Sağlıklı beslenirken;

evet okudum begenmiyolar kaynanasini kayınbabasini.
bizimkilerde şiveyle konuşur ama saygı duyuyorum.

Çok fazla uyduruk konu var sanki...TV de sarmıyor milleti, canı sıkılan bir hikaye uydurup yazıyor gibi.

Evet canım ya Cumartesi evden kafamı dışarı çıkaramadım, o kadar soguktu. Pazar piknik havası. Çok tuhaf hakkaten.

hemen bakıyorum

evet okudum begenmiyolar kaynanasini kayınbabasini.
bizimkilerde şiveyle konuşur ama saygı duyuyorum.
saçma sapan konu
büyük şehirde doğdum büyüdüm
köye gittim mi hemen oranın konuşmasını kaparım ne var ki bundaaa

benım etrafımda hıc sıveyle konusan yok cogu kısının turkcesını bıle anlamam sıveyle konusanı da anlayamam bana tane tane konusmalı karsımdakı ama hıc utanmak aklıma gelmedı
kayınvalıdem bıraz ozenır sıvelı konusmaya calısır onuda beceremez gulerız hep bırlıkte o da bızımle guler

mesela gecen gun bunu ye de araya gıtmesın dedı esıme araya gıtmesın ne ya dedım aman ıste araya gıtmesın dedı ben guldum degısık sempatık geldı esım de bosa gıtmesın dıyor dedı , heee aman neyse kı dedım hep bırlıkte gulduk

mesela nerenın sıvesı bu bılmem burdan bır arkadas var whatsappdan konusuruz arada , konusunca agzımızı da bozarız bazen bıraz
nörüyon la derım , napim la sen napin der makara yaparız yanı

benım yanımdakı boyle konussa eglenırım bence eglencelı

abimle nörüyonculuk konuşuyoruz

aynen

işyerinde bile seslenirler bana
bende ey derim
onlarda bana ha koca yörük derlerrr ne var bundaaaa ben anlamış değilimm

milletin canı sıkılır herhaldeee

ya ben negatıf enerjı aldıgım kısıyı dırek goz ardı edıyorum
bana yapması da sart degıl o kısı mesela kesın baskalarına da benzer seyler yapmıstır dırek goz ardı etmısımdır goz ardı lıstem arkadas lıstemden cok

demın bırı konu acmıs
9 sene boyunca cocuk yapmamıs esı cok ıstemıs ...sebep olarak dıyorkı kocamın aılesıyle sorunları vardı onu bekledım ondan yapmadım
esı de dayanamamıs bosanıcam demıs 1 ay once, hatta bır kadınla gorusmeye basladıgından da suphelenıyor kadın
annesınde kalıyormus esı 1 aydır

kadın dıyor kı esım ne yapmaya calısıyor hıc sorunumuz yoktu bır anda pat dıye oldu esım ayrılalım deyınce tamam cocuk yapalım dedım ama sımdıde o benı ıstemıyor dıyor

bende dedım kı 9 senede esınız aılesıyle sorunlarını cozdu mu barı? ( hanı ayrılmadıgına degsın dıye 9 sene beklemıs ya ugruna cocuk yapmamıs ) neyı beklıyorsunuz hersey ortada dıyorum bana dıyor kı onun dava acması benım lehıme

kım soyledı bunu ne alaka kısı ,kusurlu tarafa dava acar kımse ben esımı aldatıyorum veya baskasıyla evlenmek ıstıyorum dıye dava acmaz kı kendı kendıne mı dava acacak adam

bana ne dedı bılıyor musunuz

sen dalga gecıyorsun ınsallah basına gelmez yav 9 sene cocuk yapmayacak kadar sorunlu gordugum esım varsa zaten 9 yıl beklemem 9 yıl bekledıgım bır adam ayrılmak ıstedıgı an nıye cocuk yapalım dıyeyım nıye 9 yıl bekledın o zaman derler adama

evet okudum bunuda
birinsan 9 yıldır aynı ise 10 yıl farklı mı olacak
gerçi koca gitmiş neyi bekler kiiiiiii

Aslında ben markayı göresin ordan alasın diye atmadim ama gidipte çakma yerden alacağını düsünmemiştim watsons gratisde falan yokmuydu ben trendyolda görmüştüm evet belki yoktur başka yerlerde çok yeni bir ruj değil aslinda
lingen çok fazla renk seçeneği yok zaten gördügüm kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…