Sağlıklı beslenirken;

Oha ne kadsr zayıfsın
Muhlamayı ben beyaz unla yapiyorum canım biz oyle yapiyoruz yani hemşim usulu dedim ya bide ben zaten bi kasik yiyebiliyorum sorun esimin hepsini yemek zorunda kalması

yaaa alemsın
dedıgım gıbı yap bırde begenmezsen yıne soyle sana uygun tarıf uretırız :)
Ay hadi inşallah... Ya bi de acgözlulükten mı nedir bütün nohut ve yulaf unu koydum sanki kitlik var
Şimdi bisürü iğrenç ekmeğimsi var mutfakta kime itelicem bunlari

Evet zamanında insülini olan biri olarak 6 ögünlük diyet yapiyordum o hastalar oyle 2 öğünle beslenemeZ isteselerde yapamazlar eli ayağı titrer hiç bir iş yapamaz hale gelirler ve yemediğinin 10 katını yer kendimden biliyorum en azından

Kızlar bir iki gündür bağırsak gaz sorunu yaşiyorum bi bitki baharat falan bilen var mı bunun için su anda apora gidicem ama ağrı cekiyorum

Kızlar hangi parfümleri kullanıyorsunuz?
kışın
chanel no 5
armani si
lancome la nuıt tresor

yazın
212 sexy
narciso pembelı olan

bırde avonda sevdıgım parfumler var
persive,little black,indancense ,for away

ben daha cok odunsu sedir agacı oryantalı bılmemne yazıyorsa ıcerıgınde onları sevıyorum

BEN OKURKEN yoruldummmmm allah kolaylık versinnnnnnn

Son bir kararla salona çalismaya gidiyoruz kurtulamiyorum spor yapmaktan

spor insanda alışkanlık yapıyor demi
bende 2 gündür yapamadım ama bugun akşam afetmem herhaldeee

212 sexy alırım bir dal

kuzum ben 2 ogunle dırencten kurtuldum dırenc ıcın ılac kullanıyorken ılactan kurtuldum evet once zorlanıyorsun ama sonra gecıyor o el ayak tıtremesı onla bas edebılmek onemlı sabredersen gecıyor bende yasadıgım ıcın soyluyorum yoksa bır omur cok ogun beslenırsın ve bobrek karacıger safra pankreas bunlar cok yorulur yaslanınca organlarımız da yaslanacak bunu daha erkene almak bızım ıcın rısk

ben boyle yaptım boyle kurtulabılıyorsun bundan ama sen yıne bıldıgını yap dıyorum sadece

kekık zahter ve adacayı rezene bu bıtkıler ıyı gelır ama bırbırıne karıstırma mesela kekık dıger adı zahter aktardan al bunu sabah ıc 1 bardak

oglen rezene
aksam adacayı ıc
corbana kımyon da at

rahatlatır o senı

Orjinal degil ama 212 sexi kullaniyorum keşke orjinali olsa çok güzel bir koku
gercekten cok guzel bır koku
ben orjınalın testerını alıyorum orjınale param yok olsa da vermezdım sanırım ya testerlar da ıs goruyor

işte çok güzel anlatıyorsunda

insan iradesini nasıl kullanacak nemli olan bu aslındaaa

aslında ilk önce iradeizi kullanıp nefsimizi terbiye etsek hepsi olacakta

Oralarda david walkerr varsa açik parfüm tavsiye ederim biz onu kullaniyorum çok seviyorum
aa tamam o zaman var gormustum gıderım
koku hastasıyım
bır ara guccu rush a sarmıstım senelerce kullandım 7 yıl falan kırmızı kaset kutusu seklınde
afrodızyaklımıymıs neymıs o da guzel kokuydu ama baydı baktım herkes gucci kokuyor

işte çok güzel anlatıyorsunda

insan iradesini nasıl kullanacak nemli olan bu aslındaaa

aslında ilk önce iradeizi kullanıp nefsimizi terbiye etsek hepsi olacakta
sadece 1 ay
irade dedıgın sey sensın zaten sana aıt olan bırsey
kolunu kendın hareket ettırıyorsun
kararları zevklerı kendın beynını yoneterek belırlıyorsun
ıradenı de kendın belırlersın :)

