o meymenetsiz şeyler ne ola ki.O yediğim meymenetsiz şeyler beni epey tok tuttu
Sabah protein tozu sade suyla ictim
Meymenetsiz şeyden toplam 3 buçuk tane( herbiri küçük bir mandalina kadardi) siyah zeytinle yedim..
150gr izgara hindi göğüs, 2 kasık haşlanmış sebze iki üç kaşık yoğurtlu kereviz
Işte beyle:)
hey maşallah . 5 yumurta. epey tok tutmuştur . protein patlaması yaşamış fucudunA doğru yaa, senin 2 kasiklik yerin var. Böyle saçma şeylerle doldurmaa. Ben geçen Lingene laf ettim, beterini yaptım kendim. Toplamda 5 yumurta yedim bugün
onu kullanıyorum güncel :)cacharell noa . harika bir koku . ama benim tene gitmiyor . beyaz tenli isen kesinlikle sana süper olur .
günaydın
bu sabah kahvaltı yapmayım . 2 avuç fıstık yiyerek evden çıktım . belki 2 avuçtan fazla yemiş de olabilirim
öğlen için 1 büyük kavanoz karalahana yemeği getirdim
ve şimdi çay içiyorum . yeni demlendi.
Dün ilk kez yaptigim nohut unlu yulaf unlu ekmegimsilero meymenetsiz şeyler ne ola ki.
ama missssss gibi görünüyordu.Dün ilk kez yaptigim nohut unlu yulaf unlu ekmegimsilerfoto attiydim
sağ ol yasemin . sen ne yiyeceksin kahvaltıda.AFİYET OLSUNN CNM
sağ ol yasemin . sen ne yiyeceksin kahvaltıda.
canim sorma 1 saattir kac sayfa okuyorum bitmiyor.bana da gelmiyor . sinir oldum . oysa bi sürü sayfa yazılmış çizilmiş suzn
Yarin öyle yapcam canim yoğurt mayaladım 2 gun önce bi gün daha kalsın tutsun kendini, baharatlı yoğurtla anca yenir o seylerama missssss gibi görünüyordu.
onu yoğurda doğrayıp yiyebilirsin bebişim . daha lezzetli hale gelir sanki.
Oyyy kiz bebisler can cannnEki Görüntüle 2597708
hirka örüyorum bende kardesimin kizi olacak.
ay çok güldüm lingen yahu.Yarin öyle yapcam canim yoğurt mayaladım 2 gun önce bi gün daha kalsın tutsun kendini, baharatlı yoğurtla anca yenir o seylerama feci tok tutuyo, 6dan beri ayaktayım dünün travmasindan kahvaltı bile istemiyo canım hala
Oyyy kiz bebisler can cannnsağlıkla doğsun inşallah
Ben evime hazır yoğurt hayatta sokmam, çocukluğumdan alışmışım, ah burada koyun sütü bulamıyorum ki, onun yoğurdu bambaşka arkadaş 20 yılı geçti yemedimay çok güldüm lingen yahu.
o derece tok tutma özelliği var diyosun .
yoğurtla harika olur canımcım.
ben de eveli gün mayaladım . akşam ayran yaptık . ev yoğurdu başka gerçekten .
alışınca başka yoğurt yiyemiyorsun .
Amin insallah canimYarin öyle yapcam canim yoğurt mayaladım 2 gun önce bi gün daha kalsın tutsun kendini, baharatlı yoğurtla anca yenir o seylerama feci tok tutuyo, 6dan beri ayaktayım dünün travmasindan kahvaltı bile istemiyo canım hala
Oyyy kiz bebisler can cannnsağlıkla doğsun inşallah
canım bak bimm e gelecek makine ile ilgili çok güzel yorumlar var . aynı makina trennddyol da yorumlanmışgünaydın kızlarrrrr
canım benim yoğurt son 2 aydır çok tatlı oluyor . daha öncesinde daha ekşimsi anneanne tadını buluyordum .Ben evime hazır yoğurt hayatta sokmam, çocukluğumdan alışmışım, ah burada koyun sütü bulamıyorum ki, onun yoğurdu bambaşka arkadaş 20 yılı geçti yemedim
Sen yoğurdu yapınca hic bekletmiyor musun?
ne harika bi şey bu böyleeeeeEki Görüntüle 2597708
hirka örüyorum bende kardesimin kizi olacak.
tesekkür ederim canim kapsonlu olacak bitmis halinide koyarim hafta sonu bitiririm insallahne harika bi şey bu böyleeeee
ellerine sağlık . aynı ipten kendine de örebilirsin canım . kırçıllı şeyleri severim .
güzel günlerde giysin kızçemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?