afiyet olsun canım .Ben de limonlu suyumu hazırladım, oglen için haslanmis yumurta, suzme peynir ve az bi fındık ceviz hazirlicam kendime aksam da izgara et ve salata yicem...
Kahvaltim da protein tozu ve aminoasit tozlariyla hazirlanmis yulaf ezmesi olacak
Vallahi benim bildiğim kadarıyla kanserin zaten tam tedavisi var, ama ilac endüstrisi bunun ortaya cikmasina müsaade etmiyor... bu konuyla ilgili baya şey duyup okuduydumevet haklısın . dayım çok kendine bakmayan biri. çok sigara kullanıyor .
3 yıl önce by pas oldu. o dönemde de içti malesef.
bir de stres faktörü var tabi.
kanser hastalığını azaltacağını söylüyor bilim adamları. bilemiyorum ne derece doğru ama güvenmek istiyorum .
bazı bilim adamları kanser artacak derken bazıları artık kanser kalmayacak diyor .
Hemen arastiracagim cok merak ettimişlemin adı yağ çekme'ymiş .
kendisini takip ediyorum . inst. da aynı zamanda.
Derya köroğlu nun eşi.
faydaları ile ilgili
dönem dönem yaptım ama bıraktım yapmayı.
dün 600 ml hindistan cevizi yağı aldım .
bu işleme başlamak için .
Günaydın canım, sana da iyi haftalar dilerim
Eki Görüntüle 2591984
bugünün ganimetleri.
kavanozda kereviz salatası var , yoğurtlu.
limonu suyuma sıktım içiyorum .
diğerlerinden daha yemedim . kahvaltı yapamadım
evet haklısın . dayım çok kendine bakmayan biri. çok sigara kullanıyor .
3 yıl önce by pas oldu. o dönemde de içti malesef.
bir de stres faktörü var tabi.
kanser hastalığını azaltacağını söylüyor bilim adamları. bilemiyorum ne derece doğru ama güvenmek istiyorum .
bazı bilim adamları kanser artacak derken bazıları artık kanser kalmayacak diyor .
Allah rahmet eylesin .
AFİYET OLSUN CNM
BENDE YAPMADIM DA CCANIM İSTEMEZ HİÇ
BENDE YUMURTA PEYNİR CEVİZ VE YEŞİLİK VAR
CTESİ gecesi kuzenım eşinin kuzeni 36 yaşında yenik düştü vefat etti 2 ay içinde belli etmiş ama ne kanseri olduğunu bilmiyorum kaldı 2 tane çocuk rabbim dert verip derma aratmasın
Allah rahmet eylesin .
Allah çocuklara yardım etsin inşallah .
yani bi tam tarama mı yaptırmak lazım . arada bi , 2 yılda bi falan . yani biz de ihmalkarız
smeaar yaptırcam diye niyetlendim üzerinden 1 yıl geçti.
hala smeaar yaptırcam .
mamagrofi desen . onu 2 yıl önce yaptırdım . aman aman . bi daha yaptırmaya cesaret ister . yeni teknoloji bi şeyler çıkmışsa o zaman tamam derim yaptırırım .
check up yaptırmak lazım aslında. ama hep ihmal var bizlerde de.
kan tahlili yaptırcam diye niyetlendim üzerinden 2 yıl geçti neredeyse.
Günaydın arkadaşlar. Hepimize hayırlı, huzurlu bir hafta olsun inşallah
Ya bu oil pulling gerçekten müthiş, Ramazanda fırsattım oldukça yapmıştım, bütün gün ağzınızda gram o açlık kokusu olmuyor, aksine o hindistan cevizi aroması geliyor tüm gün. Hatta sanki acıkmamaya bile etkili olabilir mi? Ben en fazla 5 dk yapmışımdır, ama diş eti çekilmesine iyi geldiğini bilmiyordum, mutlaka tekrar başlayacağım. Hatırlatma için sağol Demircanooişlemin adı yağ çekme'ymiş .
kendisini takip ediyorum . inst. da aynı zamanda.
