Sağlıklı beslenirken;

delırmıs
saka heralde dımı yanı saka olmalı yoksa beyın yerınde bır boslugu var haberı yok yazık

yegenın nasıl oldu kuzum
Yeğenim iyi olabilir ama anası yine eve bir ordu misafir almış:/ sanki koca adam da komşuları toplanıp geçmiş olsuna gelmiş, o da kıramamış almış içeri. Bu insanlar enfeksiyon kaptıdan ya da bağışıklık sistemi zayıf dan ne anlıyorlar bilemiyorum
Şaka değil bu arada gerçek maalesef Nisa:/
O kuruma giderken o kadar da dua ettim, ona denk gelmeyelim diye ama(suratsız, şirret şeyin teki) çattık:/

yegenın ıcın uzuluyorum baska bır evde buyuse cok daha baska olurdu ıyılesırdı

Pislik yaa, uyuz oluyorum böyle kraldan kralcılaraa.
A2 sen çok rahat yaparsın inşallah, inanıyorum. Rabbim kolaylık versin, iyilerle karşılaştırsın
Aminn samsonncum, ama burdaki tarihler de çok geç vakitte:/ o kadar da Tr’de kalamam. Bi çaresi bulunur elbet

ay evet daha güzelmiş böylesi :)
bundan sonra yumurta ve yağlı kahve olmazsa olmazim :)

Selam akşam yemeği olarak bezelye yanında da yogurt yedim ekmek yok tabi ☺ Bezelyeyi etsiz yaptım kalorisi dusuk olsun
ben bezelyeyı havuc gıbı sekerı hoplatan bırsey dıye bılıyorum ama emın degılım bezelyesı az olsaydı barı

afıyet olsun o kadarcık mı ya doydun mu bunla baska bırsey yok mu ıyı doymussun ben olsam doymazdım

Bezelye çok severim oldum olasi. Bunlar yetti ya yoğurt zaten dolduruyor mideyi.

Bezelye çok severim oldum olasi. Bunlar yetti ya yoğurt zaten dolduruyor mideyi.
ıyı barı ne guzel doyduysan :) afıyet olsun
ben gece cok gec yattıgım ıcın heralde
yanına kesın salata falan da yerdım

bende hergun keçi gıbı habıre mutlaka yesıllık yedıgımın farkındayım napım yoksa doymuyorum

Ben 23.30 gibi yatıyorum bu sıra çocuk uyuduktan sonra biraz daha oturup kendi keyfimi yapıyorum benim yemekle normalde pek aram yoktur zaten azıcık yesem doyuyorum. Süt azalacak diye yedirdiler hep şimdi frenliyorum kendimi

Ben 23.30 gibi yatıyorum bu sıra çocuk uyuduktan sonra biraz daha oturup kendi keyfimi yapıyorum benim yemekle normalde pek aram yoktur zaten azıcık yesem doyuyorum. Süt azalacak diye yedirdiler hep şimdi frenliyorum kendimi
Sende mi süt korkusu kurbanısın
Bendensin yani:)

Bi sefer gözünü karartıp kötü olma pahasına herşeyi bir bir soylicen canım bazısı anlamaz çünkü dümdük suratına söylemeden

Bi sefer gözünü karartıp kötü olma pahasına herşeyi bir bir soylicen canım bazısı anlamaz çünkü dümdük suratına söylemeden
Yok burda anne baba olayın ciddiyetinin farkında değil..doktorları hastalık kötüye giderse ilik nakli, daha ilerisi ölüm diye altını çize çize belirtmesine rağmen şaka gibi tepkilerle hastalığı ele almaya devam ediyorlar:/
Onların halini tavrını,gevşekliğini gören ahali de ona göre davranıyor açıkçası.

parfum uzmanları
pudra kokan parfüm onerisi varmi
ben beyaz tenliyim bir ara kullandim durdukca kokusu guzellesiyor bende herkes soruyordu mis gibi kokuyorsun diye
önerilere acigim N nscckts lingen
Sana kullanıcılardan en çok beğeni alan önerebileceğim pudrali parfüm Narciso Poudree.. tarzım değil ama çok beğenmiştim ben de... ama şu an bende Narciso Red var o da çok hoş severek kullanıyorum ama bayılarak kullanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…