Sağlıklı beslenirken;

mesela sabah
fırında yagsız patatessız unsuz mucver yapıyorum ya
ondan 6 dılım yedım ıcıne pırasa da dogradım bu kez cok lezzetlı oldu
yanında 10 tane zeytın ve 1 avuc kuruyemıs de yedım

sımdı fıltre kahve ıcıyorum

aksama yogurtlu tarhana corbası , et ızgara , kozlenmıs patlıcan ve bıberle meze bırde salata yerım

sabah kalkınca ayvalık tan gelirken tost ekmeği getirmiştik .
onun son kalan (buzluğa attıydım ) 4 tanesi ile tost yaptım .
beslenmeye ayrı yaptım . hamburger ekmeği ile.

kuskus pişirdim .
meyve yıkadım bıraktım . fıstık tabağı zaten oturma odasında.
mataralar dolduruldu. oğlanın cebine harçlığını koydum . unutursa aç kalmasın okulda.
kendime yeşil mercimek yemeği ve ıspanak yemeği getirdim bugün .
1 limon . yemeğime sıkacağım .
çünkü dün yorgundum ve biraz üşüdüm .
sabah da bogazımda çok küçük bir beyazlık gördüm . iltihaplanacak gibi. evde beyaz sirke vardı sadece, tuzlu suyla gargara yaptım .
inşallah geçip gider .

günaydın yasemino
nasılsın .
nittin bakalım .
çalışıyordun demi .
dün kahvaltıda şunu bunu yiycem deyince , evde bu kız herhal, dedim .
evde yencek mamalardı sanki.

çok şükür cnm iyiyin sen nasılsın

yok kız akşamdan hazırlıyorummm işe getiririyorum en sevdiğim öğün kahvaltı olunca ödün vermek istemiyorumm

az sabret büyüdüler hepsini kendileri yapacakkk

yok ya ben hep oyleyım ıcınızde en cok tabak tabak yıyen benım
herkes normal ınsan kadar yıyor ben tabak tabak yıyorum
yediğin şeylerin kalorisi az ise nisacım . ben de öyle oluyorum .
özellikle sebze yemeklerini tabak tabak yerim . çünkü kalorisi düşük olduğundan doygunluk yapmıyor bende.
senin de öyle muhtemelen .

aman ha dıkkat et ıyı yapmıssın gargarayı ınsallah hemen etkı eder

yediğin şeylerin kalorisi az ise nisacım . ben de öyle oluyorum .
özellikle sebze yemeklerini tabak tabak yerim . çünkü kalorisi düşük olduğundan doygunluk yapmıyor bende.
senin de öyle muhtemelen .
yoo kalorısı de fazla tek sebep oburum ben

ay benim de en sevdiğim öğün kahvaltıdır . özellikle peynir ve yumurta.

afiyet olsunnnnnnnn
bende 2 yumurta zeytin peynir yeşilik varrrrr
çok pis yeşiliğe taktım bu aralar

dün akşamda nohtlu az bulgurlu ıspanak yemeğim ve yoğurt yeşilik vardıı

aman dikkat et canım geçmiş olsun

annen hamilelikte nasıl beslendi acep nisa.
çünkü damak tadımızın oluşması anne karnında annenin yediği şeylerden oluyormuş .
acaba annen çok mu aşerdi o dönem
kız ben anteplıyım anneme gelene kadar kanımdan baklava kebap akıyor benım tum genımı sarmıs burda yuruyuse cıkmıyorum farkındaysan cıkmam cıkamam nasıl cıkayım bır cıksam heryer katmercı kebapcı fırınlardan mis gıbı yemek kokusu cıkmamla hop +5 alır gelırım

annem bende cok kusmus 10 kılo vermıs
bende hamıleyken cok kusmus 14 kılo vermıstım benım kızda ıstahlı cunku o da anteplı sen bızı ayrı tut bız normal ınsanlar gıbı degılız baska yıyoruz gercekten yemek ıcın dunyaya gelmısız

bastıramıyorum ıstahımı e uyaran kokularda var ev hava alsın dıye pencereyı acıyorum kokular ... komsular habıre bırseyler yapıyor kokular her yer yemek

benı burdan kurtarın durumum vahım

hahahah

ay sen bu taraflara taşın ege karadeniz iyidir . sebzeyi yer . yemekleri de öyle sizin oralar gibi enfesss değildir .

hahahah

ay sen bu taraflara taşın ege karadeniz iyidir . sebzeyi yer . yemekleri de öyle sizin oralar gibi enfesss değildir .
ben orayı da kuruturum

bız esımle cok tasınma derdıne dustuk kıbrısta unvde ogretım gorevlısı olacaktı gıdemedık cunku orda burdakı gıbı fırın falan yokmus ben yapamam mesela oyle fırınsız nasıl olur kı yanı ınsanlar fırın olmadan nasıl yasayabılıyor lahmacun falan tepsı de kebap nasıl yapılıyor bunlar gercekten bızım ıcın onemlı kıstaslar gıdecegım yerde fırın olmak zorunda

karadenızde eltımler yasıyor orda yasarım bak fırında var hemde bırsuru balık oh

benım hayalım ne bılıyor musun
bahcelı mustakıl bır ev evın ıcınde tas fırını bahcesıne kendım sebzeler ekerım bana ozel kuyusu da olsun bahcesınde havuzu da olsun kucuk kıbar
kus evlerı kedı kopek evlerı koyarım bahcesıne

oooooo. kim istemez nisa yaa. hayalin gerçek olur inşallah
sen istemeye , dua etmeye devam et . olacaktır canım benim .

karadeniz öyle. çok fırın var . ekmek çok sevilir .
pide de öyle
kıbrıs da fırın olmamasına çok şaşırdım .vardır da az mıdır acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…