Sağlıklı beslenirken;

Ben eski usul yapıyorum, üstünü örtüyorum 6 7 saat sonra üstünü açıp bir iki saat sonra dolaba kaldırıyorum... bizde de tatli yogurt yenmez ekşimsi olmalı, yoksa yemiyorlar...

Günaydın hanımlar bugün migren agrisiyla uyandım kahve içtim kahvaltı bile yapmak zor geldi. Bi ekmek yiyip ilaç içtim mecburen. Umarım bi an önce geçer. Uzun süredir migren olmuyordu şaşırdım

o meymenetsiz şeyler ne ola ki.

hey maşallah . 5 yumurta. epey tok tutmuştur . protein patlaması yaşamış fucudun
Tamamen iradem dışında gelişti ama
Sabah 2 yumurta haslayacaktim, bi tanesini de kutudan alırken kırdım, çöpe gitmesin diye onu da yağda yaptım. Bütün gün süper tok tuttu gerçekten. Akşam sebze yapacaktım, işler uzadı evee geç kaldim. Sucuklu yumurtaya döndü bizim menü , etti 5

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar bugün migren agrisiyla uyandım kahve içtim kahvaltı bile yapmak zor geldi. Bi ekmek yiyip ilaç içtim mecburen. Umarım bi an önce geçer. Uzun süredir migren olmuyordu şaşırdım
Geçmiş olsun canım, migrene biberiye çayı çok iyi geliyor... bi araştır istersen

Acil şifalar olsun inşallah. Kahve, cikolata, peynir iyi değil derler.
Bol su için, dinlenin. hemen geçer umarım.

ev yoğurdu gibi yok bende evde mayalıyorum
küçük kapaklı kaselere

kızlar bugün bimm e kiwiii baharat öğütücü geliyor . kahve ve baharat
kalırsa alırım bundan . öğlen arası giderim artık .

yasemin kuzum sen de kahve mak. bakacaktın . bugün geliyormuş bak hele.

bende burda fısat kolluyorum gitmek için

daha çıkamadım bakalım öğle arası millet cumaya gidince gider gelirimm

gidemezsem akşam üzeri bakarımm

Eki Görüntüle 2597708
hirka örüyorum bende kardesimin kizi olacak.

ay ne güzel görünüyor rengi çok güzelll

ben akşam mayalarım sabah kalkınca dolaba atar ertesi gün yemeye başlarımm

aa bir bakayımmmm

Geçmiş olsun canım, migrene biberiye çayı çok iyi geliyor... bi araştır istersen
Teşekkür ederim. Bir bakayım duymamışım daha önce
cok gecmis olsun bir migren hastasi olarak cok iyi anliyorum seni.
Teşekkür ederim. Uzun süredir yoktu bu sabah birden başladı.
Acil şifalar olsun inşallah. Kahve, cikolata, peynir iyi değil derler.
Bol su için, dinlenin. hemen geçer umarım.
Kahveyi ayılmak icin mecbur içtim. Çikolata biliyorum daha da azdiriyor ya uzun süredir yoktu iste birden yine hortladi hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…