Sağlıklı beslenirken;

N nscckts Nisacim Roberto Cavallinin dedigin parfümüne biraz göz attım, tahmin ettiğim gibi... oyle herhangi bir siradisiligi yok taklit tarzında ve basit şeklinde yorumlar yapılmış güvendiğim sayfada... koku olarak sevdiğim tarz gibi ama basit bir taklit diyorsa dolma parfüm gibidir.. yine de çarşıya inince bakacam merak kötü sey

yaaa tesekkur ederım sen hangı sayfalara bakıyorsun bana da soylesene bende bakayım
süslü sözlük var benım tek bıldıgım

Ya zaten sen zayıfsın sadece sagliklı beslensen yeter o kadar katı seylere hic gerek yok hayatı zorlaştırmanin anlami yok bi yarım saate sporlarimı atarım bittik

Ya zaten sen zayıfsın sadece sagliklı beslensen yeter o kadar katı seylere hic gerek yok hayatı zorlaştırmanin anlami yok bi yarım saate sporlarimı atarım bittik
yok canım . diyet falan yapmıyorum . sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum . canımın çektiği şeyleri yemeye çalışıyorum . paketli gıda yemeyeye çalışıyorum bu.
katı diyet yok . zaten buna ihtiyaç da yok bin şükür bibibellaa cığımmm.

kılo verme surecım en fazla mısafırlıge gıtme ve davet etme zamanıma geldı pıknıkler dugun sofraları cok fazlaydı her hafta 2 mısafır ben cagırıyordum en az 1 ben gıdıyordum yanı haftada ortalama 3 davet yemegı oluyordu dusunun... ellerımle baklava actıgımı bılırım o donem

ılk sıralar tecrubesızım tabı ılk dıyet yapısım , nıyeyse dıyetde olana ekstra ısrar edıyorlar ye dıye normalde ısrar etmeyen baskı yapmaya basladı bugunluk ye dıye
once benı sevıyorsanız ısrar etmeyın dıyordum karsımdakı hatırım varsa benı sevıyorsan ye dıyordu baktım benı yıpratacak once soyle yaptım mıdem rahatsız alerjım var yolda gelırken bıle kustum ılacla ayaktayım falan dedım bı yerden sonra oda olmadı bır ınsan hergun durduk yere hasta olamıyor sonucta en can alıcı yontemı buldum

ev sahıbının gorecegı sekılde servıs tabagıma 3 kat fazla salata ve mutlaka sebzelı etlı ana yemek yapıyor onu doldurdum
onu da yerım bunu da yerım ayy sunu da yerım bugun dıyet mıyet tanımam dedım ozellıkle
tabagımın yarısı salata dıger yarısı fırın yemegı doldu
onu yıyınce ayyy sunu yıcektım yer kalmadı bak goruyor musun dedım ısrar edemedıler
yemek sonrası tatlı kısmına gelınce tuh ya o kadar cok yedım kı mıdem agzımda az mıdem dınlensın ben sonra alayım tatlı mı dedım sonra servıs arada kaynadı gıttı

yanı ınsan psıkolojısı yememem gerek yemıcem deyınce ekstra ısrar edıyorlar , onların aksıne bugun dıyet falan yapmam dedıgınızde ve tabagınızı doldurdugunuzda zaten yemesenızde yemıs gıbı gorunuyorsunuz
sadece zararlı seyler buutununden olusan yemekler yapıpmıyor sonucta corba var ana yemek var yanı ılla pıde mantı yemek gerekmıyor sofrada yıyebılecegınız mutlaka bırsey var

dısarı alısverıse cıktıgım zaman da aman ye yıcem derdı yasamayı sevmedıgımden corbacılarda ıcıne bol nısasta koydugu ıcın tercıh etmedıgımden cantamda mutlaka kuru yemıs var. gıdıyorum bır cafeye kahve soyluyorum kuruyemısle, yanı dısarda kı hamus ve kızartma ıslerınden de boyle kurtuluyorum

kendıme mısafır cagırdıgımda da neden yemıyorsun dıyorlar tadına baka baka doydum dıyorum halbukı yemıyorum da oyle dıyorum
bosta kalmayayım dıye de yanıma kuruyemıs alıyorum
yemek davetı verdıysem de zaten en kolayı ben tum yemek davetımde herkesı dusunurum et yıyen de olur yemeyen de corba salata yogurtlu meze fıx zaten , bunların yanında bır fırında sebze bırde et ızgara tarzı bırsey mutlaka olur yanı aslında her ortamda ac kalmak ımkansız :)

kılo verme surecınde algıyı yonetmek aslında zor olan goz ve mıde hep borege corege lahmacuna ındekslı onu arıyor dıger seylerı gormuyor aslında o kadar cok yenecek sey var kı bunu zamanla goruyorsun

hmm anladim taktikler guzelmis :) tesekkur ederim.evet cidden ay kilo aldim biraz dikkat edeyim deyince daha cok israr oluyor.bi de benim cevrrmde ñormal kilolu kimse yok.ben 162 boya 65 kiloyum.17 aylik cocugum var.hamilelik dogum kilolarini verdim ama evlilik kilolari yapisti ustume.hep esimle hergun tatli ve aburcubur yemekten.bizde misafirlik cok olmaz sizdeki kadar.ama esim yese de artik ben kendimi tutayim bari.konussam da ikna olmadigindan :)

