Sağlıklı beslenirken;

aynen dogru bızler kahvaltıda cıger kavurması yerız bol sarımsaklı beyran ıcerız ustune katmer yerız gelen herkes de yer
agır dıye dusunuluyor da degıl ınsanlar kahvaltıda sucuk yıyor çemen yıyor aynı sey onu yıyen bunu da yer

Öğlen akşam daha uygun canım sabah erken saatte uyanınca kahvaltı etmem sınırlı ama öğle yemeğinde hava soğuk olduğu için bir kase çorba bile iyi gliyor.
kesınlıkle
bende oyle ıkı ogun beslenıyorum sabah cok acıktıgım ıcın kahvaltı yapıyorum bazen hıc acıkmıyorum gunde tek ogun yedıgım bıle oluyor

bende biber salcası aldım yemeklere bile ayrı lezet katıyorrrrr
bizim burdakiler gibi değil salçaları çok lezetliii
aslında salca yapmak cok cok cok basıt
alıyorsun bıberı bız tatlı ıle acı bıberı karıstırırız bırbırıne hepsını komple acı yapmayız acısı zehır gıbı olur buranın bıberının cunku
bıberı et kıyma ceken makına varya onda cekerız ıyıce su gıbı olur kaya tuzu koyar karıstırırız
tepsılerde gunes altında kuruturuz yanmasın dıye 2 saatde bır karıstırırız suyunu ceker oyle macun gıbı olur hepsı bu
lezzetlı olmasının tek sebebı bıberının burda yetısmesı yoksa yapımı cok basıt

salca yaparken cıkan bıberın arta kalan seylerıyle de pul bıber yaparız yıne tuzlar yaglar gunes altında kurutur sonra onu dove dove toz hale getırırız

GERÇEKTEN Mİ

gerçi bosnaya gittimde köfte yiyorlardııı

o zman gıdınce görecemmmmmm

ay negüzel yaaaaa
annemde kendi yapar ama nebileyim daha lezzetli geldi sizin salçaaaaa

GERÇEKTEN Mİ

gerçi bosnaya gittimde köfte yiyorlardııı

o zman gıdınce görecemmmmmm
sımdı hava soguk gezdıgınızden bırsey anlamazsınız kı bu bolgeye eylul ekım kasım ayları bırde nısan bası mayıs sonu gelınır
gerı kalan aylar ya cehennem ya buzul devrı

y
yöresel olarak internetten alabileceğimiz güvenli site var mıdır acap . salça falan için

kız iyi mi . canım çekti.

beyran ilk duyuyorum .
araştıracağım şimdi

y

yöresel olarak internetten alabileceğimiz güvenli site var mıdır acap . salça falan için

kız iyi mi . canım çekti.
var var
ben carsıya ınmeye usendıgımde ınstagramdan fıstıkköy den alıyorum yesıl bır profıl resmı var
bır kac yer daha var da ınstagram adresını bılmıyorum carsıya ındıgım zaman bakarım

beyran ilk duyuyorum .
araştıracağım şimdi
kuzunun koyunun boyun etı bol sarımsaklı ve az salcalı pısırılır yenır corbadır ıcınde baska bırsey olmaz
pıstıkten sonra en son ustune yag gezdırırlır bol acılı

evet lütfen . bak sen yine inersen . var mı siteleri. güvenli olması önemli . gerçekten yöresel şeylerden yollamalarını isterim . hani bazen oluyor ya alıyorsun .türk malı diye çin malı çıkıyor . onun gibi.

aaa onu yiyemem sanıyorum . ben de şalgam gibi bi içecek sandım . içeriz , deyince.
ıste bak dusun bızde adı corbaysa ısterse ıcınde manda olsun o ıcılır yemek yerıne konmaz o
karın doyurmak ıcın degıl yanı maksat ıc ısıtsın

buldum dediğin yeri . takibe alıyorum .

instagramın da şeysini sevmiyorum . tek tek fiyat soruyorsun . dönmeleri falan

bi site olsun da fiyatlarını görelim yahu.

ama soracağım yine de tek tek .

antepden satın aldıgın hıcbır urun paketlı degıl kı cınden gelsın :) kovaya kavonoza gozunun onunde koyarlar ya da bakır kaplara , burda heryer aktar oyle market gıbı dusunme hepsı el yapımı bahsettıgım ınstagram sayfasına gır bak anlarsın

fıyatlar guncellenıyor malum , unutulmus oluyor yanlıs yonlendırmemek ıcın fıyat sorun dıyorlar toplu fıyat atar buyuk ıhtımal

yok kuzum . mecazen dedim çin diye.
giyim ya da termos vs gibi başka şeyler için alınca öyle çıktığı oluyor

yok kuzum . mecazen dedim çin diye.
giyim ya da termos vs gibi başka şeyler için alınca öyle çıktığı oluyor
yok yok kaygısız ol
yıne de ıcıme sınmez gozumle goreyım dersen carsıya ınerım ıstedıgın ne varsa kendım alır resımlerını vıdeosunu ceker sana gosterır kargoyla yollarım ama onda sana kargo parası cok gelır bunlar kargoyla anlasmalı benımde alısverıs yaptıgım yer
bır bu fıstık koyden bırde cumba dan alısverıs yapıyorum zaten ben hepsı guzel kale altı almacı pazarı buralarda aktarlar hepsı guzelde benım sık alısverıs yaptıgım yerını gordugum bıldıgım kısıler bunlar salcaları pekmezlerı nasıl yapıyor tanık olmustum
yoksa mesela antebe gelsen gozunle gorsen hem daha ıyı anlarsın hem daha tatmın eder senı keske gelebılsen

yok canım benim . sağ ol .
hazır sitesi varken .
sen güvenli dedin ya . tamamdır .
zaten titiz olduğunu da biliyoruz artık yiyecekler konusunda. alacağım bu dediğin yerden . sordum fiyat . haber bekliyorum .

salça çoook severim .ekmek üstü .

ah canım benim . antep hiç benim aklımda olan bi şehir değil .
yani hiç düşünmedik ki antep e gidelim .

Tabi kim bilir . zaman ne gösterir . kısmet .

şu cumba yı da takibe alayıorum hemen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…