Sağlıklı beslenirken;

lingen roberto cavalli nero parfum ıcın ne dusunuyorsun sıyah olan
elımde var ama onu da acmadım daha kokusu nasıl acaba
@demirleke ooo tam adamı varmıs burda kokuları sana sorarız o zaman hazır bılen varken ;:)

büyüdükten sonra özlersin bu hallerini canımm

şimdi benım oğlanın ha varlığı ha yokluğuuuu

sen tom ford vanilla da seversın o zaman :)
bilmiyorum onu.
10 gün önce gittim yine parfümeriye .
dedim vanilya kokusu arıyorum .
kalmadı! dedi.
(yeme beni ) dedim içimden . hemen cevap verdi çünkü . bi bakınmadı bile.
sonra dedi ki . en çok vanilya soruluyor . en çok o satıyor da ondan biliyorum

dediğin kokuyu bakayım .
benim için çok farketmiyor sanki marka. vanilya koksun yeter .

ay ben çok çektim kabızlığı allahım kımseye vermesin

bende nezaman spora yürüşe başaladım o zman çözüldü benımde

belki benım bağırsaklarda ona inan dı deseneee

büyüdükten sonra özlersin bu hallerini canımm

şimdi benım oğlanın ha varlığı ha yokluğuuuu
haklısın . büyük olan baya baya kenara çekti kendini. ağırlaştı. öyle çıldırtmıyor artık .

ama diğer iki küçük zibidi.
eve girdiğim andan itibaren . sanki 2 pazarlamacı yakana yapışır da seni bunaltır ya . aynen o durumda hissediyorum .
büyük de öyleydi . duruldu şükür .
benim çocuklardan iyi pazarlamacı olur ,diyorum yasemincim.

ya koku uzmanını bulmak gercekten zor
seneler once dedım kı hanı bana tenıme tarzıma hangı kokuyu onerırsınız yasım ten rengım meslegım bır ımaj sonucta koku kımlık gıbı bırsey
sokakta 10 adamdan 9 unun koktugu kokuları gosterdı en cok satanları yanı
e ıstesem gıder sunu ver der alırdım bak guya sordum

cogu bılmıyor
sıgara kullanıyor musun parfum ıceren sampuan kullanıyor musun aynı parfulun kremı var mı parfum kremle daha kalıcı zırveye ulastırmak varken ... hersey bırbırıyle baglantılı
dusunsene dalın ıle yıkanan bırını guccı rush parfum kullandıgını kel alaka

koku uzmanı da yokkı ... keske bana parfumu okuyan bırı denk gelse

tabı canım hareketler es zamanlı tercıh edıldıyse daha cok etkı eder
mesela bazen 2 gunde bır bazen ayda bır spor yapana etkı etmez duzenlı aralıklarla spor yapana fayda eder cunku 2-3 gun sure ıstıyor zaman tanı bana dıyor bagırsak :)

senin bağırsaklar spor istiyormuş . onlara da spor yaptır bari

Son düzenleyen: Moderatör:

pazarlamacı mı

abmer ve oriyantal kokuları seviyorum . ve vanilya.

sandala da bayıldım .
bi ara gideyim bakayım .
samsara yı yazzdım kenara. onu almam lazım .
Ya demin markayı yanlış yazmisim Dior değil Guerlain Samsara olacak
Ya aynı ben yoğurda pulbiber kurunane kekik tuz katıp yerim
Ay dün yoğurt mayaladim.iki gün sonra yerim artik bol acili
Roberto Cavalli hic ilgimi çekmedi, kac sene önce bi parfümünü test etmiştim çok kötüydü şimdi adını hatirlamiyorum ama buna douglasa gidince bi bakayim
Internette kokuları ayrıntılı inceleyen yaş gruplarına kimlere uygun olduğunuz insanların tarzına gore anlatan sayfalar var bi bak istersen

canım deneme yanılma yaparak ulaşacaksın sonuca galiba.

mesela pudra kokular bana o olmuyor . sevmiyorum . ama oriyantal kokular vanilya seviyorum . çok ağır olmadığı takdirde. .
bazı kokular ağır ; çok tatlı şeker , karamel gibi . onlar da bayılacak hissi veriyor . ağır oluyor . baş dönmesi bile yapıyor bende.

çocukalrımızın beslenme alışkanlıkları anne karnında yediğin şeylere göre kodlanıyor. hamilelikte yediysen ondandır .
hamılelıkte 14 kılo verecek kadar kustum sadece beyaz leblebı ve maden suyuyla tamamlayabıldım hamılelıgımı en sevdıgı mercımek corbası , kebap, cevızlı kofte , fellah koftesı, şiveydiz, balık ızgara, yogurtlu kerevız salatası, yuvalama, içli kofte ve sarma

bazen kahvaltıda ıster dolma yokmu dolma dıye ben mısafırım gelmedıkce yapmıyorum babanesını aratıyor ıstıyor kayınvalıdem aksam yemege aldıgında mutlaka torunlar yesın dıye sarma dolma yapıyor falan hanı yemek sıparısı de verıyor cadı

Hello hatunlar

Yorucu yoğun bir gün, anca toparlayabildim işleri. Herkes formda, keyfi yerindedir inşallah.
gel canım hosgeldın ıyıyız valla dusun yemekle parfumu bıle ılıskılendırdım bır ara hatta esımın tuvalet alıskanlıgını bıle konustuk zehır gıbıyım

gel canım hosgeldın ıyıyız valla dusun yemekle parfumu bıle ılıskılendırdım bır ara hatta esımın tuvalet alıskanlıgını bıle konustuk zehır gıbıyım

Adamın bu kadar da özeli ifşa edilmezki ama
hoş geldin samsonn. keyifler yerinde çok şükür . senin keyfin nasıl ?

Çok şükür canım. Akşam olsa da yesem, haftasonu olsa da yatsam modundayım, hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…