gidiyo

Çok gecmis olsun, almanlar çalışmaktan başka birşey bilmiyorlar... kendileri hastalansa hemen krank, ama bir yabancı bunu yapti mı hemen vır vır
bak bak . hemen krank . terbiyesizler .
illa iyileri de vardır içlerinde . onları katmıyoruz içine.
of canım ya. çok geçmiş olsun .
şimdi hastalıklar da böyle . arkadaşımın eşi de 1 haftadır toparlanamadı . dün gitmiş doktora ona 2 kutu antibiyotik vermiş doktor . neredeydin böyle nasıl çalıştın diye. ama adam yatak döşek oldu . yine işe gitti. bi doktora gitmedi.

geldim canim doktordan simdi
dinlenmen lazim dedi ama ben giderim ise - bu almanlar söylenip duruyor sinir oluyorum
ama böyle yaptıkça tepesine binerler hepten . gitme sen yine.
haklarını kullan .
gün gelir pişman olursun .

ben de almanya doğumluyum . annemler 13 yıl almanya da yaşadılar . münih de .

akşam eve gittim .
bi yorgunluk geldi.
yemek yedim . uzanayım az dedim .
yok çocuklar da yemek yemesine rağmen . sürekli canları bi şey istedi.
portakal sıktım çocuklara , limon da kattım içine.
şu ara çok fazla hasta haberi duyurum . bi salgın dolanıyor yine.
elma soy , çekirdek çitlediler . fıstık yediler .
eşim geldi . yemek bittiydi artık . tost yaptım .bir kaç tane. büyük oğlan ben de yerim dedi.
eve gidince çok fazla mutfakta zaman geçirmek zorunda kalıyorum .
aşçı gibi hissediyorum kendimi.
mısır patlatır mısın .
süt istiyorum .
akşam rutini böyle.

güldürdün beni nisam yaa.
canın istiyorsa ye kuzum . kimseye bakma sen .

canımm gunaydın
yasları kocaman oldu artık kendılerı sutlerını kendı ısıtabılır kucuk olan ıstıyorsa buyuk olan kardesıne kardım edebılır kendılerı neden gırmıyor kı mutfaga
gırseler eglenırler halbukı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…