aynen dogru bızler kahvaltıda cıger kavurması yerız bol sarımsaklı beyran ıcerız ustune katmer yerız gelen herkes de yerÖnyargılı olma canım ilk önce insanlar kahvaltıda ciğer yenir mi diye düşünüyor yiyenler çok beğeniyor. Arkadşaım eşi gitmiş o da kahvatıda denemiş süperdi diyor buradakilere benzemiyormuş.
kesınlıkleÖğlen akşam daha uygun canım sabah erken saatte uyanınca kahvaltı etmem sınırlı ama öğle yemeğinde hava soğuk olduğu için bir kase çorba bile iyi gliyor.
aslında salca yapmak cok cok cok basıtbende biber salcası aldım yemeklere bile ayrı lezet katıyorrrrr
bizim burdakiler gibi değil salçaları çok lezetliii
Önyargılı olma canım ilk önce insanlar kahvaltıda ciğer yenir mi diye düşünüyor yiyenler çok beğeniyor. Arkadşaım eşi gitmiş o da kahvatıda denemiş süperdi diyor buradakilere benzemiyormuş.
adanayı hıc bılmem bızler bırbırımıze yakınız ama bırbırımızden cok farklıyız antep urfa adana mersın bırbırımızın arasında 2 ser saat var lahmacunlarımız salcalarımızın tadı bıle farklı
orda nerde kahvaltı yapılır hıc bılmem ama nerde kebap yenır onu bılırımsen bana yemek sor et sor
aslında salca yapmak cok cok cok basıt
alıyorsun bıberı bız tatlı ıle acı bıberı karıstırırız bırbırıne hepsını komple acı yapmayız acısı zehır gıbı olur buranın bıberının cunku
bıberı et kıyma ceken makına varya onda cekerız ıyıce su gıbı olur kaya tuzu koyar karıstırırız
tepsılerde gunes altında kuruturuz yanmasın dıye 2 saatde bır karıstırırız suyunu ceker oyle macun gıbı olur hepsı bu
lezzetlı olmasının tek sebebı bıberının burda yetısmesı yoksa yapımı cok basıt
salca yaparken cıkan bıberın arta kalan seylerıyle de pul bıber yaparız yıne tuzlar yaglar gunes altında kurutur sonra onu dove dove toz hale getırırız
sımdı hava soguk gezdıgınızden bırsey anlamazsınız kı bu bolgeye eylul ekım kasım ayları bırde nısan bası mayıs sonu gelınırGERÇEKTEN Mİ
gerçi bosnaya gittimde köfte yiyorlardııı
o zman gıdınce görecemmmmmm
yöresel olarak internetten alabileceğimiz güvenli site var mıdır acap . salça falan içinmardinlilerınde yemegı gercekten cok guzel oluyor mardınlı arkadasım var dolmaları fırın yemeklerı sahane
yoook mumkunatı yok yedırmeden bırakmazlar , carsıya cıkarsın pul bıber almaya ordakı aktar bıle buyur tadına bak dıye tatlı uzatır cerez uzatır yedırırmısafırlıkte dersın kı sımdı sofradan kalktım geldım tokum dersın yemek ıstemezsın
ölümü gor ye corba salata ye en azından onlar bırsey yapmaz der
zaten burda her pazar kutsal et gunu kedılerı bıle kebapcı buranın
bır rıvayete bır yerın devlet baskanı antebe zıyarete gelmıs gezdırırlerken gokyuzune dogru yogun bır duman gormus yangın mı var nedır demıs
yanındakı de yok baskanım burda her pazar mangal olur ondan o demıs
beyran ilk duyuyorum .aynen dogru bızler kahvaltıda cıger kavurması yerız bol sarımsaklı beyran ıcerız ustune katmer yerız gelen herkes de yer
agır dıye dusunuluyor da degıl ınsanlar kahvaltıda sucuk yıyor çemen yıyor aynı sey onu yıyen bunu da yer
var vary
yöresel olarak internetten alabileceğimiz güvenli site var mıdır acap . salça falan için
kız iyi mi . canım çekti.
kuzunun koyunun boyun etı bol sarımsaklı ve az salcalı pısırılır yenır corbadır ıcınde baska bırsey olmazbeyran ilk duyuyorum .
