yaaaaaa cansın sen caaaanAy bu arada tam 86ya düşmüşüm çok mutluyum
o baya tatsız bır konu canım maalesefBasın sağolsun canım, kuzenlerimin vefatı yazmışsın, kac kişi neden vefat ettiler çok mu genclerdi
Teşekkür ederim canım, 5 haftada 6 kilo iyi geldi:)yaaaaaa cansın sen caaaan
masallah sanaaa
oh cok sukur rahatlamana sevındımKızlarr geldim sonunda sınav da geçti üstümden büyük bir yük kalktı, umarım kazanırım bursu hayırlısı olsun bakalım, pek girememiştim buraya da sahalara döndüm an itibariyle 10 gündür ders çalışmaktan içim dışıma çıkmıştı. Belli yaştan sonra ders de çekilmiyor yahu. Bir de hepimiz gibi benim de tadım tuzum yoktu iki gündür şehit haberlerine çok üzüldüm allahım mekanlarını cennet eylesin. Yaşadığım şehirde bile bir durgunluk vardı insan çok garip hissediyor, en son yazın kuzenlerimizin vefatında böyle hissetmiştim. Sizler nasılsınız napıyosunuz görüşmeyeli.
kesınlıkle cok ıyı canım tebrık edıyorum senı azmın sonu cabanın mukafatını goruyorsun devamı gelenlı olsun :)Teşekkür ederim canım, 5 haftada 6 kilo iyi geldi:)
Merhaba hosgeldin. Bende yeni sayılırım burada. Bir haftadır dikkat etmeye başladım kendime.Merhabalar herkese. Dün buradaki pekçok mesajı okudum. O kadar içten ki herkes bir aile gibi olmussunuz ne güzel.
Ben hep 52 kilo civarında olan biriydim. 20 Temmuzda Kızkardeşim e kanser teşhisi kondu ve 4 Kasım da kaybettim. O kadar kötü günler geçirdim ki deli gibi saçma sapan şeyler yiyip ağlama krizleri yle 67 kilo oldum. Malesef ki Marmara depreminde tüm ailemi kaybetmiş biri olarak tek ailem Kızkardeşim herseyim di. Zor günler geçirdim. Şimdi sağlıklı eski gunlerim e dönmek için uğraşıyorum. Eşimden ayrildim bir kızım var ve kızım için kendime daha da iyi bakmaliyim. Kamuda makina mühendisiyim. Kendimi detaylı anlattim:) Güzel desteklerini zi bekliyorum. Sevgiler güzel bir hafta olsun❤
Teşekkür ederim... Birlikte başarır iz inşallah.Merhaba hosgeldin. Bende yeni sayılırım burada. Bir haftadır dikkat etmeye başladım kendime.
Başınız sağolsun. Yaşadıklarınız hiç kolay degil o süreçte kim olsa sağlığına dikkat etmez. Ama neyse ki bi dayanağınız kızınız var. Sağlıklı beslenmek hayata daha da sıkı sarilmak için harika bir neden
Hoşgeldin NurTeşekkür ederim... Birlikte başarır iz inşallah.
hos geldiniz aramiza - kizlar sag olsun bir aile gibiyiz, haklisiniz.Merhabalar herkese. Dün buradaki pekçok mesajı okudum. O kadar içten ki herkes bir aile gibi olmussunuz ne güzel.
Ben hep 52 kilo civarında olan biriydim. 20 Temmuzda Kızkardeşim e kanser teşhisi kondu ve 4 Kasım da kaybettim. O kadar kötü günler geçirdim ki deli gibi saçma sapan şeyler yiyip ağlama krizleri yle 67 kilo oldum. Malesef ki Marmara depreminde tüm ailemi kaybetmiş biri olarak tek ailem Kızkardeşim herseyim di. Zor günler geçirdim. Şimdi sağlıklı eski gunlerim e dönmek için uğraşıyorum. Eşimden ayrildim bir kızım var ve kızım için kendime daha da iyi bakmaliyim. Kamuda makina mühendisiyim. Kendimi detaylı anlattim:) Güzel desteklerini zi bekliyorum. Sevgiler güzel bir hafta olsun❤
Buradakilerden feyz aliyorum:) sabah iki yumurta bol yeşillik birkaç ceviz badem biraz peynir ve birkaç zeytin. Reformer pilates yapıyorum her gün sabah 8 ile 9 arasi. Ve hergün 20 bin adim umarım sonuç alırım.Hoşgeldin NurSeni aramızda gördüğümüze çok sevindim. Bugünkü menülerinde neler var?
Böyle devam edersen hızlı değişimine hepimizin şahit olacağı kesin.Buradakilerden feyz aliyorum:) sabah iki yumurta bol yeşillik birkaç ceviz badem biraz peynir ve birkaç zeytin. Reformer pilates yapıyorum her gün sabah 8 ile 9 arasi. Ve hergün 20 bin adim umarım sonuç alırım.
Cok kilolu değilim .1.70 boy 67 kilo. Ama ben 54 olmak istiyorum. Çünkü genelde hep öyley dim. Eski es kişisi çocuk nasıl diye aradı sabah tombis nbr diyor Allahım akıl fikir ver. 2 ayda 54 olup buraya da foto koyacagim:)Böyle devam edersen hızlı değişimine hepimizin şahit olacağı kesin.lingen de yeni başladı sayılır, çok kısa sürede çok iyi kilo verdi. Zaten kilodan önemlisi ömrümüzü kaliteli geçirmek. Doğru beslenip hareket edince bu hemen yaşam kalitemize yansıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?