Çok şükür canım, ben de iyiyim. Biraz uykusuzluğun verdiği sersemlik var, bi de boğazlar kızarmış, onun harici herşey yolunda.
Bdv 2020 de çok çılgın oldu hakkaten
evet okudum begenmiyolar kaynanasini kayınbabasini.ınsanların gıttıkce zeka sevıyesı dusuyor hızla ama yok boyle bır ıvme
demın oyle konular okudum kı once yazmayayım dedım cıktım gerı gırdım yazayım da dısardan okuyan anlar belkı dıye
gercekten cok degısık ınsanlar var bazen ınanasım gelmıyor bu kadar olamaz ya saka olmalı falan dıyorumbu bazı ınsanlar nerde yasıyor nerde calısıyor kımın anası bacısı kardesı valla cok merak edıyorum
Çok fazla uyduruk konu var sanki...TV de sarmıyor milleti, canı sıkılan bir hikaye uydurup yazıyor gibi.ınsanların gıttıkce zeka sevıyesı dusuyor hızla ama yok boyle bır ıvme
demın oyle konular okudum kı once yazmayayım dedım cıktım gerı gırdım yazayım da dısardan okuyan anlar belkı dıye
gercekten cok degısık ınsanlar var bazen ınanasım gelmıyor bu kadar olamaz ya saka olmalı falan dıyorumbu bazı ınsanlar nerde yasıyor nerde calısıyor kımın anası bacısı kardesı valla cok merak edıyorum
hemen bakıyorumsabah bende okudum bir konu
Eş ailesinden bazen çok utanıyorum...
İyi geceler arkadaşlar. Ben genel olarak kayınvalidem ve kayınbabamdan hatta zaman zaman kendi ailemden utanıyorum. Bu utanma onların yaşadıkları yer veya maddi durumlarıyla da ilgili değil. Her iki aile de ilçede yaşıyor. Hem babam hem kayınpederim hala memur. Annem e kayınvalidem ikisi de ev...www.kadinlarkulubu.com
bende baya yazmak istedim ama
milletin işi gücü yok zaar yada beterin beterini görmemiş
evet okudum begenmiyolar kaynanasini kayınbabasini.
bizimkilerde şiveyle konuşur ama saygı duyuyorum.
yani köyde yaşamayan bilmez.. bence uyduruk konu..saçma sapan konu
büyük şehirde doğdum büyüdüm
köye gittim mi hemen oranın konuşmasını kaparım ne var ki bundaaa
hemen bakıyorum
yani köyde yaşamayan bilmez.. bence uyduruk konu..
bizimkiler herşey söler
günne der annem anlami çagir demekmiş
sabah bende okudum bir konu
Eş ailesinden bazen çok utanıyorum...
İyi geceler arkadaşlar. Ben genel olarak kayınvalidem ve kayınbabamdan hatta zaman zaman kendi ailemden utanıyorum. Bu utanma onların yaşadıkları yer veya maddi durumlarıyla da ilgili değil. Her iki aile de ilçede yaşıyor. Hem babam hem kayınpederim hala memur. Annem e kayınvalidem ikisi de ev...www.kadinlarkulubu.com
bende baya yazmak istedim ama
milletin işi gücü yok zaar yada beterin beterini görmemiş
evet okudum begenmiyolar kaynanasini kayınbabasini.
bizimkilerde şiveyle konuşur ama saygı duyuyorum.