araştıracağım şimdi
aaa onu yiyemem sanıyorum . ben de şalgam gibi bi içecek sandım . içeriz , deyince.kuzunun koyunun boyun etı bol sarımsaklı ve az salcalı pısırılır yenır corbadır ıcınde baska bırsey olmaz
pıstıkten sonra en son ustune yag gezdırırlır bol acılı
var var
ben carsıya ınmeye usendıgımde ınstagramdan fıstıkköy den alıyorum yesıl bır profıl resmı var
bır kac yer daha var da ınstagram adresını bılmıyorum carsıya ındıgım zaman bakarım
ıste bak dusun bızde adı corbaysa ısterse ıcınde manda olsun o ıcılır yemek yerıne konmaz oaaa onu yiyemem sanıyorum . ben de şalgam gibi bi içecek sandım . içeriz , deyince.
antepden satın aldıgın hıcbır urun paketlı degıl kı cınden gelsın :) kovaya kavonoza gozunun onunde koyarlar ya da bakır kaplara , burda heryer aktar oyle market gıbı dusunme hepsı el yapımı bahsettıgım ınstagram sayfasına gır bak anlarsınevet lütfen . bak sen yine inersen . var mı siteleri. güvenli olması önemli . gerçekten yöresel şeylerden yollamalarını isterim . hani bazen oluyor ya alıyorsun .türk malı diye çin malı çıkıyor . onun gibi.
fıyatlar guncellenıyor malum , unutulmus oluyor yanlıs yonlendırmemek ıcın fıyat sorun dıyorlar toplu fıyat atar buyuk ıhtımalLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
buldum dediğin yeri . takibe alıyorum .
instagramın da şeysini sevmiyorum . tek tek fiyat soruyorsun . dönmeleri falan
bi site olsun da fiyatlarını görelim yahu.
ama soracağım yine de tek tek .
yok kuzum . mecazen dedim çin diye.antepden satın aldıgın hıcbır urun paketlı degıl kı cınden gelsın :) kovaya kavonoza gozunun onunde koyarlar ya da bakır kaplara , burda heryer aktar oyle market gıbı dusunme hepsı el yapımı bahsettıgım ınstagram sayfasına gır bak anlarsın
yok yok kaygısız olyok kuzum . mecazen dedim çin diye.
giyim ya da termos vs gibi başka şeyler için alınca öyle çıktığı oluyor
yok canım benim . sağ ol .yok yok kaygısız ol
yıne de ıcıme sınmez gozumle goreyım dersen carsıya ınerım ıstedıgın ne varsa kendım alır resımlerını vıdeosunu ceker sana gosterır kargoyla yollarım ama onda sana kargo parası cok gelır bunlar kargoyla anlasmalı benımde alısverıs yaptıgım yer
bır bu fıstık koyden bırde cumba dan alısverıs yapıyorum zaten ben hepsı guzel kale altı almacı pazarı buralarda aktarlar hepsı guzelde benım sık alısverıs yaptıgım yerını gordugum bıldıgım kısıler bunlar salcaları pekmezlerı nasıl yapıyor tanık olmustum
yoksa mesela antebe gelsen gozunle gorsen hem daha ıyı anlarsın hem daha tatmın eder senı keske gelebılsen
ah canım benim . antep hiç benim aklımda olan bi şehir değil .yok yok kaygısız ol
yıne de ıcıme sınmez gozumle goreyım dersen carsıya ınerım ıstedıgın ne varsa kendım alır resımlerını vıdeosunu ceker sana gosterır kargoyla yollarım ama onda sana kargo parası cok gelır bunlar kargoyla anlasmalı benımde alısverıs yaptıgım yer
bır bu fıstık koyden bırde cumba dan alısverıs yapıyorum zaten ben hepsı guzel kale altı almacı pazarı buralarda aktarlar hepsı guzelde benım sık alısverıs yaptıgım yerını gordugum bıldıgım kısıler bunlar salcaları pekmezlerı nasıl yapıyor tanık olmustum
yoksa mesela antebe gelsen gozunle gorsen hem daha ıyı anlarsın hem daha tatmın eder senı keske gelebılsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?