ayağını sıcak tut şekerim . benim de bi dönem oldu . çok soğuklarda iş yerinde kaloriferler iyi yanmadı falan . ayaklarım buz tuttu. karnım ramazan davulu gibi olduydu. ağrı da cabası.Evet zamanında insülini olan biri olarak 6 ögünlük diyet yapiyordum o hastalar oyle 2 öğünle beslenemeZ isteselerde yapamazlar eli ayağı titrer hiç bir iş yapamaz hale gelirler ve yemediğinin 10 katını yerkendimden biliyorum en azından
Kızlar bir iki gündür bağırsak gaz sorunu yaşiyorum bi bitki baharat falan bilen var mı bunun için su anda apora gidicem ama ağrı cekiyorum
carolına ayakkabı seklınde olan degıl mıLa nuit Tresor ve narciso ben de kullandım severim... narciso red de çok hoş...
Kullanıp beğendiğiniz parfümleri paylaşın kızlar.. ben biraz parfüm manyağıyım değişik fikirler ariyorum:)
Şimdiye kadar kullanip begendiklerim givenchy L'interdit hala da kullanırım, Paco Rabanne XS bu da acayip bisey..
Black Opium fena değil ama övüldüğü gibi de hic degil...
Versace Crystal Noir acayip güzel...
Carolina Herrera Good Girl hem şişesiyle hem kokusuyla yürek yakiyor
Dior Poison...işte bu var ya adamın aklını alır yeminleacayip muhteşem ötesi bir koku, ama hypnotic poison değil sadece poison, bisürü çeşidi var ama bu bir numara..
Dior Diorissimo bu da çok hoş hafif ama kalıcı bir koku...
Prada la femme intense coook hoş...
Şimdi kafamda deli gibi Diorun Shalimar parfümü dönüyor, N nscckts ben de senin gibi oryantal odunsu kokuları seviyorum... Shalimar da bu kokulardan biri onu da istiyom
Bi de olmazsa olmadım alt notada amber olacak
güzel parfümler .kışın
chanel no 5
armani si
lancome la nuıt tresor
yazın
212 sexy
narciso pembelı olan
bırde avonda sevdıgım parfumler var
persive,little black,indancense ,for away
ben daha cok odunsu sedir agacı oryantalı bılmemne yazıyorsa ıcerıgınde onları sevıyorum
sadece 1 ay
irade dedıgın sey sensın zaten sana aıt olan bırsey
kolunu kendın hareket ettırıyorsun
kararları zevklerı kendın beynını yoneterek belırlıyorsun
ıradenı de kendın belırlersın :)
ınsan o noktaya gelmeyegorsun saglık zurnanın zırt dedıgı yere gelınce ırade mırade akla gelmıyor o anda şak dıye kesılmesı gereken kesılıyor . bagımlılar tedavı oluyor ınsanlar kanserı yenıyor altı ustu 2 ogun beslenıp ekmek tuketmemek ne kadar zor olabılır kı :)
gozunuzde buyuttugunuz kadar zor olsa ben bırakamazdım cunku yemek ıcın yasıyorum ve bulundugum ortamda yemeyenı dovuyorlar bunu unutmayın
once dengem sastı sinir yaptı halsızlık yaptı uyku uyuyamadım ılk 10 gun
ve patlayacak gıbı basım agrıdı
vucutda bırıken toksıtler atılırken boyle olurmus saglıklı beslenmeye gectıgınde doktorum oyle dedı sekerı ekmegı kesınce olur oyle dedı
resmen beynım dondu ayaga kalkmakta zorlandım
2 hafta sonra rahatladım ama hala arandım kacamak yapacak gıbı
toplamda 1 ayın sonunda ha pasta ekmek ha beton
o kıvama gelıyorsun
ve ılac alır gıbı duzenlı aralıkta beslenınce bagırsak ona alısıyor saatınden once acıkmıyor
bagırsak cok aptal neye ınandırırsan oyle gıdıyor ve mıdeyle sevgılı bagırsak da mıdeyı otomatıkman ıkna edıyor ıs senden cıkıyor onlar kendı aralarında takılıyor
Aman sakin kimselere hediye etme pişman olursuncarolına ayakkabı seklınde olan degıl mı
esım hedıye almıstı daha acıp kullanmadım elımdekılerı bıtırmeye calısıyorum tıpı hos kokusuna bakmadım kıyamadım acmaya
bebeğim . bi de yaşamak var bunu.BEN OKURKEN yoruldummmmmallah kolaylık versinnnnnnn
spor insanda alışkanlık yapıyor demi
bende 2 gündür yapamadım ama bugun akşam afetmem herhaldeee
benım bu yazdıklarımın hepsınde sandal sedır amber karısık oryante edıyorlarmısgüzel parfümler .
