gunaydın :)günaydın kızlarrrrrrrrr
yok ya ben hep oyleyım ıcınızde en cok tabak tabak yıyen benımtövbe . tövbe.
adet dönemine mi girdin yoksam .
günaydın yasemino
nasılsın .
nittin bakalım .
çalışıyordun demi .
dün kahvaltıda şunu bunu yiycem deyince , evde bu kız herhal, dedim .
evde yencek mamalardı sanki.
akşam eve gittim .
bi yorgunluk geldi.
yemek yedim . uzanayım az dedim .
yok çocuklar da yemek yemesine rağmen . sürekli canları bi şey istedi.
portakal sıktım çocuklara , limon da kattım içine.
şu ara çok fazla hasta haberi duyurum . bi salgın dolanıyor yine.
elma soy , çekirdek çitlediler . fıstık yediler .
eşim geldi . yemek bittiydi artık . tost yaptım .bir kaç tane. büyük oğlan ben de yerim dedi.
eve gidince çok fazla mutfakta zaman geçirmek zorunda kalıyorum .
aşçı gibi hissediyorum kendimi.
mısır patlatır mısın .
süt istiyorum .
akşam rutini böyle.
yediğin şeylerin kalorisi az ise nisacım . ben de öyle oluyorum .yok ya ben hep oyleyım ıcınızde en cok tabak tabak yıyen benım
herkes normal ınsan kadar yıyor ben tabak tabak yıyorum
aman ha dıkkat et ıyı yapmıssın gargarayı ınsallah hemen etkı edersabah kalkınca ayvalık tan gelirken tost ekmeği getirmiştik .
onun son kalan (buzluğa attıydım ) 4 tanesi ile tost yaptım .
beslenmeye ayrı yaptım . hamburger ekmeği ile.
kuskus pişirdim .
meyve yıkadım bıraktım . fıstık tabağı zaten oturma odasında.
mataralar dolduruldu. oğlanın cebine harçlığını koydum . unutursa aç kalmasın okulda.
kendime yeşil mercimek yemeği ve ıspanak yemeği getirdim bugün .
1 limon . yemeğime sıkacağım .
çünkü dün yorgundum ve biraz üşüdüm .
sabah da bogazımda çok küçük bir beyazlık gördüm . iltihaplanacak gibi. evde beyaz sirke vardı sadece tuzlu suyla gargara yaptım .
inşallah geçip gider .
yoo kalorısı de fazlayediğin şeylerin kalorisi az ise nisacım . ben de öyle oluyorum .
özellikle sebze yemeklerini tabak tabak yerim . çünkü kalorisi düşük olduğundan doygunluk yapmıyor bende.
senin de öyle muhtemelen .
ay benim de en sevdiğim öğün kahvaltıdır . özellikle peynir ve yumurta.çok şükür cnm iyiyin sen nasılsın
yok kız akşamdan hazırlıyorummm işe getiririyorum en sevdiğim öğün kahvaltı olunca ödün vermek istemiyorumm
az sabret büyüdüler hepsini kendileri yapacakkk
gunaydın :)
mesela sabah
fırında yagsız patatessız unsuz mucver yapıyorum ya
ondan 6 dılım yedım ıcıne pırasa da dogradım bu kez cok lezzetlı oldu
yanında 10 tane zeytın ve 1 avuc kuruyemıs de yedım
sımdı fıltre kahve ıcıyorum
aksama yogurtlu tarhana corbası , et ızgara , kozlenmıs patlıcan ve bıberle meze bırde salata yerım
sabah kalkınca ayvalık tan gelirken tost ekmeği getirmiştik .
onun son kalan (buzluğa attıydım ) 4 tanesi ile tost yaptım .
beslenmeye ayrı yaptım . hamburger ekmeği ile.
kuskus pişirdim .
meyve yıkadım bıraktım . fıstık tabağı zaten oturma odasında.
mataralar dolduruldu. oğlanın cebine harçlığını koydum . unutursa aç kalmasın okulda.
kendime yeşil mercimek yemeği ve ıspanak yemeği getirdim bugün .
