Sağlıklı beslenirken;

Ben uyuyamayınca kahve yapıyordum ters etki yapıp uykumu getiriyordu
kahve benı de gevsetır rahatlatır cogu ınsan buna sasırıyor nıyeyse
ben cayın kahvenın uyku actıgına ınanamıyorum esımıde kayınvalıdemı de annemı de babamı da kımseyı etkılemıyor gece kahvesı ıcılır bızde ozellıkle

Ispanak yerken dikkat edilmesi gereken bir husus var... ıspanak isitilmaz, taze yenir... ısıtılması tehlikelidir.. gastronomide çalıştım bir ara o zaman öğrenmiştim, sebebini unuttum bakın internetten
tavuk balık ve omletde tekrardan ısıtılmaz :) bende ekleyeyım

Kızlarr geldim sonunda sınav da geçti üstümden büyük bir yük kalktı, umarım kazanırım bursu hayırlısı olsun bakalım, pek girememiştim buraya da sahalara döndüm an itibariyle 10 gündür ders çalışmaktan içim dışıma çıkmıştı. Belli yaştan sonra ders de çekilmiyor yahu. Bir de hepimiz gibi benim de tadım tuzum yoktu iki gündür şehit haberlerine çok üzüldüm allahım mekanlarını cennet eylesin. Yaşadığım şehirde bile bir durgunluk vardı insan çok garip hissediyor, en son yazın kuzenlerimizin vefatında böyle hissetmiştim. Sizler nasılsınız napıyosunuz görüşmeyeli.

Basın sağolsun canım, kuzenlerimin vefatı yazmışsın, kac kişi neden vefat ettiler çok mu genclerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…