benim de çeşitli parfümlerim var . üstene 2 tane de erkek parfümüm var . bazı erkek parfümleri öyle güzel oluyor ki alıyorum . kendime kullanıyorum . banane.
en çok vanilya kokularını seviyorum bi de.
geçen tütsü alıyordum bi yerden . kız şiddetle sandal ağacını tavsiye etti
hadi bakalım dedim . evde yaktım ki. ohaaa. bayıldım . parfümü de varsa alırım.
ahhaha onermedıgın bu ıkı koku bende ekşi ekşi koktu yaaAman sakin kimselere hediye etme pişman olursunçok güzel kokusu... ama uyarayım ilk siktiginda degil... kaldıkça sahane oluyor... alt notaları çok sağlam...
Tavsiye ermeyeceğim iki parfüm var biri euphoria biri de la vie est belle... çok begenildiler ama çok tatlımsı kokular sevmedim hic
Kiz olmaz olur mu, sandal ağacı parfümlerde çok kullanilir...güzel parfümler .
benim de çeşitli parfümlerim var . üstene 2 tane de erkek parfümüm var . bazı erkek parfümleri öyle güzel oluyor ki alıyorum . kendime kullanıyorum . banane.
en çok vanilya kokularını seviyorum bi de.
geçen tütsü alıyordum bi yerden . kız şiddetle sandal ağacını tavsiye etti
hadi bakalım dedim . evde yaktım ki. ohaaa. bayıldım . parfümü de varsa alırım.
ben de şu yaşa kadar çoook kullandım .La nuit Tresor ve narciso ben de kullandım severim... narciso red de çok hoş...
Kullanıp beğendiğiniz parfümleri paylaşın kızlar.. ben biraz parfüm manyağıyım değişik fikirler ariyorum:)
Şimdiye kadar kullanip begendiklerim givenchy L'interdit hala da kullanırım, Paco Rabanne XS bu da acayip bisey..
Black Opium fena değil ama övüldüğü gibi de hic degil...
Versace Crystal Noir acayip güzel...
Carolina Herrera Good Girl hem şişesiyle hem kokusuyla yürek yakiyor
Dior Poison...işte bu var ya adamın aklını alır yeminleacayip muhteşem ötesi bir koku, ama hypnotic poison değil sadece poison, bisürü çeşidi var ama bu bir numara..
Dior Diorissimo bu da çok hoş hafif ama kalıcı bir koku...
Prada la femme intense coook hoş...
Şimdi kafamda deli gibi Diorun Shalimar parfümü dönüyor, N nscckts ben de senin gibi oryantal odunsu kokuları seviyorum... Shalimar da bu kokulardan biri onu da istiyom
Bi de olmazsa olmadım alt notada amber olacak
kronık kabızlık yasayan esıme dedım kı yenı evlıykenne kadar doğru aslındaa iş bende bitecekk
bak 3 gündür tek öğün beslenip salata ve tek çeşit yemek yiyiyorum
bağaısağın bu kadar aptal olduğun u bilmiyordum m
Hypnose çok önceden kullandım bi kere, pek sevemedim... ama eskiler deyince Givenchy Hot Couture pembe renkli olan kokuya erkek arkadaşlarımdan biri kiz benim sevgilim olsan bu kokuyla beni katil edersin demistiben de şu yaşa kadar çoook kullandım .
