Sağlıklı beslenirken;

ayağını sıcak tut şekerim . benim de bi dönem oldu . çok soğuklarda iş yerinde kaloriferler iyi yanmadı falan . ayaklarım buz tuttu. karnım ramazan davulu gibi olduydu. ağrı da cabası.

carolına ayakkabı seklınde olan degıl mı
esım hedıye almıstı daha acıp kullanmadım elımdekılerı bıtırmeye calısıyorum tıpı hos kokusuna bakmadım kıyamadım acmaya

güzel parfümler .
benim de çeşitli parfümlerim var . üstene 2 tane de erkek parfümüm var . bazı erkek parfümleri öyle güzel oluyor ki alıyorum . kendime kullanıyorum . banane.

en çok vanilya kokularını seviyorum bi de.

geçen tütsü alıyordum bi yerden . kız şiddetle sandal ağacını tavsiye etti
hadi bakalım dedim . evde yaktım ki. ohaaa. bayıldım . parfümü de varsa alırım.

ne kadar doğru aslındaa iş bende bitecekk
bak 3 gündür tek öğün beslenip salata ve tek çeşit yemek yiyiyorum

bağaısağın bu kadar aptal olduğun u bilmiyordum m

carolına ayakkabı seklınde olan degıl mı
esım hedıye almıstı daha acıp kullanmadım elımdekılerı bıtırmeye calısıyorum tıpı hos kokusuna bakmadım kıyamadım acmaya
Aman sakin kimselere hediye etme pişman olursun çok güzel kokusu... ama uyarayım ilk siktiginda degil... kaldıkça sahane oluyor... alt notaları çok sağlam...
Tavsiye ermeyeceğim iki parfüm var biri euphoria biri de la vie est belle... çok begenildiler ama çok tatlımsı kokular sevmedim hic

BEN OKURKEN yoruldummmmm allah kolaylık versinnnnnnn

spor insanda alışkanlık yapıyor demi
bende 2 gündür yapamadım ama bugun akşam afetmem herhaldeee
bebeğim . bi de yaşamak var bunu.
sinirlerim piyano çalıyor inan .
hani öyle biri olmalısın ki demirden nöronların olsun

çok sabırlıyım da ondan . aslında alsam elime bi sopayı . bak gör .
ama beni o duruma getirmesinler .
çoğunlukla çıldırıyorum . öyle, her akşam ekşın olur mu yahu. bi durun totonuzun üstüne.

benım bu yazdıklarımın hepsınde sandal sedır amber karısık oryante edıyorlarmıs ben ıcınde bunlar yazıyorsa alıyorum ve dırekt kokum o oluyor

bazı erkek parfumlerı gercekten cok guzel bende bayılıyorum

ahhaha onermedıgın bu ıkı koku bende ekşi ekşi koktu yaa bende sevemedım onları

Kiz olmaz olur mu, sandal ağacı parfümlerde çok kullanilir...
Örneğin Guerlain Samsara, bunu da alacam mesela ilk firsatta, alt notalarda hem vanilya hem sandal ağacı hem de amber var muhteşem üçlü yani, kesinlikle tavsiye ederim... ama bu tarz kokuları ilk sıkmaya degerlendirmeyeceksiniz.. soktuktan en az yarim saat sonrasında koklayıp test edeceksiniz

Son düzenleme:
ben de şu yaşa kadar çoook kullandım .
çünkü her sefer başka bi koku aradım . ondan kullanmadığım yok belki.

yeni evliyken büyük bi avm nin kozmetik reyonuna girdiydim . orada orijinal parfümler vardı.
öyle çok kullandık kı .
şimdilerde bir kaç yıldır, hypnosee (lancomeee ) hoşuma gidiyor .

ne kadar doğru aslındaa iş bende bitecekk
bak 3 gündür tek öğün beslenip salata ve tek çeşit yemek yiyiyorum

bağaısağın bu kadar aptal olduğun u bilmiyordum m

kronık kabızlık yasayan esıme dedım kı yenı evlıyken
aynı saatde tuvalete otur gelmese bıle otur 3 gun ust uste yap bagırsak salak cunku hemen kurtulursun dedım
3 gun ust uste gelmese bıle tuvalete gıttı aynı saatde ve duzenlı tuvalete alıstı
resmen kocama tuvalet alıskanlıgı kazandırmıs gıbı yazdım ama bagırsagı tembel ve hep kabızlık yasarken bundan bu sayede kurtuldu

beyın gucunle bıle hareket ettırırsın bagırsagı yemın ederım bak dene gozunu kapat bagırsanını dusun 5 sanıye
hemen calısır ıcınde bırseyler kımıl kımıl

ıs bagırsakta bıtıyor aslında acıkan o mıdeyı guruldatan o mıdeye sınyalı gonderen o , mıde de beynımıze sınyal gonderıyor orda ıs mantıga kalıyor ıste :)

Hypnose çok önceden kullandım bi kere, pek sevemedim... ama eskiler deyince Givenchy Hot Couture pembe renkli olan kokuya erkek arkadaşlarımdan biri kiz benim sevgilim olsan bu kokuyla beni katil edersin demisti o da sahane bir koku, hatta onu Antepten almıştım

abmer ve oriyantal kokuları seviyorum . ve vanilya.

sandala da bayıldım .
bi ara gideyim bakayım .
samsara yı yazzdım kenara. onu almam lazım .

bırde kısının beslenmesıyle de alakalı kokunun kendısıne yakısması
mesela ben baharatsız sogan sarımsaksız bır hayat asla dusunemem tum yemeklerımde baharat var duz yogurda bıle katarım yanı
benım gıbı baharatlı yemeklerı seven ve daha cok baharatlı tuketenlerı dengelıyor odunumsu kokular
tutup bırde baharatlı parfum kullanırsam zehır sacarım etrafa
sekerlı kokularda o yuzden ekşi kokuyor bende

hahahah. şartlı refleks de olmuş nisa cım .
tuvalete oturursan ... gelir hesabı.

tuvalet alışkanlığı kazandırman ise müthişş

ooof onu biz resmen banyo ediyorduk üstümüze.
biz de seviyorduk onu. orijinal.
gop mavi çarşıda çalıştım . oranın kozmetiğine verdiler
dedim illa beni bayan giyime verin .
kozmetiğe layık gördüler .

çoğu parfomü biliyorum . elimizin altında koca depo vardı.

bir de aslında onun dışında çok güzel kokular da var ama o arkadaşının da hoşlandığı koku tarzı oymuş . yani her erkek katil olmaz da o olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…