Nohut, yulaf, tat iğrenç diyince kendimi suçlu hissettim. Sonra bu mesajını gördüm, içinde bir ben yokmusum yawNohut unu, yulaf unu, yumurta, süt, yoğurt, tereyağı, hindistancevizi yagi, tuz, kabartma tozu ve susam çörekotu ve biraz da su..
Alışık değilim bu tatlara, hayatımın geri kalanında alışmak zorunda olduğum en alçak tat
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin, nasıl gözüm dönmüşse artikNohut, yulaf, tat iğrenç diyince kendimi suçlu hissettim. Sonra bu mesajını gördüm, içinde bir ben yokmusum yaw
Ben bazen yulaf unuyla yapıyorum biraz süt su tuz çörek otu ha bide iç çekirdek gayet güzel oluyor sadece yulaflı olduğu halde bile ama ekmek gibi olmuyor vıcık kıvam yapmak gerekiyor yoksa yoğurulmuyor yulaf kasıkla yağlı kagıda koyup pisiriyorum kücük poğacalar gibiNohut, yulaf, tat iğrenç diyince kendimi suçlu hissettim. Sonra bu mesajını gördüm, içinde bir ben yokmusum yaw
Evet, hiç biri ekmek kıvamında olmuyor. Ama yulaf ununa tereyağ yedir mesela, azıcık tuz az karbonat at fırına, enfes kiyir kıyir bişey oluyor. Uzerin çok az bal, ya da sekersiz meyve puresi, reçel falan...çayla epey gideri var. Lingen dediği gibi iğrenç asla değil bu kadar uyduruk bişey.Ben bazen yulaf unuyla yapıyorum biraz süt su tuz çörek otu ha bide iç çekirdek gayet güzel oluyor sadece yulaflı olduğu halde bile ama ekmek gibi olmuyor vıcık kıvam yapmak gerekiyor yoksa yoğurulmuyor yulaf kasıkla yağlı kagıda koyup pisiriyorum kücük poğacalar gibi
Bal reçel falan iyi ki sevmiyorumEvet, hiç biri ekmek kıvamında olmuyor. Ama yulaf ununa tereyağ yedir mesela, azıcık tuz az karbonat at fırına, enfes kiyir kıyir bişey oluyor. Uzerin çok az bal, ya da sekersiz meyve puresi, reçel falan...çayla epey gideri var. Lingen dediği gibi iğrenç asla değil bu kadar uyduruk bişey.
Attığım o elmali yulafli tarifi denemeliydin oysa.Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin, nasıl gözüm dönmüşse artik
Bu mesaja beğenmedim atmak lazim nisa seni atmasın burdanAttığım o elmali yulafli tarifi denemeliydin oysa.
Bi de hindistancevizi yağını pişmiş sevmiyorum ben, acilasiyor sanki. Balin altına sürmelik, kahveye katmalik, olmadı oil pulling yapmalik o.
A doğru yaa, senin 2 kasiklik yerin var. Böyle saçma şeylerle doldurmaa. Ben geçen Lingene laf ettim, beterini yaptım kendim. Toplamda 5 yumurta yedim bugünBal reçel falan iyi ki sevmiyorumbem zaten bu tarz şeyleri esim için yapıyorum daha çok ben pek yiyemiyorum onu yersem yemek yiyemem tıkanıyorum ama yoğurdun içinde güzel olur gibi geldi ya
Kiyamaz o banaBu mesaja beğenmedim atmak lazim nisa seni atmasın burdan
Ya ben meyve yiyemiyom, şekerli şeyler bana gore değil... valla ben her türlü yiyom bu yağı, tereyağı da tarifin birinde koydular dedim ben de koyayim, acemilik iste, nerden tuttuysam elimde kaldiAttığım o elmali yulafli tarifi denemeliydin oysa.
Bi de hindistancevizi yağını pişmiş sevmiyorum ben, acilasiyor sanki. Balin altına sürmelik, kahveye katmalik, olmadı oil pulling yapmalik o.
Alma mazlumun ahını çıkar gidaklaya gidaklaya nasilmissssA doğru yaa, senin 2 kasiklik yerin var. Böyle saçma şeylerle doldurmaa. Ben geçen Lingene laf ettim, beterini yaptım kendim. Toplamda 5 yumurta yedim bugün
Bu mesaja beğenmedim atmak lazim nisa seni atmasın burdan
mesaja tam kalplı muhtesem yaptıktan sonra nısa atar yazısını gordum koptumKiyamaz o bana
demın bır topıkte arkadas senın topıkle 7 kılo verdım dedı
o kadar mutlu oldum kı anlatamam
sankı ben verdım o 7 kıloyu ya boyle haykıra haykıra sarılasım geldı E evinincicegi hayırlı ugurlu olsun yenı kılon cok mutlu oldum soyledıgın seye :)
allahımmm ben mest :)Gerçekten senin sayende. Yazdığın bazı şeylerin ya da paylaştığın yemeklerin tarifini ekran görüntüsü aldım. Uyguladım ve fazla olan 7 kiloyu verdim. İyi ki varsın
kalbım pır pır pırBen de bu sayfaya geldiğimden beri sanirim 5 hafta olacak, 92den 86bucuga düştüm... Nisa'nın sayesinde 20 kilo daha verecem insallah
allahımmm ben mest :)
asıl sen ıyıkı varsın suan kan can geldı bana
yemeklerı lezzetlı buldun mu yoksa eh ıste saglıklı beslenme boyle lezzetsız olur mu dedın mecburıyetden mı yedın severek begenerek mı
Kız ben buraya takılmadan veremezdim kikalbım pır pır pır
benım sayemde degıl kız ben vermedım senın yerınesen kendın azim ettın benım tek yaptıgım yedıgım yemegın tarıfını paylasmak
verdıgım tarıfın ıse yaramasına cook cok sevındım tek hayrım kendıme olmamasına cok sevındım bu topıgı acarken mıllet senın ne yedıgıne mı bakacak be salak dıyerek cekınerek actım . en kotu ıhtımal kendıme anı olur dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?