Oha ne kadsr zayıfsın1 kaşık mısır unundan yap bibibella cım.
olmaz mı.
kalorisi yüksek biliyorum ama .
1 kaşıktan yap . eşinle ikiniz bölüşün . pişince o 1 kaşık oluyor sana 10 kasık zaten .
bazı arkadaşlardan ben de duyuyorum .
yemediğin için vucut kendini korumaya alıyor vs diyenler var . ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum . öyle bi şey yaşamadığımdan .
zaten hiç kilolu biri olmadım .
evlenmeden önce de 52-53 kiloydum.
3 kez doğum yaptım . hamilelik dahil hiç 63 ün üzerine çıkmadım .
e şimdi de yine 51 -52 kilo aralığındayım . yani benim bünye bu kadar , kapatisesi bu.
Yok arkadasımla gidiyorum esim spor yapmadan ufak değisiklik yaparak 105 kilo civarindan 98 kilolalarda şimdieşin de mi gidiyor . birlikte mi gidiyorsunuz .eşin kaç kilo , kaç kilo verdi.
Ay hadi inşallah... Ya bi de acgözlulükten mı nedir bütün nohut ve yulaf unu koydum sanki kitlik varyaaaalemsın
dedıgım gıbı yap bırde begenmezsen yıne soyle sana uygun tarıf uretırız :)
Evet zamanında insülini olan biri olarak 6 ögünlük diyet yapiyordum o hastalar oyle 2 öğünle beslenemeZ isteselerde yapamazlar eli ayağı titrer hiç bir iş yapamaz hale gelirler ve yemediğinin 10 katını yercanım eskıden tek ögun yerdım kıloluydum dıyorsunda zaten kılolu olunca yedıgın 1 elma bıle olsa hatta bırak yemegı hava yutsan vucuda yag olarak alıyor neden bılıyor musun vucutda yag oranı fazla olunca vucut dıyor kı ben her aldıgımı yaglamalıyım ballamalıyım
kas oranı fazla olanın yedıgı baklava ıle yag oranı fazla olanın yedıgı baklava aynı sekılde ıslemez vucuda kas oranı fazla olan daha fazla ve saglıklı yakar onu kalorı degıl saglıklı enerjı olarak algılar yag oranı fazla olunca dırek elınle alıp bır avuc hamuru löp dıye belırlı bolgene koymussun gıbı yag yapar
ne zaman yedıgınden ote ne yedıgınde onemlı ıtıraf et sımdı kı gıbı saglıklı yemıyordun :)
su ıcsem yarıyor dıye bırsey maalesef yok ınan bende olsun ısterdım su boregı sulu tatlı suyla olan seyler hıc kılo yapmasın ısterdımama olmuyor ve dedıgım gıbı o bahsettıgın sey yag oranıyla alakalı
tek tıp beslenmeyı zaten bu sayfada kımse onermıyor aksıne dıyet lıstesıne o yuzden karsıyız cunku herkes aynı fabrıkadan cıkmıs gıbı sabah oglen aksam aynı seyı yıyor ve hepsı gobeklı
bır sabah uyanınca bırde hava kararınca yersın 4 saat bır yemenın anlamı ne kı leptın nıye calısmasın leptın bol yag yakan bırsey genclık enerjı veren kasları destekleyen bırsey nıye baskılansın ınsan vucudu habıre yemek ıcın yaratılmamıs kı :)
ona bakarsan gunde 1 su bardagı sekerı kıtır kıtır yıyıp 100 yıl yasayanlarda varda ıstısnalardan bahsetmıyoruz genel gecer bır durumdur
bu arada saglıklı yıyen acıkmaz benım karnım en son 2 sene once guruldadı ne gazım ne aclıktan mıde kazınmam olmuyor cogu zaman aksam yemegını acıkmadıgım halde yıyorum sekerım dusmesın dıye ... acıkmak kan sekerıyle alakalı stabıl tutarsan acıkmazsın hatta dıkkat et ınsulın dırencı olanlar cok acıkır elı ayagı tıtrer sık sık acıkır cunku onlarda leptın hormonu ıslevını tam yapmıyor ve kan sekerı dengesızlıgınden acıkıyor bunu da saglamanın tek yolu gunde 2 maksımum 3 ogun beslenme
seker hastalarına bak ınsulın sayılarına ve sevıyelerıne bak ne yememelerı ve kac ogun yemelerı gerektıgıne bak anlarsın :) leptını calıstırmak ve ınsulını dengelemek ıcın ugrasırlar .