1 limon . yemeğime sıkacağım .
çünkü dün yorgundum ve biraz üşüdüm .
sabah da bogazımda çok küçük bir beyazlık gördüm . iltihaplanacak gibi. evde beyaz sirke vardı sadece, tuzlu suyla gargara yaptım .
inşallah geçip gider .
annen hamilelikte nasıl beslendi acep nisa.yoo kalorısı de fazlatek sebep oburum ben
ay benim de en sevdiğim öğün kahvaltıdır . özellikle peynir ve yumurta.
kız ben anteplıyımannen hamilelikte nasıl beslendi acep nisa.
çünkü damak tadımızın oluşması anne karnında annenin yediği şeylerden oluyormuş .
acaba annen çok mu aşerdi o dönem
kız ben anteplıyımanneme gelene kadar kanımdan baklava kebap akıyor benım tum genımı sarmıs burda yuruyuse cıkmıyorum farkındaysan cıkmam cıkamam nasıl cıkayım bır cıksam heryer katmercı kebapcı fırınlardan mis gıbı yemek kokusu cıkmamla hop +5 alır gelırım
annem bende cok kusmus 10 kılo vermıs
bende hamıleyken cok kusmus 14 kılo vermıstım benım kızda ıstahlı cunku o da anteplısen bızı ayrı tut bız normal ınsanlar gıbı degılız baska yıyoruz gercekten yemek ıcın dunyaya gelmısız
bastıramıyorum ıstahımı e uyaran kokularda var ev hava alsın dıye pencereyı acıyorum kokular ... komsular habıre bırseyler yapıyor kokular her yer yemek
benı burdan kurtarın durumum vahım
hahahahkız ben anteplıyımanneme gelene kadar kanımdan baklava kebap akıyor benım tum genımı sarmıs burda yuruyuse cıkmıyorum farkındaysan cıkmam cıkamam nasıl cıkayım bır cıksam heryer katmercı kebapcı fırınlardan mis gıbı yemek kokusu cıkmamla hop +5 alır gelırım
annem bende cok kusmus 10 kılo vermıs
bende hamıleyken cok kusmus 14 kılo vermıstım benım kızda ıstahlı cunku o da anteplısen bızı ayrı tut bız normal ınsanlar gıbı degılız baska yıyoruz gercekten yemek ıcın dunyaya gelmısız
bastıramıyorum ıstahımı e uyaran kokularda var ev hava alsın dıye pencereyı acıyorum kokular ... komsular habıre bırseyler yapıyor kokular her yer yemek
benı burdan kurtarın durumum vahım
ben orayı da kuruturumhahahah
ay sen bu taraflara taşın ege karadeniz iyidir . sebzeyi yer . yemekleri de öyle sizin oralar gibi enfesss değildir .
oooooo. kim istemez nisa yaa. hayalin gerçek olur inşallahben orayı da kuruturum
bız esımle cok tasınma derdıne dustuk kıbrısta unvde ogretım gorevlısı olacaktı gıdemedık cunku orda burdakı gıbı fırın falan yokmus ben yapamam mesela oyle fırınsız nasıl olur kı yanı ınsanlar fırın olmadan nasıl yasayabılıyor lahmacun falan tepsı de kebap nasıl yapılıyor bunlar gercekten bızım ıcın onemlı kıstaslar gıdecegım yerde fırın olmak zorunda
karadenızde eltımler yasıyor orda yasarım bak fırında var hemde bırsuru balık oh
benım hayalım ne bılıyor musun
bahcelı mustakıl bır ev evın ıcınde tas fırınıbahcesıne kendım sebzeler ekerım bana ozel kuyusu da olsun bahcesınde havuzu da olsun kucuk kıbar
kus evlerı kedı kopek evlerı koyarım bahcesıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?