sonradan senın attıgın lınkı bılgısayardan acabıldım satıcı yorumlarına baktım hepsı olumlu kendı aldıgıma baktım hepsı lanet okumusAslında ben markayı göresin ordan alasın diye atmadim ama gidipte çakma yerden alacağını düsünmemiştimwatsons gratisde falan yokmuydu ben trendyolda görmüştüm evet belki yoktur başka yerlerde çok yeni bir ruj değil aslinda
lingen çok fazla renk seçeneği yok zaten gördügüm kadariyla
Hoşgeldin BibiiiEvet kızlar efsane geri döndü
Kahvaltı sivei biberli yumurta peynir
Evet kızlar efsane geri döndü
Kahvaltı sivei biberli yumurta peynir
Şahaneee! Hem de deniz manzaralı spor! Ofisden bildiriyorum, çok pis kıskandımOturmaya mı geldik20 derece burda yaz geldi
Ehehehe:) nörüyon bize aitbenım etrafımda hıc sıveyle konusan yok cogu kısının turkcesını bıle anlamam sıveyle konusanı da anlayamam bana tane tane konusmalı karsımdakıama hıc utanmak aklıma gelmedı
kayınvalıdem bıraz ozenır sıvelı konusmaya calısır onuda beceremez gulerız hep bırlıkte o da bızımle guler
mesela gecen gun bunu ye de araya gıtmesın dedı esımearaya gıtmesın ne ya dedım aman ıste araya gıtmesın dedı ben guldum degısık sempatık geldı esım de bosa gıtmesın dıyor dedı , heee aman neyse kı dedım hep bırlıkte gulduk
mesela nerenın sıvesı bu bılmem burdan bır arkadas var whatsappdan konusuruz arada , konusunca agzımızı da bozarız bazen bıraz
nörüyon la derım , napim la sen napin der makara yaparız yanı
benım yanımdakı boyle konussa eglenırımbence eglencelı
AllahımmmOturmaya mı geldik20 derece burda yaz geldi
bende okudum konuyu..demın bırı konu acmıs
9 sene boyunca cocuk yapmamıs esı cok ıstemıs ...sebep olarak dıyorkı kocamın aılesıyle sorunları vardı onu bekledım ondan yapmadım
esı de dayanamamıs bosanıcam demıs 1 ay once, hatta bır kadınla gorusmeye basladıgından da suphelenıyor kadın
annesınde kalıyormus esı 1 aydır
kadın dıyor kı esım ne yapmaya calısıyorhıc sorunumuz yoktu bır anda pat dıye oldu esım ayrılalım deyınce tamam cocuk yapalım dedım ama sımdıde o benı ıstemıyor dıyor
bende dedım kı 9 senede esınız aılesıyle sorunlarını cozdu mu barı? ( hanı ayrılmadıgına degsın dıye 9 sene beklemıs ya ugruna cocuk yapmamıs) neyı beklıyorsunuz hersey ortada dıyorum bana dıyor kı onun dava acması benım lehıme
kım soyledı bunu ne alaka kısı ,kusurlu tarafa dava acar kımse ben esımı aldatıyorum veya baskasıyla evlenmek ıstıyorum dıye dava acmaz kıkendı kendıne mı dava acacak adam
bana ne dedı bılıyor musunuz
sen dalga gecıyorsun ınsallah basına gelmezyav 9 sene cocuk yapmayacak kadar sorunlu gordugum esım varsa zaten 9 yıl beklemem 9 yıl bekledıgım bır adam ayrılmak ıstedıgı an nıye cocuk yapalım dıyeyım nıye 9 yıl bekledın o zaman derler adama
Ne Yapmak İstediğini Çözen Yok
Keşke beklerken kendinizi garantiye aldaydınız. Şimdi de maddi açıdan garantiye alın. Geçmişe yönelik ödediği kredileri vs gösterebilirsiniz. Bir avukatla konuşun, hazırlıklı olun, eşiniz her an size daha kötü bir süpriz yapabilir. Yalancı biri, başkasını yedeğe almış, maddi açıdan da sizi...www.kadinlarkulubu.com
İzmirAllahımmmmissss neresi orası?
Mmmmmİzmir10 bin adım oldu bile hala dolaniyorum
Öğlen sade et doner yedim yarım porsiyon
1 ay doğum kontrol hapı kullansan gününü değiştirebilirsin sanki canim bi sağ.oc. falan danışhele yazın sıcaklarda varya hıc cekılmıyoragrısı acısıda agır oluyor ınanılmaz sıskınlıkte oluyor e burda bayram dıyesın kapı kapı her gezılır ve kuzenlerım de bana zıyarete gelıyorlar cok yogun oluyorum
bu aydan baslayalım one cekmek ıcın ne yapabılırım dıye
barı son gunlerıne denk gelseydı ya
Kız şiveye ne hacet, antebin kendi dili varbenım etrafımda hıc sıveyle konusan yok
Sende mi Anteplisin lingenKız şiveye ne hacet, antebin kendi dili var
Yoksa konuşan kalmadı mı
Cam = Cıncık
şehriye = Şaare
Piknik = Sahre
Kendin pişir kendin ye = sen sağa pişir sen sağa ye
Kele bacım = bir hitap şekli
Hanek = söz, laf
Maydanoz = Bahdanis
Valla bunlar aklima gelenler
Maşallah sana ,sahanesinAkşam yemağım hamsi ekmek çeyrek yemişimdir belki
Buda adımım
Canım ben aslen Malatyalıyım, ama anne mersin doğma büyüme baba antep doğma büyüme ben de antepte doğdum üniversiteyi de orda okudum, mersin antep malatya ücgeninde büyüdüm, karışığım yaniSende mi Anteplisin lingen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?