Derya köroğlu nun eşi.
faydaları ile ilgili
dönem dönem yaptım ama bıraktım yapmayı.
dün 600 ml hindistan cevizi yağı aldım .
bu işleme başlamak için .
evet açlık durumunu etkiliyor . illa sindirim ağızda başladığından o yağın bi kısmı sindiriliyordur . yutmasan bile.Ya bu oil pulling gerçekten müthiş, Ramazanda fırsattım oldukça yapmıştım, bütün gün ağzınızda gram o açlık kokusu olmuyor, aksine o hindistan cevizi aroması geliyor tüm gün. Hatta sanki acıkmamaya bile etkili olabilir mi? Ben en fazla 5 dk yapmışımdır, ama diş eti çekilmesine iyi geldiğini bilmiyordum, mutlaka tekrar başlayacağım. Hatırlatma için sağol Demircanoo
Bu arada asla lavaboya tükürmeyin, çöpeyoksa tıkanır giderler.
bi dönem ben de uyguladim bunuHemen arastiracagim cok merak ettim
hahahahah. canım benim yaaaay kızlar ne anlatcam sizeee gülelim birazz
ctesi gece yattım boynumda birşeyler yapışık bende kolyem sandım elimle hızla bir çektirdim çekirge imiş biz zıpladı duvarı bir çığlık oğlan geldi anne ne oldu diye ışığı yaktı duvarda yapışık terlik attım ora zıpladı baktım olacak gibi değil elektrik süpürgesi ile çektirdim süpürgeyi attım balkona sabah kalktım aşağı indim içini kapıcıya boşaltırdımm
sonra derki bundan mı korktunnn
dün pazarda yeşilik aldım onları tek tek yıkar dolaba atardım en son marul torbasını bir açtım içinde çekirgeeeealdım gibi çöpe tıktımmm koydun kapının önüne
oğlanda ne bu senın çekirge ile sınavın diyorrrrr
canım geçmiş olsun .yine hafta sonu bogaz agrim artti kötüyüm is yerindeyim ama zor duruyorum
kbb i aradim gel dediler 14:30 gibi gidip sira bekleyecegim.
sanirim antibiotiksiz gecmeyecek malesef.
Cuma baya ev Tasima iside vardi hala da bitmedi, sanirim vücuduma fazla yüklendim bu aralar.
elma sirkesi ile gargarada yaptim
canim tesekkür ederimcanım geçmiş olsun .
iyi yaptın gargara yapmışsın . elma sirkesi ile.
mevye ve sebzeyi günlük menülerine taze olarak koy .
kendini fazla yormuşsan, bünyede bi zayıflık da olmuşsa virüs fırsatını kolluyor böyle yorgunlukların
aman dikkat et cnm bence bir git bakalım nediyecekkyine hafta sonu bogaz agrim artti kötüyüm is yerindeyim ama zor duruyorum
kbb i aradim gel dediler 14:30 gibi gidip sira bekleyecegim.
sanirim antibiotiksiz gecmeyecek malesef.
Cuma baya ev Tasima iside vardi hala da bitmedi, sanirim vücuduma fazla yüklendim bu aralar.
elma sirkesi ile gargarada yaptim
hee gece boynunda olursahahahahah. canım benim yaaa
kız çekirgeden korkulur mu. ben ona sarılır yatarım kız .
evet ama bazı hastalıklar da antibiyotiksiz geçmiyor . bu da bi gerçek .canim tesekkür ederim
tam bir aydir gecmedi. düzeliyor gibi oluyor ama tekrar geliyor.
aslinda her seyden de bu aralar düzenli yemeye calisiyorum - anlamadim bende
antibiotikte almak istemiyorum - bakalim bugün Doktor ne diyecek.
hahahah.aman dikkat et cnm bence bir git bakalım nediyecekk
bende elma sirkesi suya karıştırıp içiyorum
hee gece boynunda olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?