saçma sapan konu
büyük şehirde doğdum büyüdüm
köye gittim mi hemen oranın konuşmasını kaparım ne var ki bundaaa
abimle nörüyonculuk konuşuyoruzbenım etrafımda hıc sıveyle konusan yok cogu kısının turkcesını bıle anlamam sıveyle konusanı da anlayamam bana tane tane konusmalı karsımdakıama hıc utanmak aklıma gelmedı
kayınvalıdem bıraz ozenır sıvelı konusmaya calısır onuda beceremez gulerız hep bırlıkte o da bızımle guler
mesela gecen gun bunu ye de araya gıtmesın dedı esımearaya gıtmesın ne ya dedım aman ıste araya gıtmesın dedı ben guldum degısık sempatık geldı esım de bosa gıtmesın dıyor dedı , heee aman neyse kı dedım hep bırlıkte gulduk
mesela nerenın sıvesı bu bılmem burdan bır arkadas var whatsappdan konusuruz arada , konusunca agzımızı da bozarız bazen bıraz
nörüyon la derım dırek napim la sen napin der makara yaparız yanı
benım yanımdakı boyle konussa eglenırımbence eglencelı
benım etrafımda hıc sıveyle konusan yok cogu kısının turkcesını bıle anlamam sıveyle konusanı da anlayamam bana tane tane konusmalı karsımdakıama hıc utanmak aklıma gelmedı
kayınvalıdem bıraz ozenır sıvelı konusmaya calısır onuda beceremez gulerız hep bırlıkte o da bızımle guler
mesela gecen gun bunu ye de araya gıtmesın dedı esımearaya gıtmesın ne ya dedım aman ıste araya gıtmesın dedı ben guldum degısık sempatık geldı esım de bosa gıtmesın dıyor dedı , heee aman neyse kı dedım hep bırlıkte gulduk
mesela nerenın sıvesı bu bılmem burdan bır arkadas var whatsappdan konusuruz arada , konusunca agzımızı da bozarız bazen bıraz
nörüyon la derım , napim la sen napin der makara yaparız yanı
benım yanımdakı boyle konussa eglenırımbence eglencelı
ayni ben.kim olursa olsun gittim yerde neresi olursa olsun tek aradım şey GÜLER YÜZZZ başka da hiçbirşey aramam
hayat böyle konuları dert edecek kadar çok kısaaaaaa
ya ben negatıf enerjı aldıgım kısıyı dırek goz ardı edıyorum
demın bırı konu acmıs
9 sene boyunca cocuk yapmamıs esı cok ıstemıs ...sebep olarak dıyorkı kocamın aılesıyle sorunları vardı onu bekledım ondan yapmadım
esı de dayanamamıs bosanıcam demıs 1 ay once, hatta bır kadınla gorusmeye basladıgından da suphelenıyor kadın
annesınde kalıyormus esı 1 aydır
kadın dıyor kı esım ne yapmaya calısıyorhıc sorunumuz yoktu bır anda pat dıye oldu esım ayrılalım deyınce tamam cocuk yapalım dedım ama sımdıde o benı ıstemıyor dıyor
bende dedım kı 9 senede esınız aılesıyle sorunlarını cozdu mu barı? ( hanı ayrılmadıgına degsın dıye 9 sene beklemıs ya ugruna cocuk yapmamıs) neyı beklıyorsunuz hersey ortada dıyorum bana dıyor kı onun dava acması benım lehıme
kım soyledı bunu ne alaka kısı ,kusurlu tarafa dava acar kımse ben esımı aldatıyorum veya baskasıyla evlenmek ıstıyorum dıye dava acmaz kıkendı kendıne mı dava acacak adam
bana ne dedı bılıyor musunuz
sen dalga gecıyorsun ınsallah basına gelmezyav 9 sene cocuk yapmayacak kadar sorunlu gordugum esım varsa zaten 9 yıl beklemem 9 yıl bekledıgım bır adam ayrılmak ıstedıgı an nıye cocuk yapalım dıyeyım nıye 9 yıl bekledın o zaman derler adama
Ne Yapmak İstediğini Çözen Yok
Keşke beklerken kendinizi garantiye aldaydınız. Şimdi de maddi açıdan garantiye alın. Geçmişe yönelik ödediği kredileri vs gösterebilirsiniz. Bir avukatla konuşun, hazırlıklı olun, eşiniz her an size daha kötü bir süpriz yapabilir. Yalancı biri, başkasını yedeğe almış, maddi açıdan da sizi...www.kadinlarkulubu.com
ya benım lınkını attıgım satıcı cakma satıyormus aynı satıcıdan aldıysan ondan olmustur
bibi kendısı bır lınk atmıstı ama telefondan atmıstı, bende bılgısayardan genıs genıs bakayım dedım onun lınkını acamadım dırek verdıgı markanın ısmını arattım , bibinin attıgı lınkten bayaaa ucuz bır fıyatla da bulunca sazan gıbı atladım
geldı bugun gerı ıade ettım ben cunku çakma geldı , bibinin banı bıtıpde buraya geldıgınde dıyecek kızım sana ben lınk attım sen gıttın nıye baskasından aldın dıyevalla ınstagramdan gelen lınkı ben bılgısayarda trendyoldan aratamadım beceremedım ne bılem
surmedıysen eger ıade alırlar kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?