Sağlıklı beslenirken;

o meymenetsiz şeyler ne ola ki.
A doğru yaa, senin 2 kasiklik yerin var. Böyle saçma şeylerle doldurmaa. Ben geçen Lingene laf ettim, beterini yaptım kendim. Toplamda 5 yumurta yedim bugün
hey maşallah . 5 yumurta. epey tok tutmuştur . protein patlaması yaşamış fucudun

günaydın

bu sabah kahvaltı yapmayım . 2 avuç fıstık yiyerek evden çıktım . belki 2 avuçtan fazla yemiş de olabilirim

öğlen için 1 büyük kavanoz karalahana yemeği getirdim

ve şimdi çay içiyorum . yeni demlendi.

ama missssss gibi görünüyordu.
onu yoğurda doğrayıp yiyebilirsin bebişim . daha lezzetli hale gelir sanki.
Yarin öyle yapcam canim yoğurt mayaladım 2 gun önce bi gün daha kalsın tutsun kendini, baharatlı yoğurtla anca yenir o seyler ama feci tok tutuyo, 6dan beri ayaktayım dünün travmasindan kahvaltı bile istemiyo canım hala
Eki Görüntüle 2597708
hirka örüyorum bende kardesimin kizi olacak.
Oyyy kiz bebisler can cannn sağlıkla doğsun inşallah

ay çok güldüm lingen yahu.
o derece tok tutma özelliği var diyosun .
yoğurtla harika olur canımcım.

ben de eveli gün mayaladım . akşam ayran yaptık . ev yoğurdu başka gerçekten .
alışınca başka yoğurt yiyemiyorsun .

kızlar bugün bimm e kiwiii baharat öğütücü geliyor . kahve ve baharat
kalırsa alırım bundan . öğlen arası giderim artık .

yasemin kuzum sen de kahve mak. bakacaktın . bugün geliyormuş bak hele.

Ben evime hazır yoğurt hayatta sokmam, çocukluğumdan alışmışım, ah burada koyun sütü bulamıyorum ki, onun yoğurdu bambaşka arkadaş 20 yılı geçti yemedim
Sen yoğurdu yapınca hic bekletmiyor musun?

Amin insallah canim

canım benim yoğurt son 2 aydır çok tatlı oluyor . daha öncesinde daha ekşimsi anneanne tadını buluyordum .
son 2 aydır bizim o tarafta (ayvalık ) da satılan yoğurt olur . günlük yenir . onun tadı oldu .nasıl olduysa. bu mayayı hiç sonlandırmadan devam etmek istiyorum . umarım olur .
derler ki mayanızı 10 kez mayaladıktan sonra yenileyin . başkasından maya alın vs . ama değiştirmeyi düşünmüyorum . her zaman da komşudan maya bulunmuyor . vs vs.

canım yoğurdu geceden mayalayıp sadece süzgeç ile kapatıp . sarmayıp , sabah dolaba kaldırıyorum .
hiç kapatmıyorum çok uzun yıldır .
ve sadece bildiğin makarna sözgeci ile üstünü ortuyorum . tabi ters koyuyorum süzgeci , içine girmesin diye.
kapak gibi.

sabah da kaldırıp o akşam ellemiyorum . mümkün olduğunca
çok hızlı sulanıyor yoksa.
24 saat sonra yersen daha olgunlaşıp katılaşıyor . sulanma daha farklı oluyor .
sen nasıl yapıyorsun canımcım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…