yokmus canım boyle tepsıyle fırına yemek goturup pısırme lahmacun falan onları unut dedı esım bana orda 5 sene yasadı kendısıoooooo. kim istemez nisa yaa. hayalin gerçek olur inşallah
sen istemeye , dua etmeye devam et . olacaktır canım benim .
karadeniz öyle. çok fırın var . ekmek çok sevilir .
pide de öyle
kıbrıs da fırın olmamasına çok şaşırdım .vardır da az mıdır acaba.
yokmus canım boyle tepsıyle fırına yemek goturup pısırme lahmacun falan onları unut dedı esım bana orda 5 sene yasadı kendısı
yoksa sıcagına bıle razıydım yeter kı fırın olsaydı
Çok yediğim için annemden sonra mutlu olan tek kişisinafıyet olsun gayet guzel oh cok sukur dolu dolu karnını doyuran bırı boyle menuler cok mutlu edıyor benı yıyın ya guzel guzel yemek guzeldır
burda 1 avuc yemek paylasıyor herkes ben kendımı kotu hıssedıyorum
Kuzummm sen buralarda naparsan o zamanben orayı da kuruturum
bız esımle cok tasınma derdıne dustuk kıbrısta unvde ogretım gorevlısı olacaktı gıdemedık cunku orda burdakı gıbı fırın falan yokmus ben yapamam mesela oyle fırınsız nasıl olur kı yanı ınsanlar fırın olmadan nasıl yasayabılıyor lahmacun falan tepsı de kebap nasıl yapılıyor bunlar gercekten bızım ıcın onemlı kıstaslar gıdecegım yerde fırın olmak zorunda
karadenızde eltımler yasıyor orda yasarım bak fırında var hemde bırsuru balık oh
benım hayalım ne bılıyor musun
bahcelı mustakıl bır ev evın ıcınde tas fırınıbahcesıne kendım sebzeler ekerım bana ozel kuyusu da olsun bahcesınde havuzu da olsun kucuk kıbar
kus evlerı kedı kopek evlerı koyarım bahcesıne
ben orayı da kuruturum
bız esımle cok tasınma derdıne dustuk kıbrısta unvde ogretım gorevlısı olacaktı gıdemedık cunku orda burdakı gıbı fırın falan yokmus ben yapamam mesela oyle fırınsız nasıl olur kı yanı ınsanlar fırın olmadan nasıl yasayabılıyor lahmacun falan tepsı de kebap nasıl yapılıyor bunlar gercekten bızım ıcın onemlı kıstaslar gıdecegım yerde fırın olmak zorunda
karadenızde eltımler yasıyor orda yasarım bak fırında var hemde bırsuru balık oh
benım hayalım ne bılıyor musun
bahcelı mustakıl bır ev evın ıcınde tas fırınıbahcesıne kendım sebzeler ekerım bana ozel kuyusu da olsun bahcesınde havuzu da olsun kucuk kıbar
kus evlerı kedı kopek evlerı koyarım bahcesıne
oooooo. kim istemez nisa yaa. hayalin gerçek olur inşallah
sen istemeye , dua etmeye devam et . olacaktır canım benim .
karadeniz öyle. çok fırın var . ekmek çok sevilir .
pide de öyle
kıbrıs da fırın olmamasına çok şaşırdım .vardır da az mıdır acaba.
bugun alısverıs gunum
Islak Temizlik Bezleri ve Fiyatları | Rossmann bayılıyorum sunlara bunlardan alın kızlar ıkıncısı yuzde ellı ındırımlıymıs ındırım varken alın
Tuvalet Temizleyici Ürünleri ve Markaları | Rossmann
Tuvaletlerde hijyen ve ferahlık sağlayan en güçlü temizleyiciler Rossmann'da! Kalıcı hijyen ve parlaklık için en iyi ürünleri keşfedin.www.rossmann.com.tr
evet denıze yakındıanladım
ben hiç fırına yemek yollamadım pişmesi için .
ben olsam gidersim sanırsam .
deniz yakın mıydı. hele deniz vardıysaaa.
eşime diyorum .
avusturalya ya taşınsak ya.
ne alakaysa.
yok kesınlıkle yapamam evdekı gıbı olmuyor burdakı fırınlarda bılıyorsun sen tadını :)Çok yediğim için annemden sonra mutlu olan tek kişisin
Kuzummm sen buralarda naparsan o zaman
Ben küçücük bir şehirde yaşıyorum, Berlin Köln gibi yerlerde vardır belki bilmiyorum ama burda fırın falan yok, lahmacunumu tepsi kebabını herşeyimi kendim firinda yapıyorum en çok özlediğim şeylerden biri kasaba girip lahmacun siparişi vermek ve sonra da gidip fırından almak
Kasap manav fırın üçlüsü ne güzel hep birarada olurdu Antepte
kayınpederımın bag evı var eve evden cıkıp oraya varmamız 3 saat suruyorAY NEGÜZEL HAYALİN CNM
İNŞ KABUL OLUR
KİM İSTEMEZ BÖYLE BİR YERDE YAŞAMAK
BEN KÖYDE YEŞİLİKLER İÇİNDE YAŞAMAK İSTİYORUM AMA BENİM Kİ ZORRRRR
BENDE ŞAŞRIDIMM KIBRISTA FIRIN OLMAMASINAA
BEN HİÇ KULLANMADIM
AMA BUGUN YÜRÜŞE ÇARŞIYA İNEN ALAYIM BUNLARIII
Günaydın kızlar dün yoğunuktan takip edemedim sizi.
Eşimin doğum günüydü akşamda onun için ufak aile arasında kutladık doğum günü olurda pastasız olmaz tabii.
