evet evet aspirin de iyi geliyor 10 tane bebek aspirini iciyorum toplamda o geciriyordu atak gelmeden alininca.Teşekkürlerimi iletirsin bibi yeaspirin yoktu evde alayım hemen. Geçmedi zaten hala
içimizi actın günümüz aydı :)Eki Görüntüle 2598145
Günaydın kizlar
günaydin canim, yerimi yadirgiyorum sanirimnasılsın canım
Yok canım bugün de devam ediyor ama daha az şekilde. Çocuğu uyutunca bütün ışıkları söndürdüm o biraz rahatlattı. Bugün de geç uyandık ailecesedulu mıgrenın ne durumda canım ıyı mısın bıraz daha
Ben uyuyamayınca kahve yapıyordum ters etki yapıp uykumu getiriyordukizlar ben uyuyamiyorum
kahve benı de gevsetır rahatlatır cogu ınsan buna sasırıyorBen uyuyamayınca kahve yapıyordum ters etki yapıp uykumu getiriyordu
yok yahu sebzenın nesı rısklı olsun :) afıyet olsunSporumu da yaptım bugünlük tamamdıraksam yemeği ıspanak yapmıştım bi tabak yedim yanına da yoğurt. Ispanak riskli mi yemek ?
Ay ne bileyim diken üstündeyim. Hava soguk bugün yürüyüşe çıkamadım evde spor yaptım bende ham kalmasın vücutyok yahu sebzenın nesı rısklı olsun :) afıyet olsun
Ispanak yerken dikkat edilmesi gereken bir husus var... ıspanak isitilmaz, taze yenir... ısıtılması tehlikelidir.. gastronomide çalıştım bir ara o zaman öğrenmiştim, sebebini unuttum bakın internettenyok yahu sebzenın nesı rısklı olsun :) afıyet olsun
tavuk balık ve omletde tekrardan ısıtılmaz :) bende ekleyeyımIspanak yerken dikkat edilmesi gereken bir husus var... ıspanak isitilmaz, taze yenir... ısıtılması tehlikelidir.. gastronomide çalıştım bir ara o zaman öğrenmiştim, sebebini unuttum bakın internetten
Samsonum epey geç bir cevap olacak kusura bakmayasın :)) jean monnet bursu sınavına girdim avrupada yüksek lisans içinGRE mi? ne sınavı kuzu? Rabbim zihin açıklığı versin, süper geçsin inşallah. Dua ederim ben
Go girl goAy bu arada tam 86ya düşmüşüm çok mutluyum
Basın sağolsun canım, kuzenlerimin vefatı yazmışsın, kac kişi neden vefat ettiler çok mu genclerdiKızlarr geldim sonunda sınav da geçti üstümden büyük bir yük kalktı, umarım kazanırım bursu hayırlısı olsun bakalım, pek girememiştim buraya da sahalara döndüm an itibariyle 10 gündür ders çalışmaktan içim dışıma çıkmıştı. Belli yaştan sonra ders de çekilmiyor yahu. Bir de hepimiz gibi benim de tadım tuzum yoktu iki gündür şehit haberlerine çok üzüldüm allahım mekanlarını cennet eylesin. Yaşadığım şehirde bile bir durgunluk vardı insan çok garip hissediyor, en son yazın kuzenlerimizin vefatında böyle hissetmiştim. Sizler nasılsınız napıyosunuz görüşmeyeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?