Ben eski usul yapıyorum, üstünü örtüyorum 6 7 saat sonra üstünü açıp bir iki saat sonra dolaba kaldırıyorum... bizde de tatli yogurt yenmez ekşimsi olmalı, yoksa yemiyorlar...canım benim yoğurt son 2 aydır çok tatlı oluyor . daha öncesinde daha ekşimsi anneanne tadını buluyordum .
son 2 aydır bizim o tarafta (ayvalık ) da satılan yoğurt olur . günlük yenir . onun tadı oldu .nasıl olduysa. bu mayayı hiç sonlandırmadan devam etmek istiyorum . umarım olur .
derler ki mayanızı 10 kez mayaladıktan sonra yenileyin . başkasından maya alın vs . ama değiştirmeyi düşünmüyorum . her zaman da komşudan maya bulunmuyor . vs vs.
canım yoğurdu geceden mayalayıp sadece süzgeç ile kapatıp . sarmayıp , sabah dolaba kaldırıyorum .
hiç kapatmıyorum çok uzun yıldır .
ve sadece bildiğin makarna sözgeci ile üstünü ortuyorum . tabi ters koyuyorum süzgeci , içine girmesin diye.
kapak gibi.
sabah da kaldırıp o akşam ellemiyorum . mümkün olduğunca
çok hızlı sulanıyor yoksa.
24 saat sonra yersen daha olgunlaşıp katılaşıyor . sulanma daha farklı oluyor .
sen nasıl yapıyorsun canımcım .
Tamamen iradem dışında gelişti amao meymenetsiz şeyler ne ola ki.
hey maşallah . 5 yumurta. epey tok tutmuştur . protein patlaması yaşamış fucudun
Geçmiş olsun canım, migrene biberiye çayı çok iyi geliyor... bi araştır istersenGünaydın hanımlar bugün migren agrisiyla uyandım kahve içtim kahvaltı bile yapmak zor geldi. Bi ekmek yiyip ilaç içtim mecburen. Umarım bi an önce geçer. Uzun süredir migren olmuyordu şaşırdım
Kız sen hamarat Avrupalı çıktın öyle, eline sağlık vallaEki Görüntüle 2597708
hirka örüyorum bende kardesimin kizi olacak.
cok gecmis olsun bir migren hastasi olarak cok iyi anliyorum seni.Günaydın hanımlar bugün migren agrisiyla uyandım kahve içtim kahvaltı bile yapmak zor geldi. Bi ekmek yiyip ilaç içtim mecburen. Umarım bi an önce geçer. Uzun süredir migren olmuyordu şaşırdım
Acil şifalar olsun inşallah. Kahve, cikolata, peynir iyi değil derler.Günaydın hanımlar bugün migren agrisiyla uyandım kahve içtim kahvaltı bile yapmak zor geldi. Bi ekmek yiyip ilaç içtim mecburen. Umarım bi an önce geçer. Uzun süredir migren olmuyordu şaşırdım
napiyim kuzu anamin evine dönünce elisine basladimKız sen hamarat Avrupalı çıktın öyle, eline sağlık valla
Süper yapıyorsun. 1 numaralı terapidir örmek. Keşke ben de becerebilsem.napiyim kuzu anamin evine dönünce elisine basladim
daha öncede sal falan örmüslügüm var gerci elimden geliyor
cok iyi oluyor eskileri siliyorum bu sekilde beynimdenSüper yapıyorsun. 1 numaralı terapidir örmek. Keşke ben de becerebilsem.
tamam abartmadan 2 yiyorum ozamantabıkı ye :) faydalı
1-2 tane yıyebılırsın
yok yaw yememıstır ınsallahbibi yine ban mi yedi ne oldu?
yemis cünkü rengi gri ve üzgünyok yaw yememıstır ınsallah
dun aksam bir bibi
birdebenneyanginlargordum benı gulmekten öldurduler
hele bır kac tanesı aklıma geldıkce hala guluyorum
ev yoğurdu gibi yok bende evde mayalıyorumay çok güldüm lingen yahu.
o derece tok tutma özelliği var diyosun .
yoğurtla harika olur canımcım.
ben de eveli gün mayaladım . akşam ayran yaptık . ev yoğurdu başka gerçekten .
alışınca başka yoğurt yiyemiyorsun .
kızlar bugün bimm e kiwiii baharat öğütücü geliyor . kahve ve baharat
kalırsa alırım bundan . öğlen arası giderim artık .
yasemin kuzum sen de kahve mak. bakacaktın . bugün geliyormuş bak hele.
Ben evime hazır yoğurt hayatta sokmam, çocukluğumdan alışmışım, ah burada koyun sütü bulamıyorum ki, onun yoğurdu bambaşka arkadaş 20 yılı geçti yemedim
Sen yoğurdu yapınca hic bekletmiyor musun?
Eki Görüntüle 2597708
hirka örüyorum bende kardesimin kizi olacak.
@yasemin
canım bak bimm e gelecek makine ile ilgili çok güzel yorumlar var . aynı makina trennddyol da yorumlanmış
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.www.trendyol.com
Teşekkür ederim. Bir bakayım duymamışım daha önceGeçmiş olsun canım, migrene biberiye çayı çok iyi geliyor... bi araştır istersen
Teşekkür ederim. Uzun süredir yoktu bu sabah birden başladı.cok gecmis olsun bir migren hastasi olarak cok iyi anliyorum seni.
Kahveyi ayılmak icin mecbur içtim. Çikolata biliyorum daha da azdiriyor ya uzun süredir yoktu iste birden yine hortladi hastalıkAcil şifalar olsun inşallah. Kahve, cikolata, peynir iyi değil derler.
Bol su için, dinlenin. hemen geçer umarım.
hangi hapi ictin?Teşekkür ederim. Bir bakayım duymamışım daha önce
Teşekkür ederim. Uzun süredir yoktu bu sabah birden başladı.
Kahveyi ayılmak icin mecbur içtim. Çikolata biliyorum daha da azdiriyor ya uzun süredir yoktu iste birden yine hortladi hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?