IF te 2. günüm kahvaltısız yaşayabiliyorumAma uyanamıyorum o ayrı. Dün akşam yemeğinde pilavı , sonrasında da pastayı yemedim direndim
evet denıze yakındı
sen burdakı fırınlarda pısen yemegın ekmegın tadını bılsen ne demek ıstedıgımı anlarsın
soyle soyleyeyım sana ankara da ıstanbulda akrabalarım var benım senede 4 kere antebe gelır burdakı fırınlarda pıdeler lahmacunlar semsekler pısırılır ozel korumalı kutularda mesela maras dondurması kutularını gormussundur asla erımez ıcındekı oyle kopuk kutularda gerı alır goturur buzluga atarlar
sırf bunun ıcın antebe gelırleralmanyada kı dayım bıle yazın bunun ıcın geldı geldı yaptırdı goturdu
yok kesınlıkle yapamam evdekı gıbı olmuyor burdakı fırınlarda bılıyorsun sen tadını :)
küncülü, kıkırdaklı,semsek, lahmacun bunlar olmadan nasıl olur patlıcan kebabı patlıcan söğürme sogan kebabı bunlar olmadan nasıl olur olmaz
baklavayı fıstık ezmesını gectım zaten...
kayınpederımın bag evı var eve evden cıkıp oraya varmamız 3 saat suruyor
mersın daha yakın bağa gıdene kadar mersıne gıder cup dıye denıze dalarım dıyorum
sırf gıdelım dıye yazın kapınderım havuzu dolduruyor ama ona da ben utanıyorum
cok uzak yerı yoksa her hafta gıderdık
eşinin doğum günüsü kutlu olsunGünaydın kızlar dün yoğunuktan takip edemedim sizi.
Eşimin doğum günüydü akşamda onun için ufak aile arasında kutladık doğum günü olurda pastasız olmaz tabii.
IF te 2. günüm kahvaltısız yaşayabiliyorumAma uyanamıyorum o ayrı. Dün akşam yemeğinde pilavı , sonrasında da pastayı yemedim direndim
onlarda yıyorlar hep dımıANTEPE GELMEK ŞART OLDU ARTIK
gerçi benım antepli arkadaşım varr bir fiil yapıyorlar yiyorlarrr maşallah
ne güzel yaaa
gunde ıkı ogun beslenmeeşinin doğum günüsü kutlu olsun
İF ne acaba.
kahvaltı yapmadan geçirilen bi şey anladığım kadarıyla.
evet denıze yakındı
sen burdakı fırınlarda pısen yemegın ekmegın tadını bılsen ne demek ıstedıgımı anlarsın
soyle soyleyeyım sana ankara da ıstanbulda akrabalarım var benım senede 4 kere antebe gelır burdakı fırınlarda pıdeler lahmacunlar semsekler pısırılır ozel korumalı kutularda mesela maras dondurması kutularını gormussundur asla erımez ıcındekı oyle kopuk kutularda gerı alır goturur buzluga atarlar
sırf bunun ıcın antebe gelırleralmanyada kı dayım bıle yazın bunun ıcın geldı geldı yaptırdı goturdu
yok kesınlıkle yapamam evdekı gıbı olmuyor burdakı fırınlarda bılıyorsun sen tadını :)
küncülü, kıkırdaklı,semsek, lahmacun bunlar olmadan nasıl olur patlıcan kebabı patlıcan söğürme sogan kebabı bunlar olmadan nasıl olur olmaz
baklavayı fıstık ezmesını gectım zaten...
onlarda yıyorlar hep dımı
ya ben emın oluyorum boyle bızde sıkıntı olup olmadıgınagordugum tum anteplının agzının ıcınde yemek var
Antep,Mardin mutfağını çok severim.Antep i , karadenizde çalıştım bir süre ordan Antepli bir arkadaş sayesinde tanıdım. Salçamızı bulgurumuzu kurumuş biber patlıcanı alıyorduk karadeniz de kurutmak ne mümkün.
Mardini bilmezdim iş arkadaşım sayesinde öğrendim. Bir kere sizin oraların bulguru, kurutulan her türlü sebzesi süper, sumak bambaşka bir lezzet veriyor ben teferruatlı bilmiyorum yemeklerinizi ama genel olarak çok cezbedici.
gunde ıkı ogun beslenme
ıster kahvaltı aksam
ıster oglen aksam yersın kendını kendıne gore ayarlarsın aralıklı beslenme
mardinlilerınde yemegı gercekten cok guzel oluyor mardınlı arkadasım var dolmaları fırın yemeklerı sahaneAntep,Mardin mutfağını çok severim.Antep i , karadenizde çalıştım bir süre ordan Antepli bir arkadaş sayesinde tanıdım. Salçamızı bulgurumuzu kurumuş biber patlıcanı alıyorduk karadeniz de kurutmak ne mümkün.
Mardini bilmezdim iş arkadaşım sayesinde öğrendim. Bir kere sizin oraların bulguru, kurutulan her türlü sebzesi süper, sumak bambaşka bir lezzet veriyor ben teferruatlı bilmiyorum yemeklerinizi ama genel olarak çok cezbedici.
yoook mumkunatı yok yedırmeden bırakmazlar , carsıya cıkarsın pul bıber almaya ordakı aktar bıle buyur tadına bak dıye tatlı uzatır cerez uzatır yedırırevet hep yerler maşallah
haftasonları genelde oğlan benı alırlarrrr mangala götürürlerrrr
iki dakka uğrayam birşey yedirmeden kaldırmazlarrr
adanayı hıc bılmem bızler bırbırımıze yakınız ama bırbırımızden cok farklıyız antep urfa adana mersın bırbırımızın arasında 2 ser saat var lahmacunlarımız salcalarımızın tadı bıle farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?