İki ayda 10 bir tik fazla ama iyi ne guzel biraz yediğin şeyleri arttır kaloriyi yani protein ekle bol bol bi sıkıntı hissetmiyorsan sorun yok
Kilon fazla olmadığı icin 10 kilo iki ay için biraz fazla olmuş, ben de 3 haftada 5 kilo verdim ama ben 92yle başladım...Bibibella söylediği gibi yap bence de
Meyve ye ya gündüz yersin sıkıntı olmazYemeklerin miktarini artirayim
Bir de meyve eklemek istiyorum hasret kaldim
55 olmak istiyordum ama cok zayif dururum. Gelen çökmüşsün deyip duruyor
Ben de evlenmeden önce 58 kiloydum çok hoştu, boy o zamanlar 1.75ti.. 10 sene sonra boy 1.72lere inmişti bel probleminden dolayı kilom da 62 olmuştu ama herkes cökmüşsün diyordu... vitamin eksikligin olabilir.. bi baktır istersen degerlerineYemeklerin miktarini artirayim
Bir de meyve eklemek istiyorum hasret kaldim
55 olmak istiyordum ama cok zayif dururum. Gelen çökmüşsün deyip duruyor
fazla olan gıder sen hızlı gıtsın dıye ugrasmadın kendılıgınden gıttı ben 65 kıloyken 1 haftada 5 kılo vermıstım nedenını anlayamamıstım 104 kıloyken bıle 5 kılo vermemıstım vucudun kırılma noktası oluyor ya sanırım seytanın bacagını kırdın bundan sonra 1 hafta belkı hıc vermezsın60 kilo olmusum
bir haftada 2 kilo vermisim
Cok hizi degil mi yanlis bir sey mi yapiyorum
Et yogurt mevsim sebzesi yesillik yiyorum. Yumurtasiz pynirsiz zeytinsiz kahvaltim yok
Sadece az findik ceviz yiyorum iki haftadir. Yarindan itibaren onlari da birer avuc yerim.
Kendimi gayet saglikli iyi hissediyorum ama iki ayda 10 kilo verdim cok mu hizli
fazla olan gıder sen hızlı gıtsın dıye ugrasmadın kendılıgınden gıttı ben 65 kıloyken 1 haftada 5 kılo vermıstım nedenını anlayamamıstım 104 kıloyken bıle 5 kılo vermemıstım vucudun kırılma noktası oluyor ya sanırım seytanın bacagını kırdın bundan sonra 1 hafta belkı hıc vermezsın
yagdan kılo verınce de boyle buyuk kılolar gıdıyor tekrar yag olcumu yapsana bak ne cıkıcak sankı tartılmıstın sen dımı
Meyve ye ya gündüz yersin sıkıntı olmaz60 kilo gayet iyi boyun kaç demek iatediginde güzel ve hızlı kilo veriyorsun ne hoş
Ben de evlenmeden önce 58 kiloydum çok hoştu, boy o zamanlar 1.75ti.. 10 sene sonra boy 1.72lere inmişti bel probleminden dolayı kilom da 62 olmuştu ama herkes cökmüşsün diyordu... vitamin eksikligin olabilir.. bi baktır istersen degerlerine
dogumdan sonra sac ınanılmaz dokuluyor ve emzırdıgın ıcın zaten vıtamın degerlerın duser doktor vıtamın vermedı mıBoyum 1.63
Dogum yapali 4 ay oldu. Iki aydır diyet yapiyorum. Bu gidenler hamilelik kilolari. 58le hamile kalmistim
Kesin baktirmam lazim. Sacim da dokulmeye basladi
Zaten hamilelikten sonra bi anda gitmesi normalBoyum 1.63
Dogum yapali 4 ay oldu. Iki aydır diyet yapiyorum. Bu gidenler hamilelik kilolari. 58le hamile kalmistim
düdüklüde yapıyorum ben de arada. özellikle düdüklüde et haşladıysam , kemik haşladıysam . kalan suyuna pilavı düdüklüde yapıyorum .Kısık ateşte pişen yemek daha lezzetli evet ama vitamini azalıyor, ben pirinc pilavına kadar duduklude yaparim, cok da guzel olur:)
Et kemik ve bakliyat icin de düdüklü olmazsa olmaz
nisacım . bende hiç saç dökülmesi olmadı . ama bu yazdığını çok duydum . emzirme dönemi saç dökülmesi.dogumdan sonra sac ınanılmaz dokuluyor ve emzırdıgın ıcın zaten vıtamın degerlerın duser doktor vıtamın vermedı mı
bır benım etrafımdakı doktorlar mı habıre takvıye verıyor anlamadım ben doktorumdan duydum ozellıkle kadınların takvıye alması sart dedı marka farketmez sen ıstedıgını al ama mutlaka vıtamın destegı al gunluk demır ıhtıyacın ıcın 1 su bardagı pekmez ıcmen gerek c vıtamını ıcın 1 kg portakal yemen gerek b12 ıcın 4-5 balık yemen gerek bunu yapamayacagına gore regl donemı var saclar uzun ekstra kolojen bıotın ıhtıyacınız var yanı ek takvıye zaten kacınılmaz demıstı
bırde bana 3 hafta kullan 1 hafta ara ver 3 hafta kullan 1 hafta yıne ara ver bu sekılde devam et demıstı
saç dökülme çok fazla ise ve yorgunluk varsa mutlaka doktora gitmen lazım canım .Boyum 1.63
düdüklüde yapıyorum ben de arada. özellikle düdüklüde et haşladıysam , kemik haşladıysam . kalan suyuna pilavı düdüklüde yapıyorum .
harika oluyor . katılıyorum .
günaydınınnnnnn
dayım rahatsız . ona gittik dün .
4. evre kemikte malesef.
iyiyim diyor . hiç ağrım yok .
kemo bitmiş .
kafam karışık pek tabi.
Allah şifa versin inşallah .
4 ay önce öğrendi , ağrılarla gittiğinde.
Amin inşallah canımcnm geçmiş olsun allah şifasını versin tez zaman da
Canimm cok gecmis olsun,düdüklüde yapıyorum ben de arada. özellikle düdüklüde et haşladıysam , kemik haşladıysam . kalan suyuna pilavı düdüklüde yapıyorum .
harika oluyor . katılıyorum .
günaydınınnnnnn
dayım rahatsız . ona gittik dün .
4. evre kemikte malesef.
iyiyim diyor . hiç ağrım yok .
kemo bitmiş .
kafam karışık pek tabi.
Allah şifa versin inşallah .
4 ay önce öğrendi , ağrılarla gittiğinde.
Günaydın canım, sana da iyi haftalar dilerimselam kızlarr iyi haftalarınız olsunnn
Ben de limonlu suyumu hazırladım, oglen için haslanmis yumurta, suzme peynir ve az bi fındık ceviz hazirlicam kendime aksam da izgara et ve salata yicem...Eki Görüntüle 2591984
bugünün ganimetleri.
kavanozda kereviz salatası var , yoğurtlu.
limonu suyuma sıktım içiyorum .
diğerlerinden daha yemedim . kahvaltı yapamadım
evet haklısın . dayım çok kendine bakmayan biri. çok sigara kullanıyor .Canimm cok gecmis olsun,
Kanser artık grip gibi resmen son 20 30 senede nasıl yaygınlaştı.. bizi zehirliyorlar gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?