Sağlıklı beslenirken;

oh cok sukur rahatlamana sevındım
ustunden yuk kalktı ınsallah sansın bahtın senden yanadır bence olacak oyle hıssedıyorum :)

sehıt haberlerını hıc soyleme hepımızın bası sagolsun sosyal medyada sehıt evlerının resmını gorunce boyle agıt boguyor derler ya anında bademcıgım sısıyor uzuntuden cok kotu oluyorum bogazım dugum dugum kalbım sızlıyor bızım ıcın bu kadar uzucu yakınlarını dusunemıyorum aılesı annesı babası karısı cocugu ... cok acı

Merhabalar herkese. Dün buradaki pekçok mesajı okudum. O kadar içten ki herkes bir aile gibi olmussunuz ne güzel.
Ben hep 52 kilo civarında olan biriydim. 20 Temmuzda Kızkardeşim e kanser teşhisi kondu ve 4 Kasım da kaybettim. O kadar kötü günler geçirdim ki deli gibi saçma sapan şeyler yiyip ağlama krizleri yle 67 kilo oldum. Malesef ki Marmara depreminde tüm ailemi kaybetmiş biri olarak tek ailem Kızkardeşim herseyim di. Zor günler geçirdim. Şimdi sağlıklı eski gunlerim e dönmek için uğraşıyorum. Eşimden ayrildim bir kızım var ve kızım için kendime daha da iyi bakmaliyim. Kamuda makina mühendisiyim. Kendimi detaylı anlattim:) Güzel desteklerini zi bekliyorum. Sevgiler güzel bir hafta olsun❤

Merhaba hosgeldin. Bende yeni sayılırım burada. Bir haftadır dikkat etmeye başladım kendime.
Başınız sağolsun. Yaşadıklarınız hiç kolay degil o süreçte kim olsa sağlığına dikkat etmez. Ama neyse ki bi dayanağınız kızınız var. Sağlıklı beslenmek hayata daha da sıkı sarilmak için harika bir neden

Teşekkür ederim... Birlikte başarır iz inşallah.

hos geldiniz aramiza - kizlar sag olsun bir aile gibiyiz, haklisiniz.
bdv da konularinizi okudum.
cok üzülmüstüm kiz kardesinize, tekrar basiniz sag olsun.
tüm ailenizi depremde kaybetmeniz ayrica derinden etkilemisti beni.
insallah kizinizla bundan sonra güzel günleriniz olur.

Hoşgeldin Nur Seni aramızda gördüğümüze çok sevindim. Bugünkü menülerinde neler var?
Buradakilerden feyz aliyorum:) sabah iki yumurta bol yeşillik birkaç ceviz badem biraz peynir ve birkaç zeytin. Reformer pilates yapıyorum her gün sabah 8 ile 9 arasi. Ve hergün 20 bin adim umarım sonuç alırım.

hos geldiniz aramiza - kizlar sag olsun bir aile gibiyiz, haklisiniz.
bdv da konularinizi okudum.
cok üzülmüstüm kiz kardesinize, tekrar basiniz sag olsun.
tüm ailenizi depremde kaybetmeniz ayrica derinden etkilemisti beni.
insallah kizinizla bundan sonra güzel günleriniz olur.
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim.

Buradakilerden feyz aliyorum:) sabah iki yumurta bol yeşillik birkaç ceviz badem biraz peynir ve birkaç zeytin. Reformer pilates yapıyorum her gün sabah 8 ile 9 arasi. Ve hergün 20 bin adim umarım sonuç alırım.
Böyle devam edersen hızlı değişimine hepimizin şahit olacağı kesin. lingen de yeni başladı sayılır, çok kısa sürede çok iyi kilo verdi. Zaten kilodan önemlisi ömrümüzü kaliteli geçirmek. Doğru beslenip hareket edince bu hemen yaşam kalitemize yansıyor.

Cok kilolu değilim .1.70 boy 67 kilo. Ama ben 54 olmak istiyorum. Çünkü genelde hep öyley dim. Eski es kişisi çocuk nasıl diye aradı sabah tombis nbr diyor Allahım akıl fikir ver. 2 ayda 54 olup buraya da foto koyacagim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…