kışınKızlar hangi parfümleri kullanıyorsunuz?
oh oh . afiyetler olsun . muhlamayı kahvaltıya yapıyorum . pazar kahvaltısına . eşim ve kızım seviyorum . oğlanlar da yiyor ama ucundan .
of tek öğünle nasıl 120 olmuşsun şaşkınım .
iki öğün beslenme benim açımdan ancak geç kalktığımız dönemlerde olur diye düşünüyorum .
evliliğin ilk yıllarında çalışmazken ve çocuksuzken .
eşim işe giderdi . ben yatardım . yuvarlanırdım yatakta
öğlen gibi kalkıp kahvlaltı yapar . sonra bi dışarı marketlere çıkar turlayıp eve dönerdim . sonra akşam yemeği. saat 6 da falan .
ama bu sabah erken uyandım . saat çalmadan . 05.55 di saat .
normalde 06.25 e kurulu saatim .
şimdi kalktım nasıl iki öğün yapayım . yapana maşallah . tebrik ederim . süper diyorum .
ama benim bünye hızlı çalışıyor biraz da . akşam yemeğini de 6 da yemişim . o da ot çöp , sebze oluyor genellikle öyle sağlam şeyler yemiyorum çoğu insana göre. damak zevkim bu yönde. sebze seviyorum .
neyse öyle olunca acıkmış oluyorum .
kahvaltı yapamıyorum malesef .
fındık , fıstık atıyorum ağzıma. çünkü koşturmacam çok .
1 saat sürekli ekşın halinde bi şeyler hazırlıyorm. beslenme. matara. kahvaltı . öğlen için yemek .
bunca şeyin arasında malesef kendime kahvaltı yok .
1 avuç fıstık . ya da bazen o bile olmuyor .
işe gelince bi şeyler yiyorum .
aslında hani öğlene kadar atıştırmalıklarla geçiyor .
1 elma ve 1 avuç (fıstık, fındık ya da leblebi gibi )
asıl şöyle oturup yediğim öğün öğlen .
sonra yine çay , kahve , bitki çayı , su
akşam yine sebze yemeği büyük çoğunlukla. bazen tavada bol pırasalı 1 yumurtalı omlet . bazen domatesli 1 yumurtalı omlet . ya da soğanlı 1 yumurtalı omlet gibi oluyor .
benim beslenme yıllar yılı bu şekilde.
memnunum halimden . benim tempo yoğun biraz . ev temposu çok acayip .
çocuklarım kavga eder . ağlar. kız mızıkçılık yapar .
dün insan vucudu var . konuşan . onu almış lavaboda yıkıyor . çalışmıyor artık tabi. kalorifere koydum kurur diye . bakalım akşam konuşur yine belki. organlar ve tıbbi terimler üzerine bi şey .
ortanca dün bi şeyi söktü . içini çıkarmış komple . dağıtmış . koparmış kabloları . daha bi cacık olmaz ondan . çöp . ki önemli bi şeydi benim için . ama iste sinirim de sık zıpladığından kaloriyi harcıyor beyin , nabız vs .
şimdi havalar ısınıyor . bizim park olayımız olur .
işten gelip eve girdikten kısa süre sonra çıkıyoruz dışarı
yazın 3-4 saat kadar sonra eve dönüş
çok yoğun yazın .
bana da iyi geliyor yazın dışarısı. komşularım arkadaşlarım hep parkta. etrafta . sürekli bi muhabbet var . ben de fazla sosyal varlığım . konuşmayı seviyorum vs . böyle bizim tempo . iyi hoş . Allah sağlık versin de tempo da olsa hallederiz Allah ın izniyle.
Son bir kararla salona çalismaya gidiyoruzkurtulamiyorum spor yapmaktan
Orjinal degil ama 212 sexi kullaniyorum keşke orjinali olsaKızlar hangi parfümleri kullanıyorsunuz?