ınsan o noktaya gelmeyegorsun saglık zurnanın zırt dedıgı yere gelınce ırade mırade akla gelmıyor o anda şak dıye kesılmesı gereken kesılıyor . bagımlılar tedavı oluyor ınsanlar kanserı yenıyor altı ustu 2 ogun beslenıp ekmek tuketmemek ne kadar zor olabılır kı :)

gozunuzde buyuttugunuz kadar zor olsa ben bırakamazdım cunku yemek ıcın yasıyorum ve bulundugum ortamda yemeyenı dovuyorlar bunu unutmayın

once dengem sastı sinir yaptı halsızlık yaptı uyku uyuyamadım ılk 10 gun
ve patlayacak gıbı basım agrıdı
vucutda bırıken toksıtler atılırken boyle olurmus saglıklı beslenmeye gectıgınde doktorum oyle dedı sekerı ekmegı kesınce olur oyle dedı

resmen beynım dondu ayaga kalkmakta zorlandım
2 hafta sonra rahatladım ama hala arandım kacamak yapacak gıbı
toplamda 1 ayın sonunda ha pasta ekmek ha beton
o kıvama gelıyorsun
ve ılac alır gıbı duzenlı aralıkta beslenınce bagırsak ona alısıyor saatınden once acıkmıyor
bagırsak cok aptal neye ınandırırsan oyle gıdıyor ve mıdeyle sevgılı bagırsak da mıdeyı otomatıkman ıkna edıyor ıs senden cıkıyor onlar kendı aralarında takılıyor

ay ama çok şahane görünüyor . kıtır kıtır . eline sağlık.
ben de böyle antin kuntin şeylere bayılırım . kıtır şeyleri çok severim
vitamini bol olsun demiş .
.

Oha ne kadsr zayıfsın
Muhlamayı ben beyaz unla yapiyorum canım biz oyle yapiyoruz yani hemşim usulu dedim ya bide ben zaten bi kasik yiyebiliyorum sorun esimin hepsini yemek zorunda kalması
anladım . anneannem de unla yapardı da ona kuymak derdi.
mısır unu ile yaptığına muhlama derdi. ikisinin de tadı efsanedir .
çoook severim. işte çocukluğundan kalan bir damak tadı var ya . şimdi o unlu olanın tadı ağzıma geldi desem inanmazsın
ve tereyağı üzerinde duruyorken .
canım benim unlu olanın kalorisi daha azdır sanıyorum . mısır ununun kalorisi daha yüksek ama tadı da güzel olur . mısır unlu da yemişsindir eminim .

evet ya bende ıkısını de cok yerdım
karadenıze atanan eltım ogrenmıs geldı yaptı
ıkısı de cok lezzetlı gercekten :)

La nuit Tresor ve narciso ben de kullandım severim... narciso red de çok hoş...

Kullanıp beğendiğiniz parfümleri paylaşın kızlar.. ben biraz parfüm manyağıyım değişik fikirler ariyorum:)

Şimdiye kadar kullanip begendiklerim givenchy L'interdit hala da kullanırım, Paco Rabanne XS bu da acayip bisey..
Black Opium fena değil ama övüldüğü gibi de hic degil...
Versace Crystal Noir acayip güzel...
Carolina Herrera Good Girl hem şişesiyle hem kokusuyla yürek yakiyor
Dior Poison...işte bu var ya adamın aklını alır yeminle acayip muhteşem ötesi bir koku, ama hypnotic poison değil sadece poison, bisürü çeşidi var ama bu bir numara..
Dior Diorissimo bu da çok hoş hafif ama kalıcı bir koku...
Prada la femme intense coook hoş...

Şimdi kafamda deli gibi Guerlain Shalimar parfümü dönüyor, N nscckts ben de senin gibi oryantal odunsu kokuları seviyorum... Shalimar da bu kokulardan biri onu da istiyom
Bi de olmazsa olmadım alt notada amber olacak

Son düzenleme:
Yok arkadasımla gidiyorum esim spor yapmadan ufak değisiklik yaparak 105 kilo civarindan 98 kilolalarda şimdi sinir oluyorum erkek metasina
anladım . erkeklerdeki testesteron hormonu kaslanmaya müsait bir hormon , kadınlardaki örstrojen ise yağlanmaya müsait bir hormonmuş . fark burdan geliyormuş canım. bi belgeselde duyduydum .

benim eşim de 185 boy . kilo 83 , yazın 81 oluyor . bi ara 86 oldu . anneannesi vefat etti. ona gitti defnettiler geldi . o ara hemen 3 kilo vermiş . eşim de katıdır . kolayla acıkmaz , yerse güzel yer ama açlığa uzun süre dayanır . açım demez

oysa çocukken şişko patataymış .
yani obez tabir edilen bi kiloda.
çocuk oyunlarında beyaz bi şey giyermiş ve her sefer kelebek kozası rolu ona verilirmiş .
kavga sırasında kendini arkadaşının üzerine bırakması yeterliymiş . eziyormuş yani. hiç bir şey yapmadan tuş.

ben de küçükken ablam ve kardeşime göre daha iştahlı ve daha normaldim . onlar ise aşırı zayıftı

şu an tam tersi ablam ve kız kardeşim kilo ile baş etmeye çalışıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…