Sağlıklı beslenirken;

Kesinlikle bunu deneyeceğim. Çok teşekkür ederim. Seviyorum seni

yaaaaa supersın :)
cok cok sevındım boyle daha mutlusun degıl mı
eskıden o tatlının hepsını yıyerek mutlu olacagını sanırdın dımı
cok sevındım senın adına :)

Kız ben buraya takılmadan veremezdim ki
Senin korkundan biçok şeyi yemiyorum
Bu sayede zayifliyorum ve seni daha çok seviyorum
Kesinlikle bunu deneyeceğim. Çok teşekkür ederim. Seviyorum seni
kendımı suan pofuduk ev kedısı gıbı mınnos hıssedıyorum
bugun cok gergındım aslında ama varya suan masaja ve bakıma gıtmıs kedıler gıbıyım
sevin benı anacuuguumm
bende sızlerı sevıyorum kızlar bakmayın sız bende burası sayesınde kendı kendımın korkusundan kılomu sabıt tutuyorum
eger yanlıs beslenırsem kendımı haşlamam gerek sımdı ele gune karsı bırde boyle buyuk buyuk konusuyorum o ne bıcım beslenme onu yeme bunu ye dıye tutup da kendımle ters dusemem el mahkum mecbur saglıklı beslenıcez napalım

yaaaaa supersın :)
cok cok sevındım boyle daha mutlusun degıl mı
eskıden o tatlının hepsını yıyerek mutlu olacagını sanırdın dımı
cok sevındım senın adına :)

Aynen gerçekten daha mutluyum daha hafifim en önemlisi gerçekten sağlıklı olduğumu hissediyorum. Korkunç şekilde sağlıksız besleniyordum. Sağlıksız diye üzülüyordum ama aynı şekilde devam ediyordum. Ama seni okudum bir gün boyu. Birden başladım. Gerçekten çok teşekkür ederim

bende kendımı motıve etmek ıcın youtubedan oncesı sonrası resımler kılo verme maceraları ıcerıklı vıdeolara bakıyordum
tum zayıflama topıklerıne yazıyordum kac kılo verdın nasıl verdın bende verebılır mıyım acaba o kadar dıye
75 olsam yeterlı ıstesemde altına dusemem artık ona razıyım dıyordum o kadar uzak gelıyordu kı bana ımkansız gelıyordu kendıme hıc ınanmamıstım mılletın zayıflamasına bakıyordum ne guzel yapabılmıs dıyordum

gozunun onunde bırının olması ve car car konusması gercekten ıse yarıyor bende o ızledıklerımle motıve oldum. bu lazım ınsana . bırde benım stres topum esım oldu o ılk 1 ay benı bosamadı ya daha da bosamaz bence

Ama çok güzel oldun. Benim 7 kilo fazlam vardı. Senin yapabildiğini ben yapamazdım sanırım. Süpersin

Ama çok güzel oldun. Benim 7 kilo fazlam vardı. Senin yapabildiğini ben yapamazdım sanırım. Süpersin
yok ya yapardın o 7 ler gıttıkce bır 7 bır yedı dıye dıye boyle oldu bır farkı yok yanı :) hatta aslında bence rakamların da bır onemı yok 3-5-7 ortaya kac kılo koydugumuz degıl bunu yapabılmıs olmamızın onemı var :)

Sen bile senden korkuyon düşün artık biz ne haldeyiz asker gibiyiz yeminle

Sen bile senden korkuyon düşün artık biz ne haldeyiz asker gibiyiz yeminle
he dırdırım cok valla
bıde ne olyor bılıyor musun
mesela ıcımızden bırı aynı gun bırden fazla benzer sey yıyor ya
ben onu bıldıgın dert edıyorum yıyen o kadar dert etmıyor yemın ederım
ben bazen alakasız bır anda dan dıye su sekılde beslenın bu sekılde yapın dıye uzuuun uzun kendı kendıme konusuyorum ya ondan o ıste

Kesinlikle. Kilo vermenin ötesinde artık sağlıklı besleniyoruz bu herşeyden önemli

parfum uzmanları
pudra kokan parfüm onerisi varmi
ben beyaz tenliyim bir ara kullandim durdukca kokusu guzellesiyor bende herkes soruyordu mis gibi kokuyorsun diye
önerilere acigim N nscckts lingen
cacharell noa . harika bir koku . ama benim tene gitmiyor . beyaz tenli isen kesinlikle sana süper olur .

günaydın kızlarrrrr
günaydın yasemin .
Selam akşam yemeği olarak bezelye yanında da yogurt yedim ekmek yok tabi ☺ Bezelyeyi etsiz yaptım kalorisi dusuk olsun
afiyet olsun . evet bezelye biraz kalori olarak da yüksek besin . diyetlerde tavsiye edilmez . kilo verme döneminde özeliikle. kilo problemin yoksa . serbest .
miktar olarak az yemek lazım .

Ben 23.30 gibi yatıyorum bu sıra çocuk uyuduktan sonra biraz daha oturup kendi keyfimi yapıyorum benim yemekle normalde pek aram yoktur zaten azıcık yesem doyuyorum. Süt azalacak diye yedirdiler hep şimdi frenliyorum kendimi
ben de aynı saatlerde yatıyorum .
süt olsun diye benim kaynana burnuma dayardı tatlı vs . çok biliyor ya . o daha tecrubeli görüyor kendini. sen cahilsin modundaydı benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…