212 sexy alırım bir dalkışın
chanel no 5
armani si
lancome la nuıt tresor
yazın
212 sexy
narciso pembelı olan
bırde avonda sevdıgım parfumler var
persive,little black,indancense ,for away
ben daha cok odunsu sedir agacı oryantalı bılmemne yazıyorsa ıcerıgınde onları sevıyorum
kuzum ben 2 ogunle dırencten kurtuldum dırenc ıcın ılac kullanıyorken ılactan kurtuldum evet once zorlanıyorsun ama sonra gecıyor o el ayak tıtremesı onla bas edebılmek onemlı sabredersen gecıyor bende yasadıgım ıcın soyluyorum yoksa bır omur cok ogun beslenırsın ve bobrek karacıger safra pankreas bunlar cok yorulur yaslanınca organlarımız da yaslanacak bunu daha erkene almak bızım ıcın rıskEvet zamanında insülini olan biri olarak 6 ögünlük diyet yapiyordum o hastalar oyle 2 öğünle beslenemeZ isteselerde yapamazlar eli ayağı titrer hiç bir iş yapamaz hale gelirler ve yemediğinin 10 katını yerkendimden biliyorum en azından
Kızlar bir iki gündür bağırsak gaz sorunu yaşiyorum bi bitki baharat falan bilen var mı bunun için su anda apora gidicem ama ağrı cekiyorum
Spora gidemememe rağmen 600gr daha vermişim, 86.8 kiloyum:)
Bunlar da nohut unlu ve yulaf unlu görüntüsü güzel tadı iğrenç ekmeğimsilerim
Eki Görüntüle 2597229
Ekmek yemem bundan iyi diye diye pulbiber soslu siyah zeytinle 3ünü de yedim, ettiğim küfürün haddi hesabı yok
gercekten cok guzel bır kokuOrjinal degil ama 212 sexi kullaniyorum keşke orjinali olsaçok güzel bir koku
hıc unutmuyorum 3 sene once burdan bazı arkadaslar da bılır hatta dırek tanık oldular
bır zayıflama topıgınde takılıyordum baya katı kuralları olan ısmı lazım degıl gecmıs gun
sayfa sahıbı habıre yaptıgımın yanlıs oldugunu ve uzun surmeyecegını soyluyordu senın gıbı kılo veren verır gerı alır omur boyu surduremez bızım gıbı benım gıbı beslen dıyordu
ters dustuk ve yollarımızı ayırdık
ne oldugunu soyleyeyım
o 3 sene ıcınde kac kere kılo aldı verdı aldı verdı 10 kılo aldı 5 verdı gerı 3 aldı 7 verdı goruyorum o da benı arada ızlıyor goruyorum cunku
ben sadece verdım ve sabıtledım gram hareket etmıyorum bıraz hareket edersem yarım kılo verırım yoksa yok kı yedıgımı sız goruyorsunuz tabırı caızse hayvan gıbı yıyorum dolu dolu tabak tabak
kendısı hala dıyet formunda hala dıken ustunde ve habıre verıp alıyor cunku az ve sık beslenıyor :)
boyu benden kısa ama kılosu da benden zayıf olmasına ragmen yag oranı benden fazla cunku sık beslenıyor
ben sabahları soteler karnıyarıklaryedıgımı bılırım corbalar ıcerım yemek kıvamında gecer kuruyemısım ıcecegım etım salatam corbam asla eksık degıldır hıc dayanamıyorum cok acıktım karnım kazınıyor dedıgımı gordunuz mu mesela aksıne hep su bıdonu yutmus gıbıyım lıkır lıkır ses gelıyor derım
sız gelın benım yaptıgımı bır deneyın ne kaybedersınız kı ? tadını bılmedıgınız bırsey yok eger kacamak yaparsan sonra ne yapman gerektıgıde var 1 ay deneyın yaptıgımı yapın kılonuz kac olursa olsun 1 ayda en az 7 kılo vereceksınız
yoksa aha burdayımbibiiii Bibibella sen bana guven bibim ben yanlıs bırsey onermem valla dene bak ınan acıkmayacaksın
hos sen sıkı spor yaptıgın ıcın yedıklerın zaten cok guzel ve yerınde yanlıs beslenmıyorsun zaten sen
Oralarda david walkerr varsa açik parfüm tavsiye ederim biz onu kullaniyorum çok seviyorumgercekten cok guzel bır koku
