Ay cok severim annemlere gidiyorum alırız bizde aksama kara lahana yemeği yicem anacım sagolsunBunu her seferinde kazak örüyorum diye cevaplayasim var.
An itibariyle biraz hüzünlüyüm. Sebeb aşağıda.
Eki Görüntüle 2597298
ayy karalahana yemegıııı cok severım afıyet olsunAy cok severim annemlere gidiyorum alırız bizde aksama kara lahana yemeği yicem anacım sagolsun
Sağol canim en sevdiğim yemek diyebilirim sevmeyen hiç sevmez seven hastası bizim oralarkn yemaği zatenayy karalahana yemegıııı cok severım afıyet olsun
Yeğenim iyi olabilir ama anası yine eve bir ordu misafir almış:/ sanki koca adam da komşuları toplanıp geçmiş olsuna gelmiş, o da kıramamış almış içeri. Bu insanlar enfeksiyon kaptıdan ya da bağışıklık sistemi zayıf dan ne anlıyorlar bilemiyorumdelırmıs
saka heralde dımı yanı saka olmalı yoksa beyın yerınde bır boslugu var haberı yok yazık
yegenın nasıl oldu kuzum
yegenın ıcın uzuluyorum baska bır evde buyuse cok daha baska olurdu ıyılesırdıYeğenim iyi olabilir ama anası yine eve bir ordu misafir almış:/ sanki koca adam da komşuları toplanıp geçmiş olsuna gelmiş, o da kıramamış almış içeri. Bu insanlar enfeksiyon kaptıdan ya da bağışıklık sistemi zayıf dan ne anlıyorlar bilemiyorum
Şaka değil bu arada gerçek maalesef Nisa:/
O kuruma giderken o kadar da dua ettim, ona denk gelmeyelim diye ama(suratsız, şirret şeyin teki) çattık:/
Aminn samsonncum, ama burdaki tarihler de çok geç vakitte:/ o kadar da Tr’de kalamam. Bi çaresi bulunur elbetPislik yaa, uyuz oluyorum böyle kraldan kralcılaraa.
A2 sen çok rahat yaparsın inşallah, inanıyorum. Rabbim kolaylık versin, iyilerle karşılaştırsın
ay evet daha güzelmiş böylesi :)hah benım kıvama geldınacıkmamasına ragmen barı sekerım dusmesın napım yıyeyım moduna geldıysen bundan sonra ısın kolay
saat kac ya hala yemek saatı gelmedı mı dıyen bırının kılo verme surecı ıskenceyle gecıyor
senın daha kolay olacak artık
ben bezelyeyı havuc gıbı sekerı hoplatan bırsey dıye bılıyorum ama emın degılım bezelyesı az olsaydı barıSelamakşam yemeği olarak bezelye yanında da yogurt yedim ekmek yok tabi ☺ Bezelyeyi etsiz yaptım kalorisi dusuk olsun
Bezelye çok severim oldum olasi. Bunlar yetti ya yoğurt zaten dolduruyor mideyi.ben bezelyeyı havuc gıbı sekerı hoplatan bırsey dıye bılıyorum ama emın degılım bezelyesı az olsaydı barı
afıyet olsun o kadarcık mı ya doydun mu bunla baska bırsey yok mu ıyı doymussun ben olsam doymazdım
ıyı barı ne guzel doyduysan :) afıyet olsunBezelye çok severim oldum olasi. Bunlar yetti ya yoğurt zaten dolduruyor mideyi.
Ben 23.30 gibi yatıyorum bu sıra çocuk uyuduktan sonra biraz daha oturup kendi keyfimi yapıyorumıyı barı ne guzel doyduysan :) afıyet olsun
ben gece cok gec yattıgım ıcın heralde
yanına kesın salata falan da yerdım
bende hergun keçi gıbı habıre mutlaka yesıllık yedıgımın farkındayım napım yoksa doymuyorum
Sende mi süt korkusu kurbanısınBen 23.30 gibi yatıyorum bu sıra çocuk uyuduktan sonra biraz daha oturup kendi keyfimi yapıyorumbenim yemekle normalde pek aram yoktur zaten azıcık yesem doyuyorum. Süt azalacak diye yedirdiler hep şimdi frenliyorum kendimi
Aynen dogum sonrası verdiğim kiloyu bu yüzden geri aldımSende mi süt korkusu kurbanısın
Bendensin yani:)
Bi sefer gözünü karartıp kötü olma pahasına herşeyi bir bir soylicen canım bazısı anlamaz çünkü dümdük suratına söylemedenYeğenim iyi olabilir ama anası yine eve bir ordu misafir almış:/ sanki koca adam da komşuları toplanıp geçmiş olsuna gelmiş, o da kıramamış almış içeri. Bu insanlar enfeksiyon kaptıdan ya da bağışıklık sistemi zayıf dan ne anlıyorlar bilemiyorum
Şaka değil bu arada gerçek maalesef Nisa:/
O kuruma giderken o kadar da dua ettim, ona denk gelmeyelim diye ama(suratsız, şirret şeyin teki) çattık:/
Yok burda anne baba olayın ciddiyetinin farkında değil..doktorları hastalık kötüye giderse ilik nakli, daha ilerisi ölüm diye altını çize çize belirtmesine rağmen şaka gibi tepkilerle hastalığı ele almaya devam ediyorlar:/Bi sefer gözünü karartıp kötü olma pahasına herşeyi bir bir soylicen canım bazısı anlamaz çünkü dümdük suratına söylemeden
Sana kullanıcılardan en çok beğeni alan önerebileceğim pudrali parfüm Narciso Poudree.. tarzım değil ama çok beğenmiştim ben de... ama şu an bende Narciso Red var o da çok hoş severek kullanıyorum ama bayılarak kullanmiyorum
dur bakimmmSana kullanıcılardan en çok beğeni alan önerebileceğim pudrali parfüm Narciso Poudree.. tarzım değil ama çok beğenmiştim ben de... ama şu an bende Narciso Red var o da çok hoş severek kullanıyorum ama bayılarak kullanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?