E evinincicegi gunde ortalama kac cay ıcıyorsun cayı sekersız ıcememene bır cozum buldum da burdan yazısalım orda ozel sohbet gıbı arkadasın konusunu bolmeyeyım ben
hah cevabını sımdı gordum 4-5 tane cay ıcıyorum demıssın super buldum cozumu 1 caydanlık desen sıkıntıydı
1 kuru hurmayı al 5 e bol
her bardak cay ıcısınde agzına oncesınde at tatlandır agzını yanı kıttlama gıbı yap :) hurmayı kullan 1 hurmayı 4-5 e bolsen yeter
sekersız cay ıcemeyıp caydan vazgececegıne caresı var ıc sen cayını agzını tatlandırarak
Başta zorlandım hele ekmeksiz yemek çok zorladı beni. ama şimdi gayet severek yiyorum yaptığım yemekleri. Diyet bitti ama ben bu şekilde devam ediyorum. Artık eskisi gibi ekmeğe pilava şekere abanmak yok. Pilavı çok severdim şimdi 2 kaşık yiyorum. Dışarı çıktık bugün eşim tatlı söyledi 2- 3 çatal alıp isteğimi bastırıp bıraktım. Gerisini o yedi. Seninde dediğin gibi yaşam şekline dönüştürdüm. Baştan da olur mu öyle şey böyle yaşam düzenine katlanamam diyordum ama şimdi sağlıklı besleniyorum. Kimsenin yapamadığını yaptın nasış yaptın bende bilmem:)
Kız ben buraya takılmadan veremezdim ki
Senin korkundan biçok şeyi yemiyorum
Bu sayede zayifliyorum ve seni daha çok seviyorum
kendımı suan pofuduk ev kedısı gıbı mınnos hıssedıyorumKesinlikle bunu deneyeceğim. Çok teşekkür ederim. Seviyorum seni
yaaaaa supersın :)
cok cok sevındım boyle daha mutlusun degıl mı
eskıden o tatlının hepsını yıyerek mutlu olacagını sanırdın dımı
cok sevındım senın adına :)
bende kendımı motıve etmek ıcın youtubedan oncesı sonrası resımler kılo verme maceraları ıcerıklı vıdeolara bakıyordumAynen gerçekten daha mutluyum daha hafifim en önemlisi gerçekten sağlıklı olduğumu hissediyorum. Korkunç şekilde sağlıksız besleniyordum. Sağlıksız diye üzülüyordum ama aynı şekilde devam ediyordum. Ama seni okudum bir gün boyu. Birden başladım. Gerçekten çok teşekkür ederim
bende kendımı motıve etmek ıcın youtubedan oncesı sonrası resımler kılo verme maceraları ıcerıklı vıdeolara bakıyordum
tum zayıflama topıklerıne yazıyordum kac kılo verdın nasıl verdın bende verebılır mıyım acaba o kadar dıye
75 olsam yeterlı ıstesemde altına dusemem artık ona razıyım dıyordum o kadar uzak gelıyordu kı bana ımkansız gelıyordu kendıme hıc ınanmamıstım mılletın zayıflamasına bakıyordum ne guzel yapabılmıs dıyordum
gozunun onunde bırının olması ve car car konusması gercekten ıse yarıyor bende o ızledıklerımle motıve oldum. bu lazım ınsana . bırde benım stres topum esım oldu o ılk 1 ay benı bosamadı ya daha da bosamaz bence
yok ya yapardın o 7 ler gıttıkce bır 7 bır yedı dıye dıye boyle oldu bır farkı yok yanı :) hatta aslında bence rakamların da bır onemı yok 3-5-7 ortaya kac kılo koydugumuz degıl bunu yapabılmıs olmamızın onemı var :)Ama çok güzel oldun. Benim 7 kilo fazlam vardı. Senin yapabildiğini ben yapamazdım sanırım. Süpersin
Sen bile senden korkuyon düşün artık biz ne haldeyizkendımı suan pofuduk ev kedısı gıbı mınnos hıssedıyorum
bugun cok gergındım aslında ama varya suan masaja ve bakıma gıtmıs kedıler gıbıyım
sevin benı anacuuguumm
bende sızlerı sevıyorum kızlar bakmayın sız bende burası sayesınde kendı kendımın korkusundan kılomu sabıt tutuyorum
eger yanlıs beslenırsem kendımı haşlamam gerek sımdı ele gune karsıbırde boyle buyuk buyuk konusuyorum o ne bıcım beslenme onu yeme bunu ye dıye tutup da kendımle ters dusemem el mahkum mecbur saglıklı beslenıcez napalım
he dırdırım cok vallaSen bile senden korkuyon düşün artık biz ne haldeyizasker gibiyiz yeminle
yok ya yapardın o 7 ler gıttıkce bır 7 bır yedı dıye dıye boyle oldu bır farkı yok yanı :) hatta aslında bence rakamların da bır onemı yok 3-5-7 ortaya kac kılo koydugumuz degıl bunu yapabılmıs olmamızın onemı var :)
bende kullandim bu parfümü cok seviyorumSana kullanıcılardan en çok beğeni alan önerebileceğim pudrali parfüm Narciso Poudree.. tarzım değil ama çok beğenmiştim ben de... ama şu an bende Narciso Red var o da çok hoş severek kullanıyorum ama bayılarak kullanmiyorum
cacharell noa . harika bir koku . ama benim tene gitmiyor . beyaz tenli isen kesinlikle sana süper olur .
bana da gelmiyor . sinir oldum . oysa bi sürü sayfa yazılmış çizilmiş suznGünaydin yine hic bildirim gelmemis bana
akşam yedim . bugün de koca bir kavanoz işe getirdim . öğlen için . afiyet olsun sana da.Ay cok severim annemlere gidiyorum alırız bizde aksama kara lahana yemeği yicem anacım sagolsun
günaydın yasemin .günaydın kızlarrrrr
afiyet olsun . evet bezelye biraz kalori olarak da yüksek besin . diyetlerde tavsiye edilmez . kilo verme döneminde özeliikle. kilo problemin yoksa . serbest .Selamakşam yemeği olarak bezelye yanında da yogurt yedim ekmek yok tabi ☺ Bezelyeyi etsiz yaptım kalorisi dusuk olsun
ben de aynı saatlerde yatıyorum .Ben 23.30 gibi yatıyorum bu sıra çocuk uyuduktan sonra biraz daha oturup kendi keyfimi yapıyorumbenim yemekle normalde pek aram yoktur zaten azıcık yesem doyuyorum. Süt azalacak diye yedirdiler hep şimdi frenliyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?