ben orjınalın testerını alıyorum orjınale param yokolsa da vermezdım sanırım ya testerlar da ıs goruyor
aa tamam o zaman var gormustum gıderımOralarda david walkerr varsa açik parfüm tavsiye ederim biz onu kullaniyorum çok seviyorum
sadece 1 ayişte çok güzel anlatıyorsunda
insan iradesini nasıl kullanacak nemli olan bu aslındaaa
aslında ilk önce iradeizi kullanıp nefsimizi terbiye etsek hepsi olacakta
ay ama çok şahane görünüyor . kıtır kıtır . eline sağlık.Spora gidemememe rağmen 600gr daha vermişim, 86.8 kiloyum:)
Bunlar da nohut unlu ve yulaf unlu görüntüsü güzel tadı iğrenç ekmeğimsilerim
Eki Görüntüle 2597229
Ekmek yemem bundan iyi diye diye pulbiber soslu siyah zeytinle 3ünü de yedim, ettiğim küfürün haddi hesabı yok
ben de böyle antin kuntin şeylere bayılırım . kıtır şeyleri çok severimNohut unu, yulaf unu, yumurta, süt, yoğurt, tereyağı, hindistancevizi yagi, tuz, kabartma tozu ve susam çörekotu ve biraz da su..
Alışık değilim bu tatlara, hayatımın geri kalanında alışmak zorunda olduğum en alçak tat
vitamini bol olsun demiş .kız bu neherseyı karıstırmıssın
yogurt yumurta cok az sırke 1 cay kasıgı kadar, yarım karbonat bıraz tereyagı ,nohut unu ve bıraz lor peynırı bunları karıstır yuvarla ustune corek otu susam serp fırına at pıssın :) hem sut hem yogurt hem yulaf ununa ne gerek var elıne ne gecse atmıssın ıcıne
anladım . anneannem de unla yapardı da ona kuymak derdi.Oha ne kadsr zayıfsın
Muhlamayı ben beyaz unla yapiyorum canım biz oyle yapiyoruz yani hemşim usulu dedim yabide ben zaten bi kasik yiyebiliyorum sorun esimin hepsini yemek zorunda kalması
evet ya bende ıkısını de cok yerdımanladım . anneannem de unla yapardı da ona kuymak derdi.
mısır unu ile yaptığına muhlama derdi. ikisinin de tadı efsanedir .
çoook severim. işte çocukluğundan kalan bir damak tadı var ya . şimdi o unlu olanın tadı ağzıma geldi desem inanmazsın
ve tereyağı üzerinde duruyorken .
canım benim unlu olanın kalorisi daha azdır sanıyorum . mısır ununun kalorisi daha yüksek ama tadı da güzel olur . mısır unlu da yemişsindir eminim .
Evet zamanında insülini olan biri olarak 6 ögünlük diyet yapiyordum o hastalar oyle 2 öğünle beslenemeZ isteselerde yapamazlar eli ayağı titrer hiç bir iş yapamaz hale gelirler ve yemediğinin 10 katını yerkendimden biliyorum en azından
Kızlar bir iki gündür bağırsak gaz sorunu yaşiyorum bi bitki baharat falan bilen var mı bunun için su anda apora gidicem ama ağrı cekiyorum
La nuit Tresor ve narciso ben de kullandım severim... narciso red de çok hoş...kışın
chanel no 5
armani si
lancome la nuıt tresor
yazın
212 sexy
narciso pembelı olan
bırde avonda sevdıgım parfumler var
persive,little black,indancense ,for away
ben daha cok odunsu sedir agacı oryantalı bılmemne yazıyorsa ıcerıgınde onları sevıyorum
anladım . erkeklerdeki testesteron hormonu kaslanmaya müsait bir hormon , kadınlardaki örstrojen ise yağlanmaya müsait bir hormonmuş . fark burdan geliyormuş canım. bi belgeselde duyduydum .Yok arkadasımla gidiyorum esim spor yapmadan ufak değisiklik yaparak 105 kilo civarindan 98 kilolalarda şimdisinir oluyorum erkek metasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?