Teşekkür ederim. Bir bakayım duymamışım daha önce
Teşekkür ederim. Uzun süredir yoktu bu sabah birden başladı.
Kahveyi ayılmak icin mecbur içtim. Çikolata biliyorum daha da azdiriyor ya uzun süredir yoktu iste birden yine hortladi hastalık
Çocuk olmadan önce onu çok yapıyordum ama şu a o uyanıkken yatmak ne kelime oturamıyorum bilemigren karanlık bir odada bir saat yatsann iyi gelir diye duymuştum yengemin öyle gecerdiii
Sadece parol. Emzirdigim için en güvenli ilaç bu geliyor şimdilik. Eğer daha da tetiklerse doktora gidip başka ilaç alicam. Önceden dil alti kullanmadan geçmiyordu. Sonra bi anda 4-5 sene hiç olmadi migren.hangi hapi ictin?
benim Serum yemeden gecmiyormigren karanlık bir odada bir saat yatsann iyi gelir diye duymuştum yengemin öyle gecerdiii
bir seye mi üzüldünSadece parol. Emzirdigim için en güvenli ilaç bu geliyor şimdilik. Eğer daha da tetiklerse doktora gidip başka ilaç alicam. Önceden dil alti kullanmadan geçmiyordu. Sonra bi anda 4-5 sene hiç olmadi migren.
Aslında streste olmadım anlamadım nedenini. Umarım bi daha tetiklemez. Eskiden is stresi falan çok olunca hemen migren çıkıyordubir seye mi üzüldün
beni üzüntü tetikliyor
veya boyun agrim
ofiste calismakten
anladim emzirince zor tabi.
afıyet olsun canım badem unuyla brownı de yapabılırsın bu arada :)Ketojenik low carb tariflerde buldum bu arada tarifi
Enfes görünüyorKızlar ben ekmeğimi buldummmm
Gerçek ekmek gibi yahu
Öğütülmüş badem(badem unu gibi) ve karniyarikotu tohumundan yapılıyor, evde malzemelerim vardı hemen denedim harikaaaa... kesinlikle tavsiye ederim...
Şimdi hemen gömecemEki Görüntüle 2597761
Kızlar ben ekmeğimi buldummmm
Gerçek ekmek gibi yahu
Öğütülmüş badem(badem unu gibi) ve karniyarikotu tohumundan yapılıyor, evde malzemelerim vardı hemen denedim harikaaaa... kesinlikle tavsiye ederim...
Şimdi hemen gömecemEki Görüntüle 2597761
Teşekkür ederim canım, valla kızarsın diye korkumdan yiyip bitirmeden girmedim geri burayaafıyet olsun canım badem unuyla brownı de yapabılırsın bu arada :)
Ya kuzum türkçesini ben de size yazarken öğrendim, almancasi çok daha komik birebir türkçeye çevirince, piretohumu kabugu oluyoEnfes görünüyorYalnız karniyarik patlıcan yemeği değil miydi, otu ne ya?
Teşekkür ederim canım, tadı da baya güzeldi valla:)ne güzel görünüyorrrrrrrr
afiyet olsunnnn
Karniyarik otu kabugu olarak geçiyor, kolon temizliğinde birebir, jellesip mideyi dolduruyor bu yuzden kilo vermede çok yardımcı.. foto ekliyorum, bi araştırın kızlar çok faydalı
Eki Görüntüle 2597804
Türkiyede de var, ama aktarlarda var mı onu bilmiyorum.. nette satıldığını gördüm, kardeşim de alacak:)ilk defa duydum
acaba burda varrmııııı
denemekte fayda varr
faydalarıda şöyle
İçeriğindeki müsilaj ve lipidler, bağırsak duvarını yumuşatıp nemlendirerek tuvalete çıkmayı kolaylaştırır. Karnıyarık otu kabızlığa karşı etkili bir tedavi kaynağıdır ve bağırsak mukozasını bozmadan detoks yapar. Floranın içeriğini değiştiren lifler sayesinde bağırsak hastalıkları azalır
Türkiyede de var, ama aktarlarda var mı onu bilmiyorum.. nette satıldığını gördüm, kardeşim de alacak:)
O da komple karin sırt popo yağ aldırıp gerdirdi, şimdi form korumaya calisiyor
Teşekkürlerimi iletirsin bibi yekızlar sımdı bibi soyledı
bu bıldırım gelmemesı durumunu
mesela bıldırım geldı gırmedın dıyelım sonraya bıraktın
sonra bıldırım gelmesı kesılıyormus
sedulu bibi dıyorkı hemsure tavsıyesıymıs eger ıcebılıyorsa emzırıyorsun ya dokunmazsa aspirin ıcmelıymıssın kan sulandırdıgı ıcın akısı hızlandırıyor ya migrene ıyı gelıyormus .
teee uzaklardan yetısıyor valla sagolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?