Sağlıklı beslenirken;

O yediğim meymenetsiz şeyler beni epey tok tuttu
Sabah protein tozu sade suyla ictim
Meymenetsiz şeyden toplam 3 buçuk tane( herbiri küçük bir mandalina kadardi) siyah zeytinle yedim..
150gr izgara hindi göğüs, 2 kasık haşlanmış sebze iki üç kaşık yoğurtlu kereviz
Işte beyle:)

Nohut, yulaf, tat iğrenç diyince kendimi suçlu hissettim. Sonra bu mesajını gördüm, içinde bir ben yokmusum yaw

Nohut, yulaf, tat iğrenç diyince kendimi suçlu hissettim. Sonra bu mesajını gördüm, içinde bir ben yokmusum yaw
Ben bazen yulaf unuyla yapıyorum biraz süt su tuz çörek otu ha bide iç çekirdek gayet güzel oluyor sadece yulaflı olduğu halde bile ama ekmek gibi olmuyor vıcık kıvam yapmak gerekiyor yoksa yoğurulmuyor yulaf kasıkla yağlı kagıda koyup pisiriyorum kücük poğacalar gibi

Evet, hiç biri ekmek kıvamında olmuyor. Ama yulaf ununa tereyağ yedir mesela, azıcık tuz az karbonat at fırına, enfes kiyir kıyir bişey oluyor. Uzerin çok az bal, ya da sekersiz meyve puresi, reçel falan...çayla epey gideri var. Lingen dediği gibi iğrenç asla değil bu kadar uyduruk bişey.

Bal reçel falan iyi ki sevmiyorum bem zaten bu tarz şeyleri esim için yapıyorum daha çok ben pek yiyemiyorum onu yersem yemek yiyemem tıkanıyorum ama yoğurdun içinde güzel olur gibi geldi ya

Bal reçel falan iyi ki sevmiyorum bem zaten bu tarz şeyleri esim için yapıyorum daha çok ben pek yiyemiyorum onu yersem yemek yiyemem tıkanıyorum ama yoğurdun içinde güzel olur gibi geldi ya
A doğru yaa, senin 2 kasiklik yerin var. Böyle saçma şeylerle doldurmaa. Ben geçen Lingene laf ettim, beterini yaptım kendim. Toplamda 5 yumurta yedim bugün

Attığım o elmali yulafli tarifi denemeliydin oysa.
Bi de hindistancevizi yağını pişmiş sevmiyorum ben, acilasiyor sanki. Balin altına sürmelik, kahveye katmalik, olmadı oil pulling yapmalik o.
Ya ben meyve yiyemiyom, şekerli şeyler bana gore değil... valla ben her türlü yiyom bu yağı, tereyağı da tarifin birinde koydular dedim ben de koyayim, acemilik iste, nerden tuttuysam elimde kaldi
Ama ne bicim tok tuttu yahu, canım yemek istiyor midem kes sesini otur diyor kahroldummm
A doğru yaa, senin 2 kasiklik yerin var. Böyle saçma şeylerle doldurmaa. Ben geçen Lingene laf ettim, beterini yaptım kendim. Toplamda 5 yumurta yedim bugün
Alma mazlumun ahını çıkar gidaklaya gidaklaya nasilmissss
4e laf ederken 5i gömmüşün

demın bır topıkte arkadas senın topıkle 7 kılo verdım dedı
o kadar mutlu oldum kı anlatamam
sankı ben verdım o 7 kıloyu ya boyle haykıra haykıra sarılasım geldı E evinincicegi hayırlı ugurlu olsun yenı kılon cok mutlu oldum soyledıgın seye :)

Gerçekten senin sayende. Yazdığın bazı şeylerin ya da paylaştığın yemeklerin tarifini ekran görüntüsü aldım. Uyguladım ve fazla olan 7 kiloyu verdim. İyi ki varsın

Gerçekten senin sayende. Yazdığın bazı şeylerin ya da paylaştığın yemeklerin tarifini ekran görüntüsü aldım. Uyguladım ve fazla olan 7 kiloyu verdim. İyi ki varsın
allahımmm ben mest :)
asıl sen ıyıkı varsın suan kan can geldı bana

yemeklerı lezzetlı buldun mu yoksa eh ıste saglıklı beslenme boyle lezzetsız olur mu dedın mecburıyetden mı yedın severek begenerek mı

E evinincicegi gunde ortalama kac cay ıcıyorsun cayı sekersız ıcememene bır cozum buldum da burdan yazısalım orda ozel sohbet gıbı arkadasın konusunu bolmeyeyım ben

hah cevabını sımdı gordum 4-5 tane cay ıcıyorum demıssın super buldum cozumu 1 caydanlık desen sıkıntıydı
1 kuru hurmayı al 5 e bol
her bardak cay ıcısınde agzına oncesınde at tatlandır agzını yanı kıttlama gıbı yap :) hurmayı kullan 1 hurmayı 4-5 e bolsen yeter

sekersız cay ıcemeyıp caydan vazgececegıne caresı var ıc sen cayını agzını tatlandırarak

Ben de bu sayfaya geldiğimden beri sanirim 5 hafta olacak, 92den 86bucuga düştüm... Nisa'nın sayesinde 20 kilo daha verecem insallah
kalbım pır pır pır
benım sayemde degıl kız ben vermedım senın yerıne sen kendın azim ettın benım tek yaptıgım yedıgım yemegın tarıfını paylasmak

verdıgım tarıfın ıse yaramasına cook cok sevındım tek hayrım kendıme olmamasına cok sevındım bu topıgı acarken mıllet senın ne yedıgıne mı bakacak be salak dıyerek cekınerek actım . en kotu ıhtımal kendıme anı olur dedım

Başta zorlandım hele ekmeksiz yemek çok zorladı beni. ama şimdi gayet severek yiyorum yaptığım yemekleri. Diyet bitti ama ben bu şekilde devam ediyorum. Artık eskisi gibi ekmeğe pilava şekere abanmak yok. Pilavı çok severdim şimdi 2 kaşık yiyorum. Dışarı çıktık bugün eşim tatlı söyledi 2- 3 çatal alıp isteğimi bastırıp bıraktım. Gerisini o yedi. Seninde dediğin gibi yaşam şekline dönüştürdüm. Baştan da olur mu öyle şey böyle yaşam düzenine katlanamam diyordum ama şimdi sağlıklı besleniyorum. Kimsenin yapamadığını yaptın nasış yaptın bende bilmem:)

Kız ben buraya takılmadan veremezdim ki
Senin korkundan biçok şeyi yemiyorum
Bu sayede zayifliyorum ve seni daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…