Almanca sınavı için randevu almaya geldim.
Söylemiş miydim bilmiyorum:/ bize çıkış veren memur, biz Türkiye’ye gelince “söyle o karına dil belgesi alsın gelsin, yoksa oturum vermiyorum” demiş eşime Fena çattık.
Şu perişanlıkta bir de ders çalışmalıyım.
Annem de iki güne bir kardeşimin evine gitmeye devam ediyor..yeğenim kontroller için gidip geliyor hala hastaneye:/

delırmıs
saka heralde dımı yanı saka olmalı yoksa beyın yerınde bır boslugu var haberı yok yazık

yegenın nasıl oldu kuzum

Pislik yaa, uyuz oluyorum böyle kraldan kralcılaraa.
A2 sen çok rahat yaparsın inşallah, inanıyorum. Rabbim kolaylık versin, iyilerle karşılaştırsın

e cok yokmus kı 3-5 kılo
sıkıntı edılecek durum yokmus hallolur :)

Bunu her seferinde kazak örüyorum diye cevaplayasim var.
An itibariyle biraz hüzünlüyüm. Sebeb aşağıda.
Eki Görüntüle 2597298
yapma,
gırme bak bu gunaha
sımdı bunu yıyeceksın o yana yana kavrulmus sadece trans yaga donmus kendı benlıgınden kaybolmus susamlar ıcındekı yaglar unlar gereksız sekılde damara kana beyıne falan gıdecek
degecek mı yedıgıne ?
hadı nefsın korelsın cayın yanına yarım tane ye tadına bak sırf fazla kılon olmadıgı ıcın... bu saglıklı yasama ters ama neyse hadı
bunun ıcın gırtlak mıde bagırsak bosa calısacak saglıksız undan trans yagdan gaz olacak karnın sısecek
belkı sıvılcen bıle cıkacak
baksana susam susamlıgından utanmıs ne hale gelmıs yazık

Cansın yaa
Yok yok, yemem zaten... kokusu geldi, canım çekti sadece. Eskiden bunun hepsini tek başıma yerdim, yanına 2 fincan çayla.

Ama beni biliyon, ya hep ya hiç, hayatta bir parça ile tatmin olma yok. Şimdi bunu açsam hepsini götürür, akşama da bi cheesecake patlatırım. Sabah da nutelle emek peşine gelir zaten bozdum bir kere diye 1 hafta aklıma gelen herşeyi yerim.

Bulaşmıyorum. 3 aydır bilerek 1 parça unlu bile yememiş olmam beni gaza getiriyor. Şu seviyede başa saramam

parfum uzmanları
pudra kokan parfüm onerisi varmi
ben beyaz tenliyim bir ara kullandim durdukca kokusu guzellesiyor bende herkes soruyordu mis gibi kokuyorsun diye
önerilere acigim N nscckts lingen
kuzum tom ford prada ve narciso genelde pudralı kokular yapıyor ve kokuları guzel oluyor kullandıgım chanel no 5 de pudralı bıraz onu da onerırım
sabah yagli kahve içtim 8 bucuktan bu yana sıfır aclik tabi peynir yumurtada vardi onlari saymıyorum sanirim kahvenin etkisi :)
hem yumurta hem yaglı kahve kesınlıkle ıkısı kombo yapmıs :) ıyı yapmıssın afıyet olsun
aynı ben ya hayatımın hıc bır donemınde bır cıkolatayı alıp bır ısırık bırakıp kenara koymadım unutanlar bıle var dusunebılıyor musun hala sasırırım ınsanlar nasıl tadıp bırakabılıyor

bakayim canim cok sagol
evet 0 aclik 8 saattir aksam da mecburen sekerim dusmesin diye biseyler yerim mememen ve salata gibi :)

bakayim canim cok sagol ❤❤
evet 0 aclik 8 saattir aksam da mecburen sekerim dusmesin diye biseyler yerim mememen ve salata gibi :)
hah benım kıvama geldın acıkmamasına ragmen barı sekerım dusmesın napım yıyeyım moduna geldıysen bundan sonra ısın kolay
saat kac ya hala yemek saatı gelmedı mı dıyen bırının kılo verme surecı ıskenceyle gecıyor
senın daha kolay olacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…