çünkü her sefer başka bi koku aradım . ondan kullanmadığım yok belki.
yeni evliyken büyük bi avm nin kozmetik reyonuna girdiydim . orada orijinal parfümler vardı.
öyle çok kullandık kı .
şimdilerde bir kaç yıldır, hypnosee (lancomeee ) hoşuma gidiyor .
abmer ve oriyantal kokuları seviyorum . ve vanilya.Kiz olmaz olur mu, sandal ağacı parfümlerde çok kullanilir...
Örneğin Dior Samsara, bunu da alacam mesela ilk firsatta, alt notalarda hem vanilya hem sandal ağacı hem de amber var muhteşem üçlü yani, kesinlikle tavsiye ederim... ama bu tarz kokuları ilk sıkmaya degerlendirmeyeceksiniz.. soktuktan en az yarim saat sonrasında koklayıp test edeceksiniz
bırde kısının beslenmesıyle de alakalı kokunun kendısıne yakısmasıKiz olmaz olur mu, sandal ağacı parfümlerde çok kullanilir...
Örneğin Dior Samsara, bunu da alacam mesela ilk firsatta, alt notalarda hem vanilya hem sandal ağacı hem de amber var muhteşem üçlü yani, kesinlikle tavsiye ederim... ama bu tarz kokuları ilk sıkmaya degerlendirmeyeceksiniz.. soktuktan en az yarim saat sonrasında koklayıp test edeceksiniz
hahahah. şartlı refleks de olmuş nisa cım .kronık kabızlık yasayan esıme dedım kı yenı evlıyken
aynı saatde tuvalete otur gelmese bıle otur3 gun ust uste yap bagırsak salak cunku hemen kurtulursun dedım
3 gun ust uste gelmese bıle tuvalete gıttı aynı saatde ve duzenlı tuvalete alıstı
resmen kocama tuvalet alıskanlıgı kazandırmıs gıbı yazdım amabagırsagı tembel ve hep kabızlık yasarken bundan bu sayede kurtuldu
beyın gucunle bıle hareket ettırırsın bagırsagı yemın ederım bak dene gozunu kapat bagırsanını dusun 5 sanıye
hemen calısır ıcınde bırseyler kımıl kımıl
ıs bagırsakta bıtıyor aslında acıkan o mıdeyı guruldatan o mıdeye sınyalı gonderen o , mıde de beynımıze sınyal gonderıyor orda ıs mantıga kalıyor ıste :)
ooof onu biz resmen banyo ediyorduk üstümüze.Hypnose çok önceden kullandım bi kere, pek sevemedim... ama eskiler deyince Givenchy Hot Couture pembe renkli olan kokuya erkek arkadaşlarımdan biri kiz benim sevgilim olsan bu kokuyla beni katil edersin demistio da sahane bir koku, hatta onu Antepten almıştım
sen tom ford vanilla da seversın o zaman :)abmer ve oriyantal kokuları seviyorum . ve vanilya.
sandala da bayıldım .
bi ara gideyim bakayım .
samsara yı yazzdım kenara. onu almam lazım .
bir de aslında onun dışında çok güzel kokular da var ama o arkadaşının da hoşlandığı koku tarzı oymuş . yani her erkek katil olmaz da o olurmuşHypnose çok önceden kullandım bi kere, pek sevemedim... ama eskiler deyince Givenchy Hot Couture pembe renkli olan kokuya erkek arkadaşlarımdan biri kiz benim sevgilim olsan bu kokuyla beni katil edersin demistio da sahane bir koku, hatta